Krank

2012-02-29 / 09:54:23
Kategori: Allmänt - 1 Kommentarer
Det blev ingen skola för mig idag. Hände något med mitt knä igår på idrotten så det är lite svårt att gå idag så mamma tyckte det var lika bra att vara hemma en dag. Just nu sitter jag i soffan och har läst lite religion och ska göra lite svenska nu. Jag gillar inte att vara hemma och särskilt inte när jag inte är dödssjuk då blir jag mest rastlös. När allting äntligen var bra så ska det alltid hända ngt för att förstöra allt igen!!
Mamma är hemma en stund med nu så jag ska se om vi inte kan hitta på ngt!
Cya Anna!

12-02-28

2012-02-28 / 19:13:50
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Sitter här och tar en paus i pluggandet. Kom hem 17.15 idag och då var jag helt slut då dagen gått i ett. Allt från matte och idrott till möte. Det var då uppskattat att mamma hämta mig så att man slapp trängas på bussen. Sen jag kom hem har jag pluggat(höll på att somna) och käkat. Sitter just nu och har käkat lite glass som är helt ok enligt LCHF. Ska strax ta tag i religionen igen och 20.00 blir det top model. Älskar det verkligen, i alla fall den svenska. Resten av veckan blir plugg, lite träning förhoppningsvis och på torsdag tar jag mig till optikern. Helgen ser också ut att bli mysig.
Cya Anna!

Squeeze me

2012-02-27 / 21:29:33
Kategori: Allmänt - 1 Kommentarer
Veckan har dragit igång igen och likaså stressen. Skolan flöt på bra och historian blev inskickad på lektionen. Efter skolan blev det Elins Esplanad med familjen, köpte mig ett par byxor och leggings. Sen har eftermiddagen bestått av plugg. Blev klar nu och sitter och tittar på den nya serien på trean, den verkar dock inte så bra just nu så sängen känns väldigt lockande.
Cya Anna!

Lovely sunday

2012-02-26 / 11:25:07
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Fina söndag. Underbart väder. Underbart humör. Tänk vad lite solsken kan göra. Har varit och tränat nu på morgonen, övningskörde dit och det var ett bra tag sen. Gick riktigt bra, antar att det satt kvar i ryggmärgen. Men jag ska ändra på det nu och be att vi övningskör mer. Just nu ska jag skriva det sista på historian och sen be mamma läsa igenom den. Erik gör a-lagsdebut idag så jag tänkte gå med familjen och titta på det eftersom att vädret är så underbart.
Åter till plugget!
Cya Anna!

Ovärt

2012-02-25 / 18:37:04
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Humöret är lite blandat idag. Ena stunden jätteglad och andra stunden inne i djupa tankar. Har sovit en stund nu så hoppas att jag blir på bättre humör. Idag har jag pluggat, städat och promenerat. Jag har även blivit en sträckning rikare i vaden. Ikväll blir nog en hemmakväll också som det ser ut nu. Pappa och mamma fixar lite käk nu och sen är det mello. Får se om vi kan hitta någon bra film efteråt jag mamma och pappa.
Det känns som att jag inte gör något vettigt och borde ut och träffa vänner men ibland är det bara så skönt att vara hemma och umgås med familjen. Gå runt i myskläder och bara äta gott.
Ett helt ovärt inlägg men det blev i alla fall något av det.
Cya Anna!

Efterlängtade fredag

2012-02-24 / 17:40:39
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Äntligen är den här. Som jag har längtat. Just nu sitter jag i min säng, med mysiga kuddar och filtar. Kom hem för en stund sen efter en liten eftermiddagsfika tillsammans med Evelina och Erica. Jättemysigt verkligen, rådhuset får alltid den mysiga effekten på mig. Hela helgen är oplanerad och jag gillar det. Är sjukt trött och vill helst ligga i sängen hela helgen. Men något ska jag nog hitta på. Övingsköra kanske?
Ikväll i alla fall ska jag mysa med familjen, vilket inte händer alltför ofta längre. Pappa hade beställt något kött vi skulle pröva och mamma har bakat paj. Så en kväll i soffan sitter fint efter det.
Ha en bra helg allihopa. Nu ska jag slänga på någon bra serie.
Cya Anna!

