Kvällsfika

2012-05-31 / 22:20:26
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
En kvällssfika med föräldrarna och Erik när regnet vräkte ner utanför.




Jag har en önskan

2012-05-31 / 20:42:30
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Jag önskar att du som är gjord för mig, min andra halva
Jag önskar att du fanns här.
Jag önskar att du fick me le
Jag önskar att du låg bredvid mig och sa de tre orden
Jag önskar att du fick mig känna kärlek
Jag önskar så innerligt

Lugn och skön dag

2012-05-31 / 13:54:54
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
En lektion idag. 9.25-10.40. Det satt väldigt fint!
Cyklade hem till mormor på lunch. Var kvar en stund för att sen bege mig hemåt. Har duschat och nu ska jag plugga i ngr timmar. Ikväll tänker jag inte göra mycket. Är själv hemma med alla sportnördarna i min familj. Till och med pappa har blivit heltokig, det var han ju innan med men deras golfintresse triggar upp varandra.
Cya Anna!

So so happy!

2012-05-30 / 13:24:37
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer






Jag är så himla glad! Affärsjurdiksprovet och religionsinlämmningen är klar! Nu är det bara två grejer kvar innnan min hjärna får gå på lov så jag ska lägga ner all ork jag har kvar vilket inte är mycket. Om en stund bär det av hemåt så fort mina kära vänner är klar. Sen snabbstädningen och sen ska jag chilla. Kanske lite samhäll. I eftermiddag ska jag umgås med Erica. Det var alldeles för länge sen sist och tiden tycks ju inte räcka till längre.

Cya Anna!

Mors dag

2012-05-27 / 20:05:14
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Idag är det mammornas dag.
Jag kan inte med ord beskriva hur mycket min fina mamma betyder för mig. Vi kan prata om allt med varandra och jag skäms inte för att vända mig till mamma. Hon lyssnar, förstår och ger råd. Hon finns där och ser om man mår dåligt. Du är min bästa vän. Jag är så glad att du gick till dansen och träffade bonnapojken. För hade du inte gjort det hade jag inte funnits och då hade inte jag haft äran att ha dig som min mamma. Även fast jag inte alltid visar hur mycket jag tycker om dig så göra jag det. Jättemycket.
Kort sagt, du är min klippa och jag älskar dig så himla mycket!♥


Klassfotboll och solbränna

2012-05-26 / 20:10:29
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Soffan. Trött. Röd. Godissugen. Dippsugen.
Beskriver mitt tillstånd väldigt bra just nu! Har vart på lillegården hela dagen tillsammans med familjen. Solen sken och mitt klädval var väl inte det bästa så min bonnabränna är fruktansvärd. Känner att natten kommer bli underbar. Ikväll blir det eurovision med familjen. Chips, godis och dipp. Känns väldigt bra!
Cya Anna!

Fin start på en fin helg

2012-05-26 / 01:30:09
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Aldrig mer matte!!! Äntligen, som jag har väntat på denna dagen, I tre och en halv timma satt jag med nationella idag för att sen har historia. Efter skolan blev det en tur på stan, fick med mig morsdag present hem och en klänning.
Kvällen har jag spenderat uppe hos Rebecka med henne och Eve. Sällskaps spel och dipp ute i kvällsolen var precis det man behövde för att starta helgen. Självklart tjöta vi bort ngr timmar med. På kvällskvisten tittade jag och Erik på tv och pratade lite.
Nu ska jag sova för imorgon blir det klassfotboll hela dagen med släkten höll jag på att säga. Men stora delar av den är där tex min älsklingsmorbror!
Cya Anna!

Sommaren är här!

2012-05-24 / 11:27:23
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Alla andra gör muntligt nationella som jag hade igår så vi har nu eget plugg. Tro det eller ej men svensk uppgiften blev precis klar så jag ska finslipa den lite och sen skicka in den. Idag blir det lite matteplugg och sen ska jag umgås med min fina kusin som flyttar ner till Jönköping igen. Det blir nog piknick i parken i den 30-gradiga värmen.
Cya Anna!

Nytta med nöje

2012-05-23 / 19:34:16
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Bloggen kommer verkligen i sista hand nu ända fram till sommarlovet då mitt skolarbete går före. Det är som sagt en hel del nu men man måste ju blanda nytta med nöje särskilt idag efter det fruktansvärda religionsprovet på två och en halv timma. Erica kom hit efter skolan, det blev matteplugg med en paus och sen lite plugg igen. Nu har hon rullat hem och jag sitter med familjen på altanen. Ikväll ska jag inte göra ngt mer, jag behöver andas!
Cya Anna!


