.....

2011-01-31 / 16:04:09
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Titta vad jag hitta från i lördags!


Life has made a turn

2011-01-31 / 14:09:25
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Hej svejs!

Hemma efter en relativt lugn dag i skolan. Det enda ansträngande var nog engelskan där vi skulle skriva en inlämmning om varför vi inte ska äta mer kött i en hönas perspektiv. Det gick väl sådär. Men jag fick reda på att jag låg på ett VG i engelska i alla fall. Göttans!! Sen hade vi svenska där vi fortsatte med projektet. Sen ni mina vänner så anländer vi till lektionen som har gjort hela denna dag till en av de bästa i mitt liv. Nämligen att jag Anna Hermansson var bäst i min mattegrupp med 48,5/55 asså det är helt ofattbart!! Jag fattar seriöst inte.. Jag som alltid har haft jobbigt med matte. Jag är i fullständig chock. Jag hade aldrig föreställt mig detta. Så nu har jag bestämt att jag ska banimej lyckas med matte. Jag ska föra min pappas talang vidare. Jag ska visa att jag också kan!!! Så detta ska nu firas bestämde jag och mamma över telefon. Jag ska baka en riktigt smarrig kaka. Vad, det vet jag inte än ;) Men smarrig ska den vara. Det bästa med denna dag med är att jag inte har en enda läxa!! ÅHH livet leker!! Så idag tänker jag njuta, vila min rygg och bara njuta av de goda av livet. Lite mera greys och one tree hill. Det tycker jag att jag förtjänar! :D :D

PS: Karins spellista på spotify är helt underbar. Love it!

Cya Anna!


I'm so freaking happy!!!! :D



Sunday

2011-01-30 / 17:11:22
Kategori: Allmänt - 2 Kommentarer
En härlig söndag har snart gjort sitt. Inget plugg. Bara njuta nästan. Jag tror jag går och skjuter mig snart. Ryggen tar kol på mig. Jag hoppas att jag får några bra övningar från rehab på torsdag. Idag har jag faktiskt tränat, kanske tog i lite för mycket för ryggen men jaja. Sen så bar det av hem en härlig dusch och sen gick jag upp till johanna och vi snacka och bara mös. Vi skulle även försöka göra chokladbollar vi misslyckades helt!! Fullkomligt. Kom fram till att det var nog smöret sen. Eve fick komma upp och kolla på vårat mästerverk. Helt död var vad hon var. Sen skulle ju handbollstjejerna kolla på handboll och då pös simtjejen iväg. Arga blev vi efter en förlust. Jaja life goes on!
Det bar av hem och nu står min far och lagar trerätters helt chokad är jag men vi ska få hans berömmda köttgryta som hans egna dotter aldrig har smakat! Det blir spännande! :D Resten av kvällen blir chill, lite greys tror jag! Love that!

Just det igår var jag ju ute i dälderna och gotta mig med mina helt underbara vänner. Det var riktigt mysigt. Pizza, glass, bus, tjöt, promenad. Karins telefonsamtal. ÅHH vad jag tycker om er!<3
Imorgon är det skola igen.

Cya Anna!



Förlovnings Dag

2011-01-29 / 15:15:38
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Lördag. En dag som hittils har flugit förbi ungefär. Vaknade strax efter nio sen så bar det av till stan och sen till mormor för lite fika. Sen hem... och nu har typ hela eftermiddagen gått.. ne det har den väl kanske inte men i stort sett! För det mesta har jag tagit det lugnt idag. Jag är så sjukt trött så det finns inte. Alla prov gör att huvudet står lite på sne om man får säga så.. Har fått tillbaka det flesta resultaten bara samhäll och matte kvar. Svenska är jag så sjukt chokad och glad över. Jag trodde seriöst aldrig att det skulle gå så bra. Men det lönar sig att plugga, antar att det är så man kommer till de höga betygen :D Nu är det inte så mycket prov på ett tag. Bara projektet men det är ju inte bara jag som ska ta hand om det utan två andra också. Jag nämde ju att vi var på en intervju igår. Det gick riktigt bra faktiskt. En timmas information fick vi. Både på band, skriftligt och in i hjärnan! FN är väldigt intressant fast man blir ju lite besviken när man inser att de inte är så aktiva i skövde.

Om någon timma så bär det av till maxi där jag möter upp ett gäng brudar. Närmare bestämt, Carro, Karin och Josse. Senare dyker även Sofie upp. Evelina har jag redan med mig eftersom att hennes mamma är så snäll så att vi får skjuts av henne. Ikväll är det dags för mina föräldrar att vara änglar och hämta mig och Eve. Tack mamma och pappa på förhand. På tal om mina föräldrar så firar de förlovningsdag idag! Det är alltså 17 år sedan de förlovade sig. Mmm tycker om er. Tycker om att se eran glädje och kärlek till varandra. Mina små päron.
På tal om min kväll då så ska vi fixa ihop något käk och sen blir det en ben and jerrys för oss var. Mmmm, det blir riktigt smaskigt. sen ska vi även se 500 days of summer tror jag. Har fått höra att den är grymt bra. Åhh. Det ska bli så mysigt.

