Evelina

2010-12-31 / 13:00:03
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Ja vi går mot nya tider. Om några timmar så är det nya året här. ska bli skönt. En sammanfattning av 2010 skulle vara spännande, roligt och häftigt. jag har funnit helt underbara vänner som jag tycker om så gryymt mycket. slutat nian börjat ettan och gud vet allt därtill. det har varit sjukt kul i alla fall hösten/vintern. Ikväll firar jag in det nya året med mina vänner ska bli kul. hoppas på det i alla fall. men innan jag lämnar bloggen för idag så var det så att en väldigt fin vän till mig har några rader till mig här :)

Anna:

Ja dig har jag ju inte känt lika länge men jag har lärt känna dig väldigt bra på en väldigt kort tid. Du är otroligt snäll och förstående. Jag hoppas på att det kommer bli många mer fina år med dig och att vi kommer uppleva många roliga saker tillsammans. Fyra ord som beskriver Anna är SNÄLL,ROLIG, PÅHITTIG, GLAD. Med Anna så hittar man på roliga saker och hon ställer alltid upp om det inte är något annat som kommer i mellan. Men Anna you are a very good girl and I like you very much and I hope you like me to. PUSS på dig med Annis ;) /Evelina

Dessa rader hittar ni på:http://evvisevve.blogg.se/ kika in vetja ;)

Vill bara säga att jag kan hålla med om den första meningen. Det bara klickade till mellan oss vilket jag är otroligt glad över. det var lite som ödet typ. du är en väldigt fin tjej som jag gillar skarpt. jag vill verkligen få mera fina minnen med dig, vi skapar nog ett ikväll elr vad tror du? :) jag finns alltid här för dig! du är fin. Pussissar

Jag önskar er alla ett gott nytt år!! Vi hörs 2011

Cya Anna!

 


Nyår!

2010-12-31 / 12:50:04
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer



GOTT NYTT ÅR GOTT FOLK!


En väldigt vacker vän!

2010-12-30 / 23:07:52
Kategori: Allmänt - 1 Kommentarer
Du är så himla fin. Så himla bra. En fin insida och utsida. En heelt underbar vän som alltid finns där för mig i vått och torrt! Oavsett vad så har vi tagit oss igenom det. Jag minns våra svackor men jag minns även våra fina stunder. Alla våra skratt, våra tårar. Du och jag genom allt. Du för bra för att vara sann i vissa lägen. Låter som ett frieri nu men jag vill bara meddela dig om att jag värdesätter vår vänskap otroligt mycket. Du betyder väldigt mycket för mig Johanna Maria Louise Ehn. Det finns få som dig i denna värld och jag är glad att jag har fått just dig till min vän. Jag tror även att vi har hittat vår låt elr vad säger du? Du är gryymt bra och du förtjänar att höra det!!

För kärlekens skull! I love you!

"Hentorp"

2010-12-30 / 19:05:48
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
nu har vi varit i "Hentorp" och ätit. bara jag, johanna, och mamma som kommer fatta det där. jag kan allt vara för rolig ibland. riktigt god mat en härlig vän, cola och rapar. vi bstämde oss för att gå till affären för att handla gottigheter inför kvällen. ser ut som en mysig kväll med en helt underbar vän! några filmer och mys. bra så där innan nyårs natten.

Cya Anna!

Gillar dig extreemt mycket!! ♥

Bloggsugen

2010-12-30 / 14:43:33
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Tjena!

Har redan gjort två inlägg idag vet inte riktigt vad det är med mig men idag är jag bloggsugen, det första var till josse så vet inte om jag ska räkna det som inlägg. Det var istället för mail.
Imorgon är det nyår och jag längtar. Nya tider, nya möjligheter. Det nya året invigs med mina underbara vänner. Ser ut som en perfekt afton. Satt nyss och pratade med Karin i ca en timma om imorgon, mat, skjuts och allt därtill. Det är mitt första år som jag ska fira med kompisar och det ska bli hur kul som helst. Så där spännande att det kittlas i magen....I alla fall idag tog jag en sovmorgon, gick på motionbandet gjorde av med 100 kalorier. Mäkta stolt!
Fick ett sms av Johanna för en stund sen om att hon nu var hemma ifrån träningen. Jippi! För idag ska vi spendera vår dag ihop. Har ingen aning om vad vi ska göra. Men vi får se vart vinden för oss. Men en dag med henne brukar aldrig sluta fel :D
Jag har även hunnit klistra och klippa. Det är nämligen så att jag har ett genomskinligt underlägg på skrivbordet så under detta befinner sig numera mina vänner. I like it. Like it alot!

Cya Anna!


Tankar

2010-12-30 / 14:31:26
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer


" Även sånt som inte syns finns när man längtar"

Till dig Josse :)

2010-12-30 / 13:08:43
Kategori: Allmänt - 1 Kommentarer

Mys kväll i min lilla hus i hentorp!

2010-12-29 / 19:17:37
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Ja nu sitter jag med Evelina och kollar på tv och äter massor gott som chokladpudding med grädde,vindruvor,nötter och chips med dipp. Evelina tycker att dippen passar till allt (vindruver,chasewnötter, chips) men nja det kan jag inte hålla med om. Så resten av kvällen ska vi kolla och se hur det går för böndera i tv programet "Bonde söker fru".

Ne nu ska vi kolla runt lite på facebook tycker evve så jag får väl lyda och göra det så det inte blir några sura miner här när vi har så roligt! :)

Ha en fortsatt bra kväll

Anna :D

Det luktar gott!

