Memories

2012-01-31 / 21:58:41
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Dagar som denna då pluggandet inte lockar och man helst bara vill sova och glömma allt för en stund är då man tar fram lådan. Lådan med de fina minnena. Minnen som man fint gömt undan till ett tillfälle där de fyller vår själ med fina minnen. Glada minnen. En dag som man minns varmt. Idag har jag en sån dag. En dag då jag mest drömmer mig bort till alla mina härliga underbara minnen som ligger nergömda i en ask. Jag tänker på den dag jag fick mail-adressen till Erica och började skriva med henne, den dag då jag satt i solen tillsammans med familjen på en klippkant, eller varför inte trippen till Kungshamn i somras med Johanna och Eve? Jag skulle kunna rabbla upp en massa minnen men det fina är att de ligger inne i min själ och väntar på att jag fint ska tänka på dem och fylla min själ med glädje dagar som dessa då allt ser så mörkt och tråkigt ut.
Cya Anna!

Förlovningsdag

2012-01-30 / 19:57:56
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer

I 18 år har ni nu varit förlovade, tre barn har kommit till livet likaså de grå hårstråna. Trots med- och motgångar er kärlek består. Grattis på förlovningsdagen mamma och pappa.
Cya Anna!


We love you so

2012-01-30 / 19:44:14
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Den dag jag går för att
ej vända åter.
Jag vill att ni minns mig
precis som jag var
Det blir bara värre min kära,
om ni gråter
För ingen kan ändra det
öde vi har
Den dag ni står här och kanske
mig saknar
Jag vill att ni lever och livslusten
har
Mina älskade kära jag vill att
ni,
vaknar och "lever" de dagar den
tid ni har kvarCV

2012-01-30 / 19:39:15
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Idag är jag på tänkarhumör. Jag tänker, jag tänker och sen tänker jag lite till. Skolan på måndagar innebär tunga teoretiska kurser men det gick någonlunda okey. Efter skolan blev det en sväng till stan för att köpa block och pennor sånt som jag älskar att lägga pengar på. Efter det bar det av hemåt för att storplugga, det gick i kras kan jag säga. Jag har knappt gjort ngt och jag skäms. Prov och bookreview. Jaja har en stund på mig nu innan jag tänker mysa med päronen.
Har dock inte slängt bort hela dagen utan suttit och filat ihop ett CV. Är väldigt nöjd! Så det ska jag fila lite till på någon dag sen tänkte jag lämna in detta.
För övrigt rullar allt på fin fint. Planerna inför lovet har tagit sin början, åh vad jag längtar!
Cya Anna!

Skiing

2012-01-29 / 20:38:22
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Helgen försvann alldeles för fort! Jag har verkligen ingen aning om vart den tog vägen. Förhoppningsvis kommer nästa fortare än vad jag hinner reagera. Idag tog en jag en lång sovmorgon vilket var underbart. Efter det blev det en tur till Billingebacken tillsammans med Oskar. Det var med blandande känslor jag åkte dit igen och det var med en stor rädsla jag öppnade dörrarna till värmestugan. Det gick bra och jag är vid liv utan benbrott mina kära vänner! Att åka skidor igen var helt amazing! De blev en fin dag i backen.
Att åka skidor en hel dag resulterade i att plugget blev åsidolagt och boken hade inte öppnats än. Men nu är 120 sidor lästa och jag känner mig stolt. Resten tar jag tag i imorgon för nu ska jag kolla grey's anatomy och njut det sista av denna kväll.
Cya Anna!

The gym

2012-01-28 / 11:02:52
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Helgen är åter kommen och veckorna bara flyger förbi vilket i min mening är underbart. Gårkvällen spenderade jag hemma hos Erica tillsammans med Becka och Eve också. Vi hade en underbar kväll. Pizza och mys!
Idag så blev det inte så lång sovmorgon som jag hade velat. Klasshandboll står på schemat för barnen i Skövde, så Oskar ska spela och jag tror även kusinerna spelar så det ska vi kika på sen. Innan det åker jag och Erik till gymmet. Idag blir det endast kondition. Igår simmade jag 1000 meter. Kändes väldigt jobbigt i början men det gick bra sen. Dock är det lite problematiskt att simma med ett skadat knä men det går bra.
Kvällen spenderas nog hemma med grabbarna!
Cya Anna!

exhausted

2012-01-26 / 15:53:05
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Jag är trött. Jag har abstinensbesvär. Jag vill utomlands. Jag vill sova. Jag vill äta. Jag vill bara njuta av livet.
Jag är inte riktigt positiv idag, startade morgonen 25 minuter innan det var dags att gå till bussen och jag ska säga er att jag hatar sånna mornar. Denna långa förmiddagen i skolan innnan lunch gjorde det hela inget bättre. Men nu är jag hemma och har vart duktig och gjort läxorna till nästa vecka för att kunna fokusera på provet. Dock väntar min engelskabok på mig men kraften tar mig inte dit.
Om en stund åker jag med mamma som sällskap till innebandyn, tänkte övertala henne att övningsköra-var för länge sen nu.
Cya Anna!

