A night at home

2011-09-30 / 17:48:24
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Helgen ligger framför oss full med förväntan. Känns helt underbart. Den har inte så mycket planerat mer än imorgon då mamma och jag åker ner till stan för en mysig dag bara vi två tillsammans. Ikväll blir en lugn hemmakväll med mina bröder. Erik är på igång och vi ska laga tacos. Sen börjar ju idolfinalena ikväll. Det man går och väntar på. Tittade in på min fasters blogg precis och såg att min blogg var uppmärksammad. Det är skönt att se att ni har det bra. På så sätt så är en blogg en väldigt fiffig uppfinning.
Har inte så mycket mer väsentligt att säga så vi hörs när vi hörs.
Cya Anna!

....

2011-09-29 / 20:44:40
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Inlämmningen är inne. WOHO! Känns underbart. Nu blir det vila förutom imorgon eftermiddag då det blir redovisningsplugg. Idag har vi yrat runt på stan och mkt klokare blev vi inte så mamma och jag åker ner på lördag. Fick mig en vinterjacka och ett par vinterskor. En del av mina presenter. Tack mamma och pappa! Pizza fick vi även till kvällsmaten, det satt inte fel. Nu ska jag kolla resten av idol sen blir det chill innan sängen för jag är helt slut! Imorgon blir det tacomys med bröderna då mamma och pappa inte är hemma.
Cya Anna!

Deutschklasse

2011-09-29 / 09:01:23
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Tyskalektion och min koncentration ligger på noll. Vi ska skriva en artikel men jag orkar inte har redan gjort en men vi måste tydligen göra två. Jaja vi tar tag i det snart. Många av er kommer tycka att jag är sjuk i huvudet nu när jag kommer berätta detta men jag kunde inte sova i morse och mamma kommer in och säger att vi ska till stan och shoppa efter skolan. Åh vad kul men jag har en inlämmning till imorgon mamma. Hehe var mammas svar. Men stan lockade väldigt mycket i mina öron så jag satte mig och gjorde samhäll då jag hade tid över i morse. Det är något jag kan meddela er att göra, plugga på morgonen för de är då hjärnan är som fräschast. Nu sitter inte jag och säger att jag gör detta jämt för de gör jag verkligen inte men idag var ett undantag!
Bäst att återgå till det jag ska göra egentligen.
Cya Anna!

Sometimes relaxing is the best thing to do

2011-09-28 / 20:50:35
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Att vara på skolan till 17.20 är inte okey. Det vill jag gärna inte göra om. Var hemma lite innan sex, kom hem till en ängel nämligen min mamma som hade gjort mat. Ni anar inte hur hungríg jag var när jag kom och mamma hade gjort curry-kyckling paj, det var sjukt gott! resten av kvällen har varit lugn och skön. (Jag har inte pluggat Erica) Har en inlämmning till fredag som i stort sett är klar men ska ta mig i kragen imorgon när jag slutar tidigt och göra klart den. Sen blir det redovisningsplugg av projektet. Annars då förutom plugg så är livet väldigt bra. Jag fyller år snart, jag var i karstorp igår med familjen och myste innan matchen. Sen får vi ju inte glömma att jag har världens bästa vänner! Verkligen världens bästa!  Det är skönt när livet leker även fast skolan är sjukt jobbig!
Cya Anna!
Karstorp igår!

Derby

2011-09-27 / 17:34:01
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Tack Carro och Josse för erat stöd i förra inlägget. JAg borde nog ta det lite lugnt så det är precis vad jag ska göra. Jag ska njuta av en härlig kväll med hela min familj på Lillegårdens IP. Brorsan spelar derby mot AIK och vi hoppas på vinst. Nu rullar bilen, bäst att kila.
Cya Anna!

Just nu hatar jag samhäll!

2011-09-26 / 17:29:46
Kategori: Allmänt - 2 Kommentarer
Jag sitter här och får snart ett stort hysteriskt dampryck ungefär. Vet att det låter helknäppt men jag blir galen på våran samhällsinlämmning. Just nu står den mig upp i halsen. Känns som att allt jag gör blir fel och ingen fakta hittar jag nu heller. Ne utbrottet är nått vilken sekund som helst!!!!!!!!!!!!!!! Snälla gud jag ber dig, hjälp mig....
Cya Anna!

