Livet

2011-11-30 / 21:46:57
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Sista dagen på November månad. Helt sjukt. Livet rinner förbi och häromdagen slog det oss på svenska lektionen att vi har snart gjort halva tiden av gymnasiet. Om ett år så är det ungefär ett halvår kvar tills vi tar studenten. Helt ofattbart men åh så sjukt kul det ska bli! Jag försöker verkligen ta vara på varje sekund av mitt liv och njuta av det men ibland är det svårt och det känns som att tiden rinner ifrån oss. Erica och jag pratade om det häromdagen, undra vad det kommer bli av oss? Om sisådär 10-20 år så vet vi...
Man har framtidsvisioner om hur man vill att livet ska se ut men frågan är om man kommer få allt man har drömt/drömmer om under sin uppväxt. Hamnar vi alla på samma äldreboende sen i slutändan och pratar gamla minnen. Det återstår att se. Men tills dess tänker jag njuta av varje sekund jag blir erbjuden!
Cya Anna!

Just an ordinary Tuesday

2011-11-29 / 20:55:42
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Dagen har varit bra trots att den årliga dansövningen stod på agendan. Efter det blev det en oerhört seg tyskalektion och jag tog mig gladligen hem i stormen efter fyra. Resten av kvällen har jag tagit det lugnt, myst i soffan med lillebror och försökt fått bort min förkylning har dock inga bra resultat på det. Nyss kom jag hem från Ulvahallen då jag följde med och hämtade hem lite a-lagsspelare. Brorsan har nämligen gått upp dit nu så till helgen tar jag mig till Tibro och kollar lite, kan ju bli lite underhållning liksom! Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på en mysig film. Imorgon blir det sovmorgon, skola, glögg-in och plugg med Erica. Ser ut som en bra dag!
Cya Anna!
Lite snö skulle inte skada för att få en julkänsla!

...

2011-11-28 / 19:21:40
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Mina vänners tumblr är underbara!
Cya Anna!

Behöver hjälp

2011-11-28 / 16:37:24
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Inspirationen till att blogga är just nu inte så stor. Vet inte vad jag ska skriva eller berätta för er. Vissa kanske tycker det är kul att läsa om mitt liv varje dag men jag själv tröttnar på att bara skriva om det.
Jag har i vilket fall som helst haft en bra helg tillsammans med familj och vänner. Första advent igår, gick i stormen till Erica och sen blev det mys med familjen framför lördagens så mycket bättre. Att det var första advent igår kändes jättekonstigt. Jag har tidigare nämt att jag inte har några julkänslor men de börjar smått komma. Jag längtar till att få mysa med släkten på juldagarna, att åka till folk och fira jul och bara vara. Framför allt att inte behöva tänka på skolan. Friheten att bara kunna umgås med mina vänner. Det bästa av allt tror jag är att mamma kommer vara ledig jättemycket över jul. Med det jobbet hon har ska man vara väldigt tacksam för det.
Oskar tog just inte lite kompisar, kanske ska kolla så att de inte river hela huset. Ikväll tänkte jag lyxa till det med tacos till middag.
Jag och min bror ska börja köpa julklappar snart men vi har ingen aning om vad vi ska köpa till våra föräldrar. Jag vet att min släkt läser här ibland och ni känner ju dem bra, har ni några tips så är det bara kommentera det. Ni klickar på kommentar under inlägget och skriver där in. Ni andra får gärna också komma med tips!
Cya Anna!

Guests

2011-11-26 / 17:55:07
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Om en liten stund kommer våra vänner från Götene över. Ska bli kul att träffas igen. Idag har jag umgåtts med mormor på förmiddagen, vart och tänt ljus på graven och ätit lunch ihop. Sen blev det handbollstittande som jag nu kommer följa då det är dags för VM.
Gårkvällen blev lyckad, vi kollade på idol, tjöta, skrattade och längtade till de två stora dagarna i vårt liv, bröllop och student. Tjejer ni vet! Ni två är allt bra och jag är oerhört glad att jag har er!
Nu kom gästerna bäst att kila. Ps, kommentaren från min faster fick mig att sakna henne och mina kusiner lite till.
Cya Anna!

