Samhäll=inget liv

2011-03-31 / 19:58:52
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Rubriken stämmer. Samhäll=inget liv nästan. Det stämmer ju inte fullt ut men nästan. Jag är så sjukt trött på allt. Orkar ingenting längre. Vill bara åka bort ett tag. Till en annan miljö än detta. Härligare väder. Funderar starkt på att fortsätta spara pengar och typ kolla med Kussen om hon vill ta en tripp på höstlovet elr något. Visst det är långt dit men innan kommer ju andra lov. Plus att man får något att längta till.
Uppdateringen är ju inte den bästa men denna vecka har jag bott i läxböckerna. Samhäll och engelska. Hela dagarna. Idag blev engelskan klar men inte samhällen fick inte göra redovisningen nämligen. Kändes surt men det blir nog bra. Nästa vecka så är det tyska, samhäll och matteprov. Nice! NOOT!! Men jag har valt detta själv och jag ångrar det inte men jag behöver nog sänka mina krav som Erica har sagt till mig redan. Men det är inte lätt. Det vill till att få in det i huvudet. Att det jag gör det duger.
Nog pratat om skolan vad händer mer i livet då? Jo livet knallar på i måndags var jag och Eve på Bake off. Mysigt var det, att bara göra något vi två. Händer ju inte allt för ofta. Imorgon så tar jag med mig mina underbara vänner Erica och Evelina till Stallsiken efter skolan. Där är man ju inte allt för ofta heller. Erica och Eve har kommit på att det finns väldigt god mat på MAX så jag hänger mest på, men i deras sällskap så skadar det ju inte! Sen på kvällen ska jag umgås med Johanna till 100% Eftersom att jag vet att vi båda är godisgrisar så tänkte jag att vi skulle köpa något mumisgt och bara njuta av varandras sällskap. Vi är ju väldigt bra på det. Men jaja.
Resten utav kvällen blir nog chill, tror jag ska slänga på någon film och chilla lite. Man måste ju faktikst göra det ibland.

Innan jag går så måste jag tipsa om denna låten, Chris Medina, what are words. Helt underbar och en fantastisk historia. Värt att ta en titt på.

Cya Anna!

Bokenäs 2010 med 9 Delta!Biblitotekshäng

2011-03-30 / 10:27:24
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer

Som sagt så sker det ju inte så mycket här på veckorna. Vill ni veta anledningen Västerhöjd dränker mig i arbeten. Men kollade just mina bildinlämmningar. SCORE!! Det gjorde min dag eftersom att jag var väldigt skeptisk till den i början med tanke på att jag skulle till rehab klockan åtta då jag har sovmorgon till 10.50 i vanliga fall. INTE okej, men det gick bra! Cyklade idag för första gången, kändes jättebra och fick även massa övningar så dit drar vi på fredag igen. Annars då, jo livet knallar på. I helgen är det inte så mycket planerat har snackat med Johanna om fredag men har inte riktigt uppfattat vad vi bestämt så Johanna när du ser det här så kan du väl höra av dig. Har även börjat få längtan efter Sofia så får nog ta tag och söka upp henne någon dag. Ne nu ska jag gå tillbaka till studierna.

Cya Anna!


My saturday

2011-03-26 / 17:37:46
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Färdig och klar för att dra iväg på festligheter ikväll med! Händer mycket just nu men trevligt är det. Ikväll är det festligheter tillsammans med familj och släkt där även Callerud-ungdomarna kommer. Lär bli trevligt tror jag är ju inte allt för ofta liksom. För firandet står min faster då min kusin fyllde sju i torsdags. Grattis Grattis! Tänkte slänga ut en dagens. Lite variation skadar ju inte.

Nelon strumpbyxor, klänning från lindex. Smycken Tomas sabo och konfirmationsring!

Igår var vi ju hos Josse. Mycket trevligt. God mat, god tårta. Härliga människor. En perfekt fredag helt enkelt. 

Cya Anna!

Friday

2011-03-25 / 15:46:41
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Morsning korsning!

