I love you guys

2011-04-30 / 23:17:22
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
En fin valborg hitills. De andra gick ut en sväng och vi som är knäskadade blev kvar här, fast jag tycker nog att det är lika mysigt. Lite för kallt för min del.
Hoppas eran valborg har varit fin hittills.

Cya Anna!

En stolt syster

2011-04-30 / 18:14:49
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Förlåt för den dåliga uppdateringen men har haft fullt upp med skolan och annat som exempelvis promenader med fina vänner!
Igår kväll träffade jag Erica en stund och idag har jag spenderat dagen på fotbollsplanen där Våmb spöa Skultorp dock blev det lite farligt i andra halvlek men de tog vinsten. Bra spelat brorsan, du var riktig självsäker i mål!
Sen bärde det av för att möta Josse på kvantum och lite shopping där Jonas min kusin fick ta och hjälpa sin lillkusin lite men det gick bra! Carro joina och resten av dagen har spenderats här hos Josse. Pluggat har vi gjort och nu väntar vi på att resten ska komma hit med resten utav maten. Ser ut att bli en mkt bra Valborg! Vi hoppas att vädret är på vår sida så att vi kan tända grillen.

Ha en bra kväll!

Cya Anna!

Onsdag

2011-04-27 / 21:19:06
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Opps här gick statusen uppåt! Kan de ha med de förra inlägget att göra. Trevligt säger jag då! Besökare=glad anna!
Dagen har varit relativt lugn, sovmorgon till 14.10 dock befann jag mig på rehab klockan 9.00 duktig som jag var. Sen blev den en lugn och skön morgon, dammsög åt mamma och pappa. Skulle påbörjat min svenska inlämmning men jag fastna framför one tree hill istället. Fick äta lunch hemma idag och slapp den äckliga skolmaten! Det bärde av på en lektion och hem igen. I eftermiddag har jag fått klart min inlämmning i svenska det är vad jag har orkat med och vet ni vad, jag är nöjd.
Nu ikväll har jag varit ute och gått med Erica. Det var otroligt mysigt, gick upp i gamla Hentorp lite sen hamnade vi på en bänk. Mkt trevligt. Gillar dig! ♥
Nu har jag faktiskt tänkt att gå och lägga mig för imorgon mina vänner är det kursprov i tyska! PANIK! Så därför tänkte jag göra mitt bästa för att ha en utvilad hjärna imorgon.

Cya Anna!

Den där drömmen

2011-04-27 / 12:13:42
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Något som har diskuterats flitigt i min umgåskrets nu är detta med kärlek. Är det viktigt att få kärleken från ett annat håll eller är man lika lycklig utan den? Jag menar vi får kärlek från familj, vänner och släkt. Men kärleken från en annan partner? Kärleken från motsatta könet eller samma kön för vissa. Är den viktig?

Jag tänkte nu skriva vad jag tycker om detta. Jag som person har aldrig fått uppleva den riktiga kärleken. Så där så att det pirrar i hela kroppen. Man hör från kompisar hur kära de är och hur allt är så bra och sen vips så tar förhållandet slut och killarna är inget att ha. Det är bara skit och man blir lika lycklig utan kille. Visst okej jag kanske kan köpa det MEN för några månader kanske. Sen kommer den där längtan komma. Längtan efter att ha någon som står en nära på ett helt annat sätt än vänner och familj. För den längtan finns i mig.
Jag har en vision av min framtid jag vet att allt kanske inte kommer slå in för det är inte så verkligheten fungerar men i min dröm så ingår det att finna kärleken. Att få bli älskad av någon annan, att få känna den tryggheten av en kille. Det är min dröm, att någon gång i livet få känna detta för enligt mig så behöver man den kärleken. Det räcker inte i längden med kärleken från familj, släkt och vänner. Du kommer slutligen vilja känna detta. Tänk dig själv att bo i en lägenhet/hus helt ensam. Ingen där att komma hem till. Inte en chans att jag vill ha det så tills den dag jag dör. Så enligt mig så behöver man kärleken från de motsatta könet. Någon som älskar en för den man är, någon man kan lita på, någon som får en att må sådär extra bra, någon man kan vara sig själv med, skratta och ha kul. Någon man kan luta sig mot och känna sig trygg med, att känna sig stabil helt enkelt. Det är kärlek för mig.

