Sömnen har gått och blivit ett problem

2011-02-28 / 19:49:45
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Min första dag i skolan med kryckor har paserat förbi och det gick väl helt okej! Men det är inte enkelt att gå i skola med kryckor. Man blir så himla beroende av sina vänner. Så nu kan jag förstå dig Erica när du sa att du kan själv hela tiden. Efter skolan åkte jag och mamma och fika hos mormor det var mysigt och väldigt smarrigt. När vi åkte hem så kände jag hur mina ögon ville gå ihop. Mamma skrek nej! Anledningen till detta är för att lilla jag var vaken två timmar i natt. Vakna och kunde inte somna om. Åt lite banan och drack lite juice. Problemet är att nu måste jag ju ligga på rygg i sängen och jag hatart! Jag kan inte sova. Jag vet inte hur många tekniker jag har testat i natt och inget funka till slut tog jag tidningen och somna jo men det klart att då är det dags att gå upp igen. så idag har hela min familj gjort sitt bästa för att hålla mig vaken så att jag ska sova i natt. För igår sov jag ju i stort sett hela dagen. Oj vilket tjat det blev om min sömn, men den är ett problem. Jag vet inte om det är smärtan som gör att man blir så trött, sen har jag ont i magen med tror seriöst på att det är alvedon och ipren som gör det men mamma tror det är smärtan. Vem vet? Kroppen är ett mysterium.

På tal om annat så saknar jag Maria. För mycket.

Cya Anna!

En mysig kväll med underbara vänner!

Helgen

2011-02-27 / 16:59:01
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Anna hur har din helg varit?
Hm låt se, inte den bästa i mitt liv.

Ne helgen har inte varit den bästa i mitt liv. Igår skulle jag ju åka iväg och åka skidor jo sure. När jag står i värmestugan redo för att åka. Redo för att ha kul så förstörs allt. Jag börjar knalla mot dörren och PANG! Jag ramlar och fy F'n vad ont det gör. Det finns ingen smärta som går att beskriva med det. Jag skriker så att det ekar. Mamma och pappa kommer och ska försöka få upp mig men jag säger det går inte. Knät hoppa, det sa krasch mamma det var mina ord efter. Jo minsann när jag ställer mig upp igen så säger det krasch igen. Jag skakar i hela kroppen. Har fullständig panik. Jag lugnar mig, tar mig ut, försöker gå. Det känns som att knät inte vill hänga med. Vi åker hem och ringer jouren. Vi får åka akut till akuten där vi sitter i 6 timmar! Läkare som klämmer, det känns okej tills hon kommer till knäskålen. Fy det var inte skönt. Jag berättar min historia och man kan konstatera att med ett ben tjockt som en korv så har min knäskål hoppat ur led men att jag har fått tillbaka det själv. Det förklarar min smärta. Vi får ligga på obs, klockan går, röntgen. Vi får svar och allt ser bra ut. Ingen fraktur, ingen nerv i kläm. Men eftersom att benet är så svullet så övervägde man om jag skulle få tömma benet på vätska men detta kommer man överväga lite till eftersom att jag är på gränsen till barn och vuxen. De linda mitt ben och kryckor fick jag. När jag fick höra orden "du får nu åka hem". Thank god!

Denna dag var nog den värsta i mitt liv. Den smärta jag kände när jag ramla det var helt sjukt! Det gjorde ont i hela min kropp. Jag ville bara bort. Men de säger ju att när något hoppar ur led gör det ont och jag ska få be och tala om att det gör det verkligen. Jag unnar inte ens min värsta fiende detta.



Bandet från kss.

Efter sjukhuset åkte vi till coop köpte medicin, en stor fet godispåse och en cola. Vi köpte med kebabtallrik hem och jag fick äntligen komma hem till pappa och brorsan. Jag fick mat, jag var på hemmaplan. Trots hur jobbigt det än är så står jag på benen, jag behöver inte en operation. Men kryckor, linda och rehab det är vad jag har att se fram emot den närmsta tiden.

