Den mentala styrkan

2010-11-30 / 18:09:13
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Oj! Det var en dålig uppdatering, förlåt. Ska försöka bli bättre lovar.
Det sista har varit lite turbulent kan man väl säga. Mådde inte alls bra förra veckan vet inte var det var som hände med mig egentligen. Frossa, tårar och smärta ungefär. Mamma och jag har kommit fram till att jag kanske är utbränd, jag tar det ju aldrig lugnt längre om man säger så vilket är en omställning som jag gillar men kroppen är nog inte van vid den. Så jag gick hem torsdag eftermiddag och var även hemma fredag. Ibland kan jag fråga mig själv varför jag valde samhäll eftersom att jag ändå visste att det skulle bli tufft men jag trodde kanske inte att det skulle bli så tufft. Egentligen kanske det inte är så tufft men mentalt är det tufft pågrund av kraven jag sätter på mig själv, när man ser alla andra lyckas så vill man ju själv vara en av dem elr är det inte så? I alla fall jag kanske inte ska ha så höga krav på mig själv utan lita på mig själv och veta att jag kan, jag vet att jag kan klara det här puscha mig själv det kanske är ett sätt att bli mentalt stark. Vad vet jag? En ny metod att testa kanske.. Som idag så fick jag tillbaka svenskan och blev riktigt nöjd med resultatet och även matten där jag hoppa i taket av glädje och jag trodde inte det var sant rent ut sagt..Sen kom ju även naturkunskapen som jag blev nöjd med för det var vad jag hade ställt in mig på men där är ett sådant exempel där man ser alla andra skrika av lycka för att det fick mvg och man själv kanske sitter där och är nöjd för vad man själv har prestreat då blir man som ledsen och ställer sig själv frågan hur kan jag vara nöjd med det här? Det kanske är så att man mentalt ska ställa in sig på sin nivå och låta andra vara på sin för egentligen är det ju bara dig själv du tävlar med!!


Det där skulle bli en kort inledning men det gick inte så bra sorry ;)
Måndag och Tisdag har ängnats till plugg känner mig extremt duktig faktiskt. Inlämmningen i samhäll har jag gjort klart alla argumenten i så nu tänkte jag faktiskt samla inspiration till den del med mina egna åsikter via att spela sims, blev nämligen så himla sugen på detta :) Vi ses och hörs! Vem vet det kanske blir ett kvällsinlägg.

Cya Anna!!

Första Advent

2010-11-28 / 11:25:17
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Första advent. Japp det är vad det är idag. Känns ju helt overkligt får jag ju lov att säga. Jag har inga julkänslor någonstans. Jag känner mig jättedum för jag menar gatorna är helt täckta utav snö och advent och julstkarna och allt är framme men ingen julkänsla alls? Jag hoppas verkligen att den kommer. Kanske idag eftersom att idag ska vi åka på adventsfika hos mormor och sen tänkte jag och mina bröder införskaffa lite julklappar. Jag vet nu tänker väl ni vad tidigt och allt detta. Men ändå om man tänker efter så är det inte så himla tidigt. Det är första advent och vi känner väl att det är skönt att få det gjort så fort som möjligt innan allt tar slut i affärerna ;)
Sen i eftermiddag måste jag försöka ta tag i plugget i alla fall en del av det exempelvis min samhällskunskap läxa jag fick och lite svenska. Sen ser jag att det ligger en mattehög där med som egentligen inte borde vara där men det är den pågrund av sjukdom. Jag kan ju medge att det hade varit jätteskönt att få det gjort i fredags (provet alltså) men icke sa nicke. Att göra det i efterhand har bara fått mig nervös. Jag hoppas att det inte går helt åt skogen den här gången.
Jag börjar känna mig åt bättringsvägen nu, igår mådde jag prima men att vara ute i -10 grader var nog ingen höjdare och huvudvärken verkar vilja komma och gå som den vill lika så värken i ryggen. Jag hoppas bara att jag känner mig hyfsat fräsch imorgon när det är skola och allt. För även om jag inte gör det funderar jag starkt på att lura min föräldrar och säga att jag mår alldels prima men det är ju inte säkert att det kommer funka men man kan ju alltid hoppas eftersom att jag VILL till skolan!!

