LOV!

2012-03-31 / 15:20:07
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Som mamma kommentera, "alltid gott skratt". Beskriver kvällen igår väldigt bra. Tjejerna kom hem hit och vi lagade mat och käkade efterrätt så sen låg vi i soffan sprängmätta. Skratta gjorde vi ändå. Jag gillar er så oerhört mycket!
Idag strålar solen men kylan ligger på. Har precis landat i sängen efter en hel dag med händelser. Skövde erbjuder shopppinghelg så mamma och jag tog en sväng till stan. Köpte mig en tunika på clarks och lite annat smått och gott. Fixade även presnt till bror min så jag slipper fundera kring det mer. Vi myste till det med en fika också. Efter det blev fotboll dock inget att hurra för. Nu har mamma och jag vart hos faster. Tur det inte är så långt!
Ikväll åker ngr av oss hem till en familj i Götene. Ska bli mycket trevligt-därför hoppar jag nu i duschen då klockan tickar iväg.
Mitt allt så håller jag på att inse att jag faktiskt inte behöver gå till skolan på måndag och veckan framöver så sjukt himla underbart!
Kanske hinner med en dagens innan jag åker!
Cya Anna!

A night with friends

2012-03-30 / 17:54:36
Kategori: Allmänt - 1 Kommentarer
Sitter här med min fina vän. Vi har varitk på intressant handlingstur och åkt en liten biltur. Om en stund kommer två fina brudar till och lite senare anländer ännu en till fin tjej. På menyn står pasta carbonara tillsammans med vitlöksbröd, kladdkaka och hallon och godis tillsammans med en klassisk kärleksfilm. Nu ska jag skratta vidare med Erica.
Cya Anna!

Ett litet flickebarn

2012-03-29 / 21:17:11
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Idag fick vi på mammas sida ett tillskott i form av ett kusinbarn på morfars födelsedag, en så underbart söt liten flicka. Mamma har fällt några tårar och glädjen inom mig är stor så jag tog beslutet att vi ska tillsammans med mormor åka upp och hälsa på men givetvis har övertalningen hos bland annat Felicia startat. Åh vi är så glada! Grattis Josse och Sebbe!
Nu fick du en till liten ängel att se över morfar!
Cya Anna!

Städning

2012-03-29 / 15:37:39
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Hemkommen från skolan och jag kan praktiskt taget gå på lov med hjärnan vilket känns sjukt underbart! Det gick relativt fort och lunchen tog jag tillsammans med Erica och Eve på Bake off. Mumsigt värre! Sen har jag hittat present till brorsan också som jag ska fixa. Nu ska jag storstäda huset och ikväll ska jag äta sjukt god mat.
Nu ska jag dansa runt lite till klassiker!
Cya Anna!

Godmorgon!

2012-03-29 / 07:58:59
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Godmorgon!
Ligger här i sängen och har för en stund sen skickat iväg lillbrorsan till skolan. Jag själv börjar inte än på länge därför ansåg jag att jag kunde slappa lite och försöka lugna ner mig lite inför opponeringen idag. Usch -jag vet verkligen inte om jag fattat rätt men det ska bli skönt att bli av med det.
Efter skolan idag ska jag hem och storstäda åt mina föräldrar och göra lite affärsjuridik så att jag slipper det över lovet.
Kvällen igår avslutades med Johanna och Evelina på en promenad som har varit omdiskuterad men nu fick vi till det. Vi vandrade runt här i Hentorp och jag upptäckte villor jag aldrig tänkt på innan. Sen hoppade jag ner i soffan med mamma och kollade på Sveriges mästerkock och vi tyckte verkligen att fel person vann.
Helgen är fullproppad och likaså början av lovet. Livet leker
Cya Anna!