I detta inlägg vill jag också tacka alla min underbara vänner som skicka massa fina sms igår. Ni är så oerhört bra!

Eftersom att det inte blev trerätters igår så blir det nu ikväll och jag vet att min andra bror är på ingång. Dagen idag har bestått utav en uppsatsskrivning, och sömn. Är nämligen precisnyvaken. Ne nu ska jag ta mig ner, men nu har ni fått min helg!

Cya Anna!


Lördag

2011-02-26 / 09:22:42
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Som sagt kvällen spenderades med Johanna. Det var mysigt och skratt så att saften sprutade. Jag tycker om dig grymt mkt! <3 Nu ska jag iväg och åka skidor sen så måste jag börja jobba med min inlämmning. Vet även att min mor ska laga trerätters ikväll. Det blir mumsigt. Har annars inga andra planer idag får se vad som dyker upp. Ha det bra så länge så hörs vi!

Cya Anna!

Guten Morgen!

2011-02-25 / 07:58:08
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Ja goddagens. Har nu käkat lite frukost och klätt på mig. Ska snart packa en väska till gymmet efter skolan då jag och Evelina ska dit. Träning träning. I love it! Idag blir det en lugn dag i skolan vilket kan behövas ibland. Kanske inte i mina skor då denna vecka har varit hyfsat lugn för mig men eftersom att jag är så omtänksam och tänker på min vänner som har haft en OTROLIGT jobbig vecka så kan nog de behöva lugna sig lite. Elr vad säger ni? :)
Ikväll så ska jag "leka" med Johanna. Hon var så himla sugen på det. Det blir nog bra, kanske slinker in någon mer. Vem vet ;) Ne nu ska jag göra mig klar så att inte Erica behöver vänta sen.

Cya Anna!

Tjecka brudarna! ;)

De ser ljuset i horisonten

2011-02-23 / 19:37:46
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
En dag har paserat förbi. En dag som inte började så bra. Det gjorde typ att hela dagen blev fail. Ända fram tills nu ungefär. I morse så skulle jag ju som sagt utnyttja sovmorgonen till tusen genom att träna och detta gjorde jag. Det var grymt skönt. Men innan jag kom till gymmet och innan jag kom på min transport till gymmet det vill säga bussen så hann jag med att ramla och detta mitt framför bussen. Score Anna! NOOT!! Usch det var så pinsamt. Skinkan tog i och mamma vad ont det gjorde och det värsta är att det bli värre. Detta innebär nog ett oerhört vackert blåmärke. Det ser vi fram emot. Sen satte jag i handen med så den tog också lite stryk. Med andra ord ingen bra början på dagen. Efter gymmet springer jag upp till stan för att hitta något billigt och bra att ha på sig eftersom att den vita tunikan typ blev förstörd. Hittade det. Begav mig mot skolan träffar vänner som piggar upp en trots att det enda jag såg var negativt. Men det positiva med mina vänner är att det alltid är glada oavsett. Det ser ljuset i horisonten. Tack! Efter skolan åkte jag hem och softa gjorde lite engelska och sen vid fem kom min farbror och hans son. Alltså Marlon. Han är så söt och för skön, alltid glad. Så nu har man lekt av sig lite och drömt om ett syskon. Även fast jag inte vill att det ska ske så kan man drömma elr hur......?

Cya Anna! 


All you need is love

2011-02-22 / 20:11:55
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Idag är jag inte så jättesugen på att blogga men gör det för mina bloggares skull. Idag har jag varit i skolan. Helt okey ändå men vi blev väldigt djupa där ett tag. Det var lite skrämmande i vissa lägen. Efter skolan hängde jag med Eve ner till stan. Vi hamnade på donken en stund sen bar det av till Lindex och Willys. Efter det så var det dags att åka hem. Vi anländer till bussen och alla vasabarn. Oj. Det är ju hur mkt ungar som helst och alla dessa ska in på bussen. Ja sure. Vi stod i fönsterrutan. Kan inte påstå att jag saknar den tiden. En dag hemma i lugnets vrå. Lite plugg har jag fått gjort. Matte och engelska. Sen nu fick man rycka in och hjälpa brorsan. Nu ska jag titta på en film tänkte jag. First daughter. Har aldrig sett den innan.