Ne nu blev det ett väldigt långt inlägg men det var ju kul om ni läste ända hit ;)

Cya Anna!

Skulle varit en rubrik här men minnet tog slut..

2010-11-27 / 20:30:13
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Dagen har som sagt var spenderats med Evelina. Vi drog in till stan mot tre gick där en sväng ock kika sen hamnade vi på donken där det blev en glass vilket jag undrar varför jag tog denna eftersom att det var svinkallt ute?
Vi vandrade vidare mot hemmakväll där en fet stor godispåse inhandlades som ska avjnutas nu..Sedan började färden ut i kylan för att hämta lillbrorsan på brandstationen sen fick vi vänta på bussar i denna kyla så just nu är jag helt nerkyld därför tar jag mit mot sängen för att äta lite godis och jag ser att det finns en filt där också så den dyker jag nog i snart. Vi har även avnjutit en god middag med min familj och även en efterrätt Evelina slängde ihop, mumma säger jag bara ;)

Annars blir det en lugn kväll med en härlig vän. "Så mycket bättre" står på, på tv:n. Sen slänger vi nog på någon film kanske.. Vi hörs!

Cya Anna!Bild jag hittade på Sofias och Louises blogg häromdagen. Denna är ifrån min födelsedag;)

Lördag

2010-11-27 / 14:43:31
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Dagen spenderas med Evelina. Vi drar snart vidare mot stan för att sedan se vart vinden bär oss.

Cya Anna!

Hemmakväll

2010-11-26 / 17:58:18
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
En hemmakväll med familjen är det som blir idag. Bara ta det lugnt och mysa framför tv:n. Hörde att vi visst skulle tjuvstarta julen ikväll med glögg och mysigheter. Det kanske blir bra i alla fall att vara hemma, men jag hade hellre varit någon annan stans...

Cya Anna!

.....

2010-11-26 / 09:07:29
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer

Miraklet skedde inte :(
Jag vill inte vara sjuk, jag vet att jag skrev detta i det förra inlägget men jag vill inte. Fy när Erica kom för att hämta min nyckel för att ta med lite grejer hem så ville jag bara gå med henne. Gå till bussen och åka till skolan för att träffa alla människor. Jag HATAR det här!!!

Jag hoppas vid min gud att jag är frisk till imorgon så inte hela min helg är förstörd...Det skulle jag inte stå ut med...Så därför beger jag mig mot sängen och knarkar ner mig med ipren och alvedon och sover lite...

CYa Anna!!


Jag hoppas & ber!!

2010-11-25 / 20:03:45
Kategori: Allmänt - 1 Kommentarer

Jaha då var det min tur att bli sjuk!! Jag vill inte jag vill inte jag vill inte. Det är det jag tänker just nu, det är första gången i hela mitt liv som jag inte vill vara sjuk och missa skolan elr kvalitetstid med mina kompisar. Förut då ville jag bli sjuk, jag ville inte gå till skolan. Men nu är allt helt annorlunda, jag tycker för en gångs skull att det är kul i skolan. Jag vet det är sjukt att man kan tycka skolan är kul, det kanske inte är kul att gå på lektioner och så men med min klass och mina kompisar så kan ju inte dagarna bli så himla mycket bättre. Jag trodde inte saker och ting kunde blir så här bra. Att jag skulle tycka livet är roligt igen som att det är värt något. Jag trodde aldrig att det skulle ske. Men det har det gjort och jag är så sjukt lycklig. Därför sitter jag och hoppas på ett mirkael ungefär. Jag har bett Evelina och Karin att göra så att jag blir frisk så jag hoppas detta nu. För jag vill inte missa saker, jag vill vara med min klass, skratta och ha kul. SP1sk. En grymt bra klass.