Rädslan

2012-01-25 / 18:58:37
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer

”-Det är verkligen någon som stirrar på mig, jag känner det i ryggmärgen”

”-Gå fort!!”

”-Har du slagit in 112 på telefonen?”

”-Tänk inte på att klockan är två och att du är själv ute en fredagkväll”

En dialog som upprepar sig varje kväll jag ska gå hem själv sent en kväll. Det spelar egentligen inte roll vad det är för kväll, tisdag som lördag samma visa. Jag vet också att det är inte bara jag som känner detta.

Idag lever vi ett samhälle där brott begås dagligen och många tycker att det inte är något konstigt med det. Det gör väl inget om jag slår till honom för då lär han sig ju, om vi går ut och skrämmer lite folk en kväll skadar väl ingen. Mig skadar det. Jag är fullkomligt livrädd varje kväll jag ska gå hem själv från någon det spelar ingen roll om det är en granne några dörrar bort, rädslan av att någon ska hoppa fram och slå ner mig ältas i min hjärna säkert tjugo gånger om på promenadvägen hem. Till och med i lilla Hentorp är jag rädd. För jag vet vad folk är kapabla till och detta har ändrats på bara några år. Att man ska behöva känna rädsla för att gå ut på kvällen i Sverige, låter i mitt huvud inte bra. Min mormor berättade en historia för mig om vad en vän till henne hade råkat ut för, denna vän hade cyklat hem från sitt jobb en vanlig vardagskväll på vägen hem hade denna vän cyklat förbi ett gäng ungdomar precis då vännen hade cyklat förbi sa ungdomarna ”ska vi ta jäveln på cykeln?”. Det var då här i Sverige. En helt oskyldig person.

Jag vet att jag inte är enda tjejen som känner så här och det finns säkert killar som känner samma sak men saken är den att vi har skapat detta själva. Vi skapar samhället vi lever i, vi skapar efter vilken standard vi vill leva, vilket grupptryck vi vill följa för att vara coola. Vi bestämmer hur samhället ska se ut. Jag vill inte att det ska se ut så här, jag vill kunna gå hem en kväll utan att vara livrädd, utan att ha hjärtklappning. Jag önskar att alla kunde tänka ett steg längre innan man utför sin handling, för det finns trots allt människor som får leva med det efteråt. Tänk på andra.

Cya Anna!


Ovettigt

2012-01-25 / 18:39:36
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Träning, skola och plugg. Har kommit in i den vanliga kretsen igen. Säger till mig själv varje dag att idag ska jag blogga och blogga om ngt roligt men nepp så blir det inte. Det är alltid något annat som kommer i kläm. Men som sagt jag har kommit in i det vanliga svensson livet igen, ni vet då man gör saker fast man egentligen inte tänker efter för att man är så pass trött. Det spelar ingen roll hur tidigt jag går och lägger mig jag är ändå lika trött och ändå sov jag bort hela mitt lov.
Efter skolan idag jag gick och brorsan till gymmet, det var extra tungt idag vet inte varför. Det känns som att jag är på väg ut ur min träningsperiod men jag ska övervinna den denna gången. Annars så händer det inte så mycket just nu, livet rullar på. På fredag ska jag umgås med vänner, på lördag blir det handboll på dagen och sen får vi se. Kanske kommer upp ett annorlunda inlägg senare.
Blev inte vettigt alls detta men men.
Cya Anna!

Monday

2012-01-23 / 19:10:17
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Livet är fint trots den nya veckan. Idag har mycket klarnat i mitt huvud allt från i-valen till mattetal. Är oerhört stolt över mig själv. Allt plugg för denna veckan är gjort ska bara fixa lite grejer imorgon men basjobbet är klart så ikväll tänker jag njuta.
Idag var första dagen på vårterminen i skolan, vi har nämligen hösttermin två veckor efter jul. Nytt schema innebar det, än så länge klagar jag inte. Denna vecka så är mycket oklart och så får det nog bli lite förutom helgen där det finns lite planer inför.
Har börjat känna fruktansvärda smärtor i mitt knä igen och jag vet inte vad det är... Mamma och jag brukar känna väderspänningar men detta känns inte så. Det knäcker hit och dit och det hugger bakom knät. Varför kan allt inte bara vara bra ngn gång?
Cya Anna!
Jag just nu!

