Love of mine

2011-12-30 / 15:59:33
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Jullovet springer förbi känns det som. Men jag har hunnit med mycket. Igår var en dag full av aktiviteter, först var mina kusiner här. Erica och Evelina var även här likaså mormor. Så huset fullt. Med kusnierna busade vi, pusslade, åt mat och fika. Sen satte vi igång det omtalade macaronesbaket. Det som alla säger är så svårt, var inte så svårt. Trots att jag hade gett upp innan ungefär så lyckades vi, med vi menas jag, eve och erica.
Många blev dem (bara ngr på korten) och det ser verkligen ut som riktiga.
Idag har jag handlat med tjejerna och vart på Alvin och gänget 3. Den var faktiskt bra och rolig. Resten av dagen kommer jag spendera hemma och ladda inför nyår.
Cya Anna!

Julen har gjort sitt!

2011-12-28 / 00:18:46
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Julen har för år 2011 gjort sitt. Jag måste säga att jag längtade till julen i år och allt som hör därtill. Men alltihop försvann på bråkdelen av en sekund, dagen alla längtar till hinner man knappt njuta av innan den är över. Jag hade i alla fall en underbar jul med nära och kära. Jul hemma, juldagen hos farmor och annandagen hos mormor. Har hela tiden haft både familj och släkt runtom mig och jag kunde inte haft det bättre. Detta blev nog en av de bättre julhelgerna. Varför? Har ingen aning.
Nu är den över och idag tog jag med mig familjen alla utom pappa till stan och det blev storshopping så jag behöver inte shoppa förens i sommar. Annars händer det inte så mycket just nu, njuter av ledighet med familjen, mamma är ledig hela veckan och nästa är pappa ledig. Planerar nyår med tjejerna och tar dagen som den kommer. Framför allt njuter jag av långa sovmornar.
På agendan imorgon står en långpromenad, kanske Eve & Erica och på kvällen kommer mina "hermanssons-skaran" hit på middag. Det innebär bakning.
Cya Anna!

God fortsättning

2011-12-25 / 13:20:54
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Hej på er alla!
Gör ett snabbt inlägg innan vi åker hem till farmor. Julafton igår blev jättelyckad och jag hade verkligen en toppendag med släkten. Morgonen startade med en skattjakt som fick sitt slut med att jag och familjen åker till grekland i augusti. Var även i kyrkan på morgonen och lyssnade på Erica då hon sjöng. Mamma grät och jag ryste. Sen fortsatte julfirandet, mormor kom och så gjorde även min morbror med familj. Någon timma senare kom min farfar med sambo och julfirandet tog sin början. Julbord, julmust, julgodis och julklappar. På kvällen låg vi utslagna på soffan. Det blev många julklappar och detta känns som den bästa julen. Utlandssemstern toppar allt!
Idag har vi tatt en promenad hela familjen och nu åker vi och umgås med alla mina andra kusiner. Full rulle med andra ord. Men å så kul. Bilder kommer ngn annan dag.
Cya Anna!

Dan före dopparedan

2011-12-23 / 21:48:25
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Dagen har varit jättemysig trots sina tvister. Alla tre syskon har vart hos mormor, erik och jag gjorde lite ärenden åt mamma och pappa på elins och milda matilda säger jag bara. Vilken röra och vad folk det var. Sen åt vi lunch hos mormor och myste, maria anslöt sig och julmyset fortsatte. Nu sitter familjen och spelar bingolotto, oskar la sig tidigt. Kommentaren löd "desto fortare blir det julafton". Har även försökt installera mammas iphone och det var verkligen inte min grej, usch! Nu ska jag återgå till familjen, om vi inte hörs imorgon god jul på er alla mina bloggläsare och njut nu av julen! För det ska jag göra tillsammans med nära och kära.
Cya Anna!

Snön glittrar

2011-12-22 / 13:15:04
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Jag välkommnar nu jullovet med öppna armar! Dagen jag väntat på i veckor är nu kommen. Det blev "biomys" med klassen i morse och efter det så gick jag ner till stan och mötte upp min mamma med bröder. Mamma bjöd på lunch på orient palace, så jullovet är nu infirat. Nu ska vi förbereda lite inför julafton, jag ska göra rocky road och mamma fixar skinkan. Sen blir det nog en lugn kväll hemma tror jag, har sovit sjukt dåligt inatt och morgonen blev inte bättre!
Simma lugnt i alla julförberedelser!
Cya Anna!