 

Jag ber verkligen för ett mirkael. Att smärtan försvinner att inte mediciner ska göra att man slipper alla dessa tårar av smärta. Jag vill vara frisk. Jag vill jag vill jag vill!!! Så nu hoppas jag, jag ber!!!

Cya Anna!


Kärleksproblem

2010-11-24 / 19:14:43
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Tjingeling!

Huvudvärken är på plats efter all matteräkning och ögonen går i kors på mig. Därför slängade jag igen böckerna nu, känner att nu har jag gjort dagens prestation. Men hepp då kommer Erik med kärleksproblem. Undra hur det kommer sig egentligen att jag alltid ska vara "rådgivare" till alla. Men jaja det kanske är så det ska vara. Tänker inte skriva öppet här va det handla om eftersom att man aldrig vet vem som läser denna blogg. Annars har jag en till bror som är helt uppspelt så det är en konstig blandning. (Han somnade nämligen så båda låg och sov nere i soffan och hela huset var så tyst, kanske därför det inte var så svårt att räkna matte idag.)
Resten av kvällen spenderas nog framför soffan. Imorgon vankas det glögg in med som jag och Erik ska gå på i år med lillgrabben, ganska mysigt faktikst sen blir det matteplugg eftersom att det är prov på fredag:(

Oj det blev ett långt inlägg, kul om ni orkade läsa ända hit ;)

Cya Anna!


Onsdag den 24/11

2010-11-24 / 08:31:04
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
God Morgon!

Dags för en ny skoldag, denna dag är extra kort eftersom att vi får komp i eftermiddag, real nice. Ingenting att klaga på liksom.
Snön har ju också kommit kan inte riktigt bestämma mig om jag tycker det är en bra grej elr inte? Jag gillar vintern och så, mest för att jag gillar att åka skidor, men jag gillar inte vintern när det är full snöstorm och allt bara yrar omkring därute. Det är bara jobbigt att gå ut då. Men just nu har jag snart inga val, måste till bussen.

Cya Anna!

Vänskap

2010-11-23 / 19:13:46
Kategori: Allmänt - 1 Kommentarer

Tycker om dig grymt mycket & jag är så himla glad att jag har funnit dig och att vi har blivit så pass bra vänner på kort tid. Du är en grymt bra vän, glöm aldrig det!!

 


Film mys

2010-11-22 / 19:26:16
Kategori: Allmänt - 1 Kommentarer
Sitter här och kollar film med min bror. Ganska mysigt faktiskt. Vi har också börjat smida planer inför julen med alla klappar som ska skaffas. Därför tänkte vi smyga ner och hämta lite julmust ;)

Cya Anna!Bild ifrån Sofia!

Sunday

2010-11-21 / 16:06:10
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Söndag! En sån där slapp dag då du bara strosar runt ligger i soffan och kollar film, kollar runt lite på datan osv. Just en sån där perfekt söndag har jag med, slappt. Det vettiga jag har gjort är nog att jag har städat mitt rum. Tänkte bänka mig med en stor filt och kolla lite grey's anatomy och one tree hill. Ikväll blir det mys med min moder. Blir bra det.

Cya Anna!

Mamma & Pappa

2010-11-20 / 16:32:02
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Ja mamma och pappa. Vart ska man börja... Utan mina föräldrar vet jag inte vart jag skulle stå eller vara idag. Det är de som alltid finns där för en oavsett vad man har gjort hur dum man har varit. De står vid din sida i vått och torrt. I vissa lägen tänker man inte alls på detta utan man bara skäller ut dem som om det inte är något värda. Jag har lärt mig mer och mer att man ska uppskatta det man har och ta vara på det. För du vet aldrig hur fort det kan försvinna ur dina händer. Min mamma och pappa är allt för mig. Jag älskar dem utav hela mitt hjärta och jag skulle göra vad som helst för dem. Familjen är alltid de som finns där, de dem som står vid din sida.

Mamma & pappa om ni läser detta så ska ni veta att jag älskar er så oerhört mycket och jag är så glad att jag har fått just er till mina föräldrar även om jag kanske inte alltid visar det. I Love you!!