Mysiga torsdag

2012-02-23 / 19:00:34
Kategori: Allmänt - 1 Kommentarer
Dagen i skolan flöt på oerhört bra. Det var chilla lektioner och lärarna var inte närvarande så det blev eget arbete vilket jag gillar. Efter skolan blev det hem och käka, göra historia och sen åkte jag och mamma till mormor. Det var jättemysigt bara vi tre, vi åt polkaglass och tjöta på. Sen när jag och mamma är ute och åker bil kan lite vad som helst hända till Ted Gärdestad. Jag har verkligen världens bästa mamma! Skulle inte byta något i hela världen för dig, inte min pappa heller.♥
Plugget har jag lagt ner för idag och nu ska jag njuta av denna torsdagskväll. Imorgon är det fredag och första veckan är redan över. Hoppas seröst att alla veckor gå så här fort fram till sommaren.
Cya Anna!

Thursday

2012-02-23 / 10:33:47
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Samhällsekonomi just nu och jag är inte så hemskt intresserad. Som tur var, var inte läraren här hela lektionen så vi fick jobba självständigt. Började åtta idag men kunde ha legat i sängen för vi fick inställt jaja. Fick umgås med underbara människor istället.
Ne om jag skulle återgå till lektionen.
Cya Anna!

Workout

2012-02-22 / 18:36:59
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Sitter just nu och väntar på käk. Är vrålhungrig då jag kom hem från gymmet för en stund sen. Har tränat tre gånger denna veckan, det känns jätteskönt och när man inte gör samma saker varje gång blir det roligare. Jag tränar i huvudsak för att må bra och för att gå ner några kilo för att jag verkligen vill det. Därför har jag i samband med min träning börjat äta lite annorlunda för att verkligen ge det en kick. Men självklart så har jag kommit in i perioder då jag fallit ner i sötträscket igen. Nu tycker jag att det enda jag gör är att träna och äta nyttigt men ändå så händer det direkt inget och det är så sjukt frustrerande. Jag vill verkligen och försöker men ne. Mamma säger att hon ser jätteskillnad men jag skulle bli glad om jag också kunde se den. Förhoppningsvis så är det lite gnäll bara och att det försvinner snart igen.
Cya Anna!

Happy birthday

2012-02-21 / 19:20:02
Kategori: Allmänt - 1 Kommentarer
Idag fyller min faster Caroline år. Jag vet att hon tittar in här ibland så jag tänkte hon kunde få ett eget grattis. Så grattis på födelsedagen Caroline. Hoppas du haft en bra dag och att du firat med något sött!
Kram Anna
Alla mina fastrar men det var den som jag hitta med Caroline på.
Grattis igen! :)

Fettisdagen

2012-02-21 / 19:13:10
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
En dag som alla andra fast man kanske smäller i sig en semla eller två. Semla har aldrig varit min favorit överhuvudtaget, wienersemlor med vanlijkräm är gott men det är ju trots allt inte en riktig. Dock har jag fått i mig en riktig som mamma gjort till alla innan hon gick till jobbet.♥
Tisdagar för mig är en seg dag. Man vill inget hellre än att komma hem men hem kommer man inte förens lite innan fem. När man väl är hemma ska man äta fixa lite saker och sen vips är klockan sju och inget plugg är gjort. Har nu 45 minuter på mig att fixa lite historia innan top model för sen kommer jag vara däck. Jaja vi kan ju hoppas att ngt blir gjort.
Cya Anna!

Ovettigt

2012-02-20 / 15:40:44
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Första dagen i skolan är avklarad och första läxan är fixad. Ska snart ge mig in på hemtentan i Historia. Visst låter det förträffligt roligt? Jaja det är lika bara att köra igång med allt på en gång. Bring it on!
Första dagen var bra, trötta och flummiga som vi är brukar allt bli bra i slutändan. Om någon timma drar jag nog till gymmet med mamma, känner att jag behöver röra på mig lite. Just nu har jag inte sån stor inspiration, är det något ni vill att jag ska skriva om så är det bara hojta till!
Cya Anna!

