Underbara Helg

2012-06-30 / 09:45:47
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Solen skiner och humöret är på topp. Kusin med familj har anlänt och vi hade en oerhört bra kväll igår. Om en stund beger vi tjejer oss ner till stan.
Ha en fin lördag!
Cya Anna!

Plötsligt känns allt så lätt

2012-06-28 / 22:31:49
Kategori: Allmänt - 1 Kommentarer
Har haft en underbar kväll ute hos min farfar. Nu blir det i sängen för jobb imorgon. Sen ska jag cykla hem med ett stort leende till min kusin som kommer hit med sin familj. Åh vad jag ska mysa. Ta hand om bebis och få kvalitetstid med familjen.
Ha det härligt i den svenska sommaren som äntligen anlänt!
Cya Anna!

Tisdag 26-06-12

2012-06-26 / 19:39:38
Kategori: Allmänt - 1 Kommentarer
Har vart iväg och jobbat idag och nu ligger jag i sängen nyduschad. Ingen är hemma och det är väldigt skönt -behövde en stund för mig själv. Vet inte riktigt vad det är med mig idag men tårarna rinner och jag känner att jag skulle vilja bege mig bort härifrån. Ensam. Till en egen ö och bara vara jag. Låta tankar och känslor flöda. Utan avbrytande.
Cya Anna!

<3

2012-06-26 / 19:36:04
Kategori: Allmänt - 1 Kommentarer
 
Jag saknar dig.

Skit i skitsnacket!!

2012-06-26 / 19:33:11
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Något jag tänkt på länge är varför folk inte kan säga sanningen. Varför säger man inte bara som det är och hur man känner. Istället går folk omvägar och pratar bakom ryggen på folk. Där står man och undrar om det är en själv de pratar om eller vad det egentligen handlar om. Varför kan man inte bara vara så pass god medmänniska så att man kan säga sanningen istället för att ljuga hela tiden. Även om sanningen ibland gör ont så är det alltid bäst i längden, det finns ingen som vinner på att trassla in sig i massa lögner. Ingen. Att tissla och tassla bakom folks ryggar är så jäkla elakt! Jag blir vansinnig, folk hör och ser. Vi har ögon och öron och vi är ju inte dumma i huvudet. Finner man ett nöje i att gå och ljuga för folk och få dem att må dåligt på det viset så snälla, tänk efter lite innan du handlar. Det handlar inte alltid om dig utan det finns annat folk som drabbas av just dina handlingar. Du kanske står och njuter av att snacka skit för att det tillfredställer dig men tänk på personen du pratar om, ett slag mot hjärtat. Något som försvann. Du förstörde någon.
En person som beter sig så, tänk på vad du gör. Tänk innan du handlar. Behandla andra som du vill behandlad själv. Tänk på konsekvenserna för det är endast du som får leva med vad du gjort. Ingen annan. Ingen. Endast du!
Cya Anna!

25/6

2012-06-25 / 17:15:18
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Regn och ännu mer regn. Det känns som höst och inte sommar. Har haft min första körlektion idag och det gick bra. Resten av dagen har jag bara tagit det lugnt och vilat inför en ny jobbvecka.
Om en stund kommer farfar hit och då blir det köttfärspaj.
Cya Anna

Söndag

2012-06-24 / 14:06:12
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Hemkommen från jobbet för en stund sen då vi var klara tidigt. Om en liten stund så åker vi upp till min morbror och fikar och sen i eftermiddag ska jag träffa Evelina en sväng. Det var inte igår om man säger så.
Cya Anna!

Midsommardagen

2012-06-23 / 20:47:13
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Som ni ser så har jag fått en ny design. Jag är så himla nöjd med den, dock är det inte jag som gjort den för den kunskapen har jag inte. Det är nämligen Amanda som gjort den och jag är väldigt tacksam för hennes hjälp. 
Idag har det inte hänt så jättemycket. Gjort en tårta som vi tog med till faster och sen har jag övningskört. Vi tog en tur till Hjo och köpte glass i spöregnet. Ikväll har vi hämtat hit mormor och ätit trerätters middag.
Om ngn timma hoppar jag i säng för imorgon väntar det jobb 5-14.
Cya Anna!