2010-12-29 / 14:20:43
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Hej svejs!
Det blev ingen promenad med johanna och eve igår jag kände att mys med mormor lockade lite mer än en promenad i kylan. Sorry girls. Idag har jag hunnit städa mitt rum som luktar gudomligt gott nu. Borde sätta på lite smink och göra något åt håret men jag orkar liksom inte lyfta på rumpan. Men måste göra detta snart. Dagen ska jag spendera med Eve. Tänkte få henne att kanske ta sig ner hit undra hur det kommer gå. Kan även meddela att jag ska ta tag i min träning och kost på riktigt nu. En motionsband har inhandlats och detta kommer bli välanvänt ska även börja tänka på kosten fast kosten vet jag inte hur det blir med innan nyår men vi får se ;) Idag känner jag extremt mycket för en kebabsallad undra om jag kan få Eve att gå med på det ;)

Snart är det även nyår och det ser ut att bli en jättebra kväll!

Cya Anna!

Ser det inte ut att vara lite smarrigt?

Mina knäppisar

2010-12-28 / 21:12:31
Kategori: Allmänt - 1 Kommentarer
Man kan ju fråga sig vad man har för vänner ibland? Knäppgökar har nog jag.... I alla fall johanna och eve, seriöst tjejer?? "vad fick du utav tomten i år" "stäng av filmen och blogga" jag satt och njöt utav en film och de tyckte jag skulle blogga istället  så att det skulle ha något att göra.. Så visa det sig att de satt och locka varandras hår, ne ni gör ju inget då ne... Aja ni är ju för sköna ibland. Man kan ju undra hur jag hittade er ;) Nu ser det ut som att de vill att jag ska ta en promenix med dem men jag fattar inget i deras sms så är det så att detta ska ske kan man ju börja vara lite seriös!!!
Igår så blev det en helt perfekt dag en sådan som man behöver ibland. Jag tog med mig Erica, Eve och Johanna till stan. Vi luncha, vi shoppa och vi köpte biljetter till en bio senare på kvällen. Vi hann också med en monopol match där Eve lurade mig och Johanna. Hämnden är ljuv som Johanna sa!! Sen drog jag till Emelie en sväng för att päronen var där, mycket trevligt. Kul att träffas och snacka lite! Det blev en bio som var grymt bra, några tårar föll men vad gör det...
Idag har jag tatt sovmorgon, lämnade in min telefon som nu blir borta i MINST tre veckor!! Fick en lånetelefon inte den bästa men den får duga. Sen blev det narnia med Erik han bjöd ju så. Efter detta en underbar middag med min familj + mormor. Tror jag ska dra på mig klasskläderna och smyga ner och lägga mig hos mormor. Får ju se om knäppgökarna kommer och knackar på dörren.

Allt för mig idag.

Cya Anna!

 




Finns stunder då jag saknar er riktigt mycket! Detta blev jag påmind om igår!



Återkommande alarm

2010-12-27 / 08:21:32
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Godmorgon!
Nu undrar ju säkert många vad sjutton gör hon vaken, det undrar jag med men är man så dum som jag är så glömde man ju stänga av de återkommande alarmen som gör att man hinner till skolan. Bra Anna jättebra. Noot! Så nu sitter jag här och kan inte somna om så jag får väl gå upp fast jag tänkte att jag skulle slöa idag i alla fall på dagen för ikväll tänkte jag föreslå en bio med dessa damer. Så ni kan ju höra av er ;)



Igår blev det inget inlägg pågrund utav att vi var på mellandagsrea och hos mormor. Mellandagsrean skummade jag över men det blev allt några inköp på gina för mitt presentkort. Sen inhandlades det även ett Ps3 till mitt hus. Tack mamma och pappa! Så det blev några spel och även nu mera bluray filmer som jag tänkte inviga idag :)

Ne nu har pappa frukost klar. Känns inte bra att vara uppe vid denna tiden men jaja..

Cya Anna!

Juldagen

2010-12-25 / 11:29:44
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Julafton 2010 är gjord och anna är överlycklig. En riktig bra jul :D Många paket, god mat, mysig familj, spel och film. Love it. Jag överlevde utan min mor men hon kom ju sen som tur var ;) Idag bär det av till farmor dels för att fira jul och hennes födelsedag. Får lov att säga grattis till min fina farmor. Nu blir det till att göra i ordning sig. Men innan så skulle jag behöva bloggens hjälp. Mina bröder coh jag funderar på att köpa en ny konsol eftersom att ps2 har exploderat. Det står mellan xbox elr ps3 min kusin och morbror tycker nog att ps3 är bätte dels för att det är en bra spelkonsol, och att du även då får bluray i den. Inte vet jag, men om ni har tips så får ni gärna dela med er av dem.

Hoppas att alla hade en bra julafton och att julhelgen fortsätter att glänsa. För det ska min göra. Idag ska jag vara den perfekta dottern, systern, kusinen, och barnbarn. Bara vara med familjen helt enkelt. Vi hörs!!


Cya Anna!



Julafton

2010-12-24 / 10:48:46
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Julafton är här och mina första klappar har jag fått :D En film, pengar, biochek och godis! Fick även en parfym utav farfar igår bra början på julen. Ska börja göra mig i ordning för att sen åka till mina kusiner. Ser ut som en bra jul!

GOD JUL GOTT FOLK!! :D

Cya Anna!