Det blir ju som sagt var inte varje dag numera men veckorna innan lovet är fullsmäckade med prov och grejer så ni får ursäkta mig. Idag är det fredag det innebär en lugn dag i skolan och även sovmorgon men inte för min del då jag idag skulle till rehab. Det var skönt att få bolla lite tankar med honom eftersom att jag vips plötsligt satte mig på rumpa igår. Ja pinsamt men det var även en rädsla på samma gång, så tack för hjälpen tjejer. men åter till skolan, en seriös lektion de andra var lek i stort sett, klippa och klistra med fina människor. Ett långbord och man fick känna klassens gemenskap. Ikväll står det festligheter på schemat. Drar iväg och firar Josse med fina människor, kommer bli toppenbra känner jag på mig plus att alla andra gånger jag skulle åkt till Josse så har något kommit ivägen så jag ser oerhört mycket fram emot detta! Ne nu väntar lite fika, en dusch och sen beger jag mig iväg.

Cya Anna!

Detta gänget plus Linnea och Matilda. Nice price! :D

Födelsedag

2011-03-23 / 16:51:02
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Just det Josse fyller år idag med och det förtjänar ju ett grattis. Så grattis min fina vän. Jag är väldugt glad att vi hamnade i samma klass och att vi har blivit så bra kompisar! :D <3

Josse till vänster!

Studiedag

2011-03-23 / 16:47:41
Kategori: Allmänt - 2 Kommentarer
Studiedag idag och dagen har verkligen varit studig. Erica och jag bestämmde oss för att göra mitt hus till en pluggstuga och det blev den. Klockan tolv började det och vi har hållt på tills nu och håller på fortfarnade. Måste ge oss beröm. Vi är otroligt duktiga. Även om det inte är det roligaste så blir det kul med dig. <3

Dagen i bilder:

Singoalla monstret i farten! ;)Hälften kvar efter att Erica varit i farten. (Kanske hjälpte till jag med lite)En dag med så mkt plugg blir rolig med dig!

Värd dag

2011-03-21 / 20:05:10
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
-Anna vad har du gjort för vettigt idag?
- Hm ingenting. Mer än borttagning av stygn och mötet.
- Okey men går inte du på samhäll?
- Jo det gör jag.
- Men jag har hört att det är mkt att göra där, stämmer inte det?
- Jo det kanske det gör men...
-Men du orkar inte bry dig elr vad?? Elr du kanske inte behöver bry dig, för du kanske inte har några prov elr så?
-Ehm, jo men jag orkar inte bara..
-Ingen bra ursäkt Anna.

Detta ni ser här är en konversation med min hjärna. Bra va. Jag tycker den är rätt bra, ELR INTE!! Serisöt Anna du har jättemkt just nu och vad gör du? Vad har hänt med dig? Men det är som efter den där operationen att jag inte orkar någonting, för ärligt talat skulle jag kunna gå och lägga mig nu och jag tänker göra det. Helt ärligt för jag orkar inte vara vaken mer. Men för att försöka sammanfatta min dag, engelska= en stressad Maud. Svenska=flaschback med Carro om tyskan på vasa! Lunch= Rimmande Karin och Josse. Det slutade med skrattkalas. Matte=Eve och jag oseriösa. Musik är mer intressant. Efter skolan var det dags för stygnen och det gick bra bara att kvinnan var HÖGST otrevlig. Sen åkte jag tillbaka till skolan efter många om och men. Karin och de var kvar. Umgicks med henne och efter min kommentar fick hon för sig något väldigt dumt som ABSOLUT inte stämmer. Mötet kom och Adam och jag begav oss iväg. Oerhört intressant och vi båda vill gå i fortsättningen så vi får flirta lite med Mikael imorgon. ;)

Ne nu ska jag mysa ner mig i sängen med naturblocket och sen en bra film kanske. Får se.

Cya Anna!

Haha, hittade denna på weheartit.com. Passar väldigt bra på mig!