Kärleken är inte livsviktig men jag tror nog att den är viktig för själen och för en själv. Man behöver det där lilla extra. Den där kramen eller pussen. Någons famn man kan luta sig emot. Känna tryggheten. Det är min dröm, drömmen om kärleken. Den drömmen kommer aldrig försvinna ur mitt huvud. Så för mig är kärleken från det motsatta könet viktig och jag tror att till en viss del kommer man bli lyckligare.

Detta är helt min personliga åsikt och alla andra har rätt att tycka vad de själva vill!

Cya Anna!

Bild lånad från weheartit.com

Milda makter

2011-04-25 / 15:47:38
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Rubriken beskirver i stort sett allt just nu. Vädret är helt underbart. Natten blev ett äventyr utan dess like. Jag har tre snygga killar i bar överkropp på min tennisplan precis utanför mitt hus. Yummie säger jag!! Grillning står på schemat idag och min kusin Marlon dyker upp om en stund. Kort sammanfattning livet leker!♥ 

Om man skulle försöka sammanfatta gårdagen då. Drog upp till Eve på eftermiddagen, där blev det grillning med hennes familj och en specialefterrätt alá Blom. Väldigt mysigt och trevligt. Vi drog ner till mig och Johanna kom senare. Vi bestämde oss för en cykeltur. Det rullade in mot staden, vidare mot Havstena för att sedan möta upp Adam. Vi bestämde oss för att sätta kurs mot Dälderna och Karins hus. Det blev en trevlig liten pratstund för att sedan rulla hem igen. Allt var lugnt och stilla tills vi hade släppt av Adam. Det var då det stora äventyret börja. Johannas polare susar förbi i en Volvo då vi cyklar lugnt och stilla. Det slutar med att vi inte cyklar lugnt och stilla utan väldigt fort in i villa områden för att gömma oss. Detta hjälper dock inte så vi kör tvärs över gräsmattan och bakom mitt hus. Jag beger mig in för att se Eve och Johanna cykla iväg klurandes på vilken väg de ska åka hem.
Jag går in och ringer Eve där jag får höra att de står utanför och snackar med Johanna.  Jag själv försöker lugna mig och somnar vid halv tre.
Kvällen lär utan tvekan gå till historien. En helt underbar kväll tillsammans med underbara vänner ute i natten på äventyr. Precis så som tonårslivet ska vara. Lite spänning i det hela skadar liksom inte heller.

Sov till halv tio i morse medvetet så att jag ska kunna somna ikväll. Vid halv ett cirka mötte jag upp Eve och Johanna för att ta en promenad. Solen värmde väldigt skönt och Eve bjöd sina vänner på glass. Man tackar man tackar.
Resten av dagen ska jag njuta av den sista lovdagen tillsammans med min familj. Ska försöka att plugga lite också. Men det lockar inte överhuvudtaget!

Cya Anna!

En bild som jag tog i måndags.

Everything at the same time

2011-04-25 / 01:20:04
Kategori: Allmänt - 1 Kommentarer
En otroligt händelserik natt!! Går knappt att beskriva med ord. Har nog aldrig haft så kul samt varit så rädd på samma gång.

Ska försöka samla tankarna nu och få en god natts sömn så kanske jag imorgon kan förklara vad denna natt har inneburit.

Cya Anna!

Påskafton

2011-04-23 / 15:30:30
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
GLAD PÅSK GOTT FOLK!