Imorgon har jag sovmorgon och den ska utnyttjas till tusen. Jag drar till gymmet en sväng. Sen efter skolan kommer min 9 månader gamla kusin hit. Mysigt värre.

Blev väldigt sugen på en kram nu. En från en härlig vän. Kanske en viss speciell ;)

Cya Anna!

Marlon, dock mkt äldre nu!


En måndag i fröken Hermanssons liv

2011-02-21 / 16:37:15
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Gör en snabbvisit här. Dagen har bestått utav skola. Jag har träffat min underbara kusin Maria. Åkte hem till de en sväng där jag fick supergod köttfärssås. Det var mysigt att umgås lite och prata rappakalja. Sen har vi ju en släkt som har stora munnar så i stort sett så visste vi ju allt redan. Men det var kul i alla fall. Efter att vi hade släppt av Maria på rese så var hennes mor alltså min moster så snäll så att hon skjutsa hem mig igen. Nu har jag hjälpt mamma att förbereda lite käk. Ikväll tar hon och jag bilen ut till ulvåker för att hämta brorsan och hans polare. Mysigt med lite mor och dotter tid och vi slösar definitivt inte på det då vi bara om några sekunder drar iväg på utvecklingssamtal sen är det ju även lite Familjen annorlunda som vi båda tittar på. Mysigt värre!

Allt för mig!

Cya Anna!


Love

2011-02-20 / 21:45:35
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
"I'll promise that when you wake up in the morning
i'll be there"

......

2011-02-20 / 17:11:44
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Drygt tjugo sidor kvar i boken. Blåa tår har jag lyckats skaffa mig med.

Dagen innan

2011-02-20 / 15:18:54
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Dagen innan skola. Usch. Grejen är att när jag väl kommer iväg imorgon då kommer jag ändå tycka att det är okej. Det ska bli kul att träffa alla igen men sen resten det kan vi skita i. Just nu känner jag bara för att ha ledigt en vecka till, sova, slappa. Fast det har jag gjort den här veckan med men jag skulle lätt kunna göra det lite till!

Igår som sagt så var jag på 40-års fest. Det var helt okej. God mat och roliga kusiner. Idag så gick jag upp i hyfsad tid så att jag kan sova ikväll. Det vill säga att jag var uppe vid tio och vid gymmet tjugo över tolv. Då kan man fråga sig vad jag gjorde i två timmar därimellan. Jo det var skidor på TV så där satt jag fastklistrad. Sen åkte jag och mamma och träna. Vi blev sjukt hungriga så hem och slänga ihop käk. Pasta och köttfärssås. Mumma.

Resten av denna dag ska jag läsa ut boken "Ett öga rött" jag ska kolla film och bara njuta av den sista dagen på lovet. Summering av lovet blir mycket bra. Varit med kompisar och bara njutit. Även spenderat tid med familjen. Imorgon återgår vi till det vanliga livet.

Cya Anna!

"Lev i nuet"

2011-02-19 / 14:27:20
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Idag är en sån där dag som är riktigt bra. Jag är glad i hela kroppen och att chatta med sina underbara vänner är inte helt fel det heller. Carro och jag gnällde lite över att lovet är slut snart och att vi inte har hunnit träffa varandra men så kom Carro med en meningen som fick mig att bli glad i hela kroppen "tänk att vi ändå har varandra varenda dag i två och ett halvt år framåt :D:D" ja Carro tänk att vi kommer ha det och förhoppningsvis blir det mer! :) Tänk att meningar elr komplimanger kan förgylla en människas dag. Det är ju helt underbart egentligen.