Sunday

2011-03-20 / 20:47:12
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Dagen har varit riktigt bra. Kunde dock börjat bättre, vet ej riktigt vad jag ska göra med det än men det återstår att se. Tog en lugn och slapp morgon, plugga lite natur och nu hela eftermiddagen har jag varit ute hos farmor och ätit tårta. Hennes man fyllde nämligen år dagen till ära. Så det blev tårta och fika. Trevligt var det allt och nästa helg är det dags igen med samma sida av släkten. Trevligt trevligt.

Nu är det "flickan som lekte med elden". Gillar dessa men såg att det samtidigt var "förtrollad". Kan ju sappa lite mellan. Imorgon står det stygn borttagning och skola på mitt schema. Kanske även ett möte. Vi får se lite.

Cya Anna!


......

2011-03-20 / 09:24:52
Kategori: Allmänt - 1 Kommentarer
Vad ska jag tro egentligen??

Glöm det onda och se det goda

2011-03-19 / 10:14:47
Kategori: Allmänt - 1 Kommentarer
Godmorgon gott folk!

En lördag står vid vår dörr och jag är vaken. Anledning mamma väckte mig och fråga om jag ville äta frukost med min familj. Så jag gjorde det. Så nu har jag ätit en god och mysig frukost med familjen. Som sagt lördag. Lördagarna hittils har bestått utav melodifestivalen så därför känns det väldigt konstigt att det inet kommer göra det. Idag evt jag inte vad som händer än det var prat om att vi vänner skulle hitta på något men jag vet inte om jag kommer orka. Har fått så himla ont i huvudet och så. Så vi får se vart denna dagen slutar för madamen. Förhoppningsvis på ett ställe jag trivs.
Just det igår var det ju "rent" som stod på schemat. Den var bra men jag hade nog förväntat mig mer av den plus att jag inte fatta så jättemycket. Men den var bra. Särskilt andra akten. Den gillar vi. Efter tog jag bussen ut till mina föräldrar som lånade mormors lägenhet för kvällen. Blev inte så långvarigt där men det var mysigt att avsluta kvällen med mina päron. Så jag får lov att tacka allt folk som gjorde min dag igår.

Cya Anna!

Fick bli en bild på tre fina tjejer. Josse, Karin och Carro. Tycker om er! <3

we

2011-03-18 / 15:21:50
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Hejsan!

Fredagen är ju som sagt här och skolan är över. Rehab gick bra i morse och kvällen ser ut att bli perfekt. Just nu är Eve här och vi åker snart in till stan på en så kallad "parmiddag". Erica ska kanske hänga på med, men hon har ej bestämnt sig än. Efter detta går vi iväg på "Rent". Åhh jag har verkligen velat se den så jag är så glad att jag ska få göra detta nu :D Jag ska även testa att åka buss idag tror ni jag kommer klara mig? ;)

Cya Anna!Friday i'm in love

2011-03-18 / 07:21:49
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Ja vad ska man säga ännu mera snö. Snälla kan det inte ta slut snart elr som om vi inte har haft tillräckligt liksom??!! Idag är det fredag det innebär sista dagen innan helg och den här helgen känns som att den kommer bli jättebra! :D Ikväll ska jag gå på rent tillsammans med kompisar, sen imorgon kväll ska jag nog umgås lite till med kompisar och sen på söndag är det kalas. Jag ska även hinna med och plugga natur men det känns som att jag har börjat fatta nu och bildinlämmningarna blev klara igår. Yeey! Nu på morgonen när alla mina vänner får sova så ska jag till rehab. Japp sånt är livet.

Cya Anna!


Dagen i helhet

2011-03-16 / 21:40:41
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Ja dagen började ju inte så bra men det har slutat ganska bra. Skolan gick bra, vi fick tillbaka samhällsprojektet. YEEEESSS!!! Det är vad vi säger på den. Efter skolan så har det hänt en hel del. Hem och fick klart en inlämmning, plugga natur. Mamma kom hem vi åkte iväg till elins. Skulle köpt mig harembyxor men det gick åt skogen. Kom hem käka lite och sen slappa jag typ bara tills Emelie kom över spontant. Det var kul att träffa dig lite och snacka. Händer ju inte allt för ofta numera. Men det var kul. Imorgon same old school. Nästa bildinlämning och natur. Jaaa så är det.

