Senaste nytt

2011-05-29 / 20:25:26
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Dagar & timmar flyger förbi och man vet knappt vad det är för dag längre känns det som. I alla fall för min del nu de senaste dagarna, har haft fullspäckat schema men kul har det varit. Sådär kul att man glömmer bort allt för ett tag som exempelvis blogg och facebook. Då tänker nog vissa "är hon knäpp elr?" särkkilt då det gäller fejan men ne det är jag inte, det var välbehövligt och skönt. Tänkte köra lite dag uppdatering med bilder.

Fredag: Skolan först till 13.25, sen drog vi tjejer alltså jag, Eve, Erica, Karin, Becka och Josse hem till Karin för att ha cupcakes bak med devärse stopp innan vi anlände till Karin. Jag hade aldrig bakat cupcakes innan men det var kul och en mysig stund tillsammans med tjejerna, vi baka, lyssnade på musik och tjöta. Vi hann även med lite cupcakekrig, tackar och bockar Evelina för cupcaken i ansiktet, ska ge igen då du minst anar det! ;) Det var mysigt och kul, resten av kvällen spenderade jag hemma mysandes med familjen.

Lördag: Den årliga klassfotbollen har ägt rum i helgen här i Skövde och då man har en lillebror som skulle vara med och spela så är det självklart att man är där och stöttar. Det blev en mysig dag med pappa, Oskar och mormor. Även denna kvällen spenderade jag hemma, var grymt trött efter klassfotbollen det resulterade i att jag la mig i soffan och kollade tv, när filmen var slut 23.20 vet jag inte vad som hände mer än att jag vakna 02.30. i soffan. Oppsss...

Söndag: Mors dag. Tanken var att jag skulle plugga i mängder men det blev inte riktigt så. Har fått lite gjort som övat lite på min redovisning tills imorgon och gjort lite matte. Men men det är mors dag. Pappa och jag åkte iväg och fixa lite grejer till mamma och farmor då vi har varit hos farmor hela eftermiddagen. Mamma fick blommor och ett kort då hennes present inte anlänt än ;) farmor fick lite annat smått och gott. Som sagt vi har varit hos farmor hela eftermiddagen, riktigt mysigt var det. Tårta, och smörgåstårta som var farligt god. MMMMMM. Kusinerna var där också, men Matilda och Felicia åkte ganska snart då de skulle vidare men Marlon var kvar. Jag får snart en till liten kusin igen vilket jag tycker ska bli kul, som ni kanske har märkt så gillar jag barn och min framtid enligt mina kompisar är att jag ska bli hemmafru. Jo du man tackar och bockar. Jag har tänkt att få barn men jag har även tänkt att jobba. Det har i alla fall varit en mysig mors dag och den avslutades med en sovtur i bilen grymt skönt men nu är nackspärren här, missade även Bachelorette ikväll så ska slå på det nu. Ha en fortsatt bra kväll.

Efter att jag pysslat med Marlon lite så tog Erik över, de läste bok och jag tyckte de var så söta.
Du kommer nog lyckas som pappa en vacker dag!

Cya Anna!


I love you

2011-05-25 / 20:49:03
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Idag har det inte hänt så mkt. Hade en sovmorgon till 10.50. Illgött, han med massor. Äta en underbar frukost, träna för första gången på löpbandet efter operationen, plugga och titta tv. A wonderful morning!
Resten av dagen har det inte hänt så mkt på, pluggat naturkunskap mest. Men imorgon är provet gjort och jag lämnar boken i skolan men istället tar vi med matte och lita annat smått och gått hem!!!!! Håll ut Anna, snart är det över!!!
Har inte så mkt mer att säga idag men jag har känt för att lägga upp en massa bilder på mina helt underbara, bästa och snygga kompisar så jag kör på detta.♥

Cya Anna!

Ni är mycket fina och OERHÖRT bra vänner! Ni finns alltid där för en, oavsett vad det gäller! Jag är så himla glad över att jag har fått chansen att lära känna er och att jag får umgås med er. Trodde inte att det fanns så underbara människor. Ni är bäst!♥


Who says you're not perfect?

2011-05-24 / 21:24:55
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Tjingeling!

Skolan var inte lika nerstämd idag men det märks av fortfarande och enligt mig är det helt förståeligt. Det är jobbigt att se andra må dåligt det gör att en själv mår dåligt för deras skull. Men på något sätt måste livet gå vidare, dock vet jag och förstår att det är otroligt jobbigt.