Påskafton är här, egentligen är det inte en sån speciell dag i mitt hem men det är ändå lite annorlunda mot en vanlig lördag. Dagen har varit ljuvlig. Käkade hotellfrukost i morse tog en promenad med hela familjen, stötte på Eve i bilen. Vinkade som en galning men vet inte om hon såg. Sen käkade vi lite tårta som mormor hade med, mamma och jag skjutsade hem mormor och köpte även en fin påskpresent till Gustafssons som vi ska till ikväll. Stötte även på Josse i jobbuniformen. Hon stod och skrek och skrek men Anna hörde inget till slut så uppfattade jag att det var hon. Önskade henne en glad påsk och trallade vidare.
Resten av dagen har spenderats på altan och brännan har bättras på REJÄLT! Men det gillar vi. Just nu sitter jag i en stor vit tunika och en blå New York keps. Me like. Soft och skönt!

Nu tänkte jag hjälpa modern med tvätten och sen ska jag ta en kall dusch.
Ni får han en bra påsk gott folk så hörs vi. Fira nu i måttlig mängd. Men skratta mycket och njut av det härliga vädret!

Cya Anna!

Bild ifrån Weheartit.com


Långfredagen

2011-04-22 / 21:54:01
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Långfredagen börjar gå mot sina sista timmar. Har haft en oerhört skön dag. Tog en sovmorgon, frukost med bröderna. Åkte iväg och övningskörde, sen hämta vi upp mormor som har varit här hela eftermiddagen och hon stannar även inatt. Dagen har spenderats på altan, vi har solat och grillat nu fram mot kvällen. Måste säga att långfredagen har varit riktigt bra och min familj har varit underbar. Gillar er skarpt!
PS: Vi syskon blev som små barn igen då vi fick springa och leta påskägg. Hihi.

Imorgon är det påskafton och den ska spenderas i Götene med kompisar till familjen.

Cya Anna!

Skärtorsdagen

2011-04-21 / 14:01:02
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Första påskdagen är här. Känns väldigt konstigt på något sätt men ändå sådär mysigt. Att umgås med nära och kära. Bara njuta av varandras sällskap, det har jag i alla fall tänkt att göra. För på påskafton åker vi iväg till Linda med familj. Ska bli oerhört trevligt.

Idag var det hyfsad tidig uppgång då jag skulle till rehab halv tio. Cyklade dit och hem, cyklade även där, plus att jag gjorde alla mina övningar så nu känns det kan jag säga men det är väldigt skönt. Idag jobbar mamma och grabbarna drog iväg till golfbanan nyss. Så jag tänkte ställa mig och baka något smarrigt till ikväll, för ikväll så ska grillen invigas. Vi har grillat tidigare i år men på elgrillen så nu ska den andra grillen användas. Mums fillibabba.

Tänkte slänga upp en bild på kakan sen så håll utkik.

Cya Anna!

I love you

2011-04-20 / 20:55:41
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer

Du kommer alltid att finnas hos mig! Oavsett, jag lovar!


i miss you

2011-04-20 / 20:43:50
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Hemma! Elr har varit det sen sex typ. Eftermiddagen blev oerhört trevlig. Satt på en gräsplätt med utsikt över stan. Väldigt gott fika som Josse och Eve ordnat väldigt bra. Kladdkakor från Carro och Karin. Mums. Lite kubb spelande hann vi allt med också. En mycket trevlig dag med väldigt fina vänner. Regnet kom och så gjorde även min mor. Det bärde av hem där de möblerats om. Me like! :D

Resten av kvällen blir lugn. Sitter och messar med Erica. Fatta hur mkt jag saknar den bruden elr, det är helt sjukt och det ser även ut som att träffas på detta lov är ett livsprojekt. Hur sjuttons gubbar ska jag överleva då du är borta i tre veckor i sommar? Fattar ni elr, tre veckor? OMG ( då är hon även i ett annat land)

Cya Anna!

I miss you!