Finito

2011-12-21 / 19:37:38
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Det sista provet för i år är nu skrivet och ni fattar inte hur underbart det är!!!! Känns helt jäkla amazing! Ursäkta ordspråket. Så i huvudet har jag nu tatt jullov men jag har ju inte tekniskt sätt fått jullov än utan det får jag imorgon. Då blir det en kort dag, först filmmys med klassen och sen tomtegröt. Efter det får vi se vad som händer, jag kanske skulle kunna ta och träffa Maria lite, vi får se. Idag har Oskar och jag myst här hemma. Julfilm och lite annat smått och gått.
På fredag åker jag och mina bröder hem till mormor och umgås med henne lite och sen på lördag startar julhelgen då det troligtvis inte blir mycket bloggande, vi får se lite.
Hela julhelgen innebär späckat schema. Men det gillar jag.
Nu ska jag fortsätta njuta utav kvällen! Men först ska ni få se vår gran jag utlova!
Cya Anna!

Montag

2011-12-19 / 16:43:51
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Det blev en bloggfri dag igår. Dagen gick i ett och powernaps i bilen satt fin fint. På förmiddagen så var jag och mamma hos Johanna då mamma hjälpte henne lite. Jag höll mig mest utanför så att vi inte skulle få en avsvimmad Anna. Sen så tog jag med mig familjen till mina farföräldrar. Första stoppet var farfar, där de fick sin jullåda och vi fikade lite. Sen åkte vi till min farmor och de fick också sin jullåda och vi åt risgrynsgröt och tårta. Så när jag satte mig i bilen hem så kände jag mig jättetjock och proppmätt. Men å så mysigt det var hos båda två. Gillar att komma hem till min farfar och farmor för det är alltid så mysigt hos dem tycker jag. Särskilt under juletid är allt lite bättre.
Idag så blev det skola och det märks att alla är trötta nu. Man säger fel grejer och bara flummar. Jag personligen längtar jättemycket till jullov. Det är idag och imorgon med plugg och sen tar jag ledigt till nyår. Kanske även med bloggen. Inspirationen finns inte riktigt längre...
Cya Anna!
Pepparkakshuset Eve och Josse hade gjort i lördags när vi kom.
Det blev en mycket fin kväll.

Degerman

2011-12-17 / 18:33:21
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
I juletider påminns vi om folk vi mist. Om vilka nära och kära som inte finns här. Mamma och jag påmindes om detta nyss då Oskar kläckte ut: "jag saknar morfar". Helt plötsligt börjar mamma gråta och jag gör likadant. Julen är en tid man ska glädjas jag vet men det är också en tid för att sakna någon och tänka på den lite extra. Jag saknar morfar varje dag men samtidigt så vet man att det inte hade varit något liv efter för honom. Inget morfar ville ha i alla fall. Det som gör mig arg är att han dog alldels för tidigt. Det fanns så mycket kvar att göra tillsammans, så mycket vi skulle uppleva han och jag. Jag är så oehört glad att jag har alla mina andra mor/far föräldrar kvar! Ni betyder jättemycket för mig. Mamma och jag kommer alltid älska dig morfar...

Christmas in town!

2011-12-17 / 18:24:13
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Det blev allt lite julgodis gjort igår. Det var mysigt och julstämmningen infann sig trots att vi har grönt ute. Idag har jag hjälpt mamma med julklappar, det var fullständigt kaos i stan fick panik! Är oerhört glad att jag är klar med allt. Sen har det städats och granen står fint och pryder nedervåningen. Får bli ett kort en annan dag. Snart kommer Erica och då knallar vi mot Johanna och Evelina. Har äntligen fått höra från Johanna och det kändes underbart att veta att hon mår någonlunda okey! Hos Evelina blir det pepparkaksbak sen med härliga tjejer. Julmusten åker med så det blir julstämmning på hög nivå. Imorgon blir det julklappsavsläppning och plugg!
Cya Anna!