"All i need is you"

.....

2010-11-19 / 17:43:43
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Just nu känner jag mig som en pissperson som verkligen inte förtjänar att vara här.. Vill bara sjunka igenom jorden så ingen kan se mig.. Hur dum får man vara egentligen, vad tänker man med ibland?!! Usch fy och blä!!! Allt känns bara skit. Går och bölar lite i en hörna...

FredaG

2010-11-19 / 14:20:19
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Äntligen helg!!!

I eftermiddag tänker jag bara umgås med min familj lite, vi ska ner till stan och sen så skulle vi äta extra god middag:D
Ikväll tänkte jag och en härlig vän slänga på en film och bara mysa. Ska bli trevligt.
Ne nu ropar pappa att jag måste komma så bäst att kila. Vi hörs när vi hörs!

Cya Anna!

Tjingeling

2010-11-18 / 19:23:20
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Då var snart hela vecka gjord. Oj så härligt det är. I eftermiddag kände jag mig lite som en businesswomen när jag och Josefin gick ner till rådhuset för att försöka anordna en hel dag för vår klass för att försöka få upp sammanhållningen i klassen lite. Kan ju säga att det var inte lätt. Men en liten fika fick en att tänka lite klarare ;)
Det känns som att vi ska ha värsta redovisningen i morgon på klassrådet. Men jaja vi får väl se hur det går. Tiden lär utvisa detta.

Helgen är ganska speckad ändå. Imorgon ska jag ner till stan med familjen och kolla på stad i ljus tror jag, sen ska vi äta god middag. På kvällen ska nog jag och Erica ses och bara kolla någon film elr nått. Lördag ska jag äntligen träffa busfierna. Ska bli superkul. Sen är det ju långhelg även denna helg så. Sova kan man ju alltid göra det är ju aldrig fel liksom att bara drömma sig bort lite. Ne nu ska jag kila.

Cya Anna!


Kvällen

2010-11-17 / 21:41:56
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Kvällen är här och det har varit en strålande dag. Gick riktigt bra i skolan efter att man har haft en långhelg. Eftermiddagen spenderades åt läxläsning dels på egen hand men även med Evelina. Resten av kvällen har jag umgåtts med henne. Riktigt nice! Sen blev det lite mys med mamma.
Sen är det även lite glädjerus här men jag tänker inte säga varför på bloggen det får ni helt enkelt fråga mig face to face :D

Imorgon är det skola igen, ser ut som en bra dag förutom att det är bad på idrotten vilket inte gillas. Men jaja jag överlever nog. Efter skolan ska jag och Josefin planera en heldag för vår klass. Får se om vi lyckas.

Over and out Anna!

Rubrik

2010-11-17 / 16:16:19
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Sitter här och gör samhällskunskaps läxa med Evelina och det känns som att det går bra så snart kanske man kan lägga ifrån sig böckerna och umgås lite.

Dagen har varit bra i skolan ögat gör mindre ont så det ser ut som en ljus dag än så länge.

Cya Anna!

Godmorgon

2010-11-17 / 08:18:37
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Ny dag och nya möjligheter.

Ögat har blivit bättre det är inte alls lika svullet idag men ont gör det. Men det är väl sånt man får lida igenom. Tänkte försöka ta mig till skolan i vilket fall som helst. Får se hur detta går. Det lär vi ju märka.
I eftermiddag så ska jag göra samhällen sen så har vi inga mer läxor vad vi vet denna veckas så jag tänkte se om jag kan få med mig någon fin själ där ute hem kanske. Vem vet...

Cya Anna!

Johanna Maria Louise Ehn

2010-11-16 / 19:46:00
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Ja så är hennes namn & idag blir denna bruden 16 år. Det är ju värt att firas så jag slänger in en bild på denna underbara kvinna! Grattis åter igen<33


Hultman & Muregård

2010-11-16 / 13:46:21
Kategori: Allmänt - 1 Kommentarer


Två riktigt underbara tjejer det där. Alltid ett leende på deras läppar. Ni vet att jag älskar er och att jag alltid kommer finnas till hands för er oavsett vad eller vilken tid på dygnet det är.