Midsommarafton

2012-06-22 / 21:01:16
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Har haft en härlig dag tillsammans med familj och släkt. Vi åkte ut till farmor för traditionellt midsommarfirande. Mat hos farmor och sen dans runt midsommarstången. Jag dansade faktiskt och hoppade som en groda, allt för familjen! Dessutom har jag haft en midsommarkrans på mig för första gången på flera år. Farmor band ihop en jättefin och inför nästa år bestämde vi att vi får nog ta en kurs hos henne i maj för att kunna lära oss. Kvällen har spenderats ute på altanen med familjen. Grillat och gott. Nu spikas lite planer här och jag gillart.
Cya Anna!

Sommarlovet är igång

2012-06-21 / 20:58:25
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Under sommaren nu så kommer nog bloggen hamna i allra sista hand, vilket saker och ting redan tyder på. Har jobbat hela veckan och börjar nu komma in i det. Det känns som att det kan bli bra detta. Imorgon är det midsommarafton och planerna är inte många. Lugnet och sömn är några saker som står på agendan. Det blir en tur till farmor också tillsammans med delar av familjen. Sen får vi se vad som händer, på söndag väntar det jobb igen. Nu i början är det viktigt att man kommer in i rutiner annars blir det inge bra. Men jag ska försöka njuta av mina lediga dagar.
Cya Anna!

Ledighet

2012-06-17 / 12:22:41
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Idag njuter jag av lite ledighet. Imorgon börjar jag jobba sju veckor framåt så det är skönt när man är lite ledig. Har en paus hemma för att sen bege mig iväg på fotboll.
Cya Anna!

Sällskapsdag

2012-06-16 / 19:58:04
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Sommarlovet inleddes med fina vänner. Emelie och jag åkte och köpte kött. Efter det begav vis oss till Evelina där även Johanna, Rebecka och Erik infann sig. Grillning och mat i kvällssolen var en härlig sommarstart. Efter det tittade vi på fotbollen som tragiskt nog inte fick ett bra slut.
Idag gick jag upp sjukt tidigt och åkte med på cup i ulvåker. Därefter har jag tagit det lugnt hela dagen. Likaså kommer jag göra ikväll. Spelar sällskapsspel med min lillebror just nu.
Cya Anna!

Skolavslutning 2012

2012-06-15 / 09:00:15
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Erik gick ur nian igår. En kväll i goda vänners lag. Skön sång och någonlunda okej underhållning. Bror min fick stipendium för goda insatser under året och som han har kämpat med skolan för att gå ut med bra betyg. Det kom allt en liten tår ner från våra kinder då och var chokad han var. Det var en stolt storasyster som fick en jättestor kram av honom sen! Nu dröjer det många år innan vi beger oss till vasaskolan igen för nu är det stora ungar och en sladdis i familjen. Nästa år firar vi rejält med student!!
Om en stund är det dags för nästa skolavslutning på Heneskolan. Tog faktiskt ledigt då vi inte gör ngt vettigt i alla fall.
Cya Anna!

Ny tacopaj

2012-06-14 / 07:57:42
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Slängde ihop en ny tacopaj igår som mamma frågade om. Den var riktigt god! Äggbotten och sen vanlig tacoröra med lök och oströra ovanpå. Tillsammans med det hade vi en sallad och hemmagjord guacoumole.
Cya Anna!


Ledigt lite sådär bara!

2012-06-13 / 12:00:45
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Solen skiner och jag fick en dag ledigt mitt i veckan utan att den var inplanerad. Den satt väldigt fint måste jag medge. Pappa och jag har hängt ihop och fixat massa ärenden då han har semester denna vecka. Det är inte varje dag jag får kvalitetstid med far min. Vi har handlat, fixat presenter och skrivit in mig på körskolan. Så om lite mer än en vecka ska jag ha min första körlektion.
Resten av dagen ska jag njuta av solen och läsa lite i körkortsboken. Sen ska jag dessutom klippa mig lite. Men innan det en fika med mamma som kom hem på lunch nu.
Cya Anna!