Överlycklig

2012-01-21 / 14:30:49
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Min dag blev just toppenbra!! Jag har ju tagit tag i min träning igen och har därför börjat mäta min midja för att se om det ger resultat och gissa vad, denna vecka har jag tappat 6cm i midjan! Åh jag är överlycklig! Jag har känt att det har hänt ngt men att det var så mkt. Så nu har jag blivit ännu mer motiverad till att köra hårt.
Idag har jag tränat och Erik ska börja nu med så då kan jag gå med han också. Sen har jag duschat och nu städat mitt rum, det behövdes kan jag lova. Ikväll ska jag umgås med familjen och mormor som kom nyss. Imorgon ska jag umgås med Johanna. Min helg ser väldigt bra ut.
Cya Anna!

Movie-time

2012-01-20 / 17:24:02
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Såg nyss kommentaren från min mor, åh vad glad jag blev. Jag älskar dig mamma!
Min dag har än så länge bestått av skola, fika med evelina och en snabbvisit hos mormor. Om en stund åker jag och familjen + Erica ner till stan för att gå på bio och äta mat.  Vi ska se hamilton, en film jag och Erica velat se länge men har inte riktigt kommit till skott. Dock har jag hört mycket negativt om den men vi får se helt enkelt.
Resten av helgen är oplanerad förutom träning imorgon.
Cya Anna!

Caulite time

2012-01-19 / 18:17:33
Kategori: Allmänt - 1 Kommentarer
En soffa. En mor och en dotter. Musik och spel via mobiltelefonen. Så spenderar jag min tid just nu. Idag blev det ingen lång skoldag och inte ansträngande heller. Efter det hämtade jag upp Oskar och sen dess har vi bara tagit det lugnt. Mamma har fixat käk och vi väntar nu på härsskapet. Lite kvalitetstid med mamma klagar jag absolut inte på. Blir inte alltför ofta längre. Kan nu rekommendera lite handboll på tv.
Cya Anna!

Happiness

2012-01-19 / 11:29:29
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Engelska lektion och jag sitter bredvid min tvilling. Trivs bra här nere i hörnan som Evelina beskrev det. Denna lektion är lugn och eget arbete står på schemat. Skönt! Nu ska jag jobba.
Cya Anna!

never to give up

2012-01-18 / 20:21:22
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Är helt slut. Både i hjärnan och i kroppen. Idag blev det skola och den sista rättskunskapen och naturkunskapen gjordes, kändes underbart. Skoldagen var inte så lång och inte så hemskt ansträngande. Efter skolan gick Eve och jag till gymmet. Det blev två timmar där men åh så skönt det är. Har kommit in i en träningsperiod nu och jag ska inte komma ur den!
Resten av kvällen har vi skrivt manus och nu ligger jag här helt död och håller på att somna. Blir intressant att se hur länge jag kommer vara vaken...
Cya Anna!

Life is good!

2012-01-17 / 18:15:04
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Matteprov:Check!
Naturredovisning:Check!
Kero:s Mördarpass:Check!
Tyska:Check!
Efter en dag till fyra i skolan är jag glad för att jag är hemma. Jag är glad för att jag inte behöver plugga. Jag är glad för att jag har världens bästa pappa som laga mat när jag inte orka. Jag är glad för att vi sakta men säkert går mot helg igen. Jag är glad för att jag har sovmorgon imorgon. Jag är glad för att den sista naturlektionen och rättskunksapen görs imorgon. Jag är glad för jag har en fin familj och fina vänner. Jag är glad att jag är den jag är. Jag är glad för livet.
Cya Anna!

Dagar vi minns

2012-01-15 / 20:28:04
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Denna söndag kommer sitta fint i minnet en lång tid. Startade morgonen med ett hårt pass på gymmet vilket var jätteskönt. Lite senare sen åkte jag med grabbarna till arnenan där vi spenderade eftermiddagen med bowling, käk och innebandy. Det blev en skön powernap i bilen för att sen plugga en stund. Fixade varma mackor och nu är det handbolls-em som gäller. Sverige ledde och nu ligger de under igen, hur ska detta gå? Erik och pappa har blivit som tokiga just nu..
Paniken inför matteprovet på tisdag kan vi försöka släppa ikväll...
Cya Anna!