"I'd rather be with you guys"

Vårdcentralen

2010-11-16 / 13:02:18
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Måste börja med att säga att jag inte tycker om något som har med sjukhus, vårdcentralen elr något som har med det att göra. Naturligtvis så hamnar jag där i dag på min lediga dag. Detta pågrund av ett öga som gör sjukt ont.
Mitt vänstra öga svullnade upp igår kväll bara sådär men sen tänte jag inte mer på det och gick och la mig. Sen i morse när jag ska gnugga mig i ögonen så börjar jag nästan gråta. Jag går ut till mormor eftersom att jag hade spenderat natten där. Hennes reaktion blir "oj". Mitt öga är jättesvullet och rött ner mot ögonvrån. Vi ringer mamma och innan jag hinner blinka ungefär sitter jag på vårdcentralen. Usch fy och blä men aja det är ju bra att det finns.
Jag gfår träffa en läkare och jag får kolla i ett mikroskåp hon vänder och vrider på ögonlocken för att till slut komam fram till att det inte är något fel. Men eftersom att jag har så ont och det är så svullet så kan det vara en början till en vagel. Fy det vill jag inte. Jag vill inte ha en infektion. Jag hoppas verkligen att det inte blir så.
Så nu sitter jag här elldels gråtfärdiga av ansträngning. Tror jag ska sova en stund bara slå igen mina ögon lite. Så gör jag!

Cya Anna!

Studiedagar i två

2010-11-14 / 22:15:31
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Jaha då var denna fars dag gjord. Spenderades för mesta delen i Hangelösa hos farfar. Mycket mat och tårta. Betoning på det. Men det var allt trevligt.

Sedan blev det spontantrip till Carro. Riktigt trevligt med lite spel osv. Sedan tog jag och Erica sista bussen hem, vi kände att tröttheten kom så därför fick det bli som det blev.
Imorgon och tisdag är det ledighet för min del, känns helt underbart. Imorgon tänkte jag faktiskt följa med min åttaåriga lillebor och se lite hur han har det på sin skola. Han tycker det ska bli så kul att storasyster ska följa med.

Ne nu ska jag slå på ensam mamma söker och sova.

Cya Anna!

Fars Dag

2010-11-14 / 11:25:14
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Drar vidare mot farfar för att fira fars dag. Ska bli trevligt och kul. Godmat brukar det alltid bjudas på och att spendera lite tid med kusinerna skadar aldrig.

Cya Anna!Gustafssons

2010-11-13 / 17:01:58
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Usch fy och blä var vad jag tänkte i morse men det har glömts bort för framåt dagen så mötte jag upp Linda på rese. Åh vad kul det var att se henne igen. Därför försvann alla mina hemska tankar på vädret. Nu sitter vi här i mitt rum och har precis vart och handlat lite. Snart kommer resten av familjen Gustafsson. Ska bli riktigt kul. Det brukar bli mycket skratt. Så det ser ut att bli en toppenkväll. Ne nu ska jag kila och vara lite social mot Linda.

Cya Anna! 


Fredag

2010-11-12 / 22:12:13
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Har blivit väldigt många inlägg idag men det gör ju inget kan ju ta igen från i veckan då det inte har vart så framåt. Kvällen med Johanna blev underbar har inte skrattat så på väldigt länge. Du är allt skön du. En sak som är säker är att träningsväken i magen kommer finnas där imorgon i alla fall.
Imorgon kommer min efterlängtade Linda hit. Det ska bli så kul. Jag har längtat så länge nu. Hon kommer till rese vid 11.35 så där tänker jag stå och vänta med öppna armar. Sedan på kvällen dyker familjen också upp ser ut att bli en toppen helg så långt.

Tror jag ska sova nu är så trött man bara kan bli. Trötthet och plugg i veckan är ingen bra kombination.