Oj nu blev det ett långt inlägg men det var bra. Har ju inte bloggat så mycket denna veckan.

Cya Anna!



Bild tagen ifrån weheartit.com tyckte den passa ihop med mina föräldrars dag!

!!!!!!!

2011-01-28 / 19:56:35
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Oj oJ! Ursäkta det var absolut inte meningen med denna dåliga uppdatering men har haft fullt upp hela veckan. Matte hit och matte dit. Men nu är kursprovet avklarat. så ikväll myser jag med min familj kramar min mor hit och dit och skämtar med mina bröder. Jag tycker om min familj. Har kollat på handboll nu på kvällen och satan vad jag hatar frankrike just nu!! ÅÅÅHHHHHH!!!!!!!! Domarna var inte bättre dem!!!

Men men. nu blir det tv mys erik och jag ordnade med chips hem efter att min bror ville ta en fika med mig idag. Undra vad som håller på att hända. Han kanske börjar tycka om sin syster?? Elr vad tror du Erica?? :D

Cya Anna!!

Nya Tag

2011-01-25 / 20:01:04
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
sitter och kollar alla andras bloggar så att jag glömmer min egna. hehe inte så bra gjort. men men. dagarna rullar på. skola på skola. nu har även projektarbetet dragit igång och jag måste säga att jag trivs väldigt bra. Adam och Erica är bra kompanjoner! :D idag efter skolan så drog jag hem till mormor och plugga sen så fick jag ett gymkort av mina föräldrar. Tack så hemskt mycket! Så imorgon ska evelina dra igång med mig.. Får se hur detta går. Men jag ska tänka positivt. Kanske kan komma igång med träningen igen det var ju bara så där 3 år sen jag körde seriöst!!! Skärpning anna!! Så nu nya tag..

På fredag är det kursprov i matte :S ne nu är det snart handboll. och gammal handbollspelare som man är så går ju inte det att missa!

Cya Anna!


Min tankar

2011-01-24 / 19:21:08
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer


"Våga vara din egen väg"

husmor

2011-01-24 / 19:20:28
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
husmor har jag varit idag. mäkta stolt över mig själv. jag har tvättat, diskat och dessa två har jag sedan tagit hand om. lagat mat, gjort läxor, strykit, hämtat brorsan. jag är riktigt nöjd. bra att sluta ett vissa dagar.
nu påbörjar jag en film sen blir det familjen annorluna så fortsätter jag med filmen sen!

Cya Anna!


Skara here i come!

2011-01-23 / 10:27:11
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
God morgon världen!!

Linda stanna en natt till. Åh denna helg har varit så grymt mysig. Filmer, spel, god mat, choklad, popcorn, bio, flum. Vakna långt in på nätterna, sjukt trötta. Precis som vanligt igen. Det är vi. Helt knäppa. Men jag tycker om dig så sjukt mycket i alla fall.

Idag ska vi göra oss i ordning och sen är det en långpromenad på schemat sen så sätter vi oss i bilen för att åka till skara och säga hej då. Då tar jag med mig familjen till farfar. vi ska tydligen ut i skogen och mysa. Grilla korv kasta lite snöbollar. Nice price. Det är även handboll ikväll. Vet inte om jag ser den hemma elr hos farfar. Vi får se.

Kanske bloggar ikväll.

Cya Anna!


min dag

2011-01-22 / 14:37:46
Kategori: Allmänt - 2 Kommentarer
sovmorgon. stan. biljetter. banan. nu film. ikväll bio. love and other drugs. en dag. en linda. en anna.

Cya Anna!

90 dagar sen sist

2011-01-21 / 17:45:08
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
en dag i skolan. projektet inleddes. Så nu adam och erica nu kör vi. All the way!! stack till stan och kika hade snälla vänner becka och eve som ville vänta med mig tills det att linda skulle komma. den anledde 15.30 men så skulle bussen komma på gate 15 men den valde att stanna mitt ivägen så jag började ju yra runt där inne efter henne men vi fann varandra till slut. nu sitter vi här. jag bloggar och linda kollar skolkatalogen. vi ska snart ner och hjälpa mamma med käket. på menyn står tacos. en perfekt fredag. en efterlängtad vän och mys. med god mat och bara mmm. upptäckte nyss att det typ var 90dagar sen dess att vi sågs sist. så bäst att jag tar vara på tiden.

Cya Anna!


....

2011-01-20 / 20:26:24
Kategori: Allmänt - 1 Kommentarer


nervositeten finns hos mig hela tiden
jag vill bara höra din röst och veta att du är okej....