Life is back to normal

2012-01-14 / 11:24:16
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Jag har inte varit så flitig med bloggen denna vecka ser jag men det ska vi nog kunna ändra på. Evelina och Erica skötte bloggningen igår och jag vet nu hur man bloggar från mobilen så jag kanske kan börja blogga lite mer. Vad har hänt det senaste då? Inte förträffligt mycket, det vanliga vardagslivet i stort sett. Igår så tog jag tag i min träning igen och denna gången är jag rikitgt motiverad så nästa gång blir imorgon. Sen på kvällen gick jag och Erica upp till Eve. Det blev en mysig fredagskväll.
Idag vet jag inte riktigt vad som händer än, ska ta mig en långpromenad tror jag i det fina vädret och göra lite matte.
Cya Anna!

gästinlägg à la Erico Hernando

2012-01-13 / 23:10:55
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Hejsan annas alla bloggläsare! Nu var det dags för mig att gästblogga igen. Jag skriver inte på en dator utan jag skriver på annas mobil så om det blir många stavfel så är det inte mitt fel, det är bara annas mobil som är omöjlig att stava på! Men ja, vad ska jag skriva här då? Jag har ingen aning. Anna sitter här brevid mig och mumsar på popcorn. Mums säger jag bara! Brevid henne sitter en kvinna i blå tröja, hon brukar kallas Blomkålen. Men nog om henne. Detta ska hadla min Anna-pytt-i-panna. Men vad kan man säga om henne? Ja nu vet jag! Jag kan ju göra detta inlägg till en kontaktanons! Så alla ni killar som läser där ute, gnugga era ögon och läs ordentligt nu! Letar just DU efter en smart, snäll, söt och social tjej så kan anna vara tjejen för dig! Hon gillar promenader, mysiga fiömkvällar och shoppingturer på stan. Hon har blånt hår och en riktigt läcker kropp som passar en kvinna med stil! Låter det intressant, skriv en kommentar! Kom igen nu killar, skriv så det ryker! Nej nu måste jag dra, men skriv nu kilöar! Ha de gött allihopa!

det går vist

2012-01-13 / 22:41:29
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Anna det går vist att blogga från blogg.se hemsidan så det så! Mvh din smart teknik vän evvis!:)

Overwelming

2012-01-11 / 17:50:17
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Vardagen är igång igen. På alla möjliga sätt, förkylning, första provet skrivet, plugg, bussförseningar och trötthet. Det hann gå två dagar och då var jag ändå hemma igår. Första dagen i skolan började inte som jag ville, har vart förkyld i ngr dagar men det har inte varit mer än lite hosta och snuva. Men sen igår så blev det lite mycket då jag fick ont i magen också. Så jag gick hem och la mig och sov i tre timmar!! Tur var det för nu mår jag mycket bättre. Idag blev det skola. En vad ska man säga, omtumlande dag. Allt på samma dag-nu har jag myst med mina bröder gjort lite tyska och ätit krabbpaj resten av kvällen blir nog chill. Oskar vill spela barngeni så det får bli det nu en stund. Tills vi ses igen...
Cya Anna!
Hade ingen bild på Oskar på denna datorn!

Back to reality

2012-01-09 / 19:28:21
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Lovet är över och jag är sjukt depp. De har gått så ofattbart fort men jag måste säga att det har varit ett riktigt bra lov. Har umgåtts med kompisar, gjort saker som jag velat och verkligen tagit dagen/natten som den kommer. Långa sovmornar har varit en av de bästa grejerna, så sjukt underbart.
Idag har jag gjort ngt som man absolut inte vill göra den sista dagen på sitt lov, pluggat! Jag tänkte att jag skulle ta lite varje dag men det sket sig så allt kom idag. Men men. Till råga på allt är jag förkyld med, känner inte för att bli sjuk nu.
Igår så var farmor här. Det var jättemysigt. Vi tog en promenad för att utforska Hentorp lite. På kvällen gick jag upp till Johanna. Det var jättemysigt, men lilla jag skulle försöka vända tillbaka dygnet så det blev inte jättesent. De sista timmarna på denna kväll ska jag spendera i min säng med ngn bra film.
Cya Anna!
Jag och Johanna.