Idag var det nationella i matte del 2, det gick väl sisådär. Jag är ju inte ett proffs på matte direkt men men. Det är skönt att de är klara, nu är det bara 4 timmars matte b kvar. Puhh det kommer inte bli enkelt och grejen är att det känns som att man inte kommer hinna plugga inför det då alla lärare har lagt allt samtidigt. Det är helt ofattbart hur det lyckas, det säger till oss att de har möten då de sitter och planerar men den planeringen verkar ju inte gå så bra. Idag var det till och med en insändare i tidningen om det, får se om det är någon som kommer reagera nu, kan ju hoppas i alla fall.
Resten av dagen i skolan ägnades till vårat grupparbete i naturen och vi är nu i stort sett klara. Sen bar det av hem för att plugga inför provet på torsdag. Kul liv. Nästa helg tänker jag ta ledigt!!!!!!!

Imorgon är det sovmorgon, den tänkte jag använda till träning här hemma på löpbandet och plugg, det vill till att använda varje tillfälle!

Cya Anna!

Weheratit


Fruktansvärt, hemskt & ofattbart!

2011-05-23 / 17:39:10
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Ja Skövde har ju drabbats av en ganska stor olycka i helgen som i stort sett ingen har undgått. Det är fruktansvärt. Även fast man inte kände killarna mer än att man sett dem i korridoren så lider man med nära och kära. Skolan var helt nerstämd och det fanns i stort sett ingen som hade ett leende på läpparna. Kollade nyss in på Ericas blogg och hon hade skrivit att "Västerhöjd var idag en byggnad full av sorg" och jag instämmer verkligen. Flaggan hissades på halv stång och en tyst minut för att hedra. Det är helt ofattbart hur fort livet kan vända och hur man kan gå från ett tillstånd till ett annat. Det är fruktansvärt, ofattbart och hemskt. Vid sånna här tillfällen blir man extra påmind om vad man har och hur mkt det faktiskt betyder för en. Man lever bara en gång och det vill till att ta vara på livet.

Skänker en extra tanke till de anhöriga!

Cya Anna!




Ofattbart

2011-05-21 / 23:17:12
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Det är sjukt hur fort livet kan vända, det är tur att man inte vet vad som väntar en.
Det är bara försöka ta vara på livet så gott man kan!

I love life

2011-05-21 / 10:28:25
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Den 17 var förra gången jag blogga. Oppss. Det var inte meningen men det blev meningen när skolan slänger på oss en massvis av saker hela tiden.
Men om jag ska försöka sammanfatta veckan så, skola, plugg, rehab, 70-årskalas och en helt underbar kväll igår tillsammans med "tjejmys-gänget". Ni är verkligen bäst och jag är så himla glad att jag har er i mitt liv! Jag älskar er!
I vilket fall som helst så väntade jag, Eve och Erica på Johanna efter skolan igår. Vi åkte och storshoppa på Coop. Vi styrde kosan hem mot mig, väl här så spenderade vi hela dagen/kvällen på altanen, vi lagade mat, vi skratta, vi var knäppa, vi myste, vi spelade spel vi körde jag har aldrig, sannig och procent. Vi gjorde allt som hör en sommarkväll till helt enkelt. Grymt härligt!

Lånar lite bilder från Johanna.

Jag älskar er!

Ikväll är det party här igen så jag ska springa ner och hjälpa mamma nu.

Cya Anna!

 

 


It can not be happening

2011-05-17 / 19:05:53
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
En ny teori om att jorden ska gå under på lördag! MY GOD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Det får verkligen inte ske, asså jag vet inte vad jag ska tro på snart?????!!!!??!! Först går folk och säger till mig att jorden ska gå under 2012 och nu ska den det på lördag? WHAT THE FUCK?!

Jag tror jag måste kräkas lite....


Cya Anna!

BILDBOMB

2011-05-17 / 15:53:30
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer























Jag älskar min underbara familj/släkt!

Cya Anna!

Among the fields of barly

2011-05-16 / 10:22:59
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer

Måndag och skola igen. Sitter just nu på en svenska lektion då vi har rättat våra recensioner. Gick väldigt bra för mig och jag är nöjd. Ne bäst att återgå till arbetet.

Idag slutar jag ett sen är det klippning halv två sen ska eftermiddagen ägnas åt plugg. Ska försöka lägga upp bilder från helgen med.

Cya Anna!


Saturday the 14th

2011-05-14 / 10:50:51
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Dagen är kommen, då brorsan ska konfimeras och min kusin Marlon blir ett år. Med andra ord en stor dag. Dock kommer inte Marlon hit idag och vi kan inte komma till de imorgon så vi får fira han en annan dag men vi ska snart ringa och sjunga lite för lillgrabben.