Barnunge

2010-12-23 / 17:57:55
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Farfar kommer snart. Allt är i stort sett klart, jag är jättehungrig. Klapparna ligger under granen. Julmusik på högsta volym. Om några timmar så är det julafton och jag längtar som en barnunge. Känner mig som ett litet barn igen.
Ikväll myser jag med mina nära och kära och spelar enligt traditionen bingolotto!

GOD JUL GOTT FOLK!!




Cya Anna!

Dan före dopparedan

2010-12-23 / 14:01:59
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Imorgon är det julafton. Tänk vad tiden går fort egentligen. Helt ofattbart. Jag har redan gått en hel termin på Västerhöjd. Shiit! Det är bäst att ta vara på tiden. Det kan jag ju säga att jag inte har gjort idag, jag sitter nämligen nyvaken i morgonrock och håret åt alla håll och kanter. Har nog farbror och faster att tacka för detta. Skönt att det tog lilleman så att man fick sova fast grejen var att jag inte skulle sova så länge men åh så skönt det var! Gudomligt!
Igår kväll åkte jag nämligen med familjen till min farbror och tjuvstartade jul helgen, det var så himla mysigt. God mat, fina kusiner, fin familj och släkt helt enkelt. Det var ett tag sen nu men jag insåg nu hur mkt jag faktiskt saknar dem. Det är viktigt det där att umgås med sina nära och kära! Därför fortsätter vi ikväll då farfar kommer och vi käkar tomtegröt och andra gottigheter vi hoppas även på en storvinst på bingolotto ;)
Imorgon är den stora dagen här och jag känner mig som ett barn som tippar runt på tå utav längtan. Jag vill bara riva upp mina paket, min högsta önskan är ett Tomas Sabo armband. Hoppas att det finns där, men en utav mina högsta önskningar har redan slagit in mitt nya rum. Jag trodde aldrig att det skulle göras om men det gjorde det!
I år ska julen inte firas hemma vilket jag och Erik kom fram till att det känns väldigt konstigt ännu konstigare blir det att ens mamma inte kommer sitta med och äta middagen i år. Jag blir helt seriöst tårögd utav tanken. Mamma har alltid varit med alla år och nu i år så ska allt ändras jag hade nog tyckt att det var helt okej om hon hade jobbat dag men kväll nja. Det skär i hjärtat. Det blir en omställning, det följer inte traditionen längre...Som tur är så jobbar ju inte pappa då vet jag inte vad jag hade gjort.. Jaja hon kommer ju sen.

Nu är det nog bäst att sätta lite fart i krutet. Men innan så måste jag tacka Erica och alla mina underbara vänner för i tisdags kväll riktigt mysigt och en bra början på lovet. Tycker om er grymt mycket. Får heller inte glömma att jag är mäkta stolt över min vän Evelina som klarade hennes facebook förbud. Riktigt bra. Mäkta stolt över dig!! :D

Cya Anna!


Jullov

2010-12-21 / 17:36:04
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Jag måste skärpa mig med det här att blogga. Men nu är det äntligen efter alla dessa veckors slit jullov :D Helt underbart! Skolan avslutades hemma hos våran mentor med en väldigt mysig frukost allsång och min fina vän Erica tog även ton. Karin visade fram sina fötter i pianospel och jag blev helt såld. Kommer lyssna på detta hela tiden i min mobil ;) Efter några timmar hos henne så åkte jag vidare med min kusin och mormor och gjorde ärenden, bland annat soffsittning. Hahaha låter ju kul och visst det var det men tänker man efter så var det inte kul, det är nämligen maria som ska ha den och denna soffa ska stå i jönköping hon flyttar alltså :( inte okej!! Fast jag har ju inte så mkt att säga till om....Sen bar det av till stan för den sista inhandlingen av julklappar vilket min bror tyckte var fruktansvärt kul, det brukar vara han som inte tycker så men nu var det tvärtom, vi har även lurat lillgrabben med paketet ;) ikväll ska det firas att vi har jullov först tillsammans med familjen och en god middag med lite tjuvstart med julklappar tänkte jag och erik och sen drar jag till Erica för att umgår med fina människor :D Ser ut som en bra dag/kväll. Imorgon blir det bad med Eve och Oskar sen drar vi och firar jul hos min farbror. Då tänker jag bara njuta utav min familj och mina underbara kusiner!!

Cya Anna!!



Jag och min minsta kusin, än så länge!  :)

Fjärde Advent

2010-12-19 / 11:44:10
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Hej svejs!

Fjärde advent idag. Mysigt. Kul. Känner mig som en barnunge igen. Jag vet att jag skrev här på bloggen för ett tag sen att jag inte hade någon julkänsla men nu kan jag lova er att den har kommit. Jag tror att det var igår på riktigt som den kom. Julgodis bak, klä julgranen och åka pulka. Jag kände mig som ett litet barn igen det var nog det som gjorde att julkänslan kom. Idag är det fjärde advent och då vet ju varje människa att det bara är några ynka dagar kvar. I stort sett alla mina kompisar vet vad det är i deras paket men jag vet inget vilket är så där extra spännande. Så jag slår vad om att det blir jag som kommer tjata om att öppna julklapparna först på julafton inte lillgrabben som jag och Maria sa, elr vad tror du Maria? :) Men det återstår att se.
Just nu har jag precis gjort mig klar så nu blir det slapp innan vi drar till mormor och käkar middag. Mysigt värre!
Det är ju även en handbollsfinal idag med svenska damlaget i final så det går ju inte att missa. Har inte tittat på handboll på jättelänge men igår var det riktigt kul, blev helt meddragen. Det är nog för att jag själv har haft en karriär inom den sporten ;)
Brorsan drog nu iväg och skulle ordna julklapp till mig, undra hur det ska gå. Han tog mamma till hjälp så det kanske går bra i alla fall :D
Kvällen ser ut som att den spenderas med Evelina. Mysigt.