Julgodis

2011-12-16 / 15:18:34
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Ingen lång dag i skolan men lång nog för att få fina resultat som ska firas med pizza ikväll tillsammans med mamma och bröder. Har vart en sväng på stan också med Eve, hon fixa lite julklappar-jag är redan klar med alla! Vi tog oss även en glass. Sen fixade jag lite grejer till julgodisbaket i eftermiddag. Pappa ska nämligen på julbord så då tänkte vi passa på att baka lite-inte för att han hade haft ngt emot det. Livet är fint och imorgon är det en vecka till jul. Maria och jag pratar på facebook varje dag om hur mkt vi längtar. Imorgon så ska jag städa, träffa min fina Johanna om hon orkar och baka pepparkakor på kvällen med fina tjejer.
Ska försöka ta kort på baket sen.
Cya Anna!

Allt är inte lätt

2011-12-15 / 19:55:15
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
15 decemeber och den årliga dansdagen är över. Puh. Kom hem lite efter fyra och var jättetrött. Vet ni vad jag gjorde då med den stressade familj som jag hade, jo jag började tvätta. Kände mig duktig, nackdelen var att mamma insåg att jag kan tvätta så nu lär jag få sköta den biten. Men jag har även pluggat och skrikit på en bror som inte lyssnar. Till slut förstod han att det var jobbigt för mig när han inte lyssna så han sluta. Ibland är det inte lätt, särskilt inte då mamma, pappa och Erik gick alla tre på samma gång. Då tyckte jag synd om mig själv och böla lite. Jag anser mig nu klar med plugget för idag och ska krypa ner i soffan med en bra film och ngt smarrigt. Måste höja självkänslan. Att vara själv hemma är inte alltid lätt...
Jag längtar efter ett visst antal personer väldigt mycket... jag längtar till jul då jag får träffa många av dem.
Cya Anna!

Christmastime

2011-12-14 / 17:13:27
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Om en vecka kan jag ta jullov inne i min hjärna och om åtta dagar går jag officiellt på jullov. Känns magnifikt! Nu har jag gjort inlägget i svenskan och ska ta paus sen återgå till rättskunskapsboken. Livet är fint och jag är alldeles glad inombords när jag tänker på alla underbara människor i skolan. Ikväll tänkte jag mysa med mamma, kanske kan vi hitta lite glögg i någon vrå? Jag gillar juletider, allt känns så himla bra även fast det är stressigt!
Cya Anna!

Change

2011-12-13 / 21:12:42
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
weheartit.com
Cya Anna!

Citat

2011-12-13 / 21:11:48
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Alla från weheartit.com
Cya Anna!

Lusse

2011-12-13 / 17:45:26
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Lucia idag! Det var jättefint i kyrkan och måste säga att estet är väldigt duktiga. Efter lite firande där så samlades hela våran klass, vi fikade och lyssna på julmusik med tända ljus. Hur mysigt som helst! Sen körde skolan igång i vanlig ordning, hårdpass på idrotten lika glad varje gång pulsklockan kommer fram men men. Kom hem lite efter halv fem typ och nu blir det plugg. Erik sitter och tjötar samtidigt så koncentrationen är så där. Just nu ber han om experthjälp via min telefon så Erica och Evelina uppmanas att titta sina telefoner. Han kan även ha slängt iväg till andra.
Ha en fortsatt fin lusse!
Cya Anna!
Ta inte bilderna alltför seriöst!

I'm sorry!

2011-12-12 / 20:04:47
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Ja förra inlägget satte skräck hos stora delar av mina kompisar och hade jag inte vetat att det var min bror så hade jag själv svimmat tror jag. Men det är alltså min kära bror Erik som skrivit detta och inte en pervers gubbe som vill mörda mig (tacka gode gud för det!!). Jag bad han att gästblogga samtidigt som jag gjorde tyska. Min tanke var att han skulle skriva hur mkt han älskar mig men det blev ngt helt annat, jaja. Du är i alla fall världens bästa bror och jag älskar dig jättemkt och stolt över den människa du blivit. Du skäms liksom inte över att krama din syster. Du är fin du. Det är min andra också som fick mig och mamma att skratta oss till tårar på luciafirandet idag. Efter allt skulle de sjunga lite annat och oskar spexar bort allt, undra om pappa gjorde så när han var liten för mamma påstår att hon inte gjorde det och pappa kom inte med ett konkret svar. Julkänslan har nu växt sig jättestor! Till jul kommer även mina kusiner från spanien hem, ska bli jättekul att träffa dem och höra om deras äventyr. Vi har ju bloggen men roligare i verklighet. Plus att Gustav har växt jättemkt! Mamma och jag har nu fixat så att alla mina kusiner på pappas sida kommer hit en dag på lovet så att vi får umgås lite innan de åker tillbaka till spanien.
Men nu vet ni, det var min bror i förra och endast han. Förlåt!
Knäppis!