En underbart lov så länge

2011-04-20 / 13:14:42
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
En härlig morgon i hemmets vrå har det varit. Det bärde av mot Stallsiken och Skokanonen. Fick ett par vita converse av mamma och pappa. THANKS!
Nu snart ska jag åka iväg på picknick med fina vänner. Blir nog en bra eftermiddag, sen ska jag hem för att möblera om här i hemmet. (Tror jag i alla fall)

Igår kväll var jag ju som sagt hos Eve. Det var mysigt. Bara hon och jag. Det blev prat om allt möjligt, oerhört god glass & popcorn. Även en film fast vi var dock inte så insatta i den. Det blev en väldigt bra kväll med oerhört trevligt sällskap.

Som sagt lovet leker vidare och jag trivs som en fisk i vattnet.

Cya Anna!

Livet leker

2011-04-19 / 16:27:04
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Nu blir det käk sen cyklar jag upp mot Eve för att spendera kvällen där. Mysmys.
Tänkte även meddela att första turen bakom ratten är avklarad, tjoho vad kul det var. Vill göra om det!

Cya Anna!

Tuesday

2011-04-19 / 09:46:58
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Godmorgon!

Ska snart dra iväg till rehab. Inte så kul kanske men välbehövligt. Gårdagen var väldigt mysig. Umgicks med min kusin och faster. (Kommer lite bilder senare) Sen åkte mamma, jag och oskar in till stan köpte med oss lite gott och satte oss vid kajen i Lidköping. Det var mysigt men kallt. Resten av dagen/kvällen avnjöt jag på altan med en bok i handen. Lovet är välbehövligt.
Idag vet jag inte riktigt mer vad som händer mer än att två kära vänner lämnar Skövde. Alla lyckas åka bort. Men jag slängde iväg ett meddelande till Eve som jag hoppas på att få träffa ikväll. Skulle vara väldigt kul. :)

Cya Anna!

Evelina Blom. Snygg dam elr vad säger ni? ;)

There's a place for us

2011-04-17 / 22:28:36
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Hemma igen. Eller det har jag varit nu i några timmar men har inte riktigt orka blogga. Som sagt sov hos mormor inatt. Det var mysigt och framför allt skönt att få lite miljöombyte. Vi åt god mat, spela spel och kollade på en väldigt bra svensk film. Himlens hjärta hette den. Värd att ta en titt på. Idag kom familjen och hämtade upp mig och mormor och det bärde ut på picknick i Hornborga traktena. Det var mysigt. Gillar att åka bil, det känns så fritt på något sätt. Resten av dagen har jag tagit det lugnt och njutit av att det är lov imorgon och inte skola.

Ska nu kila mot säng snart för att läsa min bok. 14 år till salu. Började läsa den igår, var tvungen att stanna lite mitt i. Usch vad hemskt. En bok som alla borde läsa. Även killar.

Imorgon bär det av till min kusin. Längtar! :)

Cya Anna!

Reser iväg

2011-04-16 / 10:41:23
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Lördag, lov och en sovmorgon på det. Kan livet blir så himla mkt bättre? Nja inte direkt.
Igår var jag som sagt hos farfar på kvällen, kom hem lite efter nio, Johanna kommer ner och stannar till halv tolv. Mysigt var det allt. Bara prata om allt och inget. Du är en väldigt fin tjej och jag tycker om dig väldigt mkt!<3 Idag nu så har morgonen varit väldigt lugn. Ska sätta igång att städa mitt rum nu och sen bär det faktikskt av till mormor i natt för att umgås lite med henne. Var bra länge sen sist och vad passar bättre än när alla kompisar i stort sett inte är på hemmplan denna helg. Bäst att ta tillfället i akt liksom. Så ni kommer inte höra något från mig förens imorgon kväll troligen! Ni får ha det så bra så länge!

Cya Anna!

Jag och Johanna i vårat normala skick när vi är med varandra!


LOVET ÄR HÄR!