Kanske blir ett inlägg senare.

Cya Anna!



Fina Tjejer det där, riktigt fina! <3

"I år är julen min"

2010-12-18 / 19:48:12
Kategori: Allmänt - 1 Kommentarer
Ursäkta! Jag är inte så duktig på att uppdatera bloggen ser jag. Får nog ta och ändra på detta annars kankse alla läsare försvinner.

Kvällen igår blev riktigt lyckad. Carro och Eve kom hit. Vi lyssnade på musik, babbla, och åt chips. Kvällen avslutades med en promenad hem till Eve sen kom Carro:s pappa och hämta henne vid hene och jag knallade hem. Måste säga att det var nog första gången jag inte var livrädd då jag gick hem. Jag andades in luften och njöt utav livet. För det är det jag gör just nu. Jag har så sjukt underbara vänner så det finns inte. Ni är fina!

Idag har jag hjälpt min mamma och pappa. En typisk familjedag som har gått i kärlekens tecken. Vi har bakat julgodis, pappa och jag klädde granen och oskar och jag tog några åk med pulkorna. Perfekt. Härligt. En film och mys med min lillplutt en god middag och nu soffan och en stor godispåse som päronen åkte och fixade. Fick erbjudande att vara med Eve och Johanna ikväll men jag tackade nej. Hoppas det var okej tjejer. Men jag är så sjukt trött och min förkylning har kommit igen. Så ikväll blir en hemmakväll. Blir bra.

Imorgon tar jag mig en sovmorgon och sen åker vi till mormor på middag. Handboll ska även kollas då Svergie gick till final. :D

Tänkte dela med mig utav mina favorit jullåtar i år:

  • "I år är julen min" med Tommy Nilsson
  • "Gott nytt jul" Sean Banan
  • "En helt ny jul" Amy Diamond
Brukar inte tycka om Amy och Sean. Men det var bra!
Cya Anna!


Tid går men min kärlek består

2010-12-16 / 19:49:58
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Crea diem blev det som rubrik igår, jag tänkte skriva Carpe diem som jag fick lära mig på svenskan igår. Då tänkte jag visa här på bloggen att jag är duktig och snappar upp saker. Men jag fick inte skriva det för Maria för man ska skapa dagen vilket är Crea diem. Liten början bara, vet inte vad jag tycker men crea diem var väldigt bra.

SKAPA DAGEN!

Nu sitter jag här i ett nystädat rum, med julprydnade inflyttat. Det luktar fräscht. Snyggt igen. Mitt nya rum! Jag vet även att det är nybäddat i min säng, med nya fräscha lakan. Jag kommer drömma sött inatt ;)
Dagen har bestått utav skola som gick undan, en lektion, hål, en lektion. Sen ni då var det dags för dagen alla väntat på elr inte. Dans. Grejen är att jag är uppväxt med dansband. För min far älskar detta och det var även på detta sätt mina föräldrar träffades. Genom en dansbana. Så dansband finns i generna. Men man skäms ju. Det är inte kul att dansa heller. Den genen glömde dem. Men jag överlevde.
Sen bar det av hem till Eve där en kladdis skulle bakas inför vår matte imorgon. Knyt-kalas elr vad var det du sa Eve. Mysigt kan det nog bli. Men sen på klassrådet blir det en stor fika igen som Josse och jag har ordnat för pengarna som blev över ifrån vår klassdag. Kommer gå upp några kilon imorgon. På vasa kollade man film i slutet här är det fika. Vet inte vilket som är bäst..
Sen var Eve:s mamma snäll så att jag fick åka med ner till Hene sen blev det lite käk och sen storstädning och nu sitter jag här. Ska dra ner och se robinson snart och försöka få mamma att ta fram kakorna vi fick av mormor ;)


Det känns skönt nu när vi pratat som om att vi har lättat på trycket och att det kanske kan bli som vanligt igen. Jag har saknat dig så mycket så att det har gjort ont i vissa lägen. Du är för bra för att gå miste om. Du är guld. De tre orden vet du redan, jag älskar dig!




Ett åk skulle inte sitta fel :D

Cya Anna!

Crea Diem

2010-12-15 / 16:16:46
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Halloj!
En bra dag idag. Ser ut att bli bättre också. Maria hämtade upp mig. Underbart. Äntligen. Så nu ska jag vara social med henne. Annars blir jag nog inte omtyckt. Vi hörs när vi hörs.

Cya Anna!