Cya Anna!

Hittade allt en bild på Emelie.
Keskiviikko

2011-03-16 / 09:45:49
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Tjenixen!

Blev ett långt inlägg igår men det var skönt attt skriva lite. Idag är det ingen bra dag. Jag är trött, jag har ont, duschen var inte ens njutbar och nu ska jag till skolan snart. Jag vill inte känner jag idag. Bara ligga hemma och slappa. Jag hoppas att Kristina inte skulle komma på matten för då innebär det två lektioner för min del och det ska jag nog klara av. I eftermiddag vet jag inte riktigt vad som händer men jag är väldigt sugen på att träffa Evelina lite men vi får väl se.

Imorgon är det en vecka sen operationen och jag har börjat känna lite skilland men det känns som att jag aldrig kommer få tillbaka mitt ben helt och hållet igen. Hoppas rehab kommer hjälpa.
På fredag ska jag även gå på teater tillsammans med kompisgänget. Rent står på planeringen. Har hört att den är grym så det ska bli kul.

Cya Anna!

Bild från avslutningen på vasa! 9 Delta 1.

Min bästa vän

2011-03-15 / 20:01:10
Kategori: Allmänt - 1 Kommentarer
Idag har jag insett en väldigt stor sak. En sak som jag kanske har insett ett väldigt bra tag men de senaste dagarna så har jag insett det lite extra. Särskilt de tre sista dagarna. Det jag har insett är en ganska ny upplevelse för mig. Det är nämligen så att jag pratar om en person som har krypit in i mitt liv och har kommit att betyda väldigt mycket för mig. Oerhört mycket för mig!! Ni vet så där mycket så att man inte vill släppa taget och det är det jag har insett nu. Att denna person betyder för mycket för mig för mycket för att jag skulle låta dig gå från mitt liv. Jag pratar om Erica Hernant. Du kom in i mitt liv i augusti. Dagen då vi började gymansiet. Innan jag träffade dig så hade jag hört talas om dig från Johanna. Orden löd, snäll, glad, omtänksam och en riktigt bra och fin vän. Jag håller med. När Johanna sa att du hade sökt samhäll så trodde verkligen inte jag att jag skulle få äran att gå i samma klass som dig men turen föll på mig och tack gode gud för det. Du är alla orden, du är som en vän ska vara. Du finns där oavsett vad det gäller, du lyssnar, du stöttar, du får mig att må bra. Jag tror att du och jag kompleterar varandra väldigt bra. Vi tänker på samma sätt och vi har ganska lika värderingar om livet. Grejen är att jag har vetat länge att du är en oerhört bra vän och du betyder väldigt mycket för mig. Men nu när du har varit sjuk dessa dagar så har jag fått en saknad inom mig och den saknaden är efter dig. Jag menar efter tre dagar, tänk då om du inte skulle finnas i mitt liv. Jag vet inte vad jag skulle göra. Det kanske var bra att du var sjuk så att jag fick inse hur mycket jag faktiskt gillar dig och anledningen till att det är en ny upplevelse är för att jag tror att du och jag skulle kunna kalla varandra för bästa vänner. För, för mig är du min bästa vän och jag har nog aldrig haft någon innan. Därför är det läskigt när man inser hur mycket jag gillar dig men läskigt på ett bra sätt.
Jag hitta detta nu och det fick igång tankarna lite mer:

"hallihallå alla blogg läsare!

jag sitter just nu här i min väldigt fina vän annas rum och tänkte gästblogga lite grann. detta är första gången för mig så vi får se hur det går. idag har det varit ett natur prov som gick skit dåligt (för mig, men anna kommer bergis få MVG) sedan var det även en bussresa hem och sedan en promenad med prat. det är vad jag kallar en väldigt bra dag.

nej nu får jag nog börja med syftet av gästbloggeriet! jag tänkte skriva lite till min fina vän anna bara för att hon ska veta om just hur mycket jag tycker om henne. vi har inte kännt varandra i flera år, vi är inga bardomsvänner med band som hållt hela livet, men ändå är jag säker på att banden vi nu skapar kommer hålla en livstid. för det finns sådana personer som kryper in i ens hjärta och stannar där hela livet, sådana personer som man inte kastar bort. du är en sådan person anna, och jag tror att alla som du känner skulle hålla med mig i dessa ord! vissa personer är för bra för att inte älska, för att inte skratta med, för att inte behålla i sitt liv. Kort sagt så gillar jag dig VÄLDIGT mycket anna!