Annars är vi stort sett klara här hemma, duschningen är igång och brorson tippar runt på tå av nervositet. Han ska nämligen vara gud. Kan bli intressant.

MAY THE LORD BE WITH US WHEN IT COMES TO THE WEATHER!

Cya Anna!

Grattis Marlon!

Mammsen

2011-05-13 / 22:19:11
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
JAG ÄLSKAR GIVETVIS DIG MED MAMMA!
Du är min lilla skyddsängel som alltid finns för mig och försöker få mig
att se livet från den ljusa sidan!
Min pärla!


The family love

2011-05-13 / 22:12:31
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Tjingtjong!

Dagen har spenderats i skolan först några timmar, sen med min mor och min mormor. Vi har förberett inför morgondagen men vi har även hunnit stoppa i oss massa godsaker exempel när jag kommer hem så står det kebabsallad på bordet, det var oerhört gott och fräscht! Även en biskvi slank ner, vad var det mormors väninna sa, "när katterna är borta dansar råttorna på bordet" hehe sorry guys.

Efter städande, och tvättande så fick jag en konstig längtan efter min far som inte var hemma vid tillfället men som tur var så kom han strax efter. Vet ej vad det var men det typ högg i magen efter honom. Det var väldigt läskigt och man fick som något bevis på hur mkt han betyder för mig och att jag älskar honom otroligt mkt!!!♥
Det är en skrämmande känsla egentligen att en person som inte finns där för just tillfället att man bara kan känna i kroppen saknaden efter personen i fråga. I detta fall min far. Det var läskigt men på något sätt väldigt coolt ändå för då inser man verkligen hur mkt personen betyder för en och hur mkt man kan sakna den bara efter några timmar. Kärleken till mina föräldrar är OTROLIGT STOR och utan dem så vet jag inte riktigt vad jag skulle göra. Tänk liksom den dagen jag inte har deras famnar tillgodo längre? Nej usch, det var hemskt att jag ens börja tänka så. Nu får jag sluta. Men det finns ju en poäng i det, för förr elr senare sker det dock ska jag dö innan dem. Önska mig lycka till!
Nej men nu blev det kanske lite deppigt men min blogg och mina tankar. Detta nuddar faktikst mina tankebanor ibland, att den dagen då man står utan föräldrar kommer komma och den dagen vågar jag inte ens tänka på hur den kommer se ut mer än att min kinder kommer bestå av tårar.

Som sagt ni får ursäkta tankarna men det nuddade min hjärna och jag ville skriva av mig. Vill ni själva lätta era tankebanor så är ni fria till det. Det finns ju ett kommentarsfält.

Cya Anna!



Weheartit

Proud daughter and granddaughter

2011-05-12 / 19:25:38
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Idag när vi sluta skolan så insåg vi helt plötsligt hur mkt vi har i det sista nu. Jag tänkte liksom nej men det är lugnt men det slog mig nu hur mkt det faktsikt är så jag kunde inte riktigt bara sitta på arslet när jag kom hem så tyskan är nu klar, känns riktigt skönt för det är den jag var mest orolig för. Fast jag vågar dock inte skicka in den men jaja. Nu ska jag sätta upp tält med familjen, kan bli intressant att se vem som kommer argumentera mest. Det är inget tält som vi ska sova i utan det är ett partytält eftersom att vi ska ha konfirmation här på lördag. MÅ GUD VARA MED OSS I VÄDRET!!
Imorgon är det bara girls i huset, yey! Grabbarna drar nämligen iväg på VM i plöjning kanske inte låter så intressant men i familjen Hermansson är det en väldigt stor sak då både min far och min farfar har varit otroligt duktiga i detta och själv tycker jag det är coolt att det inte är som alla andra sporter som exempelvis handboll och fotboll. Sen får alla andra tycka och tänka hur det vill men jag är stolt över min far och farfar.

Nej bäst att hjälpa till!

Cya Anna!