Anonym

2011-12-12 / 16:40:00
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Tjenare bruden!
Trevlig information du har.
Gillar verkligen om det som du skriver om din familj det är verkligen proffesionellt.
Jag är en ifrån aftonbladet som undrar om du vill vara med på första sidan i tidningen och vara med på en interljuv på TV:n. Där du även kan träffa Kissie och Kenza med flera. Vad tycker du om det Anna?
Käka lite mat och festa och sånt efter sen på kvällen.

Seasons will change

2011-12-12 / 16:05:46
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Dagen har varit bra och ytterligare två saker är avbockade. Samhällsmötet är över och det gick jättebra så det känns skönt. Åkte buss hem med Eve och Johanna. Eve, satte skräcken i mig att Johanna hade förlovat sig. Hon hade nämligen en ring på vänsterfingret och då hon har pojkvän så blev lite oroliga. Det är inte det att du inte du får förlova dig, för självklart får du det men det kanske är i lite tidigt stadium. Men vill du så står jag bakom dig.
Sen har jag pluggat och håller på än, väntar på mat är vrålhungrig. Ikväll blir det lucia.
Har fått lära mig lite nya budskap de senaste:
"You can't hurry love, no you just have to wait, she say love will come easy it's a game of give and take"
"Relax, take it easy"

Ja vad ska man säga, de har hjälpt mig lite i alla fall! Nu åter till plugget, ikväll luciafirande och imorgon med.
Cya Anna!

Dean and Colette

2011-12-11 / 22:30:44
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer

"This is real"

Christmas is on it's way!

2011-12-11 / 20:14:01
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Tredje advent. Det har varit en mycket fin dag tillsammans med hela släkten på mammas sida typ. Jag, mamma och Erik åkte in till arenan där Oskar spela innebandy. Där befann sig även pappa, min morbror och min moster. Det blev en förmiddag med innebandy/handboll/fika. Jag hann även med julklappsshopping till mina far/morföräldrar. Nu är det bara ngt litet till Erik kvar. Efter innebandyn blev det middag hemma hos mormor. Mormor och jag kom fram till att det inte är långt till jul nu. Jul innebär full rulle men det är så det ska vara tycker jag. På julafton ska jag förmodligen gå till kyrkan och lyssna på Erica om jag får med mig någon. Pappa var nog sugen.
Ikväll blir det Pan am och lite historia/samhällsplugg. Imorgon går vi på luciafirande på kvällen då Oskar ska vara tomte och på tisdag blir det skolans luciatåg. Veckan ser ut att bli bra, det bästa av allt är att när veckan som kommer är över så är det tre dagar kvar och ett riktigt prov för denna terminen. Halleluja, som jag längtat efter detta!
Cya Anna!
Förra julen på berget!

Time to think

2011-12-11 / 19:27:36
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer

2011-12-10

2011-12-10 / 12:49:28
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Helgen är här. Är jättetrött idag och går runt som en zombie här hemma ungefär. Tog mig en sovmorgon som kunde blivit längre om inte mormor bestämde sig för att ringa sjukt tidigt. Jaja, får vila resten av dagen. Har kollat på idolfinalen som gick igår, städat och pluggat lite nu inför FN-mötet på måndag. Är faktiskt lite nervös mest för vad man ska få för frågor och bli helt stum. Men det kommer nog gå bra. Ska fortsätta plugga lite och sen blir det en lugn kväll hemma med killarna tror jag. Har ingen aning om vad vi ska hitta på men en filmkväll tycker jag låter bra.
Igår så var det skolan som gällde, sen så tog jag och Erica en oboy på rådhuset och min bror kom sen och slog sig ner. Efter det mötte jag och Erik upp familjen för att hjälpa Oskar med julklappar. Efter det blev det bio med Erica-one day. Den var bra men lite rörig och sen gillade jag inte riktigt slutet men överlag var den helt klart värd att se. Vi drog oss hem hit och körde lite fredags mys tillsammans med Chandler och Joey mf och julknäck.  En toppenkvällen med mycket skratt.
Cya Anna!