Turen på min sida

2011-01-20 / 20:21:57
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
äntligen är denna dagen kommen. jag har längtat något fruktansvärt!! dagen då de värsta proven är över. Halleluja!! Så idag har detta firats tillsammans med eve och erica. vi tog bussen till erica efter skolan och gjorde kladdkaka och drack fanta. mys och tjejsnack. jag är så sjukt glad över att jag har er!! sen så bärde de av hemåt för att jag hade lovat min mor och far middag och den blev grymt lyckad. en wok. men innan jag kom hem ja då trodde jag min sista stund var kommen. vi kommer ut på vägen upp mot mig (jag och eve) så hör jag bara hur det prasslar så ser jag något röra sig i skogen och ut hoppar en stor ÄLG!!! fattar ni elr jag fick ju hjärtklappning. men den sprang bort lika fort som den kom.. tur det annars vet jag inte vad jag skulle gjort.. tänk om den hade kommit mot oss. jag hade ju sprungit för livet.. man har tur ibland alltså. sen så skulle det ju lagas mat då det blev en wok som blev grymt omtyckt. Jag kan också laga mat alltså inte bara eve ;) sen ringde linda och vi har nu bestämt att hon kommer in till skövde imorgon. kommer bli mysigt att få träffa henne igen. resten av kvällen så ska jag slappa. lånade "the holiday" från erica kanske blir till att sätta på den.. har just nu även gyllene tider nostalgi så gamla godingar spelas just nu :) har inte så mycket mer kul att berätta nu så jag får återkomma.

Cya Anna!

 
 Linda på midsommar!!


???????

2011-01-19 / 14:07:59
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
jag tror att evelina behöver en kurs i hur man ska vara en bra vän!!!!!!!!!!!!!!!

man kan ju undra...

2011-01-17 / 20:23:59
Kategori: Allmänt - 1 Kommentarer
plugg plugg plugg åter plugg. därför denna dåliga uppdatering. kommer vara såhär till torsdag. då är jag fri. ett par dagar. därför kan jag inte lova allt för mycket denna vecka! sen vet man inte vad som händer i livet heller eftersom att jag har blivit 50. en rygg som en tant. därför ska vi gå i slowmotion nu på löpbandet, ta en lååång dusch sen ska jag sova för imorgon är det prov och betygsnack. ibland undrar jag vad jag gör på samhäll egentligen??? inte för att jag vill därifrån men psyket lär ju ta stryk dessa tre år....

Ni förgyller min dag!

2011-01-17 / 18:57:05
Kategori: Allmänt - 1 Kommentarer

"Det är för oss solen går upp, lyser som guld
för kärlekens skull"









Hade ingen bild på becka men fick en av eve går inte att göra större tyvärr ;)



Lördag

2011-01-15 / 15:46:28
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Hej på er därute!

Idag var det tänkt att vi skulle dra iväg och ta några åk i falköping men så blev det inte för när vi vakna var det snöstorm typ så att vakna tidigt för att inse att det inte blev någon skidåkning var inte okej. Men vi bestämde oss för att åka och bada istället. Så pappa, jag, erik och oskar drog iväg. lagom mycket folk. blev en hel del åk i rutschkanorna med en pappa som fuskar hela tiden så ;) men det var mysigt och kul. vi åkte sedan vidare för att hämta upp mormor. även in på coop extra. sen hem och äta lunch. en bra start på en bra dag.

igår som sagt så var det dags för mitt hår att få lite färg. evelina hade fått äran till detta uppdrag och vet ni vad hon lyckades finemang. i min mening, det syns väl lite på vissa ställen men helt okej! Jag är mycket nöjd så jag får lov att tacka min fina vän!<3 senare på kvällen dök rebecka upp och det blev mys med tv tittande och lite smaskigheter. tjöt blev det även och musik. ni är väldigt fina.

idag bär det av mot nästa vän, erica. där kommer även alla andra befinna sig. mysigt värre. sex and the city marathon hörde jag talas om, kan ju bli kul tillsammans med grabbarna ;) det brukar ju inte sluta fel. kom även på nu att jag inte har något smink och håret kanske man ska fixa, måste även hinna läsa svenska. hektiskt liv just nu.

Ha en fortsatt fin lördag gott folk!

Cya Anna!



Bild hittad på google.

En underbar fredag!!

2011-01-14 / 19:43:28
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
åhh!! Super duper nuper nöjd är vad jag är!!! Känns jättebra :D :D eve lyckades med slingorna och nu plockar vi upp gottigheterna för en mysig kväll tillsammans. Jag, Eve och Becka! Blir sketabra!

LIVET LEKER JUST NU!! :D :D

Cya Anna!


hos eve

2011-01-13 / 19:54:14
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
efter en promenad nu med evelina står hon nu i köket och bakar några muffinsar hon har hittat. mumma. nu verkar det som att det är klart. :D spännande spännande.
Cya Anna!