Slänger in en bild på mig och Linda från i SomrasTackar

2010-11-12 / 20:18:52
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Tack mina änglar ni är underbara. Blev toppen! :D

Ja du Anna detta tog en liten .....

2010-11-12 / 19:32:43
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Hahah nu lånar jag din lilla bloggis och ville bara säga att räddaren av bloggen är Rebecka Björn och designer Evelina :P Men måste säga att becka har gjort det största jobbet. Som sakt det tog en tid att fixa men hoppas du är nöjd!!

ska hälsa från becka att om du vill ändra nått så gör becka det senare för hon orkar inte nu. Vi har fixa lite extra eve ville det hoppas det blev bra du får själv gissa vad vi gjort :)Kramar

Evvis som ni kan nå på http://evvisevve.blogg.se/  och becka som ni kan nå på facebook :PTrollkarlen

2010-11-12 / 14:47:21
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Ja du gumman, jag vet inte riktigt vad du har lyckats åstkomma men min header är ju där så det är ju alltid något. Men på vägen har du lärt dig och trolla också det var en ny variant du, visste jag inte att du kunde vännen. Det var något nytt alltid kul att få veta nya saker om sina kompisar ;)
Så kan det gå i teknikens värld. Därför känner jag att det är så skönt att jag lägger detta problem i mina vänners händer. Nu känner ni er allt lite nervösa va? ;) Ne men jag är tacksam för hjälpen, Rebecca även känd som kodkvinnan ska se om hon kan ordna tillbaka det ikväll. Det vore bussigt av henne.

Kvällen kommer spenderas med min underbara vän Johanna, åh vad jag längtar. Vi ska stoppa i oss onyttigheter tänkte vi och bara njuta av varandras sällskap. Ska bli underbart.
Men jag måste städa lite innan det är ju inte så trevligt att ta hit sin kompis och det är skitigt.

"Nothing compares to you"
wops!

2010-11-11 / 21:04:29
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarerhejhej!
my name is sofia, jag kan hittas på "louiseochsofia.blogg.se" 
men kan även nämnas som flickan som pajade den här bloggens framsida. 
Känner mig väldigt stolt(eller inte). Just nu skulle jag behöva någon som kan det här med "designer/stilmallar" bättre än jag kan? Kanske Louise, johanna...eller någon annan vänlig själ där ute?
Någon som kan rädda framsidan från att ruttna och börja lukta illa. Och helst innan Anna ser det här.
Ärsligt talat... jag skäms!
snälla ring mig om ni kan lösa det här lilla problemet eller släng in en kommentar där nere.
Och fråga mig inte varför jag försökte, för jag har ingen aning.

Men.. vem använder den där menyn till vänster "som jag lyckats trolla bort" ?
Ingen.. eller hur :) ?


Snart är det jul och det är kul :)


Njuta

2010-11-11 / 16:30:24
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Förlåt för att jag inte bloggar så flitigt denna vecka, men plugg alltså det sätter stopp för väldigt mycket saker, exempelvis datan. Illa nog så är det så. Särsklit naturkunskap, usch, fy blä!! Gillart inte men jag har äntligen börjat fatta (tror jag) så det ska bli skönt att göra provet imorogn och få det gjort. Sen ni då ska jag NJUTA av helg.

När mamma kommer hem så ska jag käka sen drar jag upp till Eve och vi förhör varandra på NK:n!! Sista kvällen med det, halleluja!!

Cya Anna!