Birthday is coming

2011-09-25 / 19:14:07
Kategori: Allmänt - 1 Kommentarer
Helgen är snart över och för att vara helt ärlig så är det lite deprimerande. Men nu när jag tänker tillbaka på den så har det varit en väldigt bra helg. Skulle jag sammanfatta den med ett ord så skulle jag säga mysig. Bara allmänt skön. Idag har jag varit på fotboll med pappa och lillebror. Den andra spela nämligen, dock blev de en stor förlust. Matchen var i Vartofta, världens ände kändes det som. Pappa lät mig köra hem, det gick jättebra och jag tycker det är jättekul. Sista rondellen var sådär men det är ju en övningssak. Om 13 dagar fyller jag sjutton, ett år som man kan hoppa över känns det som. Finns ingen vits med det, inte juridiskt eller på något annat sätt. Det blev inte ett så intressant inlägg men det kanske kan komma senare ikväll eller imorgon. Såg nämligen en film nyss "Trust". En film som gjorde att vissa tankar växte fram.
Bilder från fredagen.
En gäng underbara brudar!

Come with me.

2011-09-24 / 23:27:43
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Det blev en mkt fin lördag. En bio med lillebror, en god middag med min familj, sällskapsspel med mina bröder, fångarna på fortet och saken som jag tror gjorde hela min lördag. Filmen water for elephants. Det var nog den finaste och den mest romantiska film jag har sett på väldigt länge. Den värmde verkligen in i hela själen. Det kan nog vara den bästa film jag sett. Har ni inte sett den, se den!!!
Nu ska jag kila i säng för imorgon åker jag med pappa till Kinnarp och kollar då Erik spelar fotboll. Kanske kan få övningsköra med. Hehe
Cya Anna!
Bilder från weheartit.com

Saturday loving

2011-09-24 / 13:03:16
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Lördag och helg! Lovely. Gårkvällen var väldigt mysig. Jag, Erica, Johanna, Rebecka och Evelina var hemma hos Eve. Lagade god mat, käkade godis och kollade på en grymt bra film. En blomma i afrikas öken. Som jag sa en grymt bra film men samtidigt hemsk. Det fanns stunder då ögonen fylldes med tårar. En film alla borde se! Var hemma vid etttiden, mötte upp min bror också. Båda blev pigga av att cykla hem så vi bestämde oss för att kolla på en film men jag lyckades somna när jag la mig i soffan så Erik väckte mig halv tre tror jag.
Om någon timma så åker jag och Oskar förmodligen iväg på bio. Bilar 2 blir det, hoppas att den är någonlunda rolig i alla fall. Ikväll vet jag inte vad som händer men en hemmakväll skulle inte sitta helt fel särskilt inte då vi ska grilla men vi får se vart vinden tar mig.
Bilder från igårkväll kommer så fort Johanna fixat iordning dem.

Cya Anna!

Snälla bli min

2011-09-21 / 21:27:52
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer

Förra inlägget var inte så peppande. Men kan försöka att göra detta pepp. Har haft en lugn och skön eftermiddag i hemmets vrå. Fick lite läxor gjorda osv. Ikväll har jag varit ute med Evelina. Det är skönt på kvällskvisten att bara gå ut och gå och prata av sig med en väldigt bra vän. Ni kanske har märkt att de händer ganska ofta här. Men jag gillart. Imorgon är det skola igen och sen ska jag laga middag till familjen, schnitzel står på menyn. Sen kanske jag kan göra klart något skolarbete. Finns ju alltid något "roligt" att göra. Förövrigt så längtar jag till fredag. Även sommaren och min födelsedag finns det längtan av.

Cya Anna!

 


JAG VILL HEM!

2011-09-21 / 14:00:52
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Sista lektionen nu och jag vill bara hem. Försöker underhålla mig med cameroid men jag lyckas inte så bra. Evelina sitter vi ena sidan och speglar sig och Erica unnar sig med facebook. Rebecka sitter och är koncentrerad. Den duktiga av oss fast nu har Erica också börjat. Bäst att återgå till arbetet. Vi hörs.
Cya Anna!