The end

2012-02-19 / 21:06:01
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Lovet går in på sina sista timmar och jag har söndagsångest. Brukar aldrig ha det men nu har jag det, lovet har sprungit iväg. Någonting har hänt varje dag och det har varit jättekul men jag hade verkligen velat ha en vecka till, minst!
Anledningen till att jag inte bloggat på några dagar är för att familjen drog sig mot farmor i fredags för att spendera helgen där. Då kände jag att jag kan lika gärna ta en bloggpaus i allt också. Hos farmor har vi haft det jättemysigt. Igår fick jag egentid med mamma och pappa. Det händer nästan aldrig att det bara är vi tre. Vi åkte ner till stan, gick i affärer och så. Jag har även kollat i gamla fotoalbum. Åh så kul det är! "En bild säger mer än tusen ord". Det var skönt att komma bort men ändå inte så långt bort.
Vi kom hem i eftermiddag och väskan står fortfarande ouppackad. Det kommer den få vara till imorgon kan jag säga. Imorgon drar livet på samhäll igång igen och det var kul så länge det varade!
Cya Anna!

I wonder, what if

2012-02-16 / 20:04:08
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Jag undrar om saker varit annorlunda om jag hade tagit andra beslut. Jag undrar om livet hade tagit en annan vändning. Jag undrar...

Alpin

2012-02-16 / 16:24:23
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Hemkommen från en dag i Falköpingsbacken med Oskar och pappa. Det var riktigt roligt dock kunde vi haft mer tur med vädret men vi överlevde ju. Jag älskar verkligen att åka slalom även om jag inte är något världsproffs så tycker jag att det kul plus att det är skönt att vara ute lite. Så tack pappa och mamma för att ni envisades med att lära mig vid si så där 6-7 års åldern!
Kvällen igår blev riktigt mysig. Vi gjorde ett bussäventyr jag och Eve till Stallsiken. En tur på Media Markt och Max Hamburgare. Vi hann även med maxi för nyttiga gottigheter till Sex and the city. Vi orkade dock bara ettan så tänkte slänga på tvåan efter duschen som jag tänkte unna mig nu.
Resten av kvällen blir nog rätt lugn, är rätt mör i hela kroppen efter en dag som denna.

2012-02-15

2012-02-15 / 16:23:33
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Att ha lov är fina grejer men jag börjar bli lite stressad över att det redan är onsdag. Dagarna har gått jättefort och dagarna som är kvar har jag en känsla av att de kommer gå jättefort. Idag har jag tränat med Eve och Erik. Jag vet inte vad som hände efter att jag kört intervallpass blev helt konstig i hela kroppen så det blev ganska lugnt därefter. Om en stund kommer Eve ner hit och jag har en idé på vad vi kan göra. Känslan säger att Eve kommer gilla det.
Imorgon ska jag umgås med pappa och bröderna på dagen och sen får vi se vad som händer på kvällen.
Cya Anna!

Alla hjärtans dag

2012-02-14 / 21:19:34
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Dagen som tillägnas kärleken. Hade jag haft en hade det nog varit annorlunda. Denna dag har ändå varit underbar. Trots att jag inte är kär i någon så är jag så sjukt gald för att jag har min underbara familj och mina underbara vänner. Sov oerhört länge och åt frukost kring tolv-tiden framför Justin Bieber filmen(det bästa som gick på tv:n). Johanna och jag bestämde för att spendera dagen med varandra och det gör vi än. Vi har tagit en promenad, spelat spel, bakat, lagat mat, kollat top modell och snackat. Så sjukt underbart med en underbar vän. Så även om det är alla hjärtans dag så känner jag mig jätteglad! Johanna gjorde min dag! "Vänskap är kittet som håller ihop världen"

Cya Anna!

Sportlov

2012-02-13 / 18:26:14
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Bloggen har hamnat helt åt sidan de sista dagarna. Men för att vara helt ärlig har det varit jätteskönt. Kanske behövde mig en timeout. I fredags umgicks jag med Eve, Johanna, Erica och Patrik. En riktigt mysig kväll. Lördag blev det släktkalas och sen bio med Eve, en gång i phuket. Den var faktiskt riktigt bra för att vara svensk. Igår så tränade jag, köpte nya skor och åkte sen med Erik till mormor där vi har sovit i natt. Vi käkade mat och kolla film. Idag har vi inte gjort så mycket, åkte in till stan och träffade Linda på eftermiddagen. Blev en fika och en massa prat. Nu har jag lagat lite käk och sitter och myser i min säng och det tänker jag göra resten av natten höll jag på att säga. Men idag kommer det inte hända mycket mer, är rätt slö om man säger så.
Ett ovärt inlägg men skönt att skriva av sig lite.
Cya Anna!
Från i fredags.
Kalaset i lördags.