Citat

2011-01-13 / 18:16:11
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Ett citat erica valt ut :)

" Att skaffa gamla vänner tar tid"

Just a ordinary day

2011-01-13 / 17:27:06
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
såg att jag hade haft en gästbloggare idag. Vad ska jag säga du vet hur du ska göra för att beröra folk. sitter här med tårar i ögonen. du betyder så oerhört mycket för mig. hoppas att du är medveten om det. som sagt vi har inga barndomsband som binder oss till varandra men de band vi har skapat på denna korta tid binder oss väldigt hårt till varandra. jag vill verkligen att våran vänskap är något som kommer hålla hela livet. älskar dig min tvilling! <3

Eftersom att tvillingar borde veta allt om varandra fick jag idag reda på att min tvilling har blogg. Kanske får ta och snika in där och gästblogga jag med. Får nog ta och komma på några bra ord att skriva först. Henne kan ni numera hitta i mina länkar!

Idag är jag på mycket bättre humör än de andra dagarna kan det vara för att det inte är något prov imorgon som gör att man måste dö i böckerna. Istället umgås jag med Erica. Snart ska väl hon knalla till sig för att laga mat detsamma här sen ska jag promenera med Eve. Fick ju henne att stanna hemma från ishallen nu så bästa att jag håller vad jag lovar :D

Imorgon efter skolan så ska jag ner till stan för att hämta ut min mobil, sen bär det av till mormor för att hämta virknål tillsammans med eve som vi ska ha till mitt hår sen så blir det slingor, film och mys. Becka kommer även dyka upp. Erica hade annat för sig. Blir bra. Ska bli skönt med helg.

Allt för mig idag.

Cya Anna!


erica is in the blog

2011-01-13 / 16:39:42
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
hallihallå alla blogg läsare!

jag sitter just nu här i min väldigt fina vän annas rum och tänkte gästblogga lite grann. detta är första gången för mig så vi får se hur det går. idag har det varit ett natru prov som gick skit dåligt (för mig, men anna kommer bergis få MVG) sedan var det även en bussresa hem och sedan en promenad med prat. det är vad jag kallar en väldigt bra dag.

nej nu får jag nog börja med syftet av gästbloggeriet! jag tänkte skriva lite till min fina vän anna bara för att hon ska veta om just hur mycket jag tycker om henne. vi har inte kännt varandra i flera år, vi är inga bardomsvänner med band som hållt hela livet, men ändå är jag säker på att banden vi nu skapar kommer hålla en livstid. för det finns sådana personer som kryper in i ens hjärta och stannar där hela livet, sådana personer som man inte kastar bort. du är en sådan person anna, och jag tror att alla som du känner skulle hålla med mig i dessa ord! vissa personer är för bra för att inte älska, för att inte skratta med, för att inte behålla i sitt liv. Kort sagt så gillar jag dig VÄLDIGT mycket anna!

I love you// Din rätt nya men förhoppningsvis livslånga vän Erica Hernant <3

Citat

2011-01-12 / 20:06:41
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer

"En bästa vän är
som en fyrklöver:
svår att hitta och
tursam att ha"

Längtan

2011-01-12 / 20:05:38
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
mina ögon går i kors efter ännu en dag med plugg. jag kommer göra en extremt tidig kväll idag. imorgon bitti så bockar vi för natukunskapen som klar precis som vi gjorde med engelskan idag. Jag längtar så fruktansvärt mycket till torsdag nästa vecka. då är denna jobbiga period i stort sätt över. erica och jag bestämde att den kvällen ska inte ägnas till något plugg överhuvudtaget. Jag ska njuta av mitt liv då. Bara vara, andas för det är knappt så att man hinner göra det. vi bestämmde att vi sätter på en film och umgås för det hinner man inte göra nu.  Imorgon möjligtvis lite men jag måste börja med svenskan. Blä. Skit på skolan. Vi kommer till och med plugga på fredag. Jag eve och becka kanske erica har bestämt att vi ska se troja eftersom att vi ska ha prov på det på tisdag. sen ska samhällen hinnas med. herre jösses. det vi ser fram emot nu är imorgon bitti då detta prov är klart och på fredag då jag överlämnar mitt hår till eve. det ska få lite slingor. lovely! sen nästa torsdag. mmm mumma säger jag bara! jag längtar!!!

Jag vet att jag klagar väldigt mycket just nu men min blogg handlar ju om mitt liv och mitt liv ser ut som en berg o dalbana nu som johanna och eve brukar beskriva det. Funderar på att kanske inte blogga på ett tag. Hmm detta ska funderas på. I alla fall tills denna jobbiga period i skolan är över. Nu blir det sängen så att jag är pigg imorgon.

Cya Anna!



Jag saknar dessa kvällar med mys och härliga vänner....

11-01-11

2011-01-11 / 20:42:10
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Dagen har gått åt till plugg från det att jag kom hem tills nu. paus när jag åt och natta brorsan. jag är död. mina ögon går i kors. så därför blir det inget mer bloggande idag plus att tangetbordet cp.ar totalt. jag får dampet. det här tog typ tio minuter att skriva.

Cya Anna!


Citat

2011-01-11 / 20:38:23
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer

"Dina vänner känner
dig bättre efter att ha
träffat dig i en minut än
dina bekanta skulle
göra efter tusen år."