I love you// Din rätt nya men förhoppningsvis livslånga vän Erica Hernant <3"

Kommer du ihåg Erica, du skrev det här på min blogg den 13 januari. Det sista du har skrivit är sant. Vi har inga barndomsband som knyter oss till varandra men det vi har skapat nu knyter oss samman. I alla fall i min värld. För jag kommer inte släppa taget om dig i första taget. Du får mig att skratta, du får mig att le. Du får mig att må bra. Jag skulle kalla dig min bästa vän. Du är min bästa vän. En vän jag vill behålla för evigt.

Jag älskar dig!


"Plötslig vunnen rikedom ger ingen lycka i längden"

2011-03-15 / 16:57:37
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Hej på er!

En vanlig dag har passerat i mitt liv. Skolan är ju en stor del av den naturliga dagen. Det blev en lång dag idag och det tycker vi inte om särskilt inte då vi fick göra vår labb idag och de andra fick gå hem då de förra veckan inte behövde gå över länge. Jag blev arg och sur och just då var jag som tröttast, jag ville hem och bara  lägga mig en stund så det har jag gjort nu. Har även mumsat lite på godiset med! :)
Resten utav dagen blir slapp ska kolla lite på greys nu tror jag sen får vi se om jag ska försöka mig på en dusch idag. Det är ju måttligt komplicerat just nu men snart så kan jag nog duscha vanligt. På fredag är det sjukgymnsat som gäller och på måndag stygnbortagning. Livet går framåt liksom.

Cya Anna!

Förgyllde min dag

2011-03-14 / 18:59:59
Kategori: Allmänt - 1 Kommentarer
Dagen blev just så himla mycket bättre!! En sak kan få en att bli hur glad som helst, till exempel när folk tänker lite extra på en. Detta har familjen Carlbom gjort så Annica kom nu hit med en goodiebag. Tänkte att jag skulle läska er andra lite med detta nu för jag tycker det ser ut att vara väldigt smarrigt! Tack tack återigen :D Massa godis, en veckorevyn och en cola som fick sin plats i kylen. MMM känn er läskade Evelina, Filiph och Karin ;)

Sen fick jag även en present av mina föräldrar i helgen. En film som jag redan sett men jag tycker faktiskt att den är mysig så jag tackar så mkt. Och ja mamma jag är ärlig!

The weedingplaner hette den! JEnnifer Lopez och Matthew Mcconaughey! Han ser även bra ut i mina ögon. ;)

Cya Anna!

Dagen jag sett fram emot

2011-03-13 / 11:14:17
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Nu är jag igång igen med bloggandet. Idag är det söndag och det innebär för min del att man ska slappa och ta det lugnt. Till viss del ska jag göra detta men jag måste även vara lite duktig och det ska jag vara tillsammans med min underbara vän Erica som är så saknad!! Vi måste nämligen göra lite engelska då vi har filmreview imorgon. Esh det klarar vi. Men efter att vi har varit duktiga och gjort den så ska vi baka, få god söndagsmiddag av mamma och bara vara med varandra. Plus att jag ska ha korsförhör på denna dam. Ett stort ett!! ;)
I eftermidag/kväll kommer förmodligen farfar svänag förbi med. Det ser ut som en bra söndag detta. Ikväll kan jag rekommendera er en riktigt bra film på ettan klockan nio. Nämligen Män som hatar kvinnor. Se den!!

Cya Anna!


Lördag

2011-03-12 / 17:56:08
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Hej på er!