2011-11-25

2011-11-25 / 12:34:16
Kategori: Allmänt - 1 Kommentarer
Så stolt över mina brudar jag sitter bredvid och mig själv. Har nämligen varit inne hos Mikael och haft betygsamtal vilket gick jättebra! Efter denna lektion så slutar jag men Erica och jag ska vra kvar och jobba duktiga som vi är. Ikväll blir det middag med familjen sen blir det filmmys med underbara tjejer. Evelina och Johanna. Vi får se vart kvällen tar oss, men en mysig soffa med härliga vänner är inte helt fel.
Imorgon ska jag försöka ta mig till graven och tända ett ljus för min morfar, ingen speciell dag eller så men jag har velat det länge.
Idag är det även en månad till min farmor fyller år, det betyder att om en månad har julafton redan pacerat. Tiden går sjukt fort. 
Cya Anna!

Inget väsentligt

2011-11-24 / 21:07:54
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Upp och ner, ner och upp. Så känns det just nu. Har ingen direkt kontroll på livet. Ena dagen bra andra dagen mindre bra. Idag är nog en bra dag. Engelskaredovisning som gick bra och ett tyskaförhör. En eftermiddag då jag skulle pluggat gick sådär men jag kunde det i skolan då vi gick igenom det så känner mig hyfsat lugn. Har haft ett samtal med Erica och ett annat med Evelina nu på kvällskvisten. Första advent nu på söndag, undra om julkänslan kommer då? Vi får helt enkelt se.
Detta kommer låta sjukt men jag ska gå och värma min riskudde sen ska jag sova.
Cya Anna!

onsdag.

2011-11-23 / 14:20:35
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Onsdag. Tänk vad underbart det hade varit om det hade varit Söndag. Då hade redovisningen och provet varit gjort. Men där är vi ju snart. Kämpa.
Idag blev det en kort dag i skolan då det visa sig att vi skulle ha halvstudiedag, inget att klaga på. Kom hem vid ett och har pluggat lite nu och ska göra det snart igen. Det är ungefär så dagen kommer se ut, ikväll blir det tv:n. Sista avsnittet av bron, usch sägar jag bara! En riktigt rå serie som har gått på ettan nu ett tag.
Det är några som har undrat vem förra inlägget är tillägnat till... tänker inte säga det men man kan fundera på om jag skulle säga de tre orden till just dig. Tror ni att jag skulle det så kan ni känna er träffad.
Cya Anna!

.

2011-11-22 / 21:27:56
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Jag älskar dig.

Italienska köttbullar

2011-11-21 / 20:45:38
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Studiedag idag och det blev verkligen en studiedag. Först på egen hand sen kom Erica och sen kom även Adam. Har fått mkt gjort och det känns väldigt skönt. Har även gjort italienska köttbullar med min mamma. Det blev väldigt lyckade men det blev lite starkt så det blev lite svettigt under middagen. Just nu sitter jag och tittar på tv med mamma. Ensam mamma söker och sista programmet, vi sitter med spänning och väntar på vilka de ska välja. Hoppas verkligen på vissa.
Imorgon blir det skola och likaså resten av veckan. Det blir även plugg som det blir resten av veckan. Helgen får vi se vad den erbjuder men starten på veckan ger ljusa förhoppningar för resten.
Det var en mysig dag hos farfar igår tillsammans med släkten. Var mkt med kusinerna. Det blev även en kvällspromenad tillsammans med Evelina.
Nu börjar det igen!
Cya Anna!

Kärlek

2011-11-21 / 14:53:40
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Cya Anna!

Sometimes you just know

2011-11-20 / 11:26:00
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Söndag. Trött men ändå pigg. Glad men ändå ledsen. Kan helt enkelt inte sätta fingret på vad det är. Idag så ska jag umgås med min familj och släkt. Jag ska njuta av deras sällskap och andas in lantluft. Som jag längtat. Men innan det så ska jag göra lite engelska, lyssna på musik och äta en polkastav.
Cya Anna!