The boss

2011-05-11 / 21:20:53
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
I tyskan har vi fått en inlämmningsuppgift att göra, en inlämmning som innebär att man ska skriva om sin favoritartist och sin personliga koppling till den. Favoritartist hade jag kunnat fixa men personlig koppling till den. Klurigt, men när jag väl började tänka på det så kom jag fram till att de måste vara Bruce Springsteen annars kallad för "The boss". Anledningen, det var min kusin som först visade hans låtar för mig och jag föll pladask i stort sett.  Varje gång vi träffades så lyssnade vi på honom, jag fick låtarna till datorn och jag lyssnade jämt. Varje gång vi åker bil framför allt på sommrarna så lyssnar vi på honom. Det hela började där. Min mamma är även hon ett stort fan av honom och både hon och Maria har sett honom live. JAG ÄR SÅ SJUKT AVUNDSJUK! För helt ärligt så är jag helt kär i honom i stort sett, jag älskar musiken och jag älskar texterna. Man "diggar" med när man hör honom, en dröm jag har haft sen några år tillbaka är att få se honom live. Det skulle vara sjukt kul och fatta vad coolt det skulle vara och speciellt att få göra det med Maria.

"Together we could break this trap
We'll run till we drop, baby we'll never go back
Oh, will you walk with me out on the wire
Cause baby, I'm just a scared and lonely rider
But I gotta know how it feels
I wanna know if love is wild, babe
I wanna know if love is real"

Ur Born to run


Cya Anna!


Sunrise

2011-05-10 / 19:50:36
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Se där ja, inläggen från söndagen kom upp tillslut. Trevligt trevligt.
Idag har Sverige visat fram sina fina sidor. Vädret är helt underbart, nästan lite ofattbart då det snöade förra veckan. Men jag säger inte nej tack till det!
Dagen har spenderats i skolan, det kändes som att den aldrig skulle ta slut men 14.10 hade vi gjort våran sista lektion och vi kunde få åka hem. På förmiddagen var det nationella i engelska. Hoppas att det gick bra!

Jag har inte så mkt mer att säga idag utan det får räcka så här. Anledningen är förmodligen att solen har tagit min sista energi och jag vill ha mat. Men maten ligger på grillen så snart.

Cya Anna!

Min nya klänning! I love it!

Måndag

2011-05-09 / 21:17:39
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer

Hallå!

Igår satt jag och skrev två inlägg och ingen utav de publicerades, jag började undra om min blogg hade pajat  men tydligen så har det varit driftproblem som ska vara fixade nu.

Men igår ialla fall så satte jag min fot på Actic igen. 6/3 var förra gången, så tack för det knät! Men det kändes skönt att vara igång igen och inga större förändringar kände jag i knät igår utan det har kommit idag istället men men med lite träning så ska saker nog bli bra igen. Igår eftermiddag kom mormor, vi grillade lax och åt hennes underbara rabarerpaj. Åhh som jag och Erik hade längat. Kvällen avslutades lugnt och stilla med den roliga och mkt fina filmen The proposal.




Idag satte veckan igång igen och likaså rutinerna. Skola först sen bärde de av till stan med Eve och gissa vad? :D Jag hittade en klänning, jag är helt kär i den. Så nu är outfitten klar till lördag. Efter det bärde av till rehab och sen hem till Erica för att senare hälsa på familjen som vi ska hjälpa på söndag. Mkt trevligt och det blir nog kul också. 24 barn. Tror att det kan bli riktigt kul och familjen var väldigt positiv.

Nu ska jag göra en tidig kväll för imorgon är det nationella!

Cya Anna!


Enjoy your evening

2011-05-08 / 20:22:32
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Nu the proposal!

 


Domenica

2011-05-08 / 15:40:51
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Det är så himla skönt att sommarvärmen är här igen. Denna helgen har jag utnyttjat värmen till tusen och nu känner jag att det börjar göra lite ont på kroppen. Men vill man vara fin får man lida pin.

Idag har jag hunnit med väldigt mkt. Startade morgonen med gymmet. Kändes väldigt skönt att sätta sin fot där igen, det var 6/3 som jag var där sist, så tack för det knät. Dock känndes det ju och man kunde inte ha samma vikter som man har haft innan men en dag ska vi komma dit igen. Väl hemma städade jag hela övervåningen. Det var tänkt att vi skulle åka till mormor men mamma och pappa hämtade hit henne istället. Gissa vad hon tog med sig? En rabarberpaj. Åhhh jag har längtat efter den sen dess att jag fick höra att vi skulle äta det idag.

Ne nu ska jag fortsätta att njuta av de sista timmarna på denna helg.

Cya Anna!


Sommar

2011-05-07 / 16:14:19
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Jösses klockan är redan fyra. Vart tog denna dagen vägen?
Jo fotbollsplanen och staden. Dock gick det inte som jag ville på stan men men. Vi får försöka fixa det i veckan! Resten utav dagen vet jag inte vad som händer men jag själv känner nog lite för en hemmakväll. Men vem vet vad som händer spontana saker är ju roligt det med, precis som igår. Eve var här och vi satt och tog det lugnt, jag tittar ut genom fönstret och där står Adam, Josse och Carro. Mycket fina vänner som var varmt välkomna. Spontant=kul!