Evilino

2012-03-28 / 17:55:57
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Vädret svängde om från strålande väder till spöregn. Jag som trodde våren var kommen, jaja den försvinner nog snart kan man ju hoppas. Sitter här och inväntar Eve som kommer förbi en stund. Vi ska tjöta av oss lite och sen får vi se vad kvällen leder till och hur länge mina ögonlockar orkar vara uppe. Nu kom hon så vi ses!
Cya Anna!

Framtiden

2012-03-28 / 17:08:13
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Ligger här i sängen och funderar på allt och inget. På hur underbart allt är och lyckan som bor inuti mig. Min underbara familj och alla mina underbara vänner. Men tankar rullar även iväg till saker som man inte har som att kusinen bor väldigt lång bort, alla blir kära och det faktum att alla fyller 18 medans man själv får vänta i en evighet. Men trots att jag saknar vissa grejer så övervinner lyckan inom mig den delen för jag är verkligen så himla lycklig. Jag har aldrig mått så bra som jag gör nu! Jag ser ljust på framtiden och livet -tänk allt som jag har kvar att uppleva, universitetet, resor, jobba, kärlek, barn och allt vad det innebär. Köpa villa -tänk dagen man ska köpa villa. Jag vet att jag har en förmåga att stressa upp mig och få panik för allt som ska ske i livet och allt som måste fixas men framtiden ser jag ändå på med lugn. Jag blir glad inombords när jag tittar tillbaka på mitt liv men ännu gladare då jag tittar på framtiden och allt jag ska göra och se. Åh vad jag längtar!
Cya Anna! 

Top Model

2012-03-27 / 21:17:44
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Sitter just nu och kollar top model lite efterhand då jag har varit på innebandy i tre timmar. Innan innebandyn var det skola till fyra-en väldigt lång och seg dag. Hem kom jag till wokad mat och sen bar det av igen. Därför känns det nu underbart att få ligag här i soffan pch chilla. Imorgon är det sovmorgon och sen skola. Efter det blir det plugg och sen får vi se lite.
Cya Anna!

Footloose

2012-03-26 / 19:58:59
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Kollade på Footloose igår och den var verkligen jättebra tyckte jag! Den hade allt-det gjorde liksom inget att det var en snygg kille i muskler med. Har ni inte sett den rekommenderar jag den starkt!
Cya Anna!

Lovely day

2012-03-26 / 19:56:45
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Sitter här med min bror som idag är extra snäll(tror han). Vi gör inte så mycket, han ska snart träna och själv tänkte jag slänga mig ner i soffan-ni ser ju kontratsen på oss syskon.
Idag har jag hunnit med mycket, skolan till 14.20 sen hem till mormor och mysa en stund. Sen bar det va hemåt och den cykelturen var inte rolig. Sen jag kom hem har jag gjort klart samhällen, käkat grillad lax och till efterrätt färska jordgubbar från Spanien. Nu ska jag gå ner och mysa med familjen framför Tv4.
Imorgon blir det skola förhoppningsvis-har mått jättekonstigt det sista och det är ju inte så konstigt då hela familjen legat i influensa.
Cya Anna!

Sunny Sunday

2012-03-25 / 14:51:02
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Söndag och klockan är framvriden en timma-vilket innebär att jag förlorar en timma på denn underbara dag. Hittils har jag inte hunnit vara ute utan har nu i 3 timmar suttit med affärsjuridik och nu orkar jag inte mer. Om en stund kommer mamma hem och då ska vi ut solen och njuta innan de ska jag städa mitt rum.
Cya Anna!

Festligheter

2012-03-24 / 16:56:42
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer

Igår var det en fin dag. Solen sken och våra projektredovisningar avslutades-hemma var jag halv fem. På kvällen drog vi vidare för festligheter då vi skulle fira vänner som fyllt 18 år. En riktigt lyckad kväll med dans och skratt. En av de bättre kvällerna på länge!
Vakande upp till grillad korv vid tolvtiden då frukosten skippades. Resten av eftermiddagen har jag tagit det lugnt och likaså gör jag nu då jag sitter på altanen i solen tillsammans med familjen. Har även hunnit med lite bus tillsammans med Oskar.
Ikväll blir jag hemma med familjen, vi ska äta god mat och mamma fixade med kex och ost hem. En underbar helg än så länge!
Cya Anna!