I give up forever to touch you

2011-01-10 / 19:57:49
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
har varit ute en sväng med johanna och gått. det var skönt. sen har jag dött lite i naturkunskapsboken. varför ska man ha prov på dessa saker? det räcker väl med det vi vet. vi går inte natur utan samhäll. nu så ska jag gå ner till min kära mor och mysa med henne till familjen annorlunda.

Cya Anna!

Citat

2011-01-10 / 17:01:09
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer

"När det känns som
om jag håller på att
tyna bort, sluter jag
ögonen och inser att det är mina vänner
som ger mig energi"

Vardagen är kommen

2011-01-10 / 16:54:19
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
lovet är slut och vardagen är här. fy sjutton. blä. jag vill sova. kunna göra vad jag vill på dagarna. bara va. inte känna press. inte stressa. bara njuta. av det goda. inte av det dåliga. skolan är väl inta alltid dålig men dessa tre veckor som SP1sk har framför sig, mmmm det blir inte kul. men på något sätt ska man väl lyckas. fick se mitt resultat av excel provet idag och det gick helt perfekt. 60 av 60 vilket alltså är ett MVG. det är sånn saker som förgyller ens dag. det goda i livet. i skolan idag började vi med ett fys pass i bassängen och det var gött att få röra lite på fläsket. jag fick julskinkan att brinna på riktigt johanna! ;) sen var det matte som jag kände mig väldigt lost i och data sen var dagen sluta. mamma och pappa bad mig hämta resekataloger efter skolan så detta gjorde jag. det skulle vara guld värt om vi skulle kunna komma bort till värmen. oj så underbart. att bara få vara. sola bada och äta god mat. fattar ni elr. åhhhh jag tror jag tar och drömmer mig bort lite. kanske ända bort till naturkunskapen och energin. kul kul.

Cya Anna!

Lovely!!!


Citat

2011-01-09 / 19:53:22
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer

"En vän är någon som
sträcker sig efter din hand
och rör vid ditt hjärta"

deppinlägg "typ"

2011-01-09 / 19:50:36
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
dålig uppdatering idag, förlåt för det men det finns ju vissa sånna dagar med. idag skulle jag tatt tag i plugget men det har ju gått som det har gått. i morse läste jag lite engelska, men jag tänkte jag skulle läsa ut den nu och sen det sista i naturen som jag inte läste igår. det är den jag verkligen har panik över sen gjorde ju inte adam mig lugnare när han trodde det var på tisdag men vi kom fram till att det var torsdag sen så tackar gode gud för det! jag fattar inte varför lärarna ska hålla på att ge massa saker över loven, man vill ju vara ledig någon gång men he icke sa nicke. kan de inte lära sig någon gång????
sen stod städning på schemat en nybäddad säng och julen åkte ut med. sen kom smärtan. och sköööön vad ont det gör. det är det värsta jag har varit med om. pratar om min rygg. jag känner mig som en 70 åring. jag skämtar inte. det är hemskt. det är en smärta som nästan är värre än att bryta benet. det är sjuukt. men på något sätt ska jag väl ta mig igenom det. lipade lite när jag gjorde mig i ordning inför kalaset. för jag kunde ju inte se ut som ett rakel. så det var ju bara till att böja och ha sig när man skulle klä sig. har nämligen varit hos min kusin felicia idag som blev tre år. grattis grattis! blev fika och tårta. mumma!

kände att det blev nästan utav ett deppinlägg så när vi ändå håller på kan vi deppa lite över att det är skola imorgon. ne nu måste jag läsa.




har testat våffeltången nu ett tag och gjorde även det på kalset idag, min familj och släkt tycker det var fint även sofia och louise som jag var med igår. sofia och jag var på handboll med min familj, mer en brottningsmatch sen hämtade vi upp louise som hade tråkigt. vi åkte hit kolla foton, åt mat med min familj, spela spel. kolla tv och tjöta precis som förut. de åkte ganska tidigt pågrund av sofias hjärskakning. det var en mysig kväll :)

Cya Anna!!

Citat

2011-01-08 / 12:21:26
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer

"Vännerna fyller ditt liv med
glädje, ditt sinne med solsken
och ditt hjärta med kärlek."

11-01-08

2011-01-08 / 12:14:50
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
det blev ett väldigt personligt inlägg igår men det var skönt att få skriva av sig. att få uttrycka sina känslor. för det är trots allt min blogg. jag tror sofia hade rätt att det var bra för mig att skaffa en blogg att få skriva av sig lite. det är som en lättnad efter. nog pratat om det. är ni nyfikna så får ni läsa inlägget "vänner"

idag så vakna jag vid tio, läste 50 sidor i engelska boken, käka frukost och nu har jag läst naturkunskap. det går lättare att plugga på morgonen, man är som fräsch i hjärnan. idag ska jag träffa sofia en sväng vi ska in till stan och ta en fika tror jag och bara snacka. det är vad vi ska göra för det var så sjukt länge sen. sen kanske jag får ta och träffa johanna och vara lite psykolog med... vet ej än... men det lär ju visa sig. nu ska jag träna om min rygg vill. det gör så sjukt ont så jag vet inte om jag kanske måste kolla upp det snart...hatar smärta.