I helgen kommer Linda så då kanske det kan bli lite roliga bilder med vem vet....:D

Johanna Ehn

2010-11-09 / 19:20:29
Kategori: Allmänt - 1 Kommentarer
Det finns inte ord till att beskriva hur underbar du är. Du finns alltid där för mig oavsett vad. Hur dum och korkad jag än är så finns du alltid vid min sida. Jag vet inte vad jag skulle göra om du inte fanns där. Det finns inte ord till det. Ditt underbara leende varje gång vi ses. Ditt skratt. Du är en sån underbar männsika. Omtänksam, snäll, glad, sprallig, myror i benen....
Jag får tårar i ögonen bara jag tänker på det. Jag hoppas att du alltid kommer finnas vid min sida, att jag alltid kommer ha tillgång till min lilla gummsa. För om jag inte skulle ha det, då vet jag inte om jag skulle orka stanna kvar.... Jag älskar dig så oerhört mycket så det finns inte ord till det. Du är en av det bästa saker som hänt mig.
Love you sweatheart! <33

Den nionde

2010-11-09 / 19:04:34
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer

Oj oj. Här har det inte hänt saker på ett tag ser jag. Inte bra alls. Det får det allt ta och bli ändring på! Börjar nu :)

Dagarna har ägnats till plugg eftersom att vi ska ha naturkunskapsprov på fredag. Inte kul alls men sånt är livet, det känns ändå som att nu börjar det sätta sig.
Igår ringde Linda oh gud så glad jag blev av att höra hennes röst. Det var gudomligt faktiskt. Det blev ett väldigt långt samtal och vips så hade vi snackat i två timmar. Oj då, men så är det när man inte ses lika ofta längre vilket är väldigt illa. Men i helgen händer det grejer för då kommer hon hit. En hel dag ska vi ha med varandra. Oh jag längtar något fruktansvärt. Ska bli så kul :D
Imorgon blir det skolan och sen plugg. På kvällen ska vi på teater med klassen få se vad det är för något. Det lär ju märkas, men den verkar bra.
Idag är det en viss dam som firar födelsedag också min kära vän Erica! Grattis på dig gummsi<3

 


Julmat

2010-11-07 / 18:23:44
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Sista hyllerna sätts upp i mitt rum. Oh jag är så lycklig. Allt blir precis som jag vill. Det var precis så som jag ville ha det. Så snart Karin då kan du få komma hit och kika!
Söndag idag. Sista dagen på lovet. Känns ju sådär får jag lov att säga men jaja. Det är bara ta nya tag. Det är ju snart jul liksom. Dagen har ängnats åt plugg. Usch det är inte kul. Men det knalla på det fastnade direkt allt. Så det kanske är så att jag är utvilad fast jag får ju medge att det känns inte alls så men. Mamma har tjuvstartat med lite julmat ska bli kul och se om man får in någon julkänsla när man äter. Kvällen ser annars ut att bli ganska lugn. Blir nog mys med mammsen framför "ensam mamma söker".
Just det om min beslutsångest igår jag var faktiskt hemma kände att det är inte så ofta jag träffar Maria numera fast jag smet allt ut i några minuter. Men jag hoppas att ni hade trevligt i alla fall.

Cya Anna!

Lördag

2010-11-06 / 10:06:49
Kategori: Allmänt - 1 Kommentarer
Godmorgon! Vaknade tidigt för att jag skulle åka till ikea och hämta hem mitt bord det gick ju sådär mamma gick in på internet och kolla och vad tror ni jo inget bord att hämta, just nu är jag bara så arg hela veckan har jag väntat och inget bord. Hoppas verkligen att det kommer snart!
Igår så blev det en familjedag kan man säga, träffade eve en stund sen drog jag med mamma, pappa och oskar till Lidköping. Där åkte vi först till min farbror och träffade på lillgrabben. Han är ju för go. Växt har han också gjort så det var tur att vi åkte dit en stund så att man fick spendera lite tid med honom. Var riktigt trevligt. Sedan drog vi vidare till farmor. Där var även min faster med hennes familj. Felicia och Matilda är riktigs goa tjejer de. Alltid ett leende på läpparna. Så det blev en lyckad kväll med släkten.
Dagen ska spenderas med Evelina, vi ska in till stan och shoppa lite. Låter som en bra början på dagen. Ikväll möter vi upp ännu mer vänner och hittar på något kul. Ser ut som en bra lördag. Nu ska jag kila så vi ses.