Happy birthday

2012-03-23 / 08:06:04
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Godmorgon!
Morgonen startade tidigt då jag inte kunde sova och nu sitter jag här med världens klump i magen inför redovisningen idag. Jag liksom många andra på samhäll vill nog helst bara bli av med det NU!!!! Om en timma rullar jag iväg till skolan och tar bort all min ilska på det värsta tänkbara gympapasset med Kero.
Det är ingen vanlig dag idag då en utav mina vänner Josefin fyller 18 år. Ett stort grattis på din stora dag! Fira gör vi ikväll. Har ingen bild på dig på denna datorn men det får bli en ros.
Cya Anna!

Dagarna vi minns

2012-03-22 / 17:21:16
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Solen har strålat idag och det känns verkligen att våren äntligen är kommen. Efter en förmiddag inne i skolan med projektarbete tog Erica och jag oss en lunch sen åkte vi faktiskt iväg och köpte lite godis som belöning för att arbetet nu var inskickat-med detta satte vi oss ute i solen och tjöta på vår håltimma. Det var verkligen hur skönt som helst, att kunna sitta ute utan att frysa med en utav sina bästa vänner-det kallar jag fina tider.
Har precis kommit hem från Erica då vi övat inför den kommande redovisningen imorgon på engelska-jag är jättenervös, rädd för att stamma och säga fel men vi är först ut vilket känns jätteskönt! Nu ska jag fortsätta öva sen ska jag laga lite mat tills familjen kommer-saknar fasktiskt min mamma och pappa lite då jag knappt träffat de denna vecka.
Cya Anna!

so so happy

2012-03-21 / 09:38:11
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Solen strålar, jag börjar inte förens om 80 minuter. Morgonen idag är så som man vill att det ska vara, vaknade utav mig själv halv nio och gick sen upp. Har duschat och dansat runt till lite musik här hemma. Nu ska jag käka lite frukost och kolla lite tv sen bär det va till skolan, i eftermiddag ska jag umgås med fina vänner.
Cya Anna!

Det kommer alltid vara vi

2012-03-20 / 19:49:32
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Mina fina tjejer!

Tisdag

2012-03-20 / 19:48:04
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Jag antar att det nu är min tur att bli förkyld då hela familjen har legat. Har känt mig småhängig hela dagen och lite förkyld men gick till skolan i alla fall. Nu i eftermiddag har jag bara tagit det lugnt, övat lite på min redovisning och kollat lite tv-serier. Imorgon har jag fått sovmorgon till 10.50 och sen blir det lite fixande på eftermiddagen då Josse blir 18 år. Sen blir det övningen inför den stora redovisningen på engelska på fredag. Det börjar pirra lite nu i magen måste jag säga. Nu ska jag kolla lite Charlie och Brax klipp och sen top model.
Cya Anna!

Ny vecka

2012-03-19 / 16:10:17
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Snö låg det på marken när jag vakna-jag kan inte direkt påstå att det gjorde mig glad. Det som dock glädjer mig nu är att det har smält bort. Skolan idag gick jättefort, vi har jobbat med projektet hela förmiddagen och sen avslutades det med affärsjuridik. Nu har jag räknat lite matte och om en stund ska jag iväg på utvecklingssamtal.
Igår var jag på kalas hela dagen. Det var oerhört mysigt-umgicks lite med kusinerna och käkade god mat och tårta. Hamnade i matkoma efteråt. När jag kom hem spenderade jag kvällen med Johanna, vi tog en promenad och sen avslutade vi kvällen med att kolla på TV.
Cya Anna!