Hoppas att ni alla har det bra där ute.

Cya Anna!


Vänner

2011-01-07 / 18:00:51
Kategori: Allmänt - 4 Kommentarer
det finns ett inlägg som jag har funderat på att skriva ett bra tag nu men jag har varit väldigt kluven till det. anledningen det vet jag egentligen inte. men det ska handla om vänner.

vänner är något man inte kan ha för lite utav. man ska ha många vänner. de är dem som förgyller ditt liv. det är dem som får dig att le, de får dig att se det ljusa i livet.
men i mitt fall så har det varit så att jag har aldrig riktigt känt att jag har tillhört ett visst gäng. elr haft just "den" elr "de" som jag kan ty mig till. jag har aldrig riktigt känt mig som mig själv tillsammans med folket som jag har umgåtts med. inte förens nu. jag är en person som är väldigt blyg. detta kanske folk inte tycker stämmer. men innan jag känner att jag kan lita på folk elr känner mig trygg i sällskapet och får något tillbaka från den andra personen i fråga. då först kan jag vara mig själv. sen när jag känner mig trygg i sällskapet då är jag inte alls lika blyg längre. detta kanske låter som att jag är störd men det är så jag funkar. man har lärt sig genom åren. efter att ha gått igenom mobbing, skitsnack, lögner, prat bakom varandras ryggar. då kan man inte vara så självsäker i sig själv heller. det är inte lätt. jag kan inte säga att jag är fläckfri för det är jag verkligen inte men det finns saker som folk har gjort mot mig som har fått mig att bli osäker på mig själv. på hur jag ska bete mig. de har förstört psyket inom mig. man har som ingen vägg längre som håller upp mot det dåliga. mina år på mina tidigare skolor de har varit som det vart. på hene så var början inte alls bra men det fanns tre sjukt underbara tjejer som stod upp för mig. de följde med till vasa. men jag tillhörde aldrig dem. de var de tre och jag vid sidan om. sen kom det till fem tjejer till. i början tyckte jag om dem hur mycket som helst. men sen hittade vi alla olika intressen. saker rann ut i sanden. lögnerna kom. de trodde att jag inte fatta. men det gjorde jag. jag fattade mer än vad de trodde. det gjorde ont i mig. i samband med detta fann jag två helt underbara tjejer. Nämligen Sofia & Louise. Ni var helt underbara. Ni är helt underbara. ni räddade mig ur en kris. hade inte ni varit där då vet jag inte vad som hade hänt. även om vi kanske inte träffas lika mycket idag så finns ni alltid där och jag finns alltid där för er. jag hoppas verkligen att ni vet det. för ni betyder så himla mycket för mig. jag hade även min sjukt underbara vän johanna där. du fanns alltid till hands. och jag fanns till hands för dig. våra promenader. våra skratt. golfbanan. jag är din lilla psykolog. du är min lilla pärla.





men life goes on. västerhöjd stod på mitt livsschema. jag var rädd och nervös. men mina föräldrar, min släkt. de sa att jag skulle välja gymnasium med hjärtat. detta gjorde jag. jag valde samhäll. även fast jag var skiträdd. skräckslagen. jag hörde från johanna vilka hon visste som hade sökt samhäll. och jag tänkte okej. men det kan ju funka. dagen innan var jag jätterädd. men så fick jag erica:s msn och vi tog reda på att vi skulle hamna i samma klass. och jag var jätteglad. någon som jag kände lite. jag kom dit. såg massa folk jag kände igen. massa handbollsfolk. så kom erica. vi gick till klassrummet lyssnade. och när vi fick rast. så kom karin, carro och josse. det var pratglada. sen var även evelina, rebecka, sofie mf där. allting fann sig väldigt fort. det var inte jobbigt. inte stelt. jag kom folk nära som jag aldrig trodde att jag skulle. dagar gick. vi började umgås. mer och mer. och nu är det en vana. när jag tänker på dessa männsikor som jag numera spenderar min vardag med. då ser jag vänskap. glädje. jag blir alldels varm i hela hjärtat bara av att tänka på dessa männsikor. ni har fått mig att förstå vad vänskap är. äkta sådan. vi finns där för varandra. oavsett. vi skrattar. men vi gråter även. vi är glada men även arga. vi delar allt. i slutet av sommaren så kunde jag aldrig föreställa mig detta. aldrig. det fanns inte på min världsbild. men nu. mitt liv har tatt en vänding. folk i min omgivning är alldeles chokade. allt i mitt liv är positivt.
ni är det bästa som har hänt mig. nu skulle jag inte kunna tänka mig ett liv utan er. jag går till skolan varje dag och ni är där. ni finns alltid där. lova mig att ni alltid kommer att stanna. för utan er då vet jag inte vad jag är...

det jag försökte säga med detta inlägg är att vänskap är något som vi alla männsikor behöver för utan den så blir livet ganska meningslöst. man måste ha några andra än sin familj att ty sig till. att skratta med. som jag skrev de är dem som förgyller ditt liv. man ska ha sanna vänner. sånna som menar vad dem säger. sånna som tycker om dig för den du är. tänk på det. umgås inte med sånna som inte bryr sig om dig, sånna som bara ljuger och tror att de är något. för de förstör bara. det blir inge bra. var med sånna som får dig att le. som får dig att må bra i ditt inre. för i slutändan så stämmer detta citat väldigt bra..

