Mozzarella

2011-08-31 / 11:03:50
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Sitter här och väntar på att mozzarellapizzan ska bli klar för idag äter jag nämligen lunch hemma då jag har sovmorgon till 11.50!! Inte helt fel, dock kommer det inte vara så varje onsdag men men. När man har sovmorgon brukar man ju utnyttja den, det gjorde jag men jag har även varit och tränat på gymmet. Känns riktigt skönt, nu har jag skönimej bestämt mig för att här ska tränas.
I eftermiddag vet jag inte vad som händer men det lär visa sig. Skulle åkt på fotboll och träffat farmor men Erik har gjort sig sjuk så det blev inget med det.
Cya Anna!
Mozzarellapizza från kungshamn. Det var två grymt bra dagar!!

NY DATOR

2011-08-29 / 20:21:20
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer

Helgen var suverän, dagen har varit suverän livet är helt enkelt underbart!!!! Helgen har bestått av matfestivalen, kompisar, pizza, mys, och helknäppa saker som var sjukt roliga. Ni som var med vet vad jag talar om. Det var nog en av de bästa helgerna på länge. Igår var de söndag och nu när skolan är igång igen innebär det vilodag tillsammans med plugg hur det går till det vet jag egentligen inte men man kan slöplugga.

Idag skola och vi fick äntligen datorer som vi har väntat på i ett år och detta är faktiskt mitt första inlägg på den. Vi trodde först inte att de skulle gå att vara inne på nätet hemma men det löste pappa finemang när han kom hem. Pappor är riktigt bra att ha ibland eller alltid skulle jag vilja säga!

Efter plugg i eftermiddag så blir det nu robinson med blåbärsmuffins som mormor bakat!

Cya Anna!


.....

2011-08-27 / 14:34:56
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Vilka problem man har eller? Nu har jag nog rivit ut hela min garderob. ÅÅHHHHH JAG BLIR GALEN!!! Idag är en sån dag då jag inte vet vad jag vill överhuvudtaget, jag vet inte vad jag vill ha för kläder, inget passar allt ser dumt ut och intressennivån är på låg nivå. Jag vet inte om jag vill till matfestivalen eller inte, jag vet inte om jag vill på fotboll eller inte. Varför ska det vara så komplicerat. Jag blir tokig!!!!
Gårkvällen var bra i alla fall, Eve och Johanna kom till slut och vi fick våran pizza på min altan. Vi drog en sväng till matfestivalen och sen vidare hem till Erica. Lite senare blev det en snabbvisit av Adam och Filipe. En mkt bra kväll!
Om jag skulle försöka hitta något och ta på mig då, jag kan ju inte riktigt komma naken till fotbollsplanen om jag nu ska dit...
Cya Anna!
Where do I find you, the one and only thing that i want in my life...

Pizzanight

2011-08-26 / 18:18:05
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
HUNGERN ÄR SKITSTOR JUST NU!!!! Erica och jag har gjort oss i ordning och sitter nu och väntar på Eve och Johanna. KVällen ska spenderas med dem. Pizza först och sen får vi se vart vinden tar oss. Matfestival  i helgen men det lockar inte.
Cya Anna!

Livet blir vad man gör det!

2011-08-25 / 15:42:09
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Ett gästinlägg, det gillar vi. Särskilt när det är från Erica. Du har en förmåga att uttrycka dig väldigt bra i ord. Du är bäst du med och du vet vart jag finns!
Skolan är igång igen och det känns. Läxor har vi fått också. Här kör vi direkt man kan inte ens vara lite snäll i början, nej. Men men. I helgen är det matfestivalen, vilket vi ska kika in lite. Imorgon efter skolan blir det fika med underbara människor. Lördag riktar vi in oss på flötkväll. Livet är rätt bra fast skolan är ingång igen. Tänkte inte skriva så mkt utan ni ska få se bilder från dopet som jag lovat.
Cya Anna!
Sista bilden är från min fasters blogg!