Birthdayparty

2012-03-18 / 11:41:39
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Om några minuter rullar vi iväg mot Lidköping i det fina vädret för att fina Bertil. Klätt upp oss har vi gjort och redo för en fin dag ute hos farmor.
Kvällen igår uppe hos Eve var jättemysig, åt gjorde vi i stort hela kvällen. Kräftsallad med kall sås och hallomi. Sen lite chokladpudding och smått och gott. Det var länge sen vi bara satt och prata hela kvällen vilket vi gjorde igår.
Cya Anna!
Fina och redo för kalas!

Saturdayfeeling

2012-03-17 / 14:17:40
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Lördag och jag njuter av ledighet. Kvällen igår var jättemysig, mamma och jag var hemma hos min faster och kusin medans killarna var på bandy. Marlon och jag busade på och min faster bjöd på en urgod tårta. Blev väldigt trött på en gång igårkväll så när vi kom hem vid elva slockna jag direkt. När vi åkte till Lidköping fick jag övningsköra och det gick riktigt bra denna gången så imorgon ska jag göra det igen. Tycker det är jättekul att köra bil verkligen och ha på musik i bakgrunden.
Idag har jag och mamma varit iväg och fixat massa grejer och samtidigt handlade jag inför ikväll då jag ska hem till Eve med Erica och förmodligen Johanna. Om en stund kommer Sofia hit, det ska bli jättekul att träffas lite igen, det var inte igår direkt.
Cya Anna!
Tårtan vi fick igår!

HELG

2012-03-16 / 16:27:03
Kategori: Allmänt - 1 Kommentarer
Helgen är äntligen här och det var väldigt länge sedan jag längtade så mycket till en helg. Kanske för att det varit mycket att göra men kanske även för att helgen består av massa roliga äventyr. Om en stund åker vi iväg till Lidköping och jag ska förmodligen övningsköra. Imorgon ska jag träffa Sofia och på kvällen mina andra brudar. På söndag blir det en heldag hos farmor med hela tjocka släkten. Ska bli underbart med helg och det bästa är att jag inte måste plugga! Nu ska mamma fläta mitt hår.
Oskar och jag hade lite kul innan här. 
Sötnöt!
Cya Anna!

I wanna be your everything

2012-03-15 / 20:55:49
Kategori: Allmänt - 1 Kommentarer
Dagen fick ett mycket fint slut! Något direkt vettigt har jag inte gjort men vad gör det. När jag kom hem ville mamma baka så vi gjorde typ en tårta, det var mandelmassa och äggvitor i botten och sen lemoncurd, grädde och massa frukt. Naturligtvis missade jag och ta kort som vanligt men den var väldigt god plus att den var nyttig! Efter det drog alla killar och vi fick lite egentid, vi kollade på en film Life as we know it. Den är verkligen att rekommendera. Sen har jag inte gjort så mkt mer, käkat lite och kollat det sista avsnittet på Elsas Värld och jag gillade inte slutet, får nog ta och läsa böckerna.
Imorgon blir det skola och sen på kvällen ska jag och mamma hem till faster och kusinen. Blir nog mysigt!
Cya Anna!
Åh vad jag älskar dig!♥

Biblan

2012-03-15 / 12:53:56
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Hamnade i biblioteketen stund innan matten då min arbetsintevju blev flyttad. Ganska skönt det med-dock kanske inte att sitta själv men musiken fyller upp ensamheten lite.
Dagen har än så länge varit jättebra, projekt och tyska. Sen lyssnade jag och Julia på en Hari-Krishtna man vilket var ganska så intressant men ändå speciellt. Jag beundrar människor som väljer att vara sin religion så pass trogen. Annars är dagen rätt så oklar, funderar på att ta en långpromenad när jag kommer hem, annars kan jag alltid försöka se någon film med mamma. Jag gick från saker upp över öronen till inget att göra. Rätt gött!
Nu ska jag kolla lite serier och bloggar.
Cya Anna!