Evelina tror jag har varit i farten lite då jag bad henne om hjälp med min header men det gick inte så bra tydligen så jag får be Becka snällt någon dag.  Ja jag slappar så att vi ska kunna hitta på något tillsammans någon dag! ;) Jag tycker om dig med Eve!

Som sagt jag är vid liv. Torsdagen gick bra trots att jag var livrädd. Tårarna rann av rädsla men allt gick jättebra. Jag var där vid tio och jag sövdes cirka kvart över ett och vakna kvart över tre. Denna operation skulle inte tatt så lång tid men innan man gick in mitt knä så trodde man att det bara var brosk men när man kommer in så upptäcker man en kraftig blödning så man blev tvungen till att koppla in en slang och suga ut blödningen. Operation gick fläckfritt och tack vare alla medel för magen så kunde jag åka hem cirka en timma efter att jag vaknat. Jag måste säga att de som jobbade inne på Falköping dagkirurgi var helt underbara. Trots min rädsla så fick de mig att tänka på annat och att skratta. Mamma och mormor var med mig hela dagen. Dagarna efter operationen nu har gått bra, jag har inte haft något illamående. Har bara vara väldigt slö. Så igår var jag hemma och bara slappa. Maria dök förbi med Joakim. Det var kul att äntligen få träffa honom. Idag så är mormor här och stannar över natten. Vi har nyss avnjutit förrätten, en västerbotten paj. Den var väldigt god. Så snart väntar resterande rätter. Blir nog en mysig kväll. Det är ju mellofinal också. Se där ja, kvällen är nog räddad.

Imorgon ska Erica och jag ha en dag bara för oss själva. Inhandla något mumsigt och så. Blir perfekt! Har saknat henne nämligen.

Cya Anna!


Så här ser det ut just nu. Innan jag fick se detta i morse för första gången trodde jag att jag skulle svimma.

Hello!

2011-03-12 / 13:50:14
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer

Hejsan!

 

Tänkte ta och gäst blogga lite men vem jag är tänker jag inte avslöja :D

 

Anna hoppas att du har det bra där hemma och att du slappar riktigt rejält nu så att du kan bli bra i knät och vi kan fara på äventyr snart ;) Jag tycker om dig riktigt mycket och jag vill hitta på något snart…….!!!!

 

Kramar från en hemlig vän ;D

 

 

 Fredag

2011-03-11 / 16:40:30
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Jag lever! Men nu hann jag inte skriva mer för nu kom Maria med hennes nya pojkvän så bäst att lilla handikappade jag tar mig ner!

Cya Anna!

The big day is here!

2011-03-10 / 08:01:47
Kategori: Allmänt - 1 Kommentarer
Tar nu min sista dusch med descutan, sen bär det av mot Falköpings "fina" sida. Nästa gång jag sitter här är allt över. Usch vad är det jag har gett mig in i... Erica försöker hålla mig lugn nu, det går ganska bra ;)

Jaja, vi hörs när vi hörs.

Cya Anna!

08-03-11

2011-03-08 / 20:01:35
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Hejsvejs!

Just an ordinary day. Skola, hem och bara slappa. Försöka komma till ro. Det gick väldigt bra fram tills mamma och pappa börja tjöta sen ringde Maria och då brast jag. Men nu har jag fått så mkt stöd så jag är ju bara dum innerst inne, men sen kan inte jag tycka att det är konstigt att jag är rädd heller. Det är bara imorgon sen smäller det. Gud bevare mig väl!
Hemma idag så har jag bara slappat, nu ska jag försöka få tag i tv:n men det ser inte ut att gå så bra. Hockey är på nu och jag får panik på all sport!

Cya Anna!

En bild på Gustaf från klassresan i 9:an. Du var allt snäll du!