"VÄNSKAP ÄR KITTET SOM
HÅLLER IHOP VÄRLDEN"







I love you guys!!!

Citat

2011-01-07 / 16:45:23
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer


"Stanna är det mest
underbara ord en
vän kan säga"

Skidbacken

2011-01-07 / 16:44:21
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
hinner inte blogga så mycket nu. har åkt skidor hela dagen. är nu helt mörbultad men oj så kul det var att stå på skidorna igen. :D har längtat sjukt mycket så det var en rusande känsla genom kroppen när man väl hade dem på fötterna och körde.. MMM mumma! :D
Nu ska jag hjälpa till med maten elr typ äta den!! Ska även testa att våffla håret tror inte det kommer gå så bra. men man måste testa nya saker här i livet. vi hörs kankse ikväll. ett citat ska in med. men det gör jag nog efter detta.

Cya Anna!



Love it!!

-

2011-01-06 / 18:34:47
Kategori: Allmänt - 1 Kommentarer
det är obegripligt hur fort något kan ändras.
imorse lekte livet nu är det bara en bergodalbana...

Citat

2011-01-06 / 15:27:28
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer

"En vän är någon som finns till hand, trots att han eller
hon egentligen skulle behöva
vara någon annanstans."

Trettondagen

2011-01-06 / 15:05:21
Kategori: Allmänt - 2 Kommentarer
helt död och mör i hela kroppen. vet inte riktigt vad det är med mig. jag orkar inte göra någonting knappt. men jag är inte sjuk. ingen feber, ingen snuva, inget halsont. inget magont. det enda jag kan tänka på är min rygg. har haft ont i den ett tag nu men jag tänker väl "ja men det går väl över liksom". så idag har jag inte orkat göra så mycket. fast jag bestämde mig för att träna en stund ändå, efter det tog jag en låång och varm dusch. sen har jag bara slappat har spelat lite spel med brorsan. har även läste lite natur men mina krafter är som borta så idag får nog bli en vilar dag. ligga i sängen med stora kuddar och filtar och lyssna på musik. låter väldigt skönt. ikväll vankas det god middag med familjen med, imorgon är pappa ledig med så då ska vi försöka ge oss ut i skidbacken. måste även ta tag i plugget på riktigt imorgon. kanske inatt. brukar ju få stressanfall på nätterna och känna pressen att plugga. detta kan ske klockan tre mitt i natten. jag vet jag är störd men det är så man blir när man känner press och stress utav den där j*kla skolan!!!!

ne nu ska jag lägga mig i min säng och bara mysa fast eve började skriva med mig på fb och hon brukar ju veta hur hon ska göra för att få mig glad :)

just det igårkväll var jag ju hos erik, det var riktigt mysigt. vi spelade spel, kollade film och snacka. sjukt bra sällskap. jag vet att jag säger det ofta men det kan aldrig sägas för lite. NI ÄR HEEELT UNDERBARA!!

ska även börja med en ny sak här på bloggen. ett citat ska in varje dag. det är citat ur en bok som jag har fått av sofia och louise på min konfirmationsdag. väldigt fina citat i den. jag kommer att börja idag. så håll er uppdaterade.

Cya Anna!


Trettondagsafton

2011-01-05 / 18:14:27
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
känslan man får. helt obeskrivligt. det är som ett rus genom hela kroppen. man blir så himla stolt. glädje. jag pratar om mitt motionsband. när man har gjort ett träningspass och slitigt och sen ser man 100 kalorier borta! kaaaching!! gud vad skönt det känns, även om man får kämpa in i det sista så funkar det. man blir glad och känslan i benen den är urgo!! Numera är det daglig träning. antingen på morgonen elr så blir det på kvällen. skönt att starta året med lite rutiner. finns även funderingar på ett gymkort på actic tillsammans med evelina. skulle vara grymt skönt. om det är någon som har erfarenhet utav actic så får ni gärna kommentera, kanske vad ni tycker om det osv.

som sagt inatt så var jag hos mormor, det var jättemysigt. skönt att komma hemifrån lite. vi åt god mat, spela ett spel ifrån pite, kolla film, åt fruktsallad och min kaka som jag tog med dagen innan då mamma och jag var där. vi fick även ner lite nötter och choklad. mumma! :) filmen vi såg var love actually. jag har sett den några gånger men mormor hade aldrig gjort det. hon tyckte den var jättemysig och en väldigt rolig film. vi gjorde en ganska tidig kväll elr, nja jag vet inte om tolv räknas som tidigt. men i alla fall det var skönt att sova ut. idag var vi på elins och skulle hitta en tunika till mormor men det gick inte så bra däremot köpte jag present till min lilla kusin felicia som fyller år.
ikväll ska jag till erik med härliga människor. blir mysigt.