Fredagkväll

2012-02-10 / 21:25:07
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Sitter uppe hos Johanna nu och myser med fina tjejer. Fina tjejer innebär Johanna, Evelina och Erica. Erica kom nyss och innan det har vi käkat och myst här i sängen. Det blir fortsatt prat och sen äventyr. Bilder kommer imorgon. Åh vad jag älskar er!♥
Cya Anna!

Kvalitetstid

2012-02-09 / 20:57:18
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Dagarna rullar på och det känns som att man kör på rutiner varje dag. Tidig uppgång, skola, hem, plugga och sova. Imorgon kommer lovet och det är väldigt efterlängtat.
Idag så följdes inte de vanliga rutinerna, mamma och jag tog en sväng på stan och fixade present till kusinen bland annat. Just nu så sitter vi och tittar på tv. Kvalitetstid! Helgen är fullbokad, imorgon ska jag umgås med Evelina, Johanna, Erica och Patrik. Lördag blir det träning, kalas och bio. Söndag, träning och sen blir det en nattur till mormor med Erik. Det ska bli underbart med lov!
Tills vi hörs igen!
Cya Anna!

Längtan

2012-02-07 / 18:24:59
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Alldeles matt i hela kroppen efter att simmat sitter jag här i min säng och myser under en filt. Har precis avslutat ett samatal med min lilla sjukling. Det kändes faktiskt bättre att ringa och pratas vid lite. Jag saknar henne jättemycket! Annars har det inte hänt så mycket idag, skola till fyra, träffade faster en sväng inne på badet och blev en tur till coop med mammsen. Hem kom jag till pappa som lagat käk! Satt fint det.
Nu tänkte jag slänga ihop en fruktsallad och sen vankas det top model. Alla läxor är gjorda och jag kan äntligen njuta av livet.
Nästa vecka är det äntligen lov och det börjar nu bli fullspäckat!
Cya Anna!

Monday

2012-02-06 / 21:29:34
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Skolan en kort sväng sen så åkte jag hem till mormor en sväng, hade inte varit där på jättelänge. Vi åt fruktsallad och pratade. Com-hem snubbe kom förbi och min mormor visade fram sina vassa sidor. Hur orkar dessa människor hålla på?
Tog bussen hem och har sen dess pluggat. Skönt för nu kan jag ta det lugnt resten av veckan. Mamma kom hem med ett fint erbjudande som jag nu måste överväga.
Nästa vecka kommer det efterlängtade lovet, många tar sig till andra fina desinationer men jag ska allt njuta hemma. Har inte så mycket planerat mer än att lovet ska startas med fina tjejer.
Cya Anna!

Weekend

2012-02-05 / 16:53:40
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
En helg med mycket blandade känslor. En studen på topp och andra stunden ner. Fredags kväll umgicks jag med underbara Johanna. Det blir tyvärr inte så ofta längre. Men det var en jättemysig kväll! Igår åkte jag med familjen till Mullsjö, det var inte riktigt det jag skulle gjort hade ont i kroppen och förkyld. Så mina kvällsplaner ställdes in och jag låg hemma i soffan med familjen. Det skadade dock inte.
Idag åkte jag med till gymmet för kände att jag ville röra på mig och ute går det ju inte att vara. Det blev ett lättare pass och sen dess har jag bara chillat. Orkar inte röra på mig. Grey's anatomy och gossip girl är fina i sånna stunder.
Cya Anna!

Myskväll

2012-02-03 / 18:48:09
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Ligger i sängen helt utmattad fast jag har inte riktigt gjort något omtumlande. Kanske har att göra med den fruktansvärda kylan som kommit till Sverige, i morse när jag gick till bussen var det -14 grader. Det var kallt ska jag få be att tala om.
Annars så har dagen varit helt okey, hade prov sista lektionen och innan var jag jättenervös men det gick nog någonlunda i alla fall. Sökte även jobb efter skolan. Känner mig väldigt duktig idag!
Efter det blev det en tur på staden med bror och Johanna. Köpte mig en bh och mys till ikväll då jag ska umgås med Johanna.
Nu ropar pappa, vi hörs!
Cya Anna!