Nervös!

2012-03-14 / 18:16:25
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Sitter här med en klump i magen. Har inte fått ngn svenska gjord som jag borde ha gjort och jag är nervös inför imorgon så det står härliga till! Jaja det blir nog bra. Idag blev det skolan och affärsjuridiks provet försvann vilket kändes jätteskönt sen hur det gick är en annan femma. Sen blev det fortsatt arbete med vårt projekt och det går framåt. Efter skolan tog jag Eve en tur på stan i solen och en liten eftermiddagsfika och fick prata av oss lite.
Helgen är fullproppad men det ska bli jättekul!
Nu ska jag försöka få en debattartikel klar om insemination och sen ska jag äta glass med mamma!
Cya Anna!

Top Model

2012-03-13 / 20:55:31
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Sitter just nu och kollar Top Model-älskar det programmet! Dagen har gått väldigt fort, matteprovet är avklarat och affärsjuridiken försvinner imorgon! Det känns faktiskt helt okey.
Nu till avgörandet här!
Cya Anna!

Studiedag

2012-03-12 / 18:30:09
Kategori: Allmänt - 1 Kommentarer
Jag har pluggat hela dagen i stort sett ända sedan halv tio. Jag vet jag är sjuk i huvudet men vad gör man inte när de kära lärarna älskar att ge oss två prov dagarna efter varandra, ibland blir jag bara så arg!!!!! Pappa tvingande mig att gå ut en sväng så att jag inte skulle bli ett psykfall, så jag satte mig på altanen och plugga. Det var jätteskönt att få känna frisk luft. Nu har jag nog lagt ner plugget för idag, huvudet sprängs och jag är jättetrött.
Mitt på allt känner jag mig jättedum mot eve som ville ut och gå men jag fick tacka nej två gånger liksom jag fick tacka nej till Linda som jag skulle träffat idag. Ja jag är en underbar vän-elr inte.
Jag längtar till onsdag 10.35 då är proven borta!!!!
Cya Anna!

Long weekend

2012-03-11 / 10:39:38
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Det är söndag alla redan och i vanliga brukar det betyda helgens sista dag men inte detta fallet, för imorgon har jag studiedag. Känns sjukt underbart och den dagen kunde inte kommit lämpligare. Helgen har varit mycket fin. Igår så var jag ute hos farfar hela dagen, vi åt farfars underbart goda soppa, gick en promenad, spelade spel och kollade skidor. Det var jättemysigt. Sen fivk jag övningsköra med, det gick bra det men hem kan vi gärna förtränga!
Hem en sväng och sen vidare till Erica dit även Eve och Johanna kom. Det blev en mysig kväll framför melodifestivalen, den avslutades med en kall promenad.
Idag blir det plugg för hela slanten, ett avbrott när det är fotboll. Underbart väder är det så då kan man ju spendera någon timma där.
Cya Anna!

Happy

2012-03-10 / 00:37:28
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Dagen har varit underbar i enkla ord trots den dag som är. Körde ett hårt pass på idrotten och det var underbart, har inte varit så flitig denna vecka kan jag säga. Efter skolan så fixade jag och pappa en hel del grejer på stan bland annat mina glasögon och han köpte blommor. Sen drog vi till mormor lite senare där morbror infann sig med familj och maria hade tagit sig hem vilket var jättekul. Runt halv åtta drog vi oss alla vidare, jag hem till Carro där de andra tjejerna var. De gjorde pannkakor som jag fick smaka på och sen blev det mys. Min ansvarsfulla kusin och vän skjutsade hem oss och det var så underbart skönt att få avsluta kvällen till Bruce och skratt. Tusen tack Maria!
Imorgon fortsätter denna fina helg hos farfar och sen med vänner.
Cya Anna!