2011-04-15 / 17:06:16
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Lovet vi väntat på i 14 veckor är nu här och jag ska njuta till fullo! Därför har jag i eftermiddag skickat in min bildanalys och collaget är i stort sett klart. Skönt. Har gjort en "att gör lista över lovet" så nu är en utav fyra punkter av prickade, snart två. På något sätt så känner man sig lugnare när man bockar av allt man har att göra i alla fall jag. Så jag får tacka Erica för detta!

Skolan idag var rätt chil förutom provskrivningen om medeltiden. Först fick jag panik, sen lugnade jag mig, skrev och skrev. Fem minuter kvar och jag blir osäker om jag har gjort rätt. Men jag lämnade in den och nu går det som det går. Som sagt budskapet "man lär av sina misstag" är rätt bra ibland. På matten hade vi lärarlös lektion så vi satt mest skräckslagna innan provet men det sköna med allt är att nu är det gjort och jag har nu ledigt i 10 dagar. Fattar ni elr? Hur underbart som helst!

Ikväll åker jag ut till farfar. Mysigt värre. Gillar det stället, hela mysheten i det. Åhhhhh. Att få känna lantluft igen. Jag är nog allt en liten bonnatös. Elr vad säger du pappsen?

Cya Anna!


Reality

2011-04-14 / 20:23:59
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Happy face idag. Har på något sätt insett att oavsett om allt är svårt och krångligt så löser det sig. Det vill bara till att stanna upp och andas lite. Som i skolan idag fick panik på bilden, men på något sätt så ska det fixa sig det måste helt enkelt göra det. Så imorgon eftermiddag har jag tänkt att jag ska ta tag i detta så att lovet kan njutas utav.
Annars har skolan varit ovanligt bra idag även fast det är den längsta dagen. Samhäll=kul. Natur=anna fatta äntligen. Engelska=ett fel på övningsnationella. Tyska=helt okey läxförhör. Ny uppgift, vi kikar in på datan. Carro fick se att migrationsuppgiften var rättad. BIG SCORE!! Åhhh det var värd all möda.
Kan dock medge att det var väldigt skön att komma hem, plugg och en långpromenad med mamma. Väldigt mysigt. Vi hittade vårat drömhus. Ja du pappsen? ;)

Nu ska jag mysa lite med mamma, hon har tatt fram choklad. I LOVE YOU MUM! 

Cya Anna!


Happy face

2011-04-13 / 21:00:41
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Lov om två dagar. YEEES!! Lovely. Har börjat planera lite. Igår ringde nämligen jag min faster och frågade om vi fick komma förbi en sväng och hälsa på de och lillgrabben. Dock är han ju inte så liten längre det är nog bäst att storkusinen vaknar upp nu och ser det. Fast jag får ju snart en liten till att mysa lite med. hihi. Jag gillar småbarn helt enkelt. Särskilt mina söta kusiner. För mina bröder är ju inte små längre. Den ena är liksom över 1,80 och den andra typ 1,40. Ja inga småbarn helt enkelt, plus att man kan inte gosa med de lika mkt.

Lånade en bild från fasters blogg. Hur söt är han liksom inte??

Som sagt på fredag är det prov så det har jag pluggat till idag plus att Linda ringde så det blev ett break i läxläsningen i två timmar typ inte mig emot. Återgick till plugget, hjälpte mamma lite, åt väldigt god mat och nyss fick jag i mig en väldigt smarrig glass. Inte helt fel. Nu bär det av mot sängen för lite skönläsningen. Taggar även för långdag imorgon. 8-16. yeah. NOT!

Cya Anna!

LOV NU TACK!

2011-04-12 / 16:01:18
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Lovet är så himla efterlängtat! Jag är sjukt trött, kunde typ somna på vägen hem från bussen. Det finns ingen ork. Den som väcker mig på mitt lov den blir det inte roligt för det kan jag lova!