Find the bright moments

2011-09-20 / 21:29:16
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Ögonen går i kors och jag vet att klockan är 21.30. Jag vet också att det inte är normalt att vara 16 år och vara trött vid denna tid men går man samhäll till klockan fyra på tisdagar så är det okej att vara trött tycker jag. Särskilt då gympapasset var väldigt jobbigt så pass jobbigt att lilla jag har väldigt ont i mina ben just nu, det är också okej då man ägnat de senaste timmarna till plugg. Men känslan när man får bocka av en läxa är underbar. Nu är det bara historia och matte imorgon. Men det tar vi då.
Tänkte berätta något annat än skolan, har spenderat eftermiddagen hos mormor där vi åt mat och bara hade det allmänt gött i några timmar. På fredag ska jag vara med världens bästa brudar. Mamma och jag ska på bio snart vilket var väldigt länge sen. Mamma mia var nog sist. Hehe.. Min födelsedag är snart också. Så även om livet är lite pissigt ibland och man känner för att ge upp som typ nu så måste man försöka hitta de positiva med livet. Find the bright moments. Lev vidare och njut av varje dag för det ska jag. Just nu ska jag och njuta av min säng med min underbara bok.
Cya Anna!
weheartit.com

Montag

2011-09-19 / 19:04:08
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Tittade just på klockan och fick nästan en chock. Oj vad fort denna dagen har gått. Skolan till 14.20 sen stan en snabbis och sen bar det av hem för att plugga. Här har jag suttit sen dess(förutom matpaus), har fått undan massor av grejer känns jättebra. Det blir som en lättnad då man blir av med läxor, imorgon ska jag fortsätta på samma spår. Vi ska tydligen till mormor också på middag. Annars då, det är måndag igen och det känns skönt att veckorna flyter på nu. Längtar till lov väldigt mycket. Resten av kvällen kommer spenderas i soffan med mys. Ensam mamma söker och lite annat smått och gott.
Cya Anna!

Ingen mamma på några år

2011-09-18 / 20:07:58
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Söndag och helgen lider mot sitt slut. Usch säger jag bara. Imorgon är jag inte pepp på skolan, det känns som att denna helg flygit förbi. Jag har verkligen fätt känna på vuxenlivet och helt plötsligt så är sömnbrist ett faktum. Igår så var vi bara hemma efter fotbollen, jag sov lite, städa, plocka undan och gjorde sånt mamma brukar göra då hon är hemma. Oskar gjorde pilbågar och erik var i sin datavärld. På kvällen åt vi pizza och kolla på tv. Vi såg en väldigt bra film på femman, the gameplan hette den. Mycket rolig och samtidigt förmedlade den ett bra budskap. Idag kändes återigen vuxenlivet på då Oskar hade golfavslutning och två timmar av kyla spenderaes på golfbanan. Sen bar de av hem och fixa de sista så att de skulle kännas hemtrevligt när föräldrarna kom in genom dörren igen. Då kom saknaden fram. Det är konstigt egentligen, vi har klarat oss hela helgen själva men när de kommer hem igen så är det skönt att se dem. Men en sak som jag kommit fram till efter denna helg är att mitt liv som mamma kommer att få vänta i några år, då jag känner att orken och kraften inte finns där.
Om inte alla redan fattat de så har mina föräldrar inte varit hemma i helgen då de firade bröllopsdag i fredags.
Dessa blommor fick de av oss barn. Mamma blev i stort sett tårögd..
För några minuter sen så gick Johanna hem. Vi var ute och gick. Båda behövde prata av sig lite om livet. Det är viktigt att man tar sånna stunder och bara pratar av sig lite. Du betyder väldigt mycket för mig även om jag inte är bäst att visa det.
Nu ska jag faktiskt lägga mig och kolla på idol hur länge jag kommer vara vaken blir en annan femma. Ni kan testa själva att vara barnvakt till en nioåring en hel helg full med aktiviteter jag lovar ni kommer ha sömnbrist.
Johanna och jag tog lite kort förut.
Cya Anna!