5 år

2012-03-09 / 07:51:49
Kategori: Allmänt - 1 Kommentarer
Tiden bara rinner förbi och idag är det fem år sen min pappa kom in till mig och sa att min morfar hade dött. Jag minns att min farmor och hennes man var här den natten för att han var så dålig.
Han var världens allra bästa morfar och jag saknar honom jättemycket. Jag önskar så att han kunde vara här och ta hand om alla oss och se sina barn och barnbarn växa upp.
Du lämnade oss alldeles för tidigt.
Jag älskar dig♥



Jag kommer aldrig glömma dig!

Mittwoch

2012-03-07 / 19:10:10
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Kommentarer från familj och vänner värmer oerhört mycket! Det gjorde min dag just nu plus resultatet på min historiainlämmning, det är skönt när man får möda för jobbet!
Har precis kommit ut ur duschen har nämligen varit och tränat och det var underbart skönt. Maten är snart klar så då kommer jag bli ännu gladare. Idag slutade jag tidigt och jag brukar ta måndagar och onsdagar till att plugga ordentligt så det är precis vad jag gjort idag.
Annars så händer det inte så mycket roligt. Imorgon ska jag unna mig själv lite lyx som mamma sa, genom att gå till frisören och fixa till håret lite. Det var sjukt länge sen! Sen får vi se, kanske kan få med mig pappsen på övningskörning. I vilket fall som helst har jag bestämt att jag ska övningsköra till farfar på lördag, hehe.
Cya Anna!

Viktiga beslut

2012-03-05 / 19:17:43
Kategori: Allmänt - 2 Kommentarer
Har fått massor gjort idag. Småsaker som nu är avbockade, önskade jag kunde säga detsamma om samhällen. Men jag orkar helt enkelt inte längre. Idag har jag tagit ett viktigt beslut gällande framtiden nu jäklar ska jag bli smal, seriöst. Det är slut på allt kakätande och godis man kan leva ett gott liv utan alla grejer(hoppas jag), träning ska bli ett FAKTUM. Kan bli lite jobbigt i vissa lägen men nu ska jag övervinna detta, det funkande tills jag fall över.
Annars har det inte hänt så värst mycket, tog en promenad med Eve hem. En mysig stund med en fin vän. Johanna och jag har bestämt att vi ska ses i helgen och jag ska även åka till min farfar som jag har inte varit hos på en evighet och även en tur till mormor ska hinnas med då fem-årsdagen kommer.♥ Förutom skolan är allt finemang!
Cya Anna! 

Sunday

2012-03-04 / 21:07:52
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Sitter och myser i sängen just nu och har avverkat de senaste avsnitten av gossip girl. Jag längtar till nästa! Denna söndag har jag fått väldigt mycket gjort, har skrivit två sidor på en inlämmning, pluggat affärsjuridik och svenska. Har dock insett att jag längtar efter mina glasögon för idag har jag känt av den dåliga synen.
Har även hunnit simma idag, har äntligen fixat taggen via gymmet så nu kan jag variera träningen.
Kvällen igår blev jättemysig tillsammans med Erica och Eve. Vi hade mellomys, spelade spel och tog en nattpromenad och sen en nattfilm♥. Blev dock lite sent så ska snart säga godnatt för ikväll. Har inhandlat lite skvaller och en fin roman väntar.
Cya Anna!
Osminkad och fin...


Mellomys

2012-03-03 / 17:18:07
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Lördagen har varit underbar men den går så fruktansvärt segt. Solen har fyllt himmeln idag och jag kände att jag inte kunde sitta inne hela dagen så jag tog mig en långpromenad med hörlurarna i öronen, det var verkligen underbart. Kändes som att jag kunde gå i flera timmar, dock blev det en timme idag men visar solen sig imorgon så vem vet? Annars har jag inte gjort så mycket vettigt idag, skulle pluggat men jag orkade inte riktigt så skjuter det till imorgon. Ikväll ska jag ha mellomys med Erica och Eve. Ska bli jättemysigt! Vi tänkte faktiskt cykla och handla lite, det kommer kännas jättekonstigt men som Eve sa det blir mysigt!
Har nyss fått i mig grillat, pappa ställde sig och grilla och det var underbart gott! Nu ska jag göra mig klar när Erik äntligen är klar på toan. 
Cya Anna!