Idag har det varit en chill dag. Skola och musikal med esteterna. Kan inte säga att jag tyckte det var jättebra men. Gillade första låten. Den var bra, inte det andra. På fredag är det svenskaprov det är väl det jag har och plugga till denna vecka dock får vi se hur det går med det. Nu ska jag stoppa huvudet någon annanstans än här.

Cya Anna!

En välbehövlig lördag!

2011-04-09 / 20:54:11
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Trötthet är ju något väldigt mystiskt egentligen? Igår var jag hos Carro med klassisarna, jättemysigt och kul var det. En perfekt kväll. Vi bestämde oss för att rulla hem vid ett tiden och var nog hemma vid halv två tjugo i två. Rätt i sängen och vakna halv elva i morse. Ändå hela dagen har jag gäspat och vart helt slut. Just nu känns det som att klockan är två på natten och jag bara vill lägga mig och sova.. Jaja, sömnproblemet är ett mystiskt problem.

Lite bilder från igår!

Josse igår och den supergoda efterrätten.

 

Hentorp by night!

Idag har det varit en oerhört skön dag. Erica och jag hade picknick på ip i förmiddags då brorsan spelade match mot rivalerna. Trevligt trevligt. Kom hem och spenderade resten av eftermiddagen på altan. Underbart. Musik i öronen, solen i ögonen och en skvallertidning. Somnade en stund i solen så nu är man en tomat i fejan. Men sjukt skönt var det. Gör repris imorgon om vädret tillåter.

 

Cya Anna!


Lovely

2011-04-07 / 20:43:01
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Mamma hade köpt färska jordgubbar idag. Åhh det var så himla gott. Mumma.



Matteboken la jag nyss ifrån mig och planen är en tidig kväll idag för att hjärnan ska vara utvilad imorgon.
Ska även till rehab innan men det ser ut som att jag får skjuts så inte lika mkt stress!

Cya Anna!

Tänk om...

2011-04-07 / 15:59:19
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
En halvdan dag idag. Trött, hängig, allmänt slö helt enkelt. Dessutom så har mitt knä börjat krångla. Låret hänger inte med och allt blir bara fel. Usch. Gillar ej denna dagen. Funderar starkt på att lägga mig en stund och vila och sen plugga för just nu orkar jag bara inte. Varför händer allt mig? Det är som att jag måste ramla varje år och göra något med något ben i kroppen. Det räcker nu för jag orkar skön inte med mer skador. Det här tar knäcken på mig. Att hålla på och rehabliteras hela tiden det är inte kul om ni tror det och den värsta tanken är att tänk om jag får ha det så här för resten av mitt liv? Jag menar många får men för livet efter detta. Jag vill bara kunna leva som vanligt jag önskar så himla mycket att jag fick vrida tillbaka klockan och inte åka med till slamombacken den dagen, för ärligt talat så övervägde jag det på morgonen men bestämmde mig för att åka med men tänk om jag hade valt att stanna hemma. Tänk om....  
Men nu går det inte och livet tog denna vändningen och förmodligen så finns det någon mening i det med men den meningen gillar inte jag i alla fall.

Helgen ser ut att bli perfekt. I morgon drar vi hem till fina Carro och myser. Åhh jag längtar så himla mycket. Hela gänget samlat igen, myskläder, skratt, god mat och bara va. Det är ju det vi är bäst på. Att umgås och bara va. Blir toppen. På lördag så spelar brorsan match för första gången i år. Så Erica och jag inhandlar en picknick och promenerar dit upp. Blir nog mysigt. Resten är inte planerad vem vet kanske blir en heldag med Ericabruden?

Ne nu är det bäst att göra något vettigt.

Cya Anna!


......