das gästinlägg à la eric@

2011-08-24 / 17:27:04
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Ja... Vad är jag förväntad att skriva här? Hur mkt anna betyder för mig? Hur mkt jag älskar henne? Att hon helt enkelt är bäst? Att jag alltid har roligt med henne? Alla de där sakerna spelar ingen roll om jag skriver här eller inte. Hon vet redan allting som är värt att veta. Hon vet allt om mig och jag vet allt om henne. Hon är den första jag berättar allt för. Hon är en av de jag litar mest på. Så om jag skriver något sånt där sentimentalt, gråtfärdigt, känsligt och gulligt inlägg spelar verkligen ingen roll. Ingen skulle bry sig, mer än Anna då. De flesta skulle med stor sannolikhet bara skrolla igenom och leta efter bilder. Så gör jag. Så därför nöjer jag mig med att skriva detta till dig Anna: Du är bäst. Det finns inget bättre sätt att förklara hur jag känner för dig i en mening. Den meingen täcker allt. Du är bäst. Jag finns alltid här, det vet du. Alltid.

Dop

2011-08-22 / 11:22:15
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Igår var en mkt fin dag med släkten. Min kusin Gustav döptes. Vi var hemma hos farmor efter och det blev riktigt lyckat. Det var sista gången man träffa faster med familj och det kändes när vi skulle säga hej då. Mamma börja gråta, Caroline bröja gråta och där står jag pch håller Gustav och känner att jag inte kunde hålla tillbaka tårarna. Bilder kommer men nu övningskörning.
Cya Anna!

Dagens

2011-08-21 / 13:25:07
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Slänger in en dagens. Hoppas detta duger för ett dop!
Linne: Gina Tricot Kjol: H&M Skor: Din sko
Cya Anna!

Bror

2011-08-20 / 21:59:59
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Om du flyttar vet jag inte vad jag tar mig till, vem ska tjafsa med, eller gnabba på hela tiden?
Vem ska bo i rummet mitt emot??

Life is different when you're around

2011-08-20 / 19:49:51
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Ibland funderar jag på varför jag började blogga? Vad var det som fick mig att börja skriva på internet där alla kan läsa om min värld? Jag har inget konkret svar mer än att det är OTROLIGT skönt att få skriva av sig sina tankar ibland. Det är min blogg och jag skriver vad jag vill och ingen har inget att säga till om. Den känslan gillar jag att kunna gå in och skriva några rader och sen känns allt bättre igen. Men det där är verkligen upp till var och en.
De senaste dagarna har varit bra, har inte riktigt koll på dagarna men det blir det väl ändring på snart då skolan kickar igång igen. Det är blandade känslor verkligen. Att träffa alla igen ska bli jättekul men skolan i sig kan jag gärna vara utan. Särskilt tvåan.
Sen i torsdags har det inte hänt så mkt egentligen försöker vila upp mig så mkt det går, idag har pappa och jag vart och kollat på cykel. De är dags nu men gud det är inte enkelt, hittade en som var jättesnygg men då var styret obekvämt sen hitta jag en jag älskade styret på men var skeptisk till själva cykeln. Rena rama djungeln.
Imorgon ska min kusin döpas. Det är sista gången vi kommer träffa dem för sen bär de av på nya äventyr. Är verkligen avundsjuk på dem! Så ikväll måste jag hitta något och ha på mig plus att jag måste måla mina naglar. Men först lördagsmys!
Cya Anna!

HELT OFF!

2011-08-18 / 17:01:35
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Hoppas verkligen att mitt humör går över snart för nu börjar jag tycka att jag själv är jobbig men det finns liksom ingen ork att ändra på det. Idag är en sån dag då jag bara är off. Orkar inte bry mig om omvärlden alls! Resten av huset drog på fotboll nu och det var nog tur det innan jag fick ut hela ilskan. Har ingen aning om vad jag ska göra men känner inte för att hitta på något ansträngande heller. Inlägget blir bara tråkigare och tråkigare så därför ska jag sluta snart så ni slipper höra på mitt gnäll. Men för att liva upp det lite så var gårkvällen mkt bra, jag, Eve, Erica, Adam och Filiph såg på film och käka godis. En riktigt hemmakväll!
Johanna har nu lagt upp bilder från Liseberg som jag tänkte att ni skulle få ta del av. Det var en mkt bra och framförallt rolig dag!
Cya Anna!

Mys on high level

2011-08-17 / 17:55:21
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Agendan har haft annat inplanerat än blogginlägg det sista. De dagarna jag inte bloggat så har jag myst runt med Evelina i måndagskväll, det blev tjejmys och likadant så igår fast då var det med Erica. Just nu är jag hos Evelina där vi planerar kvällen. Som det är nu så blir det filmmys med Erica och Adam! Låter som en bra kväll!!
Cya Anna!