Igårkväll skulle ju Johanna och Erica komma det blev bara Erica som kom tillslut eftersom att Johanna hade haft sjukstuga hemma hos sig hela dagen så orkade hon inte riktigt komma ner då hon hade fått ta hand om alla, vilket är helt förståligt. Erica kom fram mot tio någon gång efter släktkalset. Vi myste och var lite lagom rädda till en psykopat i Beck. Men det var mysigt. Jag trivs i ditt sällskap vännen!

Idag tog jag sovmorgon sen bar det av till Elins Esplanad. Fick lite kläder av mamma och pappa. Tack så mycket!



Den gråa är en tunika och det andra är vanliga tröjor!

När jag kom hem så gjorde det underbara vädret att det började klia i benen. Så efter lunchen så tog jag hörlurarna och mobilen och gick en sväng. Det var underbart måste jag säga. Det var skönt att bara få vara lite för sig själv om man säger så.



Har faktiskt börjat ta kort med mobilen så att ni ska kunna se vad jag gör på dagarna!


Ikväll bär det av på 40-års fest! Tänker sno en TV för melodifestivalen sen. Men det brukar vara väldigt mysigt och nu var det ett tag sen sist.

Cya Anna!


En kväll med brudarna

2011-02-18 / 16:48:45
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer

Titta vad jag hitta från Johannas blogg. Hoppas att det var okej att jag låna!

Detta var igårkväll.

Hennes blogg finns länkad under "länkar" och Johanna.


Falköping

2011-02-18 / 16:29:59
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Precis som jag skrev så blev det en dag i skidbacken. Det var kul men vid två hade jag fullständig kramp i fötterna. Vilade lite och körde lite till. Jag älskar att åka skidor men idag var inte en av de bästa dagarna enligt mig. Jag kunde kört bättre om man säger så. Sen blev det väldigt uppkört i backen väldigt fort men det var kul att jag göra något annorlunda och att vara med familjen lite.



Vi på väg nerför den svarta backen i Falköping!

Nu ska jag in och duscha. Sen hoppas jag på lite käk, man blir hungrig av att åka skidor! ;) Ikväll är det tänkt att Johanna ska komma hit och även Erica kanske. Fast Johanna verkar ha en sjukstuga hos sig där uppe så vi får väl se. Jag måste även börja läsa boken "Ett öga rött" jag orkar verkligen inte men det är ett måste...

Cya Anna!

En dag i skidbacken

2011-02-18 / 08:20:25
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Idag ska jag dra iväg och åka skidor.
Falköping är destionationen.
Se upp i backen tusen hål i nacken! ;)


Födelsedag

2011-02-17 / 12:56:38
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
En vän till mig fyller även år idag. Denna vän är Sofia Hultman! Grattis vännen!<3


Livet leker

2011-02-17 / 12:55:29
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Jag fattar ingenting. Min statistik går uppåt och uppåt för varje dag. Herrejösses. Hur kul som helst. Det måste ju innebära att det finns några själar därute som tycker det är kul att läsa denna blogg! :) Väldigt trevligt måste jag säga. Idag tog jag sovmorgon och jag ska få be att tala om att det var UNDERBART! Sen blev det en lugn och skön frukost och efter detta kom jag och Erik på vad vi hade lovat våra föräldrar. Jo att vi skulle städa. Aj då. Så vi tänkte att vi kunde skjuta fram det tills imorgon men då kom vi på att det gick inte heller eftersom att då ska vi hitta på något kul med pappa. Så det var bara att ta tag i det vi lovat. Damma och dammsugning. Check! Pappa kom hem och tacka för hjälpen och var riktigt glad. Då kan man känna att man gjort dagens goda gärning då ens föräldrar kan få den hjälpen ibland och innan kan det känns hemskt men efter underbart.
Nå väl idag har jag tid på rehab och jag är nervös för vad det vet jag inte. Det var som mamma sa igår du mår bättre du har gjort övningarna men det är ändå den där nervositeten i kroppen. En person som är bra på att lugna mig är Erica Hernant. Så denna dam har erbjudit sig att hänga med mig. Du är väldigt snäll du. Så om en stund smiter jag över dit och sen åker vi inte till stan.
Kvällen har jag tänkt att spendera med henne och då har jag bestämt att vi ska bege oss upp till vår kära vän Johanna som kan behöva sin godingar lite extra just nu!<3 Jag ska krama om henne och skratta lite med henne. Det ska jag göra med Erica med. För idag är en dag som jag på något sätt känner mig lite extra glad. Jag är nöjd med allt finns inget att klaga på. Livet är allt bra ibland.