Det kommer alltid vara vi

2011-12-09 / 23:10:39
Kategori: Allmänt - 1 Kommentarer
"Var det idag vi åt lax i skolan?"
"Det kliar i näsan"
Älskar dig även fast du är som du är! Du är det bästa som hänt mig!
Cya Anna!

Homie

2011-12-08 / 20:37:36
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Har haft en helmysig dag. Skolan var oehört omotiverande i morse men det gick bra trots allt. Åkte och hämta lillebrorsan, när ens lillebror kommer springande mot en eller lyser upp med ett leende när man hämtar honom så inser man att man är en oerhört bra syster. Eller hur? Då måste man ju gjort något rätt. Efter en stund så insåg jag och Erica att man behöver förhöra varandra på svenskan så jag knallade iväg i kylan och förhöret gick finemang! Hem kom jag till min fina familj och mina fina kusiner. Alla var på glatt humör, vi åt god mat, busade och myste framför handbollen. Nu har de åkte iväg med faster och farbror för att sova och jag har nattat min lillebror. Känner mig lite som en hemmafru typ. Bådar inte gott för min framtid om mina kompisar nu ska få rätt.
Resten av kvällen blir det lite tv-tittande och svenska. Imorgon kilar jag iväg på talangjakt innan skolan, Oskars klass ska köra Herreys klassiker i guldstövlar! Efter det blir det skola, julklappsshopping och bio på kvällen med underbara vänner! Jag längtar till helg!
Cya Anna!
Sötisar!

Power to the women!

2011-12-07 / 18:47:34
Kategori: Allmänt - 1 Kommentarer
En studiedag mitt i veckan tar jag mer än gärna emot ett flertal gånger. Har fått gjort väldigt mycket. Historian känns underbart att vara klar med, hade tänkt skjuta upp den till imorgon men det var nog tur att jag inte gjorde det, det tog en evighet ungefär. Efter det blev det svenska och sen var jag så trött på det så jag tog en powerwalk på löpbandet. Helt underbart! Så nu ska jag försöka hålla detta som en vana, med mina erfarenheter av det så håller det i två dagar och sen orkar jag inte mer men nu banimej!
Nu är längtan stor till jul! Nedräkningen i hjärnan pågår för fulla muggar! Förut hittade jag en jullåt med Bruce, gillar den skarpt. Han kommer till Sverige i sommar och det vore en dröm om det ligger en biljett till honom i paketen. Dock tror jag inte det men man kan alltid önska...
Cya Anna!

Studiedag

2011-12-07 / 11:15:01
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Studiedag idag! Vilket glädjer mig oerhört mycket, det finns en hel del att göra så kan ju passa på idag. I vilket fall som helst tog jag mig en sovmorgon som jag tyckte att jag var värd och sen hade mamma och pappa fixat en god frukost. Känns lite som lill-lördag.
Annars så är det bra. Den lilla snön som hade fallit har nu blivit mer vilket glädjer mig. Språkprovet nästa vecka försvann, det medförde att en sten från mitt bröst lätta.
Imorgon kommer mina kusiner hit, så det blir snabbt hem och plugga och sen busa/mysa med dem när de kommer.
Livet är bra trots alla måsten man har! Man får försöka se det från den ljusa sidan.
Cya Anna!