Veckouppdatering

2010-12-13 / 19:49:50
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Bloggningen har väl gått sådär i helgen. Igår var jag så sjukt trött så jag orkade verkligen inte. Jag gick till och med och la mig vid halv nio. Fattar ni, då är man trött. Sen så har förkylningen faktiskt kommit tillbaka lite inte kul, inte kul alls. Säskilt inte nu i jultider. Men den ska vi nog kunna få bort på något vis. Om jag ska berätta vad som har hänt/händer i mitt liv det närmaste så ser det ut så här:

Söndag (igår): Tredje advent och det var nog första dagen min julkänsla kom på riktigt. På förmiddagen åkte vi en sväng till mormor och fika sen bar det av till Elins Esplanad där jag skulle försöka hitta en klänning till nyår och behå skulle inhandlas. Jag hittade behå och klänning :D jag är överlycklig efter allt letande på lördagen så höll jag på att ge upp. Men inne på MQ hängde den och den är grymt fin. Svart med mörkgröna och mörkgrå småblommor på den med långärmade ärmar på den och den går ner lite i ryggen (inte mycket men lite) och den är som lite pösig. Kommer ifrån Zoul. Mäkta stolt över denna så de som ska spendera sin jul och nyår med mig kommer få se denna:) På eftermiddagen bar det av till min äldsta kusin Jonas och hans tjej till deras nyinflyttade lägenhet. Oj så fint det var. Jag blev så avundsjuk så det fanns inte. Mysigt. Snyggt. Helt perfekt. Så ska det se ut hos mig när jag flyttar hemifrån.
Måndag: Lucia. Blev ett luciafirande i morse med esteterna. Det kunde varit bättre. Det är inte det värsta jag sett men inte heller det bästa. Skola. Sedan bar det av till stan med mamma, pappa och oskar. Jag skulle hjälpa dem hitta en sak till Erik. Kan inte skriva detta här eftersom att den gubben kanske kikar in här. Sen har jag pluggat. Pluggat lite till. Jag tänkte att jag skulle göra klart samhällen och svenskan idag och med lite jävlar anama så gick det. Score!! Så imorgon kan jag fokusera på engelska redovisningen. Vilket inte känns så svårt när man vet hur man ska göra. Snart kryper jag till kojs och kollar "ung och bortskämd"!
Tisdag: Skola, redovisningsplugg.
Onsdag: Plugget är klart och jag kan ängna min tid till Maria som är grymt efterlängtad. <3
Torsdag: Dansdag i skolan. Fy bubblan. Usch. Blä. Inte kul. Varför fattar de inte att man inte vill dansa det är nog inte någon som tycker det är kul och skulle det vara de så kanske det är typ 3st.
Fredag: Erica och jag smider lite planer. Men oklart än. Annars vet ej. Förutom att det är den sista seriösa skoldagen!!
Lördag: Julgodis ska göras och granen ska upp. Kvällen är oklar. Något kul hoppas jag på ;)
Söndag: Fjärde advent. Snart jul :D :D

Lite från mig idag. Vi hörs.

Cya Anna!


Tonårsdag

2010-12-11 / 17:17:51
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
God dagens!
Japp "tonårsdag" det är vad som står på schemat idag. Vaknade i morse utav en lång och skön sovmorgon. På schemat idag stod det tonårsdag. Mina föräldrar kände nämligen att det ville ängna lite tid till mig och Erik. Så efter frukosten drog mamma iväg och lämnade oskar hos mormor där han stannar över natten. Efter att hon hade gjort det drog hon och pappa ner till stan för att ordna de sista julklapparna till oss. Erik och jag stannade hemma och slapp gjorde i ording oss kan man säga. Vi tog också senare bussen ner till stan för att möta upp mamma och pappa. Eftersom att erik och jag har gjort klart alla julklappar förutom till farmor och farfar och till varandra så tänkte vi att våra föräldrar kunde komma bra till hjälp och det gjorde dem. Det blev kaffe och tryfflar till dem, olika sorter. Sen kom mamma och sa att vi ska gå och prova kläder. Jag och erik sken upp som solar. Det är inte varje dag mamma säger så. Vi började med JC eftersom att brorsan älskar det. När jag kommer in ser jag en perfekt sak jag ska köpa till erik så när han går in i omklädningsrummet så ordnar jag klappen till honom. Blev lite dyrare än vad det skulle men vad gör man inte för sin bror. Åh så skönt det känns att alla klappar är klara för i år.
Sen blev det en god middag på Rhodos tror jag det heter och sen skulle jag försöka hitta något men jag har blivit så himla kräsen plus att jag har boobs som är ja vi behöver inte tala om dem. Så jag hitta inget men imorgon ska vi tydligen till Jonas så innan det ska vi till Elins får se om jag hittar något där istället. Hoppas det. Särksilt nu när mamma och pappa står med handen i plånboken. Stan stängde och vi drog mot Willys för mamma och pappa hade en plan för hela dagen vilket innebar att vi ska ha kex och ostbricka ikväll. Erik och jag slängde även i lite lördagsgott. Jag hade halvplaner inför kvällen att dra iväg med kompisar och åka pulka men jag såg mina föräldrars miner när jag sa det och jag kände att när de väl anstränger sig och vill bara vara med mig och erik så kände jag att en kväll kan jag offra. Det blir nog mysigt här hemma med. Kex och ost sitter ju aldrig fel liksom. Hoppas på en bra film med. Ibland behöver man bara vara vi äldre med lugn och ro i familjen och inte lillknorten efter sig hela tiden som tjatar. Men det får inte blir för ofta och det brukar det inte. De brukar bli någon gång i juletider. Just när man behöver lite andrum. Ne nu blev det allt ett långt inlägg men hoppas att ni hade orken att läsa allt ;)

Cya Anna!


En bra fredag!

2010-12-10 / 23:29:25
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Det blev en BBB-dag med klassen. Riktigt bra blev det. Hoppas verkligen att alla hade en bra dag men det verkade så. Äventyrsbadet i Skövde och bowling efter detta sen bar det av till Rivieria för lite käk. Det blev som blev.