Det är även trettondagsafton, så hoppas att ni alla får en bra kväll.

Cya Anna!



bild ifrån weheartit. Me like!


vi är inte som alla andra

2011-01-04 / 10:50:24
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
kvällen igår blev oerhört lyckad. mycket skratt, en halv film, gottigheter, mycket prat, knäppisfoton och mina två helt underbara vänner.
men jag måste hålla med om johannas citat, "vi är inte som alla andra" men det finns inget i denna värld som skulle kunna få mig att inte tycka om er brudar. det värmer i hela mitt hjärta när jag tänker på er. ni får mig att le och och känna att livet är helt underbart. ni är bäst!

Lite bilder ifrån igår kväll, tagna ifrån johannas blogg. Njut! :D



Våra gottigheter!















ni ser ju att johannas citat stämmer, vi är inte som alla andra men vi är gryymt bra i alla fall!

idag ska jag städa lite, läsa lite i en bok som jag lånade utav johanna igår som verkar riktigt bra. sen i eftermiddag ska jag till mormor och bara vara och mysa med henne. kanske blir något mer inlägg innan. jag har länge funderat på ett inlägg som jag är lite sugen på att skriva men jag vet inte hur det blir med det. återstår att se. Ha en bra dag!

Cya Anna!

.....

2011-01-03 / 18:13:24
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
kvällen är kommen. i eftermiddags drog jag ner till stan tillsammans med eve. köpte en tröja. sen drog vi hem till eve som vi typ gick lika fort ifrån hem till mig. här hade vi koll på maten och mina bröder. för en stund sen drog hon och jag har nu käkat rostbiff och potatisgratäng. mumma! :D ikväll ska jag vara med eve och johanna som det ser ut nu! Nice! ikväll börjar även familjen annorlund. me like!

Cya Anna!




sista veckan

2011-01-03 / 13:28:34
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Tjingeling!

2011 fortsätter med stormsteg. sista veckan innan skola igen. låter inte kul i mina öron. jag skulle gärna kunna vara ledig ett tag till. sova. drömma. bara vara. så det är det jag tänker göra sista veckan. skapa dagen. crea diem.
idag vaknade jag 10 och var hemifrån 11. åkte med mamma till elins. kollade lite, hämtade mediciner. åkte till mormor och fika. en bara början på dagen tillsammans med mamsen. bestämde även med mormor att jag åker och spenderar natten där imorgon. tänkte att det kunde vara lite mysigt. nu ska jag snart ta bussen in till stan tillsammans med eve. gå runt och kika lite. får se vad som händer sen. hon ska ju på yoga klockan åtta. kanske tar och träffar min tvilling som vi blir kallade. hon är efterlängtad! ne nu måste jag kila. vi hörs.

Cya Anna!



Detta är min tvilling enligt eve. kan nog vara så att jag och eve är lika mycket tvillingar vi.

snabbt inlägg

2011-01-02 / 13:14:39
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
brorsan och jag ska laga trerätters idag tänkte vi. vara extra snälla mot päronen. så nu börjar receptletandet. vi har hittat efterrätt och förmodligen varmrätt. smarrigt! ska försöka hinna blogga mer ikväll men nu så blir det recpetletande och ps3 :)

Cya Anna!


2011

2011-01-01 / 13:35:23
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Är helt skakig i hela kroppen, min plattång utstötte typ en eldflamma och det sa pang. som tur var hade jag den inte i håret då. OMG!! tänk om jag hade haft den i håret gud vet vad som hade hänt då..Usch ingen rolig upplevelse. Men nog pratat om det. Vi har 2011 mina vänner. känns helt ofattbart måste jag säga. väldigt konstigt. vet inte om det är det som carro snackade om igår att man inte har hållt sig till sin gamla tradition för att fira in det nya året. men det är bra med nya traditioner med sen om det här blir en ny tradition det återstår att se inget emot mig om det skulle bli det :D men igår så firades det nya året in med OTROLIGT trevliga människor. en mycket trevlig kväll, med god mat och skratt. Tycker om er VÄLDIGT MYCKET!! det är nog det jag kommer minnas ifrån 2010 då jag träffade er. bland det bästa som har hänt måste jag säga!

Idag så blev det en väldigt lång sovmorgon och vaknade upp till 2011:s solsken och så mysigt det var. en frukost ett träningspass, en dusch och nu vankas det bio tydligen. änglagård tillsammans med familjen och mormor. mysigt!
ikväll vet jag inte riktigt vad som händer men förmodligen en lugn kväll med familjen. kan vara skönt då man inte var i sängen förens typ fyra i natt. ;)

Cya Anna!


RSS 2.0