Oj det blev långt detta men det sista är nog det enda vettiga. ;) För att göra det lite roligare kanske jag kan hitta någon fin bild.

Cya Anna!

Johanna titta vad jag hitta! :)

Inte som planerat

2011-02-16 / 19:46:55
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Dagen blev inte som planerad. Den började bra och att flöt på enligt planerat men sen så gick det i brak. Min dag var planerad så att jag skulle träna och ha instruktör och det hade jag och det visa sig att jag har muskler och en grund där inne någon stans det trodde jag inte alls. Så nu ska jag köra 110% sen skulle jag hem till mormor med Oskar och så blev det sen började värken komma och den försvann inte. Åkte hem och somna. Yr och illamående. Så hela min eftermiddag förstördes. Jag som skulle åka hem til Josse och ha kul med tjejerna. Det gick ju inte bra alls. Jag blir så arg en gång i månaden, en dag ska detta ske. Just idag. Varför?!! Jaja.. Hela eftermiddagen spenderades hemma. titta på beck, sov. Nu ikväll ska ja se på "Ghosts of a girlfriends past". Den jag la ut en bild på häromdagen. Tänkte ju att jag skulle se den då men det gick inte så bra. Så ikväll ligger jag bänkad i soffan. Imorgon har jag tänkt att jag ska hitta på något kul. Men först är det starka order om städning och sen måste jag till rehab. Måste åka själv. Så jag tänkte se om det fanns någon fin själ där ute som har lust att joina mig?? Typ några av mina älskade tjejkompisar. Please?? :)

Har inte så mkt mer att säga mer att jag är en efterbliven kusin som inte har vetat om att sin kära kusin Felicia har kille. Hallå Anna jorden anropar. Nu är det dags att vakna. Det var tur att jag kom på det i alla fall ;)

Cya Anna!

Kolla vad jag hitta! <3

En härlig kväll

2011-02-15 / 20:52:27
Kategori: Allmänt - 1 Kommentarer
Åkte med mamma och de till farfar nu ikväll. Det var trevligt. God mat och skratt. Sen så spontant nu så har jag världens underbaraste tjej här nämligen Erica. Har saknat henne jättemkt. Just nu är det mest snack men sen vet jag inte vad som händer. Kanske en film. Vi får se. Tar kvällen som den kommer.

Klockan nio imorgon så är det personlig tränare. Sen blir det vännerna.

Cya Anna!

Tisdag

2011-02-15 / 14:34:06
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Blev ett väldigt snabbt inlägg förut men jag var så himla stolt öve rmig själv. Som jag lova mig själv så ska vanliga rutiner invigas denna vecka. Jag ska lyckas!! Om några minuter kommer Evelina bruden hit. Det ska bli lite monopol spelande. I eftermiddag så är det tänkt att jag ska åka till farfar för att hämta brorsan och bara mysa. Men saken är att jag vill vara kvar här också med Evelina. Så jag har lite beslutsångest kan man säga. Vill göra två saker samtidigt. Jag är inte alls ofta hos farfar därför kan det vara kul att åka dit men samtidigt så kommer Eve och jag inte kunna ses så mkt mer i veckan heller eftersom att vi båda är bokade på olika håll. Första gången är typ lördag dag... Åhh jag vill kunna klona mig själv ibland.

Cya Anna!

Titta vad jag hitta på wehertit.com

Proud

2011-02-15 / 12:21:58
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
YEEEEEEEEEESSS!!!!!!!