Erica<3

2011-11-19 / 16:20:05
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Lördag och jag umgås med min bästa vän! Finns inte mycket att klaga på då. I fall ni undrar så är den bästa vännen Erica. Hon är väldigt bra hon! Vad gör vi då? Vi sitter med varsin dator och nördar och äter popcorn för fulla muggar, men vet ni vad när vi är tillsammans så behöver vi inte säga så mkt. Vi bara vet att den andra finns där.
Annars har vi inte gjort så mkt idag, det hette att vi skulle jobba på öppet hus men något jobb blev det inte. Man kommer inte till skolan för att prata om att vi är en FN-skola utan man kommer dit för att få reda på fakta om linjerna. Men i vilket fall som helst så "jobbade" vi. Sen efter blev det en sväng på stan, erica shoppade lite och jag hittade en bok som jag ska fundera lite på. Sen har vi ätit, snackat och skrattat. De är dessa stunder man njuter av!
Igår så blev det en fika med Erica och Eve efter skolan, det var mysigt. Sen tog jag en kväll hemma med familjen vilket var väldigt skönt. Idag får vi se vad kvällen erbjuder. Ska nog äta med familjen i alla fall. Det var dock inte det enda som hände igår, jag fick en ny telefon av mamma och pappa nämligen. Är jätteglad och jag gillar den jättemkt, har lite svårt att sms:a just nu men det kommer nog. Så tusen tusen tack mamma och pappa! ♥
Om jag kanske ska vara social med Erica nu då!
Cya Anna!

2011-11-18

2011-11-18 / 08:42:48
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Godmorgon!
Allt är fint här, skolan väntar snart och jag är oerhört glad över att den inte är lång idag. Är trött och vill bara krypa ner i sängen igen. Känner mig äcklig och skabbig, fy! Jaja, får glömma det och se glad ut ändå.
Dagarna flyger förbi och nästa helg är det första advent. Det är sjukt vad tiden går fort, det känns som igår då man gick till skolan för allra första gången. Nu sitter man på gymnasiet med ett och ett halvt år kvar, det är sjukt!
Igår så pluggade jag väldigt mycket och sen på kvällen så träffade jag Johanna. Vi bara satt och myste i mitt rum, mamma kom och prata lite med oss och vi skrattade så vi höll på att kikna. Jag tycker om er!♥
Helgen är lite småplanerad, imorgon ska jag tillsammans med Erica jobba på öppet hus och sen på söndag ska vi fira fars dag med släkten. Vi gör det lite i efterhand men inte mig emot. Måste även få med mig min far och mor till Telia då min telefon har lagt av igen. Dem är som gjorda för att inte hålla mer än ett år.
Nu ska jag läsa robinson cruose innan jag åker och möter Erica.
Cya Anna!

16 November

2011-11-16 / 17:41:13
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Den 16 november föddes en utav mina bästa/närmsta tjejkompisar, nämligen Johanna. Vi har känt varandra sen vi var sju då vi började spela handboll ihop. Det har gått upp och ner men vi har alltid stått vid varandras sida vilket jag är oerhört glad för! Du betyder oerhört mycket för mig och jag kan inte tänka mig ett liv utan dig som min vän. Så grattis igen min fina vän. Du är underbar. Älskar dig.

Breaking dawn

2011-11-16 / 17:30:43
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
"No messure of time is enough with you, but will start with forever"
Biopremiären igår natt var sjukt bra enligt mig. Filmen var helt underbar och allt var bara så himla bra. Romantik och drama blir en bra blandning. Enligt mig så var det nog den bästa filmen av dem, dock är de andra bra men deras kärlek till varandra blev som ännu mer tydlig i denna film. Den är helt klart värd att se om man sett de andra!
Idag så var det skola och jag kan säga att jag var inte glad när jag gick iväg till skolan. Usch, kände mig som ett vrak. Men men, mitt egna val och jag ångrar det inte. I eftermiddag har Erica varit här och vi har jobbat med vårat FN-arbete som jag ska prata om på lördag. Det känns som att vi fått ordning på det nu och vi utgör ett bra team. resten av kvällen blir det fortsatt plugg, speciellt rättskunskap, höll på att få hjärtattack av våran lärare idag. Ska även läsa min svenska bok så att Sofie och Erica får läsa vidare. Ne plugg var det ja.
Cya Anna!

Midnattspremiär

2011-11-15 / 18:08:37
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Min vanliga otur har kommit fram igen. Foten är svullen och jag mår väl som jag mår men det är inte så månag sura miner här ändå. Livet är rätt bra, underbar familj och underbara vänner. Ikväll tar jag med mig Eve på midnattpremiären av breaking dawn. åh vad jag gillar dom filmerna. Imorgon tar jag och träffar erica efter skolan. Dock ska vi plugga men man kan ju göra det under roliga omständigheter. Vi har ju alltid kul med varandra. På torsdag ska jag träffa Johanna och på lördag blir det öppethus jobb med erica, på söndag sen ska fars dag firas med nära och kära i efterhand. Ja livet leker vidare. Nu blir det en tupplur i några timmar sen lite plugg kanske. By the way, Laleh gör låtarna i så mkt bättre helt sjukt bra. är helt kär i henne. Nu ska jag ringa Eve.
Cya Anna!