Shoot me down but i won't fall

2011-12-05 / 16:43:40
Kategori: Allmänt - 2 Kommentarer
Sovmorgonen satt fin fint och att vakna upp till snö gjorde mig ingenting. Snö och snö men det har allt lagt sig lite under natten så nu hoppas jag på mer så att julkänslan växer sig större. Men den är allt ganska stor nu. I vilket fall som helst så gick skolan fort, vilket var väldigt skönt. Tog bussen hem och har gjort tyska sen dess. Snart ska jag gå iväg och klippa mig men vet inte om jag ska klippa av det eller inte, alla säger att jag passar i kort hår men jag gillar mitt "halvlånga" hår. Just nu lutar det mot en toppning i alla fall. Resten av kvällen blir det svenska, käk med familjen och en promenad med Evelina förmodligen. Vi båda behöver prata av oss lite tror jag.
Cya Anna!
Busungen kom hem nu! Ska pussa lite på han.

Andra Advent

2011-12-04 / 14:00:08
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Andra advent. Att veckorna går fort det klagar jag inte på, för det medför att skolan börjar lida mot sitt slut men att helgen går så sjukt fort som de gör är verkligen inte okey. Man behöver ledigt, att få kunna sova ut och bara vara det hinner man inte på två dagar. Plus att på söndagen kan man inte sova bort hela dagen för då måste man upp och plugga. Nu är det avbockning på alla saker som ska göras och än är jag inte ledig ska jag få be att tala om men den dagen jag blir det tänker jag inte röra mina grejer på oerhört länge!!
Helgen har varit bra trots att den gått alldeles för fort. Fredagen blev jättemysig med Erica och Eve. Igår åkte jag med och kolla på fotboll och den har jag inga kommentarer på. På den sista matchen hade jag velat slå in huvudet på vissa personer. Jag bestämmde mig för en hemmakäll då jag var helt slut efter fredagen och idag så har vi varit hos mormor och fikat lite. Nu så väntar skolböckerna på mig med ett stort leende, frågan är i vilken ända man ska börja?
PS: Tack så jättemkt Evelina för hjälpen med designen!♥
Cya Anna!
Det föll allt lite snö idag men inget som har lagt sig än.
Jag hoppas verkligen att den kommer snart, inte ens mina släktingar uppe i norr har ngn snö!

---

2011-12-02 / 18:11:26
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Ny desig kommer antingen under kvällen eller imorgon... Det krånglar lite med blogg.se hemsidan gör inte som jag vill. Eller så har det blivit lite rörigt för min dator. ¨
//
evvis♥

Njut

2011-12-02 / 17:23:45
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Äntligen helg! Ska njuta utav den. Det blev som jag skrev igår en kort dag i skolan idag. Efter gick jag och Eve ner på stan och jag fixade två julklappar med hjälp av Erik och Eve. En till mamma och pappa och sen innan Erik kom så fixade jag hans med. Känns skönt att vara en bit på vägen. Jag hittade mig även en klänning på H&M, så klädesplagget till jul är nu fixat.
Resten av dagen har jag hjälpt pappa hemma och fixat lite. Bland annat har jag slagit in paket och fixat med min bok jag fick i present, fanns lite grejer att föra in där. Nu blir det chill och sen bär det av mot Erica ikväll. Ska kolla film och mysa med henne och Eve. Ska bli jättemysigt och skönt att köra på en lugn kväll.
Kommer även att ske en förändring här på bloggen, men den får ni se senare då min oerhört snälla vän ska hjälpa mig!
Cya Anna!

Wonderful

2011-12-01 / 22:03:24
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Första kvällen på November blev allt riktigt bra. Johanna kom hit kring sextiden. Vi har fikat, mamma hade köpt med sig Frödingkladdkaka med pepparkaksmak hem den var faktiskt helt okey. Vi har pratat om allt mellan himmel och jord och helt plötsligt så kändes torsdagskvällen inte så mörk och tråkig. Tänk vad en fin kan pigga upp vardagen. Jag har ju turen att ha flera stycken som gör det varje dag för mig!♥
Annars har dagen varit bra, första sessionen i FN-mötet är avklarat och Brasilien regerade. Inte jag då jag knappt har ngn röst men Erica skötte det grymt bra! Det är ett oerhört intressant arbetssätt och man lär sig väldigt mkt. Imorgon så blir det sovmorgon och sen en kort dag i skolan. Sen på kvällen ska jag mysa med tjejerna. Resten av helgen så blir det troligtvis fotboll.
Cya Anna!

RSS 2.0