Skämt

2012-02-02 / 19:39:30
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Ja Evelina Blom vad ska man säga? Du har en humor utan dess like och dessutom en fantasi så det står härliga till. Det var alltså inte jag som skrev en uppsatts om en snigel och jag tror att Evelina aldrig har gjort det själv. Men vem vet, jag blir inte förvånad. Jag skriver lite mer serösare uppsatser men tänker inte dela med mig av dem här utan det är privat.
Pluggandet går inte så bra, nu känns det som att jag kan det men fick ett sms av Becka och fick lite småpanik. Jaja, andas lugnt. Jag tänker ta med mig Eve imorgon och gömma mig i en hörna för hon brukar inte vilja höra andra prata om provet och det vill inte jag heller imorgon. Ne om jag ska plugga lite till då.
Cya Anna!

Lite oväntat

2012-02-02 / 17:13:15
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer

Som nog inte många av er vet så älskar Anna hur mycket som helst att läsa om sniglar. Här kommer en liten uppgift som hon gjorde för några månader sedan.

Sniglar är små söta djur enligt mig. Det finns många människor i denna värld som inte tycker det samma och bara ser ner på dem och stampar på dem eller äter upp dem. DJURPLÅGERI på hög nivå!

Allmän fakta: På latin heter sniglar ”Helix pompatia” och de är väldigt små och vackra djur. Det finns många olika sorters sniglar ex. skogssniglar, tigersinglar, polkagrissniglar, rossniglar, korppsniglar, långsniglar. Varför de har dessa namn är för att de ser ut som det eller deras egenskaper är som namnet. Det finns även sniglar som mördar som heter mördarsniglar (läskigt värre!!)Sniglar gillar att snigla sig fram långsamt detta är för att de inte har några ben.  Sniglar är ganska roliga djur eller de är så tråkiga att de blir roligt. Det finns över 20 olika sorters sniglar i Sverige. De är blöt djur och till hör snäckgruppen med osynliga snäckor men hur kan de göra det gör de har ju ett eget snäckbo på ryggen ju? Men eftersom att det är forskare som skrivit detta så tror jag på detta. Så för er som inte vet sniglar har ingen snäcka det ni ser på deras rygg ibland är bara något ni ser i synes. Sniglar är dubbel körnade vilket betyder att de är både tjej/kvinna och kille/man. Men hur kan man ha två olika kön en som sticker ut och en som sticker in?? Vet ni att i Frankrike äter man sniglar det skulle jag aldrig göra…..Hur kan man äta sniglar det är ju djuuuurrrr?

Hej läraren jag vill ha MVG så jag skrev på latin med så jag vet att jag kommer få MVG. Tack så mycket på förhand. Jag tycker texten är en riktigt samhällsvetenskaplig rapport och därför borde jag få MVG för jag på samhäll och vet det så punkt slut.

THE END!

Vad tror ni Anna fick på detta? Jag skulle nog säga att läraren skulle nog få en rolig läsupplevelse.


Börjar med en bild

2012-02-02 / 16:53:47
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
från världens bästa paintmålare!
hejdå på några minuter!

WOW!

2012-02-02 / 16:44:08
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Evelina och jag har nu suttit i mer än två timmar och pluggat! Vi börjar också bli väldigt duktiga på det. Känns grymt bra, lite mer repetition om en stund så ska nog detta gå utmärkt.
Idag är jag på extra bra humör, gald och sprallig varför vet jag inte. Kanske det har att göra med att det är helg imorgon och provet blir klart. I vilket fall som helst gillar jag att vara på dett humör. Helgen är fullspäckad, imorgon ska jag umgås med Johanna vad vi ska göra vet jag ännu inte men det brukar bli bra. På lördag ska jag umgs med familjen på dagen och sen på kvällen ska jag umgås med Evelina och kanske Erica om hon är frisk. Söndag är lite oklar men jag har allt lite tankar. Det bästa med allt är att vi inte har ngt prov nästa vecka. Imorgon tar jag modet till mig och gör något jag inte gillar!
Ne nu ska jag umgås med Evelino Blomkål som vi så fint kallar henne!
Cya Anna!

RSS 2.0