Helt ovärt

2012-06-12 / 18:03:50
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Skolan åker man till och sitter av tiden man måste ungefär. Vi gör inget vettigt överhuvudtaget. Men sånt är livet. Det har inet hänt så jättemkt idag. Skolan en stund sen har jag varit med Evelina på eftermiddagen. Kom hem för en stund sen då pappa har glömt nyckel så snäll dotter som jag är så åkte jag och lämnade den. Om en stund åker jag iväg till Erica och kör på myskväll tillsammans med Evelina och Johanna. Men innan det käk för jag tror jag svimmar av hunger snart.
Fick ledigt imorgon då vi inte har ngn lektion. Gissa om jag är glad?
Cya Anna!

Spontanbesök

2012-06-11 / 17:15:32
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Vad ska man säga, livet rullar på i vanlig ordning och om några dagar blir jag medlem i mamma och pappas liv. Ett liv med jobb, sömn och mat i stora drag. På måndag väntar sju veckors jobb och därefter två veckors ledigt därav en vecka spenderas i kreta. Jag längtar ihjäl mig!! Jag vill bara att dessa veckor ska springa iväg så jag kan få sitta på flyget, det sorgliga med att veckorna rinner iväg är att sommaren faktiskt är slut då. Men i sommar får det bli så, jag måste/vill jobba. Dels för erfarenhet och pengar. Kan ju behövas inför det stundande studentåret.
På tal om student, vår klass har nu bokat den fetaste ljudanläggningen tänkbara och lastbil. Jajamen du hörde rätt, vi är nämligen ute i tid. Så nästa år kommer vi spela sönder gatorna i Skövde.
Om en stund får jag spontanbesök av Linda. Hon ringde för några minuter sen och snart står hon utanför min dörr.
Så jag ska plocka undan lite och njuta av en lugn vecka.
Cya Anna!


Helgen är över

2012-06-10 / 22:09:47
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Helgen är förbi och söndagsångesten är här för mig. Jag har så mycket tankar i huvudet just nu att allt är bara pannkaka ungefär. Därför tänker jag avsluta denna helg med att säga tack till alla som gjorde den bra.
Cya Anna!

Proom in five

2012-06-10 / 13:31:58
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Det blev en snabb omvändning. Hade tänkt spendera dagen med familjen och kolla på fotboll. Slutade med att jag inte fick åka med och nu har jag snabbt svidat om för att bege mig till balen tillsammans med tjejerna. Jag hoppas vid min gud att regnet håller sig borta speciellt för de soms ka gå på balen och för oss som så gärna kollar på.
Cya Anna!

Sjung om studentens lyckliga dagar

2012-06-08 / 20:45:51
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer


Har firat mina fina kusins student i Linköping idag. GRATTIS GRATTIS! Jag är så himla glad att trots våra familjetragedier att vi fortfarande håller kontakt och beter oss som släkt med varandra. Vi åkte sjukt tidigt hemifrån i morse och inledde med frukost vid stora hammarsundet ngr timmar senare. Sen firade vi student inne stan för att bege oss mot Gustavs familjehem. Fick träffa mitt lilla kusinbarn och hänga med storkusinen. Har haft en underbar dag i solen.
Mamma och pappa fixar kotletter nu och jag kör på en kväll hemma med familjen. Imorgon bitti blir det möte på jobbet och jag är lite nervös.
Cya Anna!

Finns tid över till annat

2012-06-07 / 19:17:14
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Helt plötsligt finns det tid över till annat och det känns väldigt fel. Hela tiden så tänker jag "nej men jag måste plugga nu" men saken är att det finns inget att plugga. Så sjukt underbart. Från ingenstans så fanns det nu tid över till annat. Slutade vid tolv och strax därefter så blev det stan med tre väldigt fina tjejer. Hade massa ärenden vi skulle fixa, skatteverket, student och present. Efter det tog jag med mig Eve och Becka hem. Vi satt på altanen och pratade lite. Sen dessa har jag hängt med mamma och pappa i Skultorp på fotboll och snart kommer det en pizza hem. Min mage skriker efter mat och fötter är som isbitar.
Ikväll ska de blåsas och fixas för imorgon rullar bilen mot Linköping.
Cya Anna!Lockade håret idag för omväxlingens skull!