Bergodalbane dag

2011-03-07 / 19:54:37
Kategori: Allmänt - 1 Kommentarer
Det gick som förutspått. På torsdag klockan tio så är jag på väg in till operationssalen. Fy jag trodde jag skulle smälla av då hon sa att det blev så. Men på ett sätt elr ett annat ska jag nog klara mig igenom det.
Dagen har inte bestått utav så mkt har varit i skolan, fick reda på två bra besked jag blev även vald till något råd tillsammans med poliktiker. Kan bli intressant, kanske. Efter sjukhuset åkte vi till coop där fick marbou och skvaller hänga med hem. Passa bra tillsammans med lite tårar. Choklad tröstar allt. Jag vet att alla säger att det ska gå bra och någonstans där inne tror jag er, men det som skrämmer mig mest är att sövas och inte veta något att bara se mamma försvinna. Det är mest skrämmande. Att bara somna...

Nu snart är det familjen annorlunda och sen bröjar ett nytt program på tv4. Handlar om små barn som kommer till världen. Tror det hette "En unge i minuten" Vi hörs när vi hörs.

Cya Anna!

Josse och Carro en kväll hos mig!

Godmorgon

2011-03-07 / 06:34:46
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Måndagen är här. Likaså klumpen i magen. Om 45 min cirka drar jag mig mot skolan. Sen 12.15 drar jag mig mot kss. Whísh me luck!

Cya Anna!

Den värld vi lever i...

2011-03-06 / 18:02:39
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Något jag har funderat lite på idag är vår uppskattning till människor. Jag menar vi lever i en värld med massvis utav folk runtom kring oss. De flesta har familj, vänner, utbildning, jobb. Men någonstans i allt så blir vi förblindade av hur bra vi egentligen har det. Hur uppskattade vi är. Vilka bra livsförhållanden Svergie har. Om man tittar på Libyen, Tunisen, och Egypten så är deras livförhållanden fruktansvärda. De håller på att förlora allt, deras familjer, deras liv. Allting försvinner på en bråkdel av en sekund.
Vi här i Svergie är ett väldigt rikt land. Vi får ett bra liv genom att leva här. Men någonstans mitt i all smet, mitt i livet så glömmer vi omvärlden. Jag menar hur ofta säger ni att ni älskar människorna runtom kring er. Hur ofta uppskattar ni allt de gör för just dig. Hur ofta säger ni hej till någon på stan. Hur ofta hjälper ni en gammal dam/man som är ute i allmänheten och kanske behöver hjälp med att öppna en dörr. Istället så står vi och tittar på och skrattar. Vi tänker att nej men den här personen träffar jag imorgon i alla fall. Men tänk om..Tänk om just din vän elr din mamma elr din pappa skulle vara med om en olycka precis då ni har sagt hej då till varandra elr att du skulle lämna din vän efter ett bråk och fortfarande vara osams. Om vi alla tänker efter så är det inte alls ofta vi gör det här. Jag menar vi säger inte att vi älskar varandra varje dag, vi säger inte hej till en vilt främmande person. Men det där hej kan lysa upp en annan människas dag. Att öppna en dörr för en äldre dam elr man det skulle hjälpa de hur mkt som helst istället för att stå och titta på.
Nu sitter inte jag här och säger att vi ska säga jag älskar dig till någon varje dag. Elr att vi måste säga hej till någon vi inte känner. Men om man tänker efter så är det inte så jobbigt. Att man visar sin uppskattning, att vi lär oss att uppskatta det vi har, att uppskatta varandra. Att älska människor vi har nära, inte hata. Inte mobba. Utan att vi bryr om oss varandra. Det är så vi skapar bättre livsförhållanden. Vi skapar en bättre värld att leva i.

Så det jag vill med detta är att man ska ta vara på det man har. Att vårda det på samma sätt som man vårdar sitt hjärta. Uppskatta folket du har. För innan du vet ordet av så finns det inte längre. Tänk på att det är du som skapar samhället.

Cya Anna!