Så himla stolt över mig själv. 2 km & 150 kalorier.
Hej träning!!


......

2011-02-14 / 14:48:07
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer

 

The back-up plan. En riktigt mysig film!

Ghosts of a girlfriends past. Love!

 


Valentines day

2011-02-14 / 14:14:34
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Alla hjärtans dag idag. Mysigt värre. Vi brukar inte fira den dagen så värst mkt men lite extra god mat brukar det bli. Sen har jag och brorsan slängt ihop en daimkladdkaka till mamma och pappa som överraskning när det kommer hem från jobbet. Har aldrig gjort den innan men har hört att den ska vara väldigt god ;)

Idag blev det lite längre sovmorgon eftersom att föräldrarna jobbar och att Oskar har åkt iväg till farfar. ( Hej på dig om du läser detta :) ) Sen så åt vi frukost jag och Erik. Resten av förmiddagen blev slapp. Sen nu för en stund sen kom vi hem efter att ha varit och käkat buffen på orient palace. Åhh den är så god fast man blir väldigt mätt. Resten av dagen blir nog rätt slapp. Mamma, pappa och jag ska förmodligen åka och träna men vet inte än hur det blir. Ne nu ska jag sätta på någon film och njuta av livet!

Cya Anna!


 


Kolmården

2011-02-13 / 18:29:25
Kategori: Allmänt - 2 Kommentarer
God kväll!

Hade lovat att jag skulle berätta vad min far hade sagt som nästan fick mig till att svimma. Det är så här att min kusin Josefin ska gifta sig i sommar :) Detta bröllop ska äga rum i Nyköping om jag har fattat rätt. Då hade min mamma kläckt en väldigt bra idé igår tydligen när jag inte var hemma. Denna idé tycker nu alla min familj är väldigt bra. Jag har börjat ge med mig. Men idén är ju då att vi ska åka HUSBIL till detta bröllop. Först trodde jag att jag skulle smälla av. Jag trodde det var ett skämt men tydligen inte. Sen tycker då min far att vi ska köra vidare mot kolmården och köra in i safarit för att se vad girafferna gör?? Jag bara varför?? ( Han har tydligen sett detta i någon film kommer ej på vad den heter) Fast när jag tänker på det kan det bli grymt kul och ett äventyr och ett äventyr är ju inget man säger nej till. Jag är en perosn som tycker om att uppleva nya saker sen att jag är feg det hör väl till. Så på lördag ser det ut som att vi ska åka och kolla på husbil för att se om det finns någon möjlighet att få hyra en osv. Men jag har sagt att det får inte vara en skruttig en. För då åker jag inte..

Vad tycker ni? Låter det helflängt? ;)

Cya Anna!


En dag med männen

2011-02-13 / 08:50:37
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Hej på er!

Stanna inte hos Eve inatt utan jag åkte med Karins pappa ner. Det kändes bäst eftersom att Eve ändå skulle upp och göra sin plikt idag och att jag snart ska iväg och åka skidor med männen i huset! :D Äntligen, som jag har längtat. För en stund sen sa pappa en sak som nästan fick mig att svimma. Tänkte berätta om detta mer i eftermiddag. Så kika in här sen en sväng ;)

Nu: Frukost!

Cya Anna!

Fatta vad underbart!! ÅÅhhh..

Namnsdag

2011-02-12 / 17:34:10
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Höll på att glömma att Evelina har faktiskt namnsdag idag och det förtjänas att uppmärksammas. Så därför har hon fått ett kort utav mig med en nalle på där det står "tycker om dig" och sen har jag skrivit några rader. Hihi jag är så söt! ;) Elr hur eve?
Cya Anna!