Rädsla

2011-11-14 / 19:51:29
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Måndag och man brukar må på samma sätt varje måndag. Trött och kanske även lite grinig. Dagen i skolan var bra, intressanta lektioner och en rättskunskapslektion som blev inställd. Tog mig till coop och köpte vindruvor eftersom att jag var så himla sugen på det. Det satt fint ska jag få be att tala om. Annars har jag inte gjort mycket idag. Lite plugg och ska snart läsa min svenska bok. Tycker inte den är så intressant än men men, Erica sa att det blir bättre vid andra kapitlet. Fick mig även ett besök idag, strax efter att jag kom så plingade det på dörren och jag tänkte vem vill oss något klockan 14.00 en måndag. Jag tänkte att det var grannarna men icke. Där står en man som inte talar svenska, stoppar in huvudet i dörren och sträcker fram en lapp. På lappen står det att han har en dotter som är svårt sjuk och att hon har genomgått operationer det sista. Han undrade då om jag ville köpa hans bilder. Jag sa no thanko och stängde dörren och låste. Jag vet att de har haft detta problem i Lidköping hos bland annat min farbror och pappa har pratat om det. Jag var själv hemma och tyckte det var lite äckligt. Som tur var, var han ju inte argsint.
Det blev en lite paus i bloggandet då Johanna och Evelina hämtade upp mig för en snabbpromenad. Nu sitter jag och gör lite tyska. Snart blir det tv:n.
Det var sommar och värme!
Cya Anna!

Spending my time

2011-11-13 / 13:49:53
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
I väntan på farsdagmiddag..
Cya Anna!

A day full of joy

2011-11-13 / 11:36:14
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Åh, kvällen igår blev riktigt lyckad enligt mig. Tjejerna hade gjort det jättefint och jag kände mig så där extra fin då kusinen hjälpt mig och Johanna innan. Härliga vänner, god mat och mkt skratt tror jag gjorde hela kvällen. Den kommer finnas i hjärtat länge.
Johannas kamera stod självklart för korten.
En kväll man kommer minnas en lång tid framöver.
Idag så får vi se vad som händer, skulle åkt och kollat på fotboll då min bror spelar men han har fått åka hem då han inte mår riktigt bra. Så jag gick upp åtta dödstrött i onödan, så förmiddagen och resten av dagen blir chill men måste plugga lite också. Söndagar är ju en vilodag så jag brukar tolka det som de. Sen är det även fars dag som ska firas lite. Mamma har tydligen bakat en tårta i natt sa pappa. Ambitöst mamma, frågan är om det är sant? Minns jag rätt sa du att du hade köpt en tårta. Vem vet?
Cya Anna!

Galamiddag

2011-11-12 / 12:47:26
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Lördag och jag njuter av dagen än så länge. Gårkvällen spenderades här med Erica och Eve. Modevisning, tjöt och chips. En extremt lyckad kväll. Vi sa hej då hyfsat tidigt vilket inte är likt oss men det kommer en kväll idag med. Om någon timma kommer Johanna och Maria. Maria ska hjälpa mig och Johanna med våra frisyrer. Sen så ska vi slå in lite presenter som fixades igåreftermiddag. Blir en hel del när det är tre brudar. Jag hoppas på en perfekt kväll med perfekt sällskap.
Cya Anna!
♥ ♥

Ovissheten

2011-11-12 / 11:54:52
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Ovissheten-vet man eller vet man inte? Går jag och funderar kring något som inte är sant? Allt kanske bara är en inbillning. Vad är sant och falskt? Ärligt talat så vet jag inte längre..
Cya Anna!

Having a grate time

2011-11-10 / 18:30:31
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Att springa runt och leka i huset är underskattat. Tar mig en paus från busandet med brorsan. Känslan av ledighet känns helt underbart! Presenterna till mina brudar är typ klara också och även den till far. I helgen ska jag njuta av vänner och familj. Min fian kusins ska hjälpa mig och Johanna på lördag med. Som jag skrev i förra inlägget livet leker vidare.
Cya Anna!

