My summer

2011-07-31 / 21:46:24
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Hej på er!
Det blir inte allt för ofta numera men jag tänkte ge er en liten uppdatering i form av bilder då jag har en hel del som ligger och väntar på att få visas. Bilder som jag tagit själv faktiskt alla förutom en som jag gillar skarpt!
Jag har ju berättat för er att min kära farfar har fyllt 70 år i sommar och att vi firade honom förra helgen så jag tänkte börja med bilder från det och sen blir det mer.
Lördag 23/7-11
I Onsdags så lämnade jag och Erica Skövde för götet i några timmar. Jag hade en underbar dag tillsammans med min underbara vän! Hattprovning, mys vid parken och vattnet och en underbar tågresa hem!
(Den bjuder vi på!)
Fokuserad!
Tittut!
I torsdags så var det dags för tjejerna att träffas lite. Vi spenderade kvällen hos Erica, det blev pizza och allmänt mys!
I fredags så tog Oskar och jag en hyfsad tidig buss mot Lidköping för att umgås med min kusin och faster. Det blev en underbart härlig dag i Råda. Vi busade, lekte, åt god mat och bada. På kvällen kom min familj och vi blev kvar på gourmé middag. Min farbror är grymt duktig!
Denna bilden (under) tog min faster när vi var och bada, tycker om den!
Igår så åkte familjen iväg till kusten. Först var vi på Orust då vi skulle hitta ett ställe att bada på men det gick inte så bra då det inte fanns parkeringar. Så vi hamna i Fiskebäckskil, underbart väder. Vi sola och njöt av sommaren. Sen blev det en middag med fin utsikt. Vi gjorde även ett besök på Grundsund. Det är där delar av serien Saltön är inspelad och det är därifrån vi har bilder med!
Det vita huset rakt fram är resturangen i saltön!
Idag så har vi varit på Billingen och färgen på kroppen börjar se ut så som jag vill. Imorgon tar jag med mig bröderna till Hjo. Denna vecka hoppas jag går fort då jag ska åka till Helsingborg på fredag och bo på Hotell hela helgen. DET SKA BLI UNDERBART!!!!! Jag längtar efter lite lyx och god mat! Det är cup som Erik är med i så det kommer bli fotboll med. Men innan dess så ska jag hinna träffa Erica, Johanna och Evelina har jag bestämt. Josse, Karin och Carro måste också hinnas med då jag missar allt i helgen. Åh hur ska man hinna allt??
Nu så ska jag njuta av kvällen!
Cya Anna!

Lovin and squeezin all night

2011-07-26 / 16:08:49
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Försöker att njuta utav Skövde de bästa jag kan men just nu är jag så SJUKT trött på det. Allt som har med Skövde att göra! Man kan varenda liten vrå i stort sett. Igår skulle Oskar och jag åkt till Hjo men vädret tillät inte riktigt det så vi drog till stan en sväng och hyrde några filmer. Det blev en lugn eftermiddag på kvällen så jag tog med mig underbaraste Erica på filmen Birdesmaids. SJUKT ROLIG FILM!! Skratta i stort sett hela filmen. En perfekt komedi.
Idag så har Oskar och jag varit på äventyrsbadet i några timmar sen lämna jag av han hos mormor för imorgon drar jag till Göteborg med Erica. Kika på stan och bara ha det allmänt mysigt. Blir toppen! Du är verkligen helt underbar du får mig att skratta och må bra även när det är som värst. Du vet hur du ska göra för att få mig att må bra.
Cya Anna!

Update

2011-07-24 / 17:11:51
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Gör en liten kort uppdatering. Dagen har spenderats med Erica fram till en stund sen. Nu har jag kollat på filmen "The-back up plan" med mamma och mormor och ikväll tar jag mig en god middag med familjen och sen en tur med mina vänner. Imorgon börjar mitt så kallade "sommarjobb" att ta hand om lillbrorsan i två veckor. Imorgon tänkte jag att vi ska åka till Hjo om det är bra väder. Sen på onsdag så lämnar jag bort honom på dagen och tar med mig Erica till götet. Du är så grymt bra!!
Cya Anna!

Mina tankar

2011-07-23 / 17:51:17
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Mina tankar skickar jag idag till vårat grannland som är i stor chock eftergårdagens attentat. Jag kan inte förstå hur en människa kan vara så kall och göra allt detta. Jag begriper det verkligen inte, det är ofattbart. Ett bombattentat och ca 90 ungdomar döda ute på en ö ungdomar i min ålder. Varför? Har man inget hjärta?? Alla mina tankar går till alla nära och kära till dessa människor.
Cya Anna!