Vuxenlivet

2011-09-17 / 12:38:40
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Lördag och jag skulle vilja sova men det går ju inte riktigt när man är barnvakt. Gårkvällen blev sjukt bra, underbart god mat. Vi gjorde trerätters först, rostat bröd med pesto, tomater och mozzarella på, sen till varmrätt gjorde vi lasange och till efterrätten böev det en enda stor buffé, pannacotta, kladdkaka och tryffelkaka. Även ett stort fat med frukt. Sen hann vi naturligtvis med sckräckfilm inte så oväntat ioförsig. Tror att de lämnade huset lite innan två, självklart så vakanr Oskar när syskonen är som tröttast. Det blev bara till att lägga sig i mamma och pappas säng och erik fick axla rollen som storebror och läsa godnattsaga. Det hjälpte inte men jag tror vi alla somna lite efter tre. I morse var det tidig uppgång då det är våmbsdagen och fotboll för båda mina bröder. Om en stund kommer kusinen och kollar på cykel och sen drar jag och kollar Våmb mot IFK. Ikväll blir det mys hemma och förhoppningsvis en natt med sömn.
Cya Anna!
Förrätt:
Varmrätt:
Efterrätt:

On my own

2011-09-16 / 08:52:15
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Guten tag!
Mamma och pappa är på väg ut genom dörren och snart även jag. Fredag innebär sovmorgon och en kort dag i skolan. Efter skolan ska jag hem och fixa lite sen kommer Eve och vi fixar ännu lite till inför ikväll sen så drar vi och möter de andra. Ikväll ska nämligen en del av gänget komma hit, vi ska laga lite mat och bara ha det allmänt gött! Samtidigt ska mina bröder vara hemma vi får se hur detta blir.
På egna ben på egen hand, ni ska få se att jag kan ro iland.

Cya Anna!


Have you ever loved somebody it makes you cry?

2011-09-14 / 17:59:03
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer

Jag vill ha fredag och helg och det nu! Jag är trött på skolan, trött på maten, trött på naturkunskap och jag är trött på Maud. Ni ser jag är trött på skolan. Idag sluta vi halv tre men jag, Eve, Erica och Becka var kvar och plugga. Det var bra för hemma får jag inget gjort. Imorgon blir det samma sak för mig för då ska jag vänta in Erik för sen ska vi fixa en sak. Hemligt. 
Ikväll ska jag på fotboll eller rättare sagt om en halvtimma är matchen så vi ska åka snart. Brorsan spelar elitkval och morbror kommer. Annars då, Svergie erbjuder regn varje dag och när man slänger in en skymt på min fasters blogg så blir man lagom avundsjuk. Sen såg jag att min farbror drar till Miami snart. Vad är detta eller? Får hoppas på att Sverige erbjuder lite värme snart. 
Förresten min dator är fixad! Happy face!
Cya Anna!  

 


Redo för fotboll!


Aldrig orientering igen!!

2011-09-13 / 16:49:11
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Aldrig mer orientering!!! WOHO! Ni anar inte hur stor min lycka är just nu, vi hade hoppats på att de skulle ställa in allt när de var sånt väder som det var men nej så blev det inte. Ska jag vara helt ärlig så är jag glad på ett sätt för nu är det gjort och jag kommer aldrig göra det igen. 13 kontroller, jag läste karta och Erica sprang och tog kontrollen. Bra samarbete där. Jag måste medge att jag är grymt stolt över oss. Evelina skicka sms och skrev att de var klara, då blev jag sur men det visa sig att de hade en kortare bana. Men jag blev inte glad, pissväder och de är klara. Men men jag är hemma och det är över för en gångs skull. Resten av dagen blir det att ta det lugnt, Eve och jag skulle gjort svensla men vi gör det imorgon innan vi åker på fika hos Johanna. Sen ska jag på fotboll på kvällen tänkte jag. Snart är halva skolveckan klar, illgött. Ser ut att bli en bra helg också. Ska försöka övningsköra någon dag med, så mamma och pappa vet att ni kollar in här. Ni kan ju komma på en dag, pretty please.
Cya Anna!
Ni är bäst!

Dream

2011-09-12 / 21:10:35
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Glöm ditt förflutna och sikta framåt!