Men i slutändan så blev det bra. Ni är bra riktigt bra! Resten utav kvällen har spenderats med Becka & Eve. Riktigt mysigt, idol och tjöt.

Cya Anna!

I slutändan kommer sanningen fram...

2010-12-09 / 18:35:48
Kategori: Allmänt - 3 Kommentarer
Uräskta! Inte hänt mycket här på två dagar i stort sett. Det var absolut inte meningen. Dagarna har bestått utav skola och plugg. Men jag har även hunnit vara med Erica, Johanna och idag Eve en sväng. Vi inhandlade saker inför morgondagen då vi ska ha en heldag med vår klass. Som jag och josse har planerat, kan säga så pass mycket som att jag är MÄKTA STOLT över vad vi har åstkommit. Vi känner oss även riktigt stolta över att den äntligen ska bli av efter alla planering. Det har varit ett slit och motgångar men med en klass som vår så funkar det. Vi hoppas bara att det blir lyckat nu så att vi inte stöter på några problem på vägen, vore ju inte så bra dirket. Men det ska nog gå bra. jag själv kallar dagen för BBB-dagen. Bad, bowling, bord. Den sista innebär bokat bord på riviera med god mat (förhoppningsvis). Men det tror jag allt. Jag har även ordnat ett fin fint pris till den som vinner bowlingen. Ska pilla lite på detta snart :D

Jag har inte så mycket mer att berätta nu men en sak som jag inte kan få ur mitt huvud är hur folk har mage att gå bakom varandras ryggar, snacka skit om en person. Varför? Har man inget vettigare för sig än att hålla på och trycka ner folk?!! Varför??!!! I slutändan kommer sanningen alltid fram i alla fall, det har jag fått lära mig. Man blir psykist nertryckt utav folk. De förstår inte vad de gör. Det kanske är enkelt för vissa att bara snacka och babbla på för att vara coola men det är en männsika ni pratar om. En individ precis som alla andra. DU sårar denna medmännsika vilket personen i fråga tydligen inte verkar förstå. Jag fick reda på saker idag som var sjukt jobbigt att höra, jag började nästan gråta rentutsagt. Det var en pers.

Jag är inte dummare än så att jag fattar att det snackas skit och det kommer man förmodligen aldrig sluta med heller men att få veta att det är en själv det snackas om. Alltså.....Jag finner inte ord. Det är fruktansvärt. Därför har jag idag fått mig en tankeställare att jag inte ska snacka skit utan jag ska vara så som jag är och försöka vara lite lugnare kanske. Jag vet inte men det måste ju vara något fel på mig som människa om man snackar skit om mig elr? Det jag vill försöka få fram är att tänk innan du säger. Du sårar faktiskt folk och i slutändan kommer sannigen fram i vilket fall. Det spelar ingen roll hur många lögner du drar elr inte, den kommer fram!! Exempelvis idag..

Sen finns det individer som tycker om en för den man är, väldigt fina sådana. Idag fick jag väldigt fina komplimanger ifrån Karin, Carro & Filip. Det är sånna saker som gör din dag snäppet bättre. Glädjen. Tror jag ska hämta lillbrorsan och pussa på han lite. Slänger på några låtar med.

Tack alla ni som gör min dag snäppet bättre!

Cya Anna!



Sånna här dagar är det inte helt fel att komma ut till farfar och andas lite landsluft och få lite andrum...

Score!

2010-12-07 / 18:54:23
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Morsning Korsning!

Bloggen har blivit väldigt stor helt plötsligt. Väldigt kul får jag lov att säga. Trodde jag aldrig att detta skulle ske i början. Dagen har bestått utav skolan. Inte så kul men ett måste för att komma någonstans i livet. Det värsta vara att morgonen började med ett oförberett prov i tyska men som tur var pajade CD:n så vi slapp hörförståelsen. Score!! Dagen fortsatte och vi hade svenska och även matte tillsammans med en vikarie och dagen avslutades med naturkunskap det värsta som finns och jag fattade inget. Det värsta var att vi fick världens läxa och innan har jag bara läsat igenom läxorna men nu så ska vi ha frågesport vilket innebär att jag måste göra läxan seriöst inte kul!! Men jaja jag överlever hoppas jag.
När skolan var slut så ville jag och Erica göra något annorlunda så vi drog med oss Eve ner till bake off och tog ett litet godare mellanmål. Efter det bärde det av till frissan en toppning resten tänker jag överlåta till min kära kusse som kommer hem nästa vecka. Fattar ni hur mycket jag längtar efter henne elr? Det är helt otroligt. Vi har inte träffats sen min födelsedag. Inte okej alls. Men nästa vecka lägger jag beslag på henne. Ingen annan kommer åt henne då. Jo det gör ni väl kanske men någon dag ska jag ha henne för mig själv :D

Just nu sitter jag hos Ericas egna lilla krypin och pluggar. ( jag är klar men inte hon) Ska bara läsa igenom tyskan men tänkte göra det när jag lägger mig sen. Erica är för söt hon lägger här på golvet och försöker plugga samtidigt som hon sjunger och andreas bombar henne med sms så nyss fick jag lägga telefonen så att hon fick täckning. Flätorna flänger och hon ligger i boken. Urgullig. 

Min mobil laddade ur så jag funderar på om jag kanske ska börja ta mig hemåt, jag måste ju få lite mat  i min mage med. Och mian päron kanske börjar undra vart jag är.
Det är nog allt från mig ikväll. Om inte så hörs vi.