2011-04-06 / 18:38:38
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
We'll do it all, everything, on our own
We don't need anything or anyone

If I lay here
If I just lay here
Would you lie with me
And just forget the world

I don't quite know how to say how I feel
Those three words are said too much
They're not enough

If I lay here
If I just lay here
Would you lie with me
And just forget the world
Forget what we're told
Before we get too old
Show me a garden that's bursting into life

Let's waste time
Chasing cars
Around our heads
I need your grace
to remind me
to find my own

If I lay here
If I just lay here
Would you lie with me
And just forget the world
Forget what we're told
Before we get too old
Show me a garden that's bursting into life

All that I am
All that I ever was
Is here in your perfect eyes
They're all I can see
I don't know where
Confused about how as well
I just know that these things
Will never change for us at all

If I lay here
If I just lay here
Would you lie with me
And just forget the world

5 april

2011-04-05 / 20:38:26
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Det är även inte vilken dag som helst idag. Det är nämligen så att brorsan fyller hela 15år. Det känns som att det var igår då vi tog det där kortet som är i vardagsrummet. I alla fall ville bara säga ett stort grattis och att jag älskar dig!<3


En oerhört fin vän!

2011-04-05 / 20:35:30
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Att klaga och gnälla lite om hur jobbig skolan är tillsammans med en oerhört bra vän är väldigt skönt. Detta är vad jag har gjort ikväll. Eve ringde vi snacka och sen rätt som det var så var vi ute och gick. Impulssaker är det som är kul, det gör att dagen blir oerhört rolig. Det bryter av vardagen lite. Vi gick dock inte hur långt som helst men 50 minuter typ, prata om allt mellan himmel och jord. Du är en mycket bra vän det är synd bara att skolan tar så mycket tid just nu men sånt är livet. Bara leva med det, i sommar då ska jag skön njuta av livet.
Tisdag är hyfsat kort dag i skolan. Efter blev det hem och slappa lite sen tog jag tag i matten. På fredag är det matteprov och imorgon seminarium. Skönt att bocka av mer och mer nu.

Vi kom idag fram till att vi har 7 veckor till sommarlov efter påsk och vi kommer ha gått 14 veckor i sträck när påsklovet kommer. Så 7 veckor i skolan innan sommarlovet, kommer vi nog klara av.

Cya Anna!


......

2011-04-04 / 19:42:01
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Step one you say, "We need to talk."
He walks, you say, "Sit down, it's just a talk."
He smiles politely back at you,
You stare politely right on through,
Some sort of window to your right.
As he goes left and you stay right,
Between the lines of fear and blame,
You begin to wonder why you came.

Where did I go wrong? I lost a friend,
Somewhere along in the bitterness.
And I would have stayed up with you all night,
Had I known how to save a life.

Let him know that you know best,
'Cause after all you do know best.
Try to slip past his defense,
Without granting innocence.
Lay down a list of what is wrong.
The things you've told him all along.
Pray to god he hears you.
And I pray to god he hears you and,

Where did I go wrong? I lost a friend,
Somewhere along in the bitterness.
And I would have stayed up with you all night,
Had I known how to save a life.

As he begins to raise his voice,
You lower yours and grant him one last choice.
"Drive until you lose the road,
Or break with the ones you've followed."
He will do one of two things.
He will admit to everything,
Or he'll say he's just not the same,
And you'll begin to wonder why you came.

Where did I go wrong? I lost a friend,
Somewhere along in the bitterness.
And I would have stayed up with you all night,
Had I known how to save a life.

Where did I go wrong? I lost a friend,
Somewhere along in the bitterness.
And I would have stayed up with you all night,
Had I known how to save a life.
How to save a life.
How to save a life.

Where did I go wrong? I lost a friend,
Somewhere along in the bitterness.
And I would have stayed up with you all night,
Had I known how to save a life.

Where did I go wrong? I lost a friend,
Somewhere along in the bitterness.
And I would have stayed up with you all night,
Had I known how to save a life.
How to save a life.
How to save a life.