At Eve:s House

2011-02-12 / 17:30:26
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Lördagskvällen står snart vid min dörr. Ser ut att bli en helt underbar kväll tillsammans med underbara vänner. En sån där kväll som man kommer att minnas sen. Ikväll ska nämligen min kära vän Evelina bjuda oss på middag och annat smått och gott. Just nu så sitter jag hos Eve. Har nämligen varit här en stund för att hjälpa henne med matlagningen. Det luktar så himla gott så att magen börjar kurra lite extra ;) Hon är allt fin den där tjejen som står bredvid mig och tar några toner när hon lagar mat. I like you!  <3 Ikväll kommer jag att spendera natten här. Blir mysigt och trevligt.
Innan jag kom till Eve idag så har jag varit på stan med mamma och mina bröder. Mamma och jag skulle hitta jeans och det gick ju som det gick. Mamma hitta men inte jag. Jag blev bara ledsen och arg. Så nu jäklar nu ska fettet brinna!! Det gjorde det också direkt då jag kom hem i stort sett tog lite soppa innan bara. Jag har nu bestämt mig för att jag ska träna en halvtimma varje dag. Vissa dagar kan jag träna på gymmet och vissa hemma på bandet. Det är mitt löfte. Så i veckan nu när det är lov så ska jag försöka komma in i lite nyttiga rutiner.
Nu ska jag hjälpa Eve med maten innan de andra anländer!
Cya Anna!

Titta vad jag hitta för fin tjej!

Fredag och lov

2011-02-11 / 16:30:49
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Lovet är nu här. Grymt skönt och det bästa med det är att jag bara behöver läsa en bok. MEN jag tycker synd om alla mina vänner därute som har lyckats att få allt efter lovet. Jag unnar er inte men någonstans inom mig så känns det som att ni kommer klara det!! För vilka var det som sa att matten inte hade gått så bra som ni trodde och vips så sitter ni där med toppbetyg allihopa. SÅ ni kommer fixa det.
Idag efter skolan så mötte jag upp min mor och vi gick vidare mot gymmet vilket var grymt skönt men nu är jag helt mör i hela kroppen. Behöver mat och det ska jag få hos min mormor idag. Det ska bli riktigt mysigt faktiskt att hela familjen ska åka iväg och göra något.
Imorgon ska jag hem till eve för att umgås med de "underbara" som vi alla nu verkar säga ;) Jag kommer även att spendera natten där. För feg för att gå hem själv. Men sen tyckte jag även att det kunde vara lite mysigt. 
Ska även hinna med en sväng till stan med mamma. Det blir mysigt det.

Nu behöver jag lite protein annars kommer jag tuppa av här.

Cya Anna!

The Girls!<3


Min ängel

2011-02-10 / 19:26:19
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Ibland önskar jag att man kunde spola tillbaka livet och njuta av studen lite till. För jag gjorde inte det. Jag tog för givet att du alltid skulle finnas där. Att du aldrig skulle försvinna ur mitt liv. Nu ångrar jag att jag inte tog vara på tiden. Jag vill bara kunna känna dig nära mig. Dina andetag, ditt skratt, ditt prat. Bara du. Att komma hem till dig och mormor och se att du är där. Jag pratar alltså om min morfar.
Jag vill bara att man kan spola tillbaka tiden då du var här. Då jag kunde känna dig och höra dig. Att skratta med dig och att kunna spela yatzy med dig. Att det är du och jag igen på mornarna då juicen rinner ut ur ditt armveck. Jag vill kunna hålla om dig igen. Känna din lukt. Känna din kärlek. Jag vet att inget av det här kommer inträffa och jag är så himla medveten om att du har det bättre nu. Men ibland så vill jag bara drömma mig bort och önska att jag kunde känna vid dig. Att jag kunde få hålla dig en gång till. Få säga det där tre orden "jag älskar dig morfar". Att bara känna din närhet. Jag skulle ge allt! Även om det bara var några sekunder. Jag vill bara vara i din famn och höra dina hjärtslag...