The lazy song

2011-08-15 / 13:19:14
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Today I don't feel like doing anything
I just wanna lay in my bed
Don't feel like picking up my phone
So leave a message at the tone
Cus today I swear I'm not doing anything
I'm gonna kick my feet up and stare at the fan
Turn the TV on
Throw my hand in my pants
Nobodys gon' tell me I can't
Cya Anna!

Lördag

2011-08-13 / 18:18:24
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Hahahahhaha ja som ni ser så har jag fått lite ändring här på bloggen och jag gillar den skarpt! Enkelt men snyggt. Till hjälp hade jag Evelina. Måste säga att du är duktig på detta, väldigt duktig. Tackar återigen för din hjälp. Ser att du inte riktigt kunde lämna bloggen utan att hitta på något hyss. Det där som du påstar i det inlägget (Hihi) kan jag INTE hålla med om. Justin av alla killar vi snackar om. I din vildaste fantasi säger jag då!! Men tack åter igen. I owe you one.
Tänkte slänga upp lite bilder från min räkfrossa igår. Det var underbart gott! Skaldjur är inget jag kan få nog av!
Idag var det nabben som gällde för min lillebror. Åkte ut en sväng, det ser för kul ut då alla springer på samma boll. Men lite börjar de allt förstå! Min kusin var också med, dock spelar de i olika lag så lite rivaler blir de allt. Trots det så finns kusinkärleken.
Eftermiddagen har spenderats uppe hos Evelina. Vet ej om jag drar mig dit ikväll än får se lite. Annars imorgon så bär det av mot Liseberg tillsammans med Evelina och Johanna. Hoppas på en kanondag!
Cya Anna!

Hihi!!!

2011-08-13 / 18:06:37
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Nu har jag fått låna Annas blogg lite! Så nu ska jag göra något taskigt ;D eller inte.
Som ni säkert ser så har jag nu fixat Annas design jag har fixat en ny header och bakgrund och lagt till en klocka. Börjar lära mig det här men det är ju för att rebecka har varit så snäll och hjälpt mig att ändra en grund kodmal så den är väldigt lätt att läsa av. Men tack vare det så har jag börjat lära mig detta :D
Hoppas du blev nöjd med resultatet Anna, jag har gjort som du velat men jag är gjort lite extra saker som du inte sagt! Hoppas det inte gjorde något att jag valde text typ mm.
känner ändå att jag inte kan lämna tillbaka din blogg utan att gör något litet taskigt så här kommer en bild på ditt favorit par just nu eller är de fortfarande ihop vad vet jag men du pratar om dem jämt och jag vet att du älskar justin ;D

puss och kram skumbanan!!!
evvis
(www.evvisevve.blogg.se)

Räkfrossa

2011-08-12 / 19:21:02
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Efter bilkörning, mathandling, kvalitetstid med Erica och solande så sitter jag här. Dagen erbjuder underbart sommarväder och jag njuter lite till. Ikväll blir det räkfrossa med massa gottigheter! När sommarn är som bäst! Imorgon nabben och söndag Liseberg med fina brudar!
Cya Anna!

My favorite cousin

2011-08-10 / 16:04:02
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Åh jag är så glad, så lycklig!! Livet leker vidare, jag ska inte sticka under stolen med att jag har lite småpanik inför skolan men någonstans långt där inne så känns det okey. Jag vet att det kommer bli ett jättejobbigt år men när man har så underbara vänner som jag har så känns det inte som att det är omöjligt. Jag tänker verkligen njuta av dessa sista dagar. Idag så har min kusin Maria varit här och hälsat på innan hon skulle till jobbet. Maria är lite som min syster. Hon finns alltid där, det är lätt att prata med henne och vi har alltid kul ihop. Vi skulle lyxa till det lite så jag ställde mig och gjorde cupcakes innan hon kom snäll som jag är. Det blev kladdmuffins med glasyr över och blockchoklad över! Mumma! Innan åt vi mormors köttfärssås med pasta och vitlöksbröd till. Jag klagar inte! Jag har haft en toppendag än så länge och bättre blir den då jag ska träffa min efterlängtade Johanna. Har ingen aning om vad vi kommer göra men sällskapet räcker för min del!♥
Mitt mästervärk! Jag är väldigt stolt över mig själv!
Cya Anna!