Nationaldagen

2012-06-06 / 19:55:42
Kategori: Allmänt - 1 Kommentarer
Studiedag idag. Det är sista dagen med plugg idag och jag måste erkänna att det ska bli väldigt skönt att kunna få släppa skolan i ngr månader sen och få tänka på annat. Just nu ligger alla tankar i skolan och i stort sett all tid läggs på skolan. Pappa frågar hela tiden om jag måste plugga jämt och tråkigt nog så är det så att man måste det.
Från och med imorgon går jag på helg! Helgen är full i stort sett. Bra gjort för att vara singel. På fredag ska jag umgås med släkt hela dagen. Jag ska fira student och träffa mitt kusinbarn som jag köpt massa kläder till. Lördag blir det möte med jobbet och sen ska jag på kalas tillsammans med vännerna på kvällen. Söndag är det bal eller fotboll. Vi får se helt enkelt.
Cya Anna!

The lucky one

2012-06-06 / 19:50:26
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Har precis sett en sjukt bra film! En sån där film man blir alldeles varm i hela kroppen utav. Har ni inte sett den så se den!!!!!


JAG LÄNGTAR!

2012-06-04 / 17:11:29
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
JAG VILL OCKSÅ TA STUDENTEN!!!!!!!!!!!!!!
Jag vill, jag vill, jag vill. Ett år kvar och jag längtar som en toker. Det var upploppet idag och när man såg alla treor så blev jag jätteavundsjuk. På ett sätt så vill man ta studenten nu men ändå vänta. Om ett år ska jag fira som en toker. Det bästa av allt är att tiden flyger förbi så inom loppet av ngr månader står man där själv.
Har nu i eftermiddag vart iväg med mamma och mormor och fixat lite grejer inför helgen då vi beger oss iväg på student. Ikväll åker jag ner till stan med fina tjejer och möter upp Erica och Robin. Tänkte gå på konsert och njuta av måndagskvällen. Man måste få unna sig ibland med. Men innan plugg och nudlar. My best mates these days.
Cya Anna!


En helg som flög förbi

2012-06-03 / 20:41:29
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Helgen flög återigen förbi. Tur att nästa kommer fortare än vad man tror. Det är dessutom en helg jag ser fram emot, det blir min första helg på flera månader utan plugg ochjag ska ge mig iväg på äventyr tillsammans med underbara människor, åh jag längtar med hela själen.
Igår var jag med Eve. Vi åt kex med ost och bara pratade.  En sån där kväll med en fin vän, myskläder och gottigheter.
Idag gick jag upp hyfsat tidigt för att plugga då min hjärna numera funkar bättre på morgonen. Sen har jag tagit mig en promenad. Träning ska nu bli mitt dagliga motto. Lite fotboll blev det också och en god söndagsmiddag.
Nu tänkte jag krypa ner i min nybäddade säng och slänga på en bra film för att tänka på lite annat inför det hemska provet imorgon. Jag mår illa alla redan.
Cya Anna!

Promenad

2012-06-02 / 18:47:23
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer


Tog mig en promenad förut, behövde rensa huvudet lite kände jag. Att sätta på musik och bara gå är verkling avkopling för mig. Att få vara lite för sig själv där ingen annan ser eller dömmer en. Ett eget lite krypin hade inte skadat.
Om en stund drar Eve och jag och inhandlar lite vuxengodis.
Cya Anna!

Lördag 2012-06-02

2012-06-02 / 13:29:56
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Gårkvällen var härlig. Middag med familj + Hanna och lite senare dök Johanna upp. Det blev mys. Kvällen avrundades tidigt och jag intog soffan då jag trodde att jag skulle orka vara vaken men vid tolv hade kämpat så då fick sängen bli min vän. Grabbarna åkte iväg tidigt i morse lika så mamma så en sovmorgon satt fin fint, halv elva öppnades ögon och för en gångs skull på väldigt länge så känner jag mig utvilad. Vet dock att det inte är sant men man kan ju få inbilla sig.
En lördag som denna då man helst vill umgås med fina vänner och kanske ta en fika på stan så sitter jag hemma med samhällsböckerna. Ett feting prov på måndag i två timmar, hur dum får man vara som lägger ett prov på en måndag? Vill de att vi ska dö i stress?
Ursäkta min ilska men ibland kan jag inte låta bli att bli arg.
Ikväll blir det forever alone kväll, vad vi hittar på har jag ingen aning om. Vi får helt enkelt se.
Cya Anna!


RSS 2.0