 


Lovet står vid min dörr

2011-02-10 / 17:02:26
Kategori: Allmänt - 1 Kommentarer
Oj oj.. här har statistiken gått neråt. Kan ha och göra med min dåliga uppdatering och idag blir det inte så mkt mer heller. Jag är helt slut helt enkelt. Var i skolan SJU i morse. Allt detta för vår redovisningen av projektet och jag är hemkommen nu. Men det känns helt underbart för nu är allt klart. Redovisning gjord, arbetet är inskickat och vi har lämnat in rapporten. Livet kan ju inte känns bättre just nu. Imorgon är det sista dagen innan lov och vi har inga läxor tills imorgon och över lovet ska jag bara läsa ut en bok. Känns helt okej. Idag ni så blir det
FIESTA!!

Tog Josefins uttryck men jag gillart! (Hoppas det var okej)

Cya Anna!

Måndag

2011-02-07 / 16:59:21
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
En dag i skolan har passerat. Nu Sitter jag här med Erica vi har haft våra ögon nertryckta i idrottsboken nu i några timmar men det börjar sitta nu. Finally!! Snart tar Erica med sig bagaget och sin röst och sjunger några toner. Själv tänker jag nog sätta på en film och plugga lite till. Imorgon ska jag ha en chill dag. Mys med Johanna har jag tänkt!

Cya Anna!


Just an ordinary Sunday

2011-02-06 / 14:15:14
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Tränat.Duschat.Idrottsplugg.Blä.Kycklinggryta.Bröder.Bio.Mysigt.Plugg.Slapp.Film.

Ungefär så har/kommer min dag se ut. Har kommit till bröder och bio. Två snälla storasyskon vi är drar vi med Oskar och ser "trassel". Blir roligt och mysigt.

Cya Anna!

Från fredagen

2011-02-06 / 09:41:13
Kategori: Allmänt - 1 Kommentarer
titta vad jag hitta från i fredags. vi var ju som sagt hemma hos mig och myste. det var kul. men även skräckinjagande. paranormal activity. var tvungna till att kolla en komedi sen tillslut. men det var en grymt bra kväll. tack för att ni finns! <3













Ni är fina! <3





Ländryggen

2011-02-04 / 15:39:02
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Hej på er!

Idag fick jag komma till rehab eftersom att det var fel på tid igår..Jag var helt skräckslagen innan, livrädd för vad de skulle säga. Han klämde och tryckte och jag är inte så bra på att ge direkta svar men det var jag nu tvungen till. Han kom fram till att min ländrygg inte har det så bra och att jag är fruktansvärt svankig. Så nu har jag fått övingar. Så nu sjutton ska ja göra dem. För jag vill bli bra!! Men som sagt var det kunde ju ta sin lilla tid. Försöker nämligen sitta här på stolen utan att svanka (har en riskudde på huvudet så att jag ska försöka att hålla mig rak) och ni fattar inte hur ont det gör. Det är även komplicerat. Så nu när mina kära kompanjoner snart kommer så lär de få sitta och skriva, jag står. Ikväll ska jag försöka glömma smärtan och njuta av mina vänner. Var och handla igår allt för deras ära. Titta vad snäll jag är :) 

Ne nu kan jag inte sitta ner. Ska ta mediciner innan de andra kommer!!
Såg nyss ett inlägg från erica på fb aw jag gillar dig starkt gumman!! <33

Cya Anna!

Home

2011-02-03 / 12:48:19
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Sitter här nu i några sekunder kan inte sitta så mycket längre. Har varit hemma igår och idag. Igår mådde jag jättedåligt och vi försökte komma in till sjukhuset men det fick vi inte så jag får vänta tills i eftermiddag. Är rädd ocn nervös för vad som komma skall. Men det ska bli skönt att få veta vad det är. I helgen ska jag även få låna en tns. Tack älskade faster.

Måste även skicka ett tack till alla mina vänner för era fins sms igår. Det värmde!<3


Nu ska jag gå och värma riskudde käka lite och droga ner mig med alvedon och ipren.

Cya Anna!

det finns ingen ork längre

2011-02-01 / 19:54:14
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
om inte denna smärta försvinner snart då
vette fasen vad jag kommer göra med mitt liv??

RSS 2.0