Uppdatering

2011-03-06 / 12:56:11
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Gjorde mitt förra inlägg i torsdags. Ja det har sina anledningar till att man inte sitter här så mkt längre. Man umgås med kompisar, man går i skolan, man hoppar på kryckor som tar en massa energi. Så där har ni varför. Hoppas att ni förstår. Ska försöka ändra på mig nu i veckan. Lite uppdatering då.
Fredag: Var i skolan. Tog mig till gymmet för att träna överkorppen vilket var väldigt skönt. På kvällen skulle jag varit med Erica men det ändrades. Istället kom Eve, Becka och Johanna hit. Hade myskväll. Tjöt och film. Fick även håret fixat av Eve.
Lördag: En familjedag blev det. Vi åkte till Lidköping, gick på stan lite, fick mig en ny väska. Svart skinnväska, Adidas. Thanko! Sen åkte vi ut till min farmor där jag inte hade varit på jättelänge. Vi fick oerhört god mat och hemmagjorda semlor. Det var mysigt. En dag ute på landsvägarna, min underbara familj. En perfekt lördag helt enkelt.
Söndag: Idag har jag varit och tränat, tränade även mitt friska ben. Nu är jag nyduschad och har tatt på mig lite finare söndagskläder. Varför? Vet ej. Resten utav dagen vet jag inte vad jag ska göra. Hade velat träffa Erica och köpa något gottigt men hon verkade upptagen hela dagen. Too bad... Kanske hittar någon bra film

För övrigt är allt bra. Jag går fortfarnade på kryckor, men man kan nu börja skymta en knäskål däremot finns det en knöl som inte vill gå ner, den har börjat göra mig väldigt orolig. Imorgon har vi tid på sjukhuset eftersom att de hade sett något på plåtarna. Jag hoppas att det inte stämmer, men jag kan säga så mkt som att det är något som inte stämmer. Jag är nu rätt inställd på operation så blir inte förvånad, men jag kan ju bara be för att det inte blir det...

Cya Anna!En bild på mig och Linda. Det var sommar och inga bekymmer.


DaGENS Hjältar

2011-03-03 / 21:06:57
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Jag vet att jag inte har varit inne på evigheter. Men veckan har verkligen gått upp och ner, ena dagen är det bra andra dagen fullständigt åt skogen. Typ som i tisdags då läkaren hade ringt mamma och sagt att de sett något och fått funderingar på operation. Just den dagen var inte bra. Vet inte hur mkt jag grät. Grejen är ju att de är bra att de kollar upp det och så men jag är fullständigt livrädd för operation. Jag vill inte sövas. Men alla i min omgivning har fått mig att se positivt och igår var en bra dag med. Var hos sjukgymnasten och det gick riktigt bra så nu är det bara att vänta på sjukhusets dom. Puhh.

De senaste dagarna har bestått utav skola och lite plugg. Igår kväll åkte jag bil med mamma. Det var grymt mysigt. Lyssna på musik och bara prata. Jag gillar dig mamma trots mina utbrott. Idag var det skolan från åtta till fyra, blev inte alls en seriös dag. Först instäld samhäll och sen inställd tyska och på bilden gjorde jag ju inte så mkt direkt. Efter skolan tog jag med mig min vän till staden. Erica skulle kolla upp lite saker om hennes gitarr. Hon ska nämligen bli proffs nu och sitta och klinka för mig. ;) Efter detta skulle jag hitta en väska och jag tror jag har gjort det. Så den ska mamma gå och köpa till mig imorgon. Sen gick vi till donken i väntan på mamma. Blev ett litet mellanmål där. Det var mysigt att spendera eftermiddagen med denna vän. Du betyder väldigt mkt för mig och att du stöttar mig på det sättet som du gör, det gör att dagen blir enklare att ta sig igenom. <3 Du är bra. Nu är det inte bara så att det är Erica som stöttar mig utan alla min underbara vänner. Måste tacka för erat stöd under denna tid. En som förtjänar ett extra tack idag är Sofie som räddade min plånbok. Thank god! Så dagens hjältar blir Erica och Sofie. Känn er nöjda tjejer.
Nu blev det för långt kände jag och jag måste försöka ta mig i säng så att jag är fräsch i huvudet inför prov imorgon. Första matte B provet. Rysningar får jag när jag tänker på det.

Cya Anna!

Slänger in en bild på tjejerna. Bara Becka som saknas.

RSS 2.0