Everything is just perfect

2011-11-10 / 11:25:02
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Engelskalektion och förlåt mina kompanjoner men mina tankar är på andra breddgrader. Varför har jag ingen som helst aning om. Just nu sitter vi i biblan och framför mig sitter Erica och Adam. Det ser ut som att dom jobbar och lyssnnar på musik men vad vet jag vad de egentligen gör bakom skärmen. Dock är dem alltid ambitiösa så jag är 95% säker på att dom jobbar.
Har en lektion till idag sen, vilket känns underbart och inte ett prov på två veckor. Dock finns det alltid annat att göra men just idag ska jag vara ledig och mysa till det med lillebror då de andra åker till Lichron. Tänkte att vi kunde se en mysig disneyfilm elr något.
Annars är livet väldigt bra just nu. Jag försöker njuta av varje sekund av det. Både med vänner och familj. Sen är jag en person som älskar att gå runt i pösiga kläder och bara lyssna på musik när det mörknar på kvällen. Mitt rum är inte helt fel heller. Har haft en period då allt bara gått neråt men nu så känns det som att det håller på att vända igen vilket känns underbart. Den gamla glada Anna kanske är på väg tillbaka. I alla fall psykist.
Har även funderingar på att bli psysionom och jag har fått använda mina kunskaper nu det sista vilket jag tycker är jättekul! Tankarna växer mer och mer. Vi får se vart vinden tar mig men nu ska den ta mig till Jamaica.
Cya Anna!

Happy birthday

2011-11-09 / 19:53:49
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Idag fyller en av mina bästa vänner år. Skulle jag beskriva dig med ett ord skulle jag säga underbar! För du är verkligen det. Vi har känt varandra i lite mer än ett år men det känns som en evighet. Jag älskar alla våra stunder tillsammans, glada som sorgsna. Du brukar ju säga att "vänner delar allt med varandra, det är de vi är till för". Jag är väldigt glad att du kom in i mitt liv. Grattis min fina vän!♥
Cya Anna!

Dienstag

2011-11-08 / 08:50:04
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Godmorgon!
Skolan har dragit igång igen och jag kan inte påstå att jag är glad över det men men, med härliga kompisar i skolan så funkar det helt okey. Bara att bita ihop innan jul. På tal om jul så har jag inte en enda julkänsla än. Brukar ha det vid denna tiden men inte år.
Allt är bara fin fint annars. Sovmorgon idag men vaknade tidigt ändå så tänkte att jag skulle pluggat lite men datorn var roligare. hehe.
Vad händer annars då? Jo igår fick jag lite kvällsbesök, utav två vänner som vart ute och promenerat en mil i kylan knäppa som dem är! Det var nämligen Eve och Johanna men det var kul att de stanna och sa hej. ♥ Imorgon ska jag på gymnaise information dock inte för min del och sen blir det chill för då är provet gjort.
På lördag ska jag på galamiddag. Ska bli väldigt roligt och intressant! Jag har tydligen inga problem med att välja kläder enligt Eve då jag har några långklänningar. Men Eve det är inte så enkelt.. Hjälp mig..
Cya Anna!
Ni är helt enkelt bäst!

Handbollsfamiljen har vaknat

2011-11-06 / 11:19:02
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Handbollsfamiljen har vaknat igen. Måste säga att nog kryper det lite i fingrarna. Min kusin spelar i IFK och det har gått bar för dem. Semi i B om jag fattat det hela rätt så snart drar mamma, jag och Oskar iväg och kollar på dem men först ska vi ut till Ulvåker och lämna av Erik. Sen får vi hoppas på att det går bra för Marcus så att vi får se en final med.
Igår kväll var jag hemma med familjen. Åt god mat och tittade på tv. Familjen la sig tidigt men jag myste ner mig i sängen och kollade på film och lyssnade på musik. Ett perfekt avslut på kvällen. Idag är det sista dagen på lovet och det var med en liten klump i magen man vaknade. Jag vill verkligen inte tillbaka. Prov och redovisningar väntar. Så i eftermiddag blir det plugg.
I veckan kan det bli så att det inte blir så mkt bloggande, då min bror ska söka in till gymnasiet och jag lovat att åka med mamma till olika ställen. Bland annat stadshuset och Lichron.
Nu ska jag läsa några sidor i naturen sen drar jag iväg och blir lite handbollstokig.
Cya Anna!