Cya Anna!!



Min fina vän Erica! <3

Tack Busschaufören.

2010-12-06 / 16:56:33
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Merlin. En shottis. En foxtrot. En bugg. Stan. Datakunskap. Det var min dag i skolan idag. Funka men det har funnits roligare dagar. Har inte använt hjärnan så mycket idag. Förutom lite på foxtroten och datakunskapen men det räknas knappt. Dans i skolan vad är grejen med det? Vem vill ens ha det? Alla springer ju bara till dem man vill vara med i alla fall ;) Man vill ju inte direkt skämma ut sig för någon man inte känner men ibland har man inga andra val särskilt när lärarna kommer och parar ihop en med någon. Men jag överlevde ju. Jag kan även säga att jag överlevde springturen till bussen fastän att jag slog vad med mig själv att du kommer ramla här nu anna på rese där alla kommer se men jag fortsatte..Riktigt stolt över mig själv. Om ni vill höra hela historien så var det så här att Eve skulle fylla på sitt busskort och jag och becka bara men bussen gå om en minut så rappa på. Visst hon har fyllt på vi knallar ut och jag ser att ettan står där jag skriker till de andra att den är där och jag börjar springa. Jag tror då att de andra är efter mig men icke jag ser hur sista personen går in i bussen och den börjar rulla och jag är precis utanför men snäll som busschaufören är så öppnar den dörren och in staplar jag anfådd. På bussen sitter en dam och skrattar nämligen Johanna och pekar ut där Eve och Becka är. Woops. Inte meningen tjejer. De blänger in och pekar när bussen åker ifrån dem. Sorry. Hoppas ni inte hatar mig förresten av livet. Johanna fick sig ett gott skratt och jag kände att jag levde. Det bärde av hemåt och nu sitter jag här. Kollade med Johannabruden vad hon skulle göra idag eftersom att det känns som att det var ett tag sen nu så vi ska förmodligen träffas snart. Hoppas verkligen det. Har saknat henne.

Allt är bra med mig annars. Ganska lugnt i skolan ändå, nästa vecka är tom. Ingenting är inskrivet i almenackan, känns illgött. Bara till att slappa. Har faktiskt pluggat en stund nu men känner att ögonen går i kors på mig. Tror jag ska lägga mig coh lyssna på musik och försöka få tag i Johanna. Blev väldigt sugen på oboy. Kanske ska ta med mig Johanna till staden. Så får det nog bli.

Cya Anna!


Tankspridd

2010-12-05 / 21:57:04
Kategori: Allmänt - 1 Kommentarer
Kvällen är kommen och det blev en lugn eftermiddag precis som jag hade tänkt. Riktigt skönt. Bara få lite andrum. Tänka. Space.
Det behövs ibland för att känna av att vi lever. Bara sätta sig ner och ta några djupa andetag och sätta på någon bra musik. Försökte förut att få fram en bra spotifylista vet ej om jag lyckades men jag hittade två riktigt bra låtar som har spelats hela dagen. Det är:
*Fast car
*Playing with fire
Två riktigt bra låtar. Man börjar som fundera. Fundera kring livet. Mina funderingar har idag gått till en familjemedlem. Vill inte skriva vem på bloggen. Men jag är så himla rädd vad som egentligen är fel vad det är som spökar inuti dig? Jag vill bara få svar på mina frågar och slippa denna oro och rädsla som finns i mig. Jag vill inte se dig ha ont. Det läskigaste är att det går upp och ner. Man vet aldrig när det kommer tillbaka. Jag vill bara att du ska må bra. Jag vill inte få något hemskt telefonsamtal om att något hemskt har hänt. Jag vill ha dig här med mig precis så som du är. Min guldklimp. Jag kanske inte alltid visar det men jag älskar dig och vill inte att något hemskt ska ske.

Ni ser tankarna flyger iväg tillsammans med tonerna och rätt som det är sitter man här med tårar i ögonen. Inte okej. Tror jag ska göra mig i ordning för sängen. Krypa ner i det underbara täcke som ligger där. Så får det bli.

Cya Anna!


Tror Eve la in denna bild i samband med hennes inlägg.Lånar den lite. Hoppas det är okej. Ich liebe dich <3

10-12-05

2010-12-05 / 16:18:02
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Andra advent. Tiden bara rinner förbi känns det som. Inte alls många dagar kvar till jul nu. Det känns verkligen inte så. Känns som att det är en evighet dit men när granen kommer in kanske man fattar lite bättre än bara ett par adventsljusstakar i huset. Andra advent firades ute hos farfar med lite lussefika som farfar ordnat till oss och även lite pepparkakor så att vi ska bli lagom snälla inför jul. Det var riktigt mysigt men det blev så himla kallt när oskar och hunden sprnag ut och in hela tiden så tillslut var jag helt nerkyld men som tur var sa pappa då att vi skulel börja dra oss hemåt eftersom att ovädret började dra sig mer och mer häråt så det var gudomligt skönt att få på sig jackan. Det bärde av hemåt och här sitter jag nu. Chillar. Illgött ska jag få be och tala om att det är.
fick för en stund sen ett telefonsamtal ifrån min kära kusin Maria som numera befinner sig i Jönköping stad vilket har varit en stor omställning. Man tänkte inte på att det skulle bli så jag menar jag tänkte väl att allt kommer frotsätta som vanligt liksom. Men så blev det inet riktigt. Men det var kul att få prata med henne igen och även att vi i år kommer få fira jul med varandra :D fick även en glad nyhet om att hon kommer hem nästa vecka och då ni då tänker jag vara den som lägger beslag på henne först ;)
Resten av kvällen blir ganska lugn tror jag kanske slår på någon bra film elr nått vad vet jag. Men just nu vet jag att jag ska ner och duka för det är hämtmat på väg hem. Real nice :D

Cya Anna!