Vardagen

2011-09-12 / 17:35:37
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Det är kul när man får datorer i skolan och det fungerar. Men frågan är hur många det fungerar för, hur många som inte har lite problem? Min åker nämligen in på lagning imorgon. Inte okey och framförallt inte kul!!!! Igår så gick det inte att ladda och det var inte laddaren det var fel på för den funka i min brors dator. ÅÅÅHHH!! Ibland blir jag väldigt irriterad på tekniken. Så det var bara göra en felanmälan så får vi se vad som händer.
Annars då jo men det är måndag igen. Veckorna flyger förbi, det är bra. Ju närmare kommer vi min födelsedag och lov. Denna veckan har inte så mkt planerat. Imorgon är det orientering med skolan, det värsta som finns enligt mig. Jag sitter hellre en hel dag i skolan än det. Men men kommer jag inte hem ligger det på skolans ansvar.( Så bloggar jag inte på ett tag så är jag bortsprungen) Sen är det inte så mkt mer, Evelina och jag ska jobba med vår uppgift till projektet någon kväll och på onsdag blir det fika hos Johanna med "tjejmys". Sen ska väl helgen erbjuda på roligheter förhoppningsvis om allt går min väg! PÅ fredag firar mina päron 5-årig bröllopsdag.♥
Oskar och jag hade lite roligt förut. Ska nog gå och pussa på han lite till min lilla ängel.
Nioåringen utbrast "Anna det här är ju konst" haha du är för go ibland.
"Det där ser ut att vara på riktigt"

Pluggstuga

2011-09-11 / 12:40:33
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Söndag. Deprissonens dag. Kan man lugnt säga då det gäller denna dagen. Usch det blev ingen bra start på dagen. Ibland kan man undra vad man gör för fel hela tiden och om det bara är jag som gör fel? I vilket fall som helst ska jag försöka bli på bättre humör då jag ska iväg till Erica sen och ha pluggstuga. Det var ett tag sen sist. Dock har jag redan börjat lite eftersom att vi inte går samma matte och hon inte har rättskunskap. Då tänkte jag att jag gör de innan. Annars så kommer det nog inte hända så mkt idag, slänger väl på några bra filmer i eftermiddag/kväll. Älskar filmer. Det har ni nog listat ut nu vid det här laget.
Cya Anna!
Såhär såg det ut sist vi hade pluggstuga.

KÄRLEK

2011-09-10 / 21:41:29
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Ligger här i min säng och är på ett ypperligt humör. Farmor åkte för en stund sen och det blev en ritkigt mysig kväll. Pappa grilla, troligtvis så lider den säsongen mot sitt slut tråkigt nog. Tårta fick vi även i oss. En perfekt lördagskväll helt enkelt.
Som jag skrev i början så är jag på ett ypperligt humör. Jag känner glädje i hela själen, jag känner mig lycklig. Dock finns det något som saknas som jag och Maria tidigare idag hade en lång diskussion om. Killar. Denna ständiga fråga som alltid kommer upp oavsett om man vill eller ej, "hur går det med killarna då?" Jo men det är som det brukar. Det ligger på hatthyllan. Idag sa jag rätt ut till Maria som det är, jag vill bli kär och det nu!! Jag vill kunna känna pirret som i stort sett alla i min närhet känner. Det där lilla extra som knyter samman säcken. Som fyller ut själen på ett annat sätt än vad vänner och familj gör. Kärleken. Det är det jag vill känna. Maria sa till mig, "det kommer, jag lovar. Man ska inte leta för då kommer dem." Jo sure att de gör. Jag ser inga här inte. Jag vet att jag kanske låter patetisk men jag vill bli kär. Så sjukt mkt. Maria har lovat att hjälpa mig om det går åt skogen om några år. Nu låter detta som en kontaktannons och nappar någon så skriv en kommentar vettja. Men det var absolut inte meningen att det skulle bli det. Visst att jag är nöjd med livet som det är men jag tror att en kille skulle göra allt sådär extra bra. Någon man kan dela annat med. Det där pirret, skrattet och smygandet. Spänningen och framförallt kärleken för i mina ögon verkar den underbar. En kille skulle förgylla vardagen på ett annat sätt.
Det blev ett långt inlägg och jag hoppas att ni orkade läsa det, tänkte slänga upp en bild på en film jag såg innan farmor kom. Den var så fin. A little bit of heaven. Handlar om en kvinna som får cancer och får reda på detta väldigt sent. Samtidigt så blir hon kär. Verkar som att dagens tema i mitt liv är kärlek och det stämmer, Maria och jag hade djupa diskussioner som killar, barn, skilsmässor och livet.
Cya Anna!