Heart of the world

2011-11-05 / 12:59:46
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Lördag. Dagen startade bra med en brunch och snart kommer Karin och Becka hit. Vi ska plugga, man hade gärna gjort något annat men då jag drömt mardrömmar om denna redovisning så är de bäst att vi pluggar. Igår var det alla helgona. (tror jag) Jag var på Balthazar med kusinen. Vi busa, pyssla och hade kul. Gick i gruvan några gånger och Tilde gjorde ett jättefint pyssel med lite hjälp av mig. Det var mkt mysigt.
Efter det åkte jag hem till mormor, dit mamma och pappa kom senare. Vi åkte vidare till morfars grav. Det är lite extra jobbigt en dag som den. Man blir påmind om hur mkt man saknar honom när man åker till graven och särskilt när massa människor står och sörjer bredvid en. Men för mig är det mänskligt att sakna någon.
Mormor åkte med hem hit och vi myste till det lite. Tittade på filmer, åt god mat och spenderade en mysig fredagskväll med familjen framför idol. Moa var helt otrolig och lika så Robin. Vi såg en film igår "Hur många lingon finns det i världen" En utav de bästa filmer jag har sett. Så himla mysig och rolig. Samtidigt som man skratta jättemkt så grät man. En mkt fin film.
Ikväll ska jag vara hemma och äta middag med familjen sen får vi se om det händer något annat. Är rätt slö idag. Imorgon kommer min kusin hem igen. Jag längtar så himla mkt efter henne, så nu ska jag försöka att umgås med henne så mkt som möjligt också. Har redan en sak planerad förmodligen. Men den kan jag inte säga här.
Glömde visa en bild som jag tog innan vi gick ut och åt i torsdags. Erica och Eve hade väldigt roligt till sällskapsresan. Johanna och jag frågade oss själva vilken nivå deras humor ligger på?
Cya Anna!

Balthazar

2011-11-04 / 10:22:08
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Kvällen igår blev jättlyckad. God mat och ett mkt bra sällskap. Efter mangos följde vi Johanna till tåget och vi begav oss hemåt Hentorp. Massa skratt och massa prat. Adam kom senare och vi fortsatte prata och skratta. Kvällen blev väldigt bra med andra ord.
Om en stund kommer faster och hämtar mig då jag och kusinen beger oss till Balthazar. Morgonen startade tidigt idag har nämligen hunnit träna också, tröttheten kommer känns ikväll då jag inte var i säng förens två men men det är de lovet är till för.
Cya Anna!

Resturant

2011-11-03 / 14:10:03
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Det känns som att det lider mot kväll redan då det börjar bli mörkt ute. Hösten tycker jag är en mysig tid, man umgås med familj och vänner och bara myser men den mörka delen tycker jag är trist. Men men. I natt har jag sovit gudomligt. Anledningen: min nya underbara säng. Den är guld värd. Vi var nämligen på IKEA igår hela familjen, mkt mysigt. Resten av dagen gjorde jag i ordning i mitt rum och myste framför tv:n med oerhört trötta ben och framför allt ett trött knä. På tal om det, så har det blivit svullet igen och beter sig bara knepigt. Vi får se vad som sker.
Idag tog jag en sovmorgon, sen har jag pluggat och ikväll så ska jag umgås med vänner. Vi ska faktiskt lyxa till det idag genom att gå ut och äta på mangos. Jag, Evelina, Erica, Johanna och kanske Becka. Kommer bli toppen. Nu ska jag fixa i ordning mig lite för att sen åka upp till Johanna och umgås lite innan.
Cya Anna!

En glad tjej

2011-11-01 / 16:53:33
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
En lång och skön sovmorgon. En god lunch spenderades med en fin vän vid namn Johanna. En härlig eftermiddag spenderades i mitt mysiga rum med bra musik strömmande ur högtalarna. En resterande kväll som är oplanerad men oplanerat är bra. En sak vet jag dock, att en fin vän snart sitter på tåget på väg hem till Skövde igen nämligen Erica. En glad tjej njuter av livet helt enkelt.
Cya Anna!

RSS 2.0