Mommy and Daddy

2012-01-07 / 17:43:00
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Älskar denna dag. Myser runt i leggings och en stor tunika dessutom inget smink så man kan klia sig hur mkt som helst i ögonen utan att man har smink överallt sen, älskar det nämligen! Idag har det inte hänt ngt vettigt förutom att jag pluggat lite. Idag kör jag på en hemmakväll med familjen. Vi har precis ätit mat och nu ska vi spela spel, sen ikväll blir det soffan. Gladiatorerna har visst premiär berättade Oskar. Kan bli intressant? Undra om ngn kommer kunna bli som plexus och alla?
PS: Jag verkligen älskar min mamma och pappa! Finns inget finare än ni oavsett vad jag ibland säger till er.
Cya Anna!

2012-01-06

2012-01-06 / 13:22:11
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
En fin morgon att vakna till. Solen lyser in med stora strålar och Sverige har tagit guld i JVM. Det gör mig absolut inget att jag är svensk just idag. Kvällen hos mormor igår var jättemysig.
Att vi alla har tappat koll på vilken dag det är betyder att lovet har varit underbart skönt. De sista dagarna börjar komma nu och jag längtar verkligen inte tillbaka. Men det var som mamma och pappa sa, "Nu kör vi igenom våren så att vi kommer till Kreta fortare".
Idag blir det bio med Eve bara, Erica skulle med men fick förhinder. Men det blir lika mysigt det! Sen får vi se vad vi gör ikväll.
Cya Anna!

Vänskap

2012-01-05 / 12:39:36
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
En svensk bloggare vid namn Cecilia Blankens skrev för ett tag sen ett citat på hennes blogg som jag fastnade för oerhört mycket.
"Tjejkompisar. Kvinnlig vänskap. Det är jävligt fina grejer det."Ni är en av det bästa grejerna som någonsin hänt mig. Jag älskar er verkligen av hela mitt hjärta!

Godmorgon

2012-01-05 / 12:34:55
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Kvällen/natten blev riktigt bra. Vi myste, lyssnade på musik och bara var allmänt störda. Som vi brukar vara. Fast det är grejen med oss tror jag, att vi verkligen kan vara oss själva med varandra utan att vi skäms för det. I säng låg jag vid tre och nyvaken är jag i stort sett. Vad har man inte sitt jullov till?
I eftermiddag/kväll blir det middag hos mormor.
Imorgon står bio på schemat med Erica och Eve.
Cya Anna!
Morgonlooken!

Fin dag

2012-01-04 / 16:16:06
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Sköna Onsdag. Har tränat, legat i sängen och bara haft det allmänt gött. Mamma sa att jag fick tömma frysen på fika. Lite svårt själv så jag bestämde att brudarna kunde hjälpa mig så ikväll kommer dem hit och vi myser till det lite. Ska bli jättemysigt! Så en dag mitt i veckan blir en istället en mycket fin dag. En sån som man gillar att kolla tillbaka på sen.
Hoppas ni alla har det bra!
Cya Anna!

Jönköping

2012-01-03 / 19:42:15
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Hemkommen från Jönköping. En stad som jag alltid har sett som liten men så var inte riktigt fallet. Kom ner igår, vi gick på stan. Massa mysiga butiker och affärer som inte vi har i Skövde. Hittade mig en kofta på rean. Det blev även en fika på Espresso House. Fram mot eftermiddagen tog vi oss mot lägenheten där vi spenderade resten av kvällen. God mat och underbart sällskap. Jag saknar den tiden då man bara kunde göra sånna här grejer tillsammans med Maria, nu krävs lite mer planering. Idag blev det en lugn dag, Jocke kom upp och vi åt middag.
Resten av kvällen blir nog lugn. Är helt slut verkligen.
Har inga bilder från min tripp, men bilder från nyår har kommer upp. Dock inte mina utan Johannas.
Cya Anna!
Det blir en tur till Erica. Det gillar vi.

2012

2012-01-01 / 18:26:50
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Ett nytt år. 2012. Helt sinnessjukt! Året bakom oss har varit riktigt bra! Många skratt och många äventyr. Nyårskvällen avslutades med fina vänner, Evelina, Erica, Johanna och hennes Patrik. Det blev god mat och mycket skratt. Ett perfekt avslut på 2011.
Idag vandrar man runt som en zombie ungefär. Orkar ingenting, rätt skönt på ett sätt men att inte göra ngt heller är lite frustrerande.
Imorgon åker jag till Jönköping för att umgås med min kusin lite. Är faktiskt lite nervös, biljetten har kommit på mobilen och ett skräcksenario är att de säger att det är fel. Tänk dig att bli avslängd, gud jag skulle dö! Snälla håll tummarna för mig. Hem kommer jag igen på tisdag. Så jag har svårt att tro att det kommer bli mycket bloggande förens dess. Vi får se helt enkelt!
Cya Anna!

RSS 2.0