Förra årets gran!

Till min kära Anna

2010-12-04 / 17:06:30
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Hola mi querida Anna! Usted es un gran amigo y yo estamos tremendamente satisfechos de que he conocido y llegado a saber lo más rápido. Ahora era en español y desde luego no es gramamtik CORRECTAMENTE y tal vez no sea la palabra correcta, pero es la intención lo que cuenta <3 te amo.

Nu ska jag skriva på svenska igen.  Du är en underbar vän som jag har haft mycket roligt med och hoppas att jag kommer få ha mycket mer roligheter med dig. Som sagt så tycker jag att vi lärde känna varandra väldigt fort och att vi redan har blivit så bra vänner. Du är en tjej som man blir glad av.  Dig kan man gå till och få bra tips och du tycker bara det är roligt även om man babblar om samma sak hela tiden och du kan få en att bli så positiv och glad.  Hoppas och verkligen vill att du ska bli en vän jag kommer känna efter gymnasiet även om det skulle bli så att vi skulle välja att plugga i olika städer. Att vi aldrig kommer tappa kontakten och att vi finns där för varandra och att man kan träffas och vara och bara hitta på roliga saker som man kommer att minnas i framtiden.  Anna brys sig verkligen om andra mer än om kanske än sig själv och det är väl bra men inte alltid Anna lova mig att du gör det du vill och känner för och våga vara stark och säg sanningen och följ ditt hjärta. Det är bara du själv som vet vad det bästa är för dig och gör då som du tycker är bäst. Kom ihåg mina tre nyckel ord våga, var stark och var dig själv nu blev det mer än tre ord men jag tror du vet vad jag menar och att det viktigaste är att du förstår denna text och att du min detta.

Anna det går inte beskriva med ord hur mycket jag tycker om dig. <3

Följ ditt hjärtas röst!

Evelina <3



Grahn's

2010-12-04 / 15:06:13
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Sitter nu hemma hos Eve. Vi har varit ute på lite äventyr, vi har nämligen varit på grahns och köpt lite gottigheter inför kvällen. Ser ut att bli riktigt roligt med film och mys tillsammans med härligt folk. Innan dess blir det nog ganska slappt ska förbi becka innan bara och ordna lite filmer.
Kocken har även varit i farten så nu är magen mätt och belåten ska jag säga. Ska nog försöka övertala kvinnan att starta eget inom kockyrket. Jag lovar att jag skulle bli stammiskund där i alla fall!! Har inte så mycket mer att säga nu men vi hörs.
Cya Anna!

"Lev i nuet"

2010-12-03 / 23:09:38
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Helgen är äntligen här och den är välkommen. Man känner att tröttheten kommer mer och mer nu ju längre tiden går. Har bestämt att jag ska sova ut imorgon i alla fall. Idag har det varit en sån där alldels mysig fredag, så där mysig och go. Först bar det av till skolan vilket inte alls var jobbigt om jag får säga det själv. Sen bar det av ner mot staden med brudarna och fika på rådhuset blev det. Mysigt sådär en fredageftermiddag. Sen tog jag bussen hem strax efter tre och sen dess har jag gjort i ordning min bror inför hans disco, ätit tacos, ocg myst med min mamma och mormor. En härlig lugn kväll helt enkelt. Har även spelat pitespel med mormor, ganska kul faktiskt ;)

Imorgon tror jag att jag ska ha en slapp dag. Bara mysa runt här hemma lite på dagen för kvällen ska jag spendera med sjukt underbara vänner. Tror inte det kan bli så mycket bättre. kanske skulle ta och träffa någon kompis på dagen typ Eve, Johanna elr Becka. Får se vart vinden blåser mig.

Cya Anna!

En vanlig torsdag!

2010-12-02 / 18:05:45
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
En vanlig torsdag. Skolan och plugg. Inlämmning klar och inte så mycket mer läxor eftersom att man var så pass smart att man röjde undan dem på håltimman förut. Livet känns riktigt bra. Extremt bra faktiskt. Älskar mina kompisar & min familj så vad mer finns det att klaga på. Helgen ser ut att bli grym och även så min kväll. Lukten av nybakat kommer ner från köket och det känns som att det kan bli en mysig kväll innan min far beger sig på nya äventyr. Tror att det var allt från mig för idag. Vi hörs när vi hörs.

Cya Anna!

PS: Måste ordna julklapp till min fjortonåriga bror vore väldigt snällt om någon skulle vilja komma med förslag ;)



Hittade en härlig bild på kusinskaran!

Skolan

2010-12-01 / 10:50:08
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Sitter här i skolan och har nu datorkunskap. Inte det roligaste ämnet kanske men inte det värsta heller. Efter denna lektion vänta engelska det däremot är kul :D Sen väntar svenska och matte sen är denna dag gjord vilket jag tror komma kännas underbart! Däremot ser jag inte fram emot svenska där vi ska leka och hans lek är att vi får två ord och vi ska snacka om det. Ser inte fram emot det, jag fullständigt hatar sånt. Man blir ju så himla nervös!! :S

RSS 2.0