Happy Birthday

2011-07-23 / 10:22:56
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Idag är ingen vanlig dag i min familj. Oskar blir 9 år och farfar 70 år på samma dag. Så detta ska självfallet firas på högsta grad. Om bara en stund rullar vi iväg mot Kinnekulle där vi ska äta middag och sedan bär det av hem till farfar. Kommer nog bli en toppendag med släkten, det brukar bli det nämligen! Ser fram emot att träffa dem!
Cya Anna!
Mina kusiner, har även en till liten men han är nyfödd i stort sett!

Magont

2011-07-20 / 16:35:36
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Dagen starta bra, en lång promenad med päronen på morgonkvisten och en god frulle. Gick iväg till Erica och vi satte kurs mot stan. Köpte mig en marinblå långklänning och en ring. Det blev även en sallad på gräddhyllan. Det var strax efter det magknipet börja komma. Tror dock inte att det var pågrund utav maten utan den härliga tjejvecka som vi alla upplever. Så nu ska jag krypa ner under en filt och försöka sova lite.
Ikväll blir det grillning med tha familia och sen vet jag inte. Vi får se, har man sommarlov så tar man dagen som den kommer.
Cya Anna!
Pappa och jag påväg upp i Atmosfear på Liseberg. 156 m upp i luften. Pappa sitter i vitblårandig tröja och jag bredvid! En grymt häftig känsla!

Right now

2011-07-20 / 11:30:07
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Nu: Stan med Erica!

Cya Anna!

I love Hjo

2011-07-17 / 17:31:43
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Att göra roadtrips i skitväder är inget jag rekommenderar. Min lilla lillebror och jag fick för oss att vi skulle hitta på något mysigt bara han och jag så vi bestämmde oss för att åka till Hjo. Vi hoppar på bussen och när vi väl är på så börjar de regna det lättar och vi kör på vår idé att köpa lite mumsigt fika och sitta i hamnen. Vi köpte fikat sen börja de spöregna. Bussar från Hjo gick det inte allt för ofta och min skam av att dragit med brorsan ut i detta väder blev stor. Till slut såg jag att en buss till Skövde skulle gå precis så vi börja springa till den. Roadtrippen blev inte lång. Vi tog vårat fika och åkte hem och mös till det i soffan med en disneyfilm. En mkt bra eftermiddag! Mamma har fått för sig att hon ska göra trerätters och jag säger inte nej. Ikväll ska jag förmodligen träffa en oehört underbar brud vid namn Erica.
Igår så skrev jag att det blev kvalitetstid med mamma och det blev det men det var efter grabbarna åkte och spela golf. För innan det så intog jag och Erik våran storasyskon roll till Oskar och åkte med till äventyrslandet i Götene. Inget att ha men det var gratis.
♥♥♥
Cya Anna!

In the shadow of your heart

2011-07-16 / 22:53:46
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Bilder från igårkväll, självklart är det min fina vän Johanna som står för korten, brukar bli så.
Vi är väldigt duktiga på att laga mat måste jag säga!
Idag blev en dag med mamma igen, åh jag gillar kvalitetstid med mamma!♥ Jag körde ut till farmor för lite fika sen åkte vi vidare mot min farfars sambo där även grabbarna dök upp sen. En mkt bra dag!
Imorgon vet jag inte vad som händer än, vi får väl se!
Cya Anna!

The days you remember

2011-07-15 / 18:30:42
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Natten spenderades hos Evelina med Johanna också. Evelina och jag lagade god mat igår och Johanna joina strax efter. Det blev en mysig kväll med filmtittande. Somna någon gång efter halv tre, tog dock lite tid. Idag har vi tre lunchat på thai thai, varit på maxi och handlat lite gott inför ikväll då vi lagar en god middag, Erica kommer även dyka upp. Blir nog en toppenkväll med mina favoritbrudar!
Igår tog jag sovmorgon sen skulle grabbarna spela golf så mamma och jag åkte iväg på en mysig tur då JAG körde bilen. Hela 14 MIL körde jag. Jag är väldigt stolt över mig själv och jag tycker det är väldigt kul. Vi köpte med oss lite smaskigt fika och myste i Forsvik. Älskar dig min fina mamma!♥
Cibatta med kräftröra som hade lite smak av vitlök.
Forsvik!
Nu ska jag åka upp till brudarna igen vet inte om jag vågar dock, de smidde massa planer och med dem vet man aldrig. Jag får väl en hink med chokladpudding på mig när jag kommer in... Wish me luck!
Cya Anna!