Ne nu ska jag njuta av solen. En underbar sommardag kan man säga att vi har fått och ikväll vet jag att grillen ska tändas. Livet kan inte bli bättre just nu!

Cya Anna!

Tillägnad Evelina Blom

2011-05-06 / 17:13:22
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer

If you go, I go If you stay, I'll stay When you cry I'll try to put a smile on your face If you fall, we fall I will hear you call

Sometimes everything changes

2011-05-06 / 14:34:13
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Ja bloggen kommer lite i andra hand just nu, det finns lite annat att priotera. Igår så var jag i skolan på två lektioner sen sa kroppen ifrån. Kände bara hur huvudet inte hängde med. Åkte hem och kroppen var helkonstig. Den typ bara var där. Sov i tre timmar och skulle försöka laga mat men det gick inte så bra så jag fick be Erik om hjälp. Tack brorsan!♥ Det är äckligt när det blir sådär, mamma tyckte väl kanske att jag skulle vara hemma idag men jag bestämde mig för att umgås med mina vänner lite. Så så blev det. Vi får väl se vart detta tar vägen nu, mamma och pappa har en teori och det gillar jag inte men men. Kroppen säger ifrån och då får man lyssna.

Nu i eftermiddag ska jag bara ta det lugnt, tänkte sätta mig i solen lite tror jag. Ikväll så ska jag äta middag med familjen, det var ett tag sen vi alla gjorde det. Sen drar jag till Eve där vi kör mys för hela slanten. Vi tänkte även kika förbi Johanna lite. ;) Det blir nog fint. Imorgon så ska vi göra massa ärenden inför konfirmationen nästa helg.

Innan vi lämnade skolan idag så blev det kramkalas då Carro och Josse beger sig iväg på nya äventyr nästa vecka, inget mindre än Tyskland. Jag hoppas att ni får det bra och att ni tar hand om er. PS: Undvik den svarta taxin, ni vet ju liksom hur de ser ut nu via mig ;) Kommer sakna er tjejer men som Carro sa på bilden, vi ses ju om en vecka och tre dagar!♥

Cya Anna!

Auf Wiedersehen!

i love life

2011-05-04 / 21:00:01
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Haft en mkt bra dag med fina vänner. Skolan först sen rehab. Efter detta spenderade Johanna och jag eftermiddagen på min altan. Mkt prat och skratt. Nu har jag varit ute och gått med Eve och Johanna. Och denna gången gick vi hela tiden. Power till oss. Men det var mysigt och jag tycker om er jättemkt. Nu grey's!

Cya Anna!

ÅÅÅÅÅÅHHHHHHH!!!!

2011-05-03 / 20:00:42
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Vad är det för väder elr????!!!!!! Det är sjukt! Vi är inne i maj, det är ju inte så att vi bor på Island. Vi bor i Sverige, jag blir skön förbannad!! Sommaren var ju här alldels nyss. Som ni märker är jag inte på det bästa humöret för tillfället så detta får bli allt ni får idag! HATA SNÖ!!!

Cya Anna!

Start på en ny vecka

2011-05-02 / 16:29:03
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Tänkte blogga igår men så blev det inte riktigt. Jag var nämligen den perfekta systern som offrade hela sin söndag för att titta på sin bror i KYLA utan dess like. Fy säger jag bara, inte okej! Men men det blev gjort och täcket var gudomligt när man kom hem på kvällen.

Idag har det varit skolan, ganska slappt. Fick tillbaka svenskan, SCORE! Big time! Blev oerhört glad och det känns som att allt går åt rätt håll för tillfället. På lunchen bestämde jag och Eve att bojkotta skolans mat och käka på orient palace istället. Det är väldigt gott där måste jag får säga men man tappa matlusten när skitäckliga killar satt och stirra konstant tillslut blev man lite rädd och vi slängde på oss kläderna för att springa till rehab och fixa en grej. Ut vi kom och gissa vilka vi såg jo killarna. Shiit. Eve började typ springa men de försvann och lika så vi. Det blev en mycket trevlig eftermiddag på stan med Eve, jag hittade en bikini fast jag är lite tveksam. Men ett armband och kolligeblock fick följa med hem. Nu ska jag skriva in lite saker i budgetuppgiften och sen vet jag inte riktigt. Blir nog en lugn kväll, kan behövas efter helgen.

Cya Anna!

weahertit

RSS 2.0