Is it the look in her eyes

2011-09-10 / 09:56:44
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Godmorgon!
Känns fel att säga godmorgon denna tiden, när man säger godmorgon så känns det som att klockan är sju och inte tio. I vilket fall som helst är det morgon och om några minuter kommer Maria förbi innan hon åker ner till Jönköping igen. Vi är inte syskon men det känns som att det är en syster som kommer och inte en kusin. Ni anar inte hur mkt jag önskar att hon bor här ibland. Men jag tänkte faktiskt att jag ska åka ner och hälsa på framöver.
Igår så träffade jag Johanna, det blev inte riktigt som planerat men det blev bra i alla fall. Patrik kom och så gjorde även Evelina. Vi var ute och gick i kolsvarta Hentorp. Fatta inte riktigt vad vi tänkte med. Men i vilket fall så var det en mysig kväll, som slutade med Days of our lives.
Ikväll kommer farmor hit vilket jag tycker ska bli jättekul. Vi ska äta god mat och bara ha det allmänt trevligt. Farfar skulle kommit också men han hade annat för sig och likaså mormor.
Cya Anna!

Friday friday

2011-09-09 / 11:54:57
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Dagarna smiter förbi. Göteborg igår med klassen, det var kul. Emigrants huset och världskultursmuset och sen stan. Det var en bra och mysig dag. Thaimat fick vi i oss också inne på arkaden. Nu sitter jag här med Erica och Becka. Ett mkt bra sällskp skulle jag vilja påstå. Ikväll så vet jag inte riktigt hur det blir, jag skulle träffa Johanna och det ska jag men jag vet inte om det blir imorgon eller ikväll då min kuisn är hemma och det är ju inte varje helg hon är hemma. Om någon timma får jag åka hem och ta helg och jag kan säga att jag längtar, men innan svenska då bloggen ska användas i projektet. Det blir intressant.
Cya Anna!

Would you take a walk with me?

2011-09-06 / 20:28:32
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Statistiken gick upp när man skrev om brorsan, kanske ska göra det varje dag. Fast nej, inte i dag i alla fall. Idag är jag på ett sådär lite extramysigt humör, ni vet då man gillar att sitta i sitt rum och bara vara. Lyssna på musik, kura in sig i en filt och känna att hösten är här. Jag gillar mitt rum skaprt. Har fört in lite färg nu med. Det är mitt och bara mitt. Annars har det inte hänt så mkt idag, en lång och seg dag i skolan. 9.30-16.00. Det var segt, matte som jag förövrigt fick beröm i kanske har fått lite av Jonas mattehjärna trots allt. Naturkunskap, idrott och tyska. Det funkar men inte det bästa. I eftermiddag har jag fått undan ännu mera plugg så nu kan vi bocka av engelska inlämmning + läxa, vi kan även bocka av rättskunskap. Imorgon blir det matte.
Resten av veckan ser ut ungefär så här, onsdag: skolan och stan en snabbis sen plugg. Torsdag: Göteborg med klassen, tror att det kommer bli en toppendag. Fredag: Skola, träna och på kvällen ska faktiskt jag och Johanna umgås bara vi själva. Det var oerhört länge sen vi gjorde det. Det blir mys för hela slanten och tjöt. Kanske en rulle också. Men det ska bli skönt att få lite kvalitetstid med henne. Man måste vara själva lite med och inte alla på en och samma gång.
Nu blir det film eller grey´s. Men först bilder på mitt rum. Imorgon vankas det sovmorgon.
Cya Anna!
Har egen balkong med, lyxigt kallar jag det.

Älskar dig av hela mitt hjärta

2011-09-05 / 19:45:02
Kategori: Allmänt - 1 Kommentarer
Ny vecka nya möjligheter. Sitter här med min lillebror inte den minsta men det mellersta. Deep talk pågår, det är inte varje dag man har det med honom ska jag få be att tala om. Han behöver ju trots allt lite stöd av sin syster. (Eller inte längre) Kan tyvärr inte tala om här vad de handlar för då ska han slå ihjäl mig och jag tror att det kan ligga något i det. Nej men det verkar som att detta inlägg blir tillägnat brorsan och det gör ju inget. Det är ju inte varje dag vi båda är hemma samtidigt och kan umgås. För även om han går mig på nerverna ibland så är han fortfarnade min bror och jag måste medge att jag älskar honom. Väldigt mkt.
Igår var en lugn dag och jag känner mig lite bättre från i lördags. Idag har det varit skola och väldigt mkt plugg! Snart blir det tvmys då alla bra program dragit igång. Annars är det inte mkt planerat denna vecka har faktikst tänkt att få undan allt plugg innan helgen så att jag kan få vara ledig.
Cya Anna!