Rekommendation

2011-04-03 / 17:32:41
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Kalaset är över. Det var mysigt och kul men kan medge att jag inte är van vid alla småkusiner. Men det är kul någon gång ibland. Nästa gång blir brorsans konfirmation. The big day.
Eftersom att jag pluggade i morse så tänkte jag njuta av söndagen lite. Bröderna och jag slår på en film och myser lite. Sen ikväll är det ju Stockholm-Båstad. Gillar den serien.
Kan även rekommendera er att titta på Grey's anatomy. Åhh jag älskar den serien. Funderar starkt på att köpa boxarna. Det är det bästa som finns. Häromdagen kom det ut ett musikinspirerat program. Trodde aldrig att jag skulle sluta gråta. En sjukt bra serie!!

Cya Anna!

Love it!

Happy face

2011-04-03 / 14:47:44
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Söndag är dagen då man brukar vara lite smådepp för att jobb och skola väntar dagen därpå men idag är jag faktikst oerhört glad. Startade morgonen ganska tidigt för att plugga. Gjorde detta och det kändes underbart att ha det gjort. Duschade och gjorde mig i ordning för lite festligheter. För nu ska min brorsa firas. Hela femton år blir han på tisdag så idag kommer släkten Hermansson/Degerman hit. Trevligt trevligt. Brukar sluta väldigt bra. Tycker om att umgås med min familj/släkt. Det är trevligt. Vet ju även att det finns massa gottigt ;)
Nu dimpade det visst in folk bäst att jag visar mig trevlig.

Cya Anna!


"Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge"

2011-04-02 / 16:41:40
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Lördag och dagen har varit underbar hittils. Sovmorgon. Åkte till stan med mamma och handlade och fixade saker inför brorsans kalas imorgon och även lite presenter. Sen åkte vi hem tog en räkmacka, åt ben and jerrys. Sen har jag kikat på tv och bara tatt det lugnt. En sån där bra lördag som bara är helmysig. Ikväll har jag tänkt att jag ska vara hemma med min familj och bara mysa vi ska tydligen grilla. Mumma.
Igår så var jag som sagt på äventyr och sjöttans vad kul det var. Från början var det tänkt att jag Eve och Erica skulle åka men efter kulturhuset så fick jag med mig ett helt gäng. Vi gick och mötte Erica och Eve och satte kurs mot Stallsiken. På bussen satt jag, Erica, Eve, Filiph, Sofie, Josse och Karin redo för äventyret. Buss är vi vana vid att åka men inte Karin och Josse. Som små barn. Det var en syn. Vi anlände till Stallsiken och vår sightseeing kunde börja. Carro anslöt sig till oss strax innan vi skulle till Max. Det blev en helt underbar eftermiddag med hur mkt skratt som helst. Särskilt mot slutet då Evelina brast ut "Jag vill också vara en kille" och personliga komplikationer vid väntan på bussen. Hahahahhaha. Ni är för sköna. Men kul hade vi och det är inte svårt i ert sällskap.



Inne på Media Markt. Josse fråga expiditen "vart finns massagestolarna?"
Jag, Erica och Eve är och tittar på lite annat och börjar leta efter dessa
kommer till massage stolarna där alla sitter på rad. Det var en syn! ;)

Efter detta äventyret så åkte jag upp til Johanna. Vi skrattade och hade kul som vanligt. Kolla fel på buss så fick springa ner till affären innan den stänger. Vidare hem till mig. Kex och ost. Mys. Film med chips och choklad. En helt underbar kväll med min underbara vän. Förlåt för att det tog tid att få ihop denna kväll. Men vad är det man brukar säga. "Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge."

Nu ska jag kolla en trailer på en film som har rekommenderats så får vi se lite vad som händer.

Cya Anna!

Finally

2011-04-01 / 08:58:38
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Fredagen är äntligen här. Det är nog den dagen alla människor längtar mest till. Helgen står vid ens dörr.
Tänkte bara göra ett snabbt inlägg för jag ska snart ta mig till bussen för att åka till rehab då de andra får gå i skolan. Känns ganska bra. Sen blir det upp till skolan en stund, kulturhuset och sen bär det av på äventyr med brudarna. Vi hörs när vi hörs.

Cya Anna!

RSS 2.0