Knäppis

2012-03-02 / 21:13:44
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Ja min knäppa bror du har sagt det! Fråga mamma!
Cya Anna!

Holiday

2012-03-02 / 20:58:57
Kategori: Allmänt - 1 Kommentarer
Att sitta hemma i soffan med gottigheter och min halvknäppa familj skadar inte ibland särskilt inte då man behöver lugna ner sig lite. Skolan idag var lugn och kändes ovärd, i morses var det simmning och i eftermiddag tränade jag med mamma och pappa. Ikväll har jag käkat god mat och nu myser vi framför tv:n och erik retas över att jag ska få glasögon. ÅH VAD JAG BLIR ARG!!
Imorgon ska jag plugga, ta långpromenad och på kvällen ska jag umgås med fina vänner. På söndag ska jag nog bada med pappa och bröderna.
Nu ska jag fortsätta mysa med mina mamma och min icke retsamma bror.
Cya Anna!

Relax, take it easy

2012-03-01 / 21:22:34
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Oj oj! Dagen har gått i ett sen i morse. Vaknade med andan i halsen och insåg att det var lite bråttom. Skolan till 14.40 med diverse lektioner. Ingen av lektienerna var väl direkt seriös. Efter det mötte jag upp mamma och vi fick en stund för oss själva. Sen blev det synundersöknning och det var som jag trodde att jag hade dålig syn. Närsynt är jag så det var tvärtemot än vad jag kände. Så nu ska jag börja använda läsglasögon. Det kändes jättekonstigt att sätta på sig ett par glasögon och mamma bara, "du vet att jag kommer tvinga dig att använda dessa nu". Jaja bättre det och att synen blir bättre. Efter det åkte jag ut till ryd för att plugga när oskar hade träning och sen blev det vidare på fotboll vilket var mindre kul att se och brodern gick ju inte att prata med efteråt så då kan ju alla lista ut hur det gick.
Har äntligen fått i mig lite käk och nu ska jag plugga lite religion inför imorgon och sen sova. Imorgon kommer äntligen fredagen igen och imorgon ska jag bara umgås med mamma och äta god mat och försöka andas lite inför kommande veckor. Jag säger bara döda mig!
Cya Anna!
Kan det inte bara vara sommar?

Hola banditos!

2012-03-01 / 11:39:06
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Hejsan, det är Erica här igen. Jag tänkte att jag skulle gästblogga lite granna. Jag och min lilla Anna sitter nu på en engelska lektion har det tråkigt. Anna är effektiv och jobbar som en flitig liten ekorre här brevid mig medan jag inte jobbar lika mycket. Okej jag erkänner: jag jobbar ingenting alls. Men nu är det så här att jag glömde min engelska bok hemma så jag kan inte riktigt jobba så bra idag. Hade viljan funnits så hade jag nog alltid kkunnat göra nåt men den finns inte, inte alls. Så var det med det! Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mer än det jag redan sagt. Det finns nog inte så mycket mer som ni som bloggläsare skulle vara intresserade av att läsa. Jag kanske bara borde sluta skriva? Så alla ni läsare kan återgå till det ni höll på med innan ni kollade in här. Känns det som att den tid ni spenderade här med att läsa var väl spenderade minuter av erat liv? För ni får aldrig tillbaka dem, hoppas ni vet det! Nej nu kanske jag gav vissa av er ångest över att ni läste något så här oviktigt..? Och DÄR förlorade Anna en massa läsare... Sorry Anna! Haha nej nu ska jag sluta. Ha det gott igelkott! //Ericathebest

RSS 2.0