I will lead you home

2011-09-03 / 19:12:54
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Även fast man blir sjuk så kan man få lite lyx. Mamma gör nämligen trerätters. Mums. By the way sovstunden hjälpte i 30 minuter sen mår jag som jag mår nu.
Cya Anna!

Sjuk

2011-09-03 / 14:23:03
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Det är verkligen inte okey att bli sjuk på en lördag. Verkligen verkligen inte okey!!!!!! Alla mina planer gick åt skogen. Skulle träffat Erica och det går ju inte nu. Så om du ser detta Erica jag har försökt ringa din mobil, sms:at din mobil och skickat meddelande på facebook att tyvärr så kan vi inte träffas idag. Tror jag går och lägger mig och hoppas på att må lite bättre ikväll. Åkte med mamma och mormor en sväng ändå idag och övningskörde lite och nu är det andra gången någon tutar på mig i trafiken och ändå har jag skylt och gör inget fel. Mamma blängde och mannen satt bara och titta ner i bilen och fick dåligt samvete. " Alla är vi barn i början"
Cya Anna!

Mother and daughter

2011-09-02 / 22:54:42
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Ville bara säga till dig mamma att du är en väldigt fin människa och du betyder jättemkt för mig. Det känns som att vi har en mkt bra mor-dotter realtion som inte så många har. Du är som min bästa vän. Jag älskar dig även om jag inte är så bra på att visa det.
Det finns ingen som du.

Happy Friday

2011-09-02 / 16:29:38
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Fredag finally! Har fått väldigt stränga order att inte plugga idag så det är nog bäst att lyssna på dem. Som jag skrev igår så var det en kort dag i skolan, efter den åkte jag, Eve och Erica ner till stan och hamna på hemmakväll och även donken för de andra två, dock var jag bara sällskap idag. Just nu så sitter jag och mormor i vardagsrummet och bara myser av lycka. Mormor ska nämligen bli gammelfarmor och jag ska få en syssling då min kusin väntar barn. Åh så kul! Det var hela 9 år sen det fanns en liten bebis på mammas sida och då var det min skitunge till lillebror. Det blir kul.
Ikväll blir det en hemmakväll, skulle träffat Johanna men det blev ändrade planer på det. Det är inte helt fel det heller ibland. Imorgon blir det en dag med mamma och mormor och massa ärenden. Då är det jag som ska förflytta oss då jag ska köra bil. Annars har jag inga mer direkta planer för helgen. Nu ska vi fortsätta njuta av lyckan och att de är fredag.
Cya Anna!

Live life

2011-09-01 / 22:07:15
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Haft en toppendag verkligen. Känns skönt att ha fått lite avbrott i vardagen. En tur till stan med Erica som jag sa i förra inlägget och nu ikväll kom Evelina ner en sväng. Det är bra att kunna släppa själva vardagen lite för en stund och tänka på annat. Ville bara säga några ord innan jag snart kryper till sängs. Glöm inte att ta vara på varandra och njuta av varandras sällskap. Man vet aldrig när sista gången är.
Imorgon väntas skola 9.30-13-10. Inte helt fel efter det ska jag hjälpa Eve med lite grejer, kanske träna och senare träffa Johanna innan hon begär sig iväg till Patrik.
Cya Anna!

Att du lever med det i all evig tid

2011-09-01 / 17:03:54
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Har haft en toppeneftermiddag med Erica. Skolamaten erbjöd inte de bästa idag och en eftermiddag med en fin vän lockade mer. Så vi hamna på bakeoff, kycklingkebab och en cola. Satt mkt fint. Sen kollade vi runt lite, hittade en jättefin jacka på kappahl så jag ska nog skriva upp den på min önskelista som jag började med igår. Det finns en hel del att välja på. Det var en vinterjacka dock men åh den var så fin och Erica tyckte det var Anna-stil över den och det kan hon nog ha rätt i. Så mamma och pappa där har ni en grej. Vad händer mer i mitt liv då? Inte så mkt, en inlämmning gjorde jag precis klar och nu ska jag räkna lite matte sen blir det nog chill. Helgen finns det inga planer i men det är skönt det med. På torsdag nästa vecka åker vi till Göteborg med klassen. Blir nog nice.
Cya Anna!

RSS 2.0