11-07-11

2011-07-13 / 15:38:25
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Första anhalten, Lysekil!
Andra anhalten, Smögen!
Sista anhalten, Grebbestad!
En mkt fin dag, vi var inne på lite småställen med men dessa städer var det jag tog kort ifrån. Det var en underbar sommardag!
Cya Anna!

.....

2011-07-13 / 10:57:40
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
"Den vinner som är trägen den förlorar som ger upp"

Anywhere you are i'm near

2011-07-13 / 10:55:35
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Stormtrivs med mitt liv just nu. Finns inget jag skulle vilja ändra på eller jo en klarblå himmel skulle sitta fint så som det var i Grebbestad då jag var där i måndags. I måndags gjorde jag en roadtrip med familjen + mormor. Första anhalten var Lysekil, sen bar det av till Kungshamn och Smögen. Efter det Fjällbacka och Grebbestad. Det var en underbar dag med familjen. Igår hände något magiskt, mamma och jag åkte till Billingehov och övningskörde helt plötsligt så släppte det bara inga kärringstopp och bilen rulla utan några problem. Så på kvällen drog jag och mamma bort mot slakteriet och körde i det området och sen ut på en större väg med fyrans växel och 65km/h. Efteråt var jag rätt skakis men gud så kul det kändes! Tack mamma!♥
I lördags var jag med Erica hela dagen mkt mysigt och trevligt att träffa henne igen. Idag ska jag umgås med blomman som kommit hem igen. Vi ska ge oss ut på ett äventyr med våra f-kort. Får se hur det slutar denna gången, det brukar ju bli äventyr när vi är ute! ;) Bilder från i måndags kommer men jag hinner inte nu.
Cya Anna!

Summerbreeze

2011-07-08 / 20:34:23
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Veckan susar förbi och jag försöker njuta av varje sekund. Denna vecka har bestått av bland annat en fika med Josse, bad i Hjo, en tripp till Lidköping, en härlig kväll hos fasters paradis, en mysdag med mormor, övningskörning. Det har varit en bra vecka, det enda som saknas är solen. Den är framme ibland men inte helt plus att det är en så jobbig värme. Men vad klagar vi på egentligen, vi vill ha värme och sen när den kommer så tycker vi det är jobbigt.
Har en inte så mkt mer att tillägga just nu, försöker njuta av livet och det är skönt att inte blogga så mkt. Erica kom hem idag så morgondagen spenderar jag med henne! Nu bilder från igårkväll då vi var hos faster och hälsa på. Myste med mina kusiner och bada. Fick även träffa på det nya tillskottet Gustav. Hur söt som helst!
Cya Anna!
Så underbart söt!
ETT PARADIS!!

Sommarlov!

2011-07-03 / 18:30:32
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Dagarna rusar förbi och bloggen glöms bort. Enligt mig själv är det helt okej eftersom att vi faktiskt har sommarlov. I helgen så har det varit skadevi cup här i Skövde, så det har jag kollat lite på eftersom brorsan är med och spelar. I samband med detta så kom Linda in till stan igår, vi fika, kolla fotboll, laga middag och kolla på två grymt bra filmer! Charlie st Cloud och Step up 3. Särskilt den sista var väldigt bra, då snackar vi bra dans!! Idag har varit en lugn dag och Linda och jag tog sovmorgon. Allt är så himla klibbigt och äckligt och man känner att huvudvärk är ett faktum. Ikväll tar jag med mig en god vän och kollar på en ny film på bio. Kronjuvelerna heter den tydligen. Verkar helt ok. Imorgon tänkte jag och Erik hitta på något kul. Förmodligen åker vi till Lidköping/Göteborg och har en lugn och skön dag.
Cya Anna!

Kungshamn/Smögen

2011-07-01 / 11:19:02
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Mina senaste dagar har bestått av äventyr. Det har varit skitkul samtidigt som det var lite oroande där ett tag men jag har haft det riktigt bra. Som jag skrev i tisdags så skulle jag och Johanna åka till Kungshamn och träffa Evelina och visst det gjorde men det tog längre tid än vad vi hade tänkt oss. Västtrafik och SJ i ett nötskal. Efter sju timmar på resande fot sen 05.57 så kom vi fram 13.20 i tisdags. Vi hade en underbar dag i Kungshamn/Smögen och Johanna och jag stanna kvar över natten i hennes mosters stuga. Det blev två perfekta dagar på kusten och jag klagar verkligen inte. Jag gillar er skarpt!
Här kommer bilder som Johanna tagit!

Vår resväg, fram och tillbaka in i byar!

 

Mys på altanen på kvällen!

Jag tackar mina tjejer för två fina dagar! ♥


RSS 2.0