En bild säger mer än tusen ord

2011-08-09 / 16:22:13
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Lite bilder från min  helg i Helsingborg.  Alla bilder är tagna på lördagen och det var då det var bäst väder. Den dagen hade inte Erik match förens senare så vi passade på att gå på stan. Vi shoppa lite, tog en god lunch och njöt i hamnen. Vi har kommit fram till att efter att ha spenderat så mkt tid vid vatten och hamnar nu i sommar så känns allt så himla mkt bättre där. Det där lilla som att sitta vid en hamn och ha vattnet och båtar precis bredvid det gör allt så mkt bättre plus att korten blir mkt finare med vatten i närheten.
Igår flyttade mormor hit och nu ska hon bo här i ca en månad pågrund av en renovering hemma hos henne. Det känns bra fast ändå lite konstigt. Det är inte varje dag man vaknar och mormor har fixat frukost till en. Lagom lyxigt. Vi tog en tur till stan idag, mormor ville ha hjälp med shoppingen. Sen har vi haft en lugn och skön eftermiddag med en räkmacka. Ikväll åker jag och träffar Evelina. Saknar den bruden väldigt mkt!!
Cya Anna!

Happy birthday

2011-08-07 / 21:54:51
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Hemma igen! Det känns skönt, resan hem var otroligt seg. Man var sjukt trött och att sova hjälpte inte direkt utan man blev bara mer trött. Det hjälpte inte att man fick stå i bilkö i ca en timma pågrund av en olycka i Ljungstorp. Men men hem kom vi. Kvällen har ägnats åt uppackning och firande av min far som fyller år idag. Åt god mat och kladdis. Självklart har han fått presenter med!
Kvällen kommer bli fortsatt lugn och imorgon får vi se vad som händer!
Cya Anna!
Grattis igen pappa! Du är bäst!!!

2011-08-04

2011-08-04 / 17:33:31
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Det börjar lida mot fredag och jag längtar. Att få komma ifrån stan i någar nätter betyder för mig jättemkt då jag inte har varit på någon direkt semester i sommar. Bara lite dagstripper och en natt i Kungshamn med Johanna. Jag ska inte klaga för jag har haft en bra sommar so far men det känns lite konstigt att inte ha varit iväg nån vecka därför känns Helsingborg som semester. Hotell och lyx! Fotboll står högst upp på schemat men en tripp till Danmark och stan ska försöka hinnas med också. Även lite bad förhoppningsvis. Pappa fyller år på söndag så han måste firas lite också.
Idag drog jag, mamma och Oskar till billingen för bad och sol. Stensomna, så nu är man röd och fin. Igår så var jag i simsjön med Oskar på dagen och kvällen spenderade jag med Erica. Tjöt och åter lite tjöt. Även filmen Love and Other Drugs hans med. SÅ sjukt bra film och SÅ sjukt bar vän!
Ni får ha det bra!
Cya Anna!

Guldkroksbadet

2011-08-01 / 19:39:01
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Det känns som att det är först nu sommaren vill visa fram sina bra sidor. Värmen, solen och den klarblåa himmlen. ÄNTLIGEN!!! Idag så tog jag och mina bröder bussen till Hjo för bad och sol. Helt underbart. En klarblå himmel och underbar utsikt! Numera i Hjo så håller vi till på Guldkroksbadet, ett bad med pool för alla åldrar och precis nedanför kan man bada i Vättern. Kostar inget att gå in och man får en underbar utsikt och utbud! Något jag starkt rekommenderar. Eftersom att jag var och bada igår så är jag lite röd nu men inte så farligt, längtar tills detta går över till brunt för då börjar jag närma mig brännan jag får när jag är utomlands. Jag gillar att vara brun man känner sig fräschare.
Guldkroksbadet!
Imorgon så åker jag till Göteborg igen denna gång med mina syskon. Erik behöver shoppa och sen behöver vi även fixa en present till våran pappa som fyller hela 46 år på Söndag! Nu är det bara 3 dagar kavr sen åker jag bort från denna stad ett tag! Ikväll så ska jag bara slappa, kanske tar en titt på love and other drugs älskar den filmen och igår blev den min.
Cya Anna!

RSS 2.0