Slänger in en bild på godingen evelina!När ilskan kommer fram

2010-11-04 / 21:05:24
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Sitter här i min ensamhet och är mest irreterad på mina föräldrar, vrf måste de bara förstöra allt ibland? Jag älskar mina föräldrar mer än allt men ibland blir det bara för mycket speciellt ikväll!!
Aja inget att göra åt nu, idag har jag vart på stan och inhandlat mig lite grejer sen blev det en trevlig lunch och fika hos momor. Sen mötte jag upp Carro & Evelina och vi handlade lite och sedan knallade vi mot Karin där även Adam och Fhiliph var. Sen åkte jag hemåt och nu sitter jag här. Varför kan ju ni undra då när jag kan vara med hos dem istället och ha kul, ja det kan man fråga sig? Vill ni få reda på det får ni prata med min mor. Just nu har jag ganska mycket ilska i mig. Kanske borde dra mig härifrån nu så att jag inte skriver något jag kommer ångra sen. Jag gör nog så, kan ju lika gära packa in i bokhyllan. Ja så får det bli.
Vi hörs när vi hörs.

Cya Anna!

"Ett gott skratt förlänger livet"

2010-11-03 / 16:25:05
Kategori: Allmänt - 1 Kommentarer
Lovet knallar på, ganska så fort i min mening. Undra om jag kommer kunna vila ut mig, har svårt att tro det men man kan ju alltid hoppas.
Idag har jag känt mig som en "hemmafru" helt seriöst. Tatt hand om tvätten och disken. Bakat, lagat mat röjt mitt rum lite till och jag har faktiskt PLUGGAT. Jag känner mig så duktig så ikväll blir det nog bara till att softa i soffan med lite god mat och nybakad paj med min familj. Lillknorten är ju inte hemma heller så det kanske kan bli lite lugn och ro med mamma och pappa ikväll. Förmiddagen så åkte vi och släppte av Oskar hos momor. Där blev det en mysig fika och när vi skulle åka hem så kunde jag inte få på mig skon och världens skratt bröt ut har inte skrattat så mycket på länge. Då kommer dagens citat i från mormor "ett gott skratt förlänger livet". Du är allt för bra du mormor. Imorgon åker jag, brorsan & förmodligen hans flickvän dit och äter lite god mat och bara myser lite. Ska bli trevligt.
Ne nu blev det ett långt inlägg, men hoppas att ni orkade att läsa ända hit. Just det min kära vän Evelina ordnade header till mig igår så jag ska be Johanna elr någon annan att hjälpa mig att få dit den:)

Cya Anna!

"Vänskap är tråden som knyter samman hjärtan"

2010-11-02 / 13:36:57
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Tisdagen är här med regn och skur inte kul alls, men aja så är det. Idag har jag vart iväg och handlat och nu dyker snart Evelina upp för lite bullbakning med lillbrorsan. Om ni har tur kanske det kommer upp lite bilder senare. Ne nu måste jag kila innan den andra brorsan dödar mig!

Cya Anna!

(Kanske blir ett inlägg ikväll får se det ska spikas garderober med:D )

Ikea

2010-11-01 / 07:35:48
Kategori: Allmänt - 2 Kommentarer
Gör ett snabbt inlägg in jag beger mig mot ikea. Efter att vi hade vart och tittat på Erica (som var jätteduktig) så drog vi alla hem till Eve där Adam och Erik kom också. Inhandling av onyttigheter var klar och även film trodde vi. Men den var inte tillräckligt bra. Slutar med att Adam, Filihp, Karin & Carro får åka iväg och ordna detta men tror ni att det slutar bra, nja de kommer hem med en skräckis utan dess like, herre jösses säger jag bara jag är väldigt glad att jag är i välbehåll idag. Får också tacka mina kära vänner för att de följde mig hem det var riktigt snällt av dem. En riktigt härlig kväll blev det även fast pulsen var uppe i det blå vissa gånger.
Tycker om er riktigt mycket allihopa, tror att det kommer bli tre riktigt bra år på Västerhöjd tillsammans!


Ne nu måste jag kila, Cya Anna!

RSS 2.0