Hösten

2010-10-31 / 14:31:15
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Hösten är härlig tycker jag. Bara kunna vara med vänner äta lite god mat. Ha på sig leggings och en stor stickad tröja oh det är underbart! Eller så kan man göra som jag gjorde idag, var ute en sväng med lillbrorsan. Var riktigt mysigt.


Gårkvällen var den bästa på länge. Med Rebecka, Evelina, Erica, Caroline & Karin så drog vi oss mot Benidorm var nog där vi halv sju och var hemma kvart över tio. Blev några timmar men jag hade jättetrevligt med mycket snack & skratt. Dagen kommer spenderas med dessa människor också, vi ska till kyrkan och titta på vår kära vän Erica som ska vara med i en musikal där. Blir mysigt. Sen så pratades det om att vi skulle ses ikväll med men min kära mor ville spendera lite tid med mig med så jag vet inte. Känner att det skulle vara mysigt att vara lite med mamsen med, blir ju inte allt för ofta nu mera.

Ps: Renoveringen flyter på som på räls jag har numera ett grått rum. Oh jag är så glad äntligen, som jag har tjatat på detta. Men min kära far står nu och målar andra varvet :D Imorgon bär det av till ikea. Yeah!!

Vänskap

2010-10-30 / 11:39:02
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Renoveringen i full gång. Kanske lite tjatigt men jag är väldigt exalterad känner att jag behöver lite förändring där inne. Lite tonårs/vuxen aktigt!
Lördagen är här och den är med glada miner välkommen. Ser ut som en riktigt bra lördag som ska omges utav vänner och härliga miner. Som jag nämnde i förra inlägget så är ett bord bokat på resturangen Benidorm här i Skövde. Ska bli riktigt trevligt.

"Vänskap är kittet som håller ihop världen"


Helg

2010-10-29 / 17:00:47
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Fredagen börjar gå mot kväll och lovet är här. Äntligen säger jag bara! Det är välbehövt eftersom att man går samhäll fast i oför sig så har jag valt det själv så jag ska inte klaga jag vet. Dagen gick hyfsat fort. Fick däremot lite besked som satte en oerhörd stor press på en men aja det är bara göra sitt bästa antar jag.
Kvällen spenderas hemma med familjen. Var ett tag sen nu. Hoppas att mamma och pappa ordnar med sig lite onyttigheter hem hörde rykten om pizza, det sitter ju aldrig fel kan jag ju säga. Tänker bara njuta.
Helgen ser annars ut att bli perfekt lördagen så finns det ett bokat bord på Benidorm med härliga vänner och söndag kommer även att spenderas med vänner. Ser ut som en bra helg och ett bra lov.

Ps: Pappa och jag började röja ut mitt rum förut och imorgon åker arbetskläderna på för att börja på riktigt, ser jag verkligen fram emot ;)

Cya Anna!


Fredag

2010-10-29 / 07:42:27
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Japp fredag är här. Oh vad skönt det är det ska jag säga. Plus att nu är det inte en vanlig fredag utan en hel veckas lov det ska bli gudomligt. Att bara få sova. Fast jag ska även hinna renovera mitt rum. Ska bli väldigt kul faktiskt. Lite förändring. Alltid bra med det.
Jag tänkte att jag skulle börja göra mig redo inför en dag i skolan men jag fastnade här i stället inte bra inte bra. Så jag tror jag ska förflytta mig till badrummet.
Hörs senare i eftermiddag.

Cya Anna!

Saknad

2010-10-28 / 20:39:52
Kategori: Allmänt - 1 Kommentarer
Varför är det så att när kvällen kommer så svajar känslorna iväg? Det är som att hjärnan ställer sig på funderingsnivå. Det är sjukt jobbigt...
Man sitter i sin ensamhet och lyssnar på musik och tankarna bara flyger iväg långt bort och man bygger upp fundering efter fundering tanke efter tanke. Ikväll ligger min på saknad. Saknad av något som man längre inte har. Något som fanns men som inte finns längre. Mina tankar bara byggs på mer och mer. Men en sak består, frågan varför?
Ikväll talar jag om min kära morfar. Han var min bästa vän, jag tror inte att det är så många som har/hade en sådan relation till sin morfar. Den var speciell. Den var fin. Det fanns en trygghet i honom, något som jag inte finner längre, den finns inte kvar. Jag kan aldrig åka hem till honom längre och bara kunna lägga mig i hans famn och känna hans rakvatten lukt. Jag har sörjt honom. Det har jag verkligen gjort, men vissa kvällar som denna. När kvällen är mörk och ensamheten så stor finns det inga gränser. Det blir bara för mycket.
Det har gått tre år sen min morfar försvann ifrån mig men saknaden är enorm. Min största rädsla var att jag inte skulle minnas honom, utan att jag skulle glömma, att mina minnen skulle försvinna med tiden. Det värsta är att det sakta börja göra det. Jag är rädd för att jag inte kommer minnas. Men långt där inne så känner jag att alla våra minnen ligger där. Att när man tänker på dig så kommer de fram. De härliga minnena du och jag har. Du är min ängel i himmlen som skyddar lilla mig här nere på jorden. Jag känner det. Jag vet det. Jag saknar dig så fruktansvärt mycket. Det finns inte ord. Jag trodde inte att det skulle gå så fort som det gjorde. Jag tog förgivet att du skulle stanna här. Men livet har sitt slut. Men ditt tog slut för fort. Jag var inte beredd....


"I'd rather be with you"Utöver det vanliga!

2010-10-27 / 19:57:20
Kategori: Allmänt - 1 Kommentarer
Jag tror brorsan har gått och blivit helt knäpp. Totalt, något stämmer ju inte i alla fall. Han brukar inte vara ute och springa (han anser att han inte behöver det för att han redan är tränad) och han brukar absolut inte göra sittups elr armhävningar en vanlig vardagskväll. Men gissa, vad ni tror inte han gör just nu, bara femti till låter det här i mitt rum. Jag är i chock börjar fundera på om något inte står rätt till här alltså. Hans citat nyss var "undra hur lång tid det tar att få sexpack?" jag menar hallå... aja sånt kan livet vara det är väl meningen att man ska bli lite knäpp ibland och göra saker utöver det vanliga. Detta är i alla fall ett sådant exempel.

PS: Min kära vän Johanna ska hjälpa mig med design, känner att ska man nu ändå ge sig in i detta så kan man ju göra det seröst ifrån början. Så bloggen blir lite roligare snart ;)

Cya Anna!

Gör som alla andra!

2010-10-27 / 18:04:19
Kategori: Allmänt - 4 Kommentarer
Jag gör väl som alla andra och börjar blogga jag med. Har varit sugen på det till och från men aldrig kommit till skott men nu äntligen så. Bloggen kommer handla om mitt liv och allt i kring!

Dagen har innehållit skola och lite plugg. Men nu väntar jag på att pappa ska komma hem så att vi kan äta någon gång. På kvällens meny står det pannkakor :D

Cya Anna!!

Välkommen till min nya blogg!

2010-10-27 / 17:55:58
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer


RSS 2.0