Orken och motivationen finns inte längre

2012-05-21 / 10:10:43
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Samhällslektion och huvudet känns som att det kommer sprängas vilken sekund som helst. Jag är så himla stressad över allt som ska göras i skolan så jag vet inte vart jag tar vägen snart? Hur dumma i huvudet får lärarna vara som lägger allt i maj och bara klämmer ihop allt så att de kan få grunder de kan lägga betyg på, de verkar ju inte tänka på eleverna de sätter i situationen? Jag orkar inte mer nu!!
Cya Anna!

Kalas

2012-05-20 / 12:01:19
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Slänger in ett snabbt inlägg innan vi åker iväg på kalas. Jag har bytt kläder tre gånger då tempraturen gör att jag inte vet vad jag ska ha på mig men det slutade med långklänning.
Förmodligen blir det inget mer bloggande om det inte kommer in lite bilder från igår med Josse. Vi upptäckte ngt gudomligt i matväg, det kommer vi äta jämt hädanefter. Jag kan dock inte lova ngt!
Cya Anna!


Lördag 2012-05-19

2012-05-19 / 10:19:23
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Morgonen började med sång för "födelsedagsbarnet" och sen en brakfrukost. Nu sitter jag i sängen framför datorn lite och lyssnar på musik. Ska göra mig i ordning snart och plugga lite innan jag åker iväg och träffar Josse och Karin. Det blir kladdkake bak med jordgubbar! Ser ut som en väldigt mysig dag. Ikväll blir det kalas!
Ha en fin lördag!
Cya Anna!

Allt är egentligen underbart

2012-05-18 / 18:00:57
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Det är så skönt att vi fått lite extra dagar ledigt, det är verkligen välbehövligt nu när man är som tröttast. Inatt har jag sovit som en stock så pass hårt att jag missade två samtal i morse då mobilen låg bredivd med hög volym. Kanske var ett tecken på att jag är i behov av sömn.
Idag har det inte hänt så mycket, mormor har flyttat in för natten. Jag har städat hela huset till mamma och pappa inklusive toaletterna. Brorsan har kommit hem igen och det känns skönt att vi alla är samlade på under samma tak. Vi har precis käkat hamburgetallrik och om en stund drar vi oss ner mot Våmb för att möta morbror Stefan och kolla lite U-lagsfotboll i kvällssolen. Allt är egentligen så underbart så att jag blir alldeles varm inombords!
Cya Anna!

JAG ÄLSKAR LIVET

2012-05-17 / 15:19:53
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer








Hade en riktigt mysig kväll tillsammans med Evelina och Johanna igår. Vi åt gott i stort sett hela kvällen. Vi tog en kvällspromenad som jag var skeptisk till i början men det var väldigt skönt att komma ut.
Idag blev jag väckt spontant för att hänga med mamma hela dagen. Hon och pappa hade bestämt att jag skulle få en klänning idag, vilket jag blev jätteglad för. Så vi har fram tills nu vart på diverse ställen, Lundsbrunn, mormor och elins där jag hittade en klänning som jag är helt kär i. Tusen tack! ♥

Idag läggs allt plugg åt sidan och jag ska bara njuta av ledighet för en stund. Ikväll blir jag hemma med familjen, vi tänder grillen och äter gott. Men innan ska vi se om pappa och farfar slår till med storvinst!
Cya Anna!

Sista dagen i skolan

2012-05-16 / 08:47:50
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer


Har precis sagt hej då till Erik som åkte iväg på klassresa. Själv ska jag snart åka till skolan men jag är så osäker på om jag ska våga ha långklänning eller inte? I vilket fall som helst så blir det skola en sväng och sen ska jag umgås med två mycket fina tjejer. Vi ska laga lite mat och bara mysa. En bra start på helgen!!
Cya Anna!

En mysig dag!

2012-05-15 / 21:40:37
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer

 

Trots att det var skola och allt kändes väldigt tungt i morses så blev slutresultatet av denna dag väldigt fint. Hade två lektioner på förmiddagen för att sen få håltimma i tre timmar. Erica och jag köpte med Mozzarella pizza hem och jag slängde ihop en kladdkaka. Det var så skönt att bara få vara med varandra innan hon ger sig iväg på nya äventyr. Måste medge att det var tungt att säga hej då idag men som tur är att det inte är för evigt! Åkte tillbaka till skolan för lite tyska och möte. Väl hemma har jag pluggat så jag har huvudvärk nu, gjort planer med Johanna och pratat med brorsan som också ger sig iväg på äventyr.

Om en stund kryper jag nog ner under det varma täcket och drömmer mig bort till en annan värld för en stund.

Cya Anna!


Godmorgon!

2012-05-14 / 07:22:18
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Jag blev färdig fortare än vad jag trodde denna morgon men det är ju alltid skönt att inte behöva stressa vilket jag troligtvis kommer göra i alla fall. Har nyss käkat lite frukost och sitter nu och repeterar lite inför kalla kriget provet som är idag. Jag hade velat göra det de första jag gör på morgonen men tyvärr. Fastnade framför serien Bones igår. Gillar kriminalserier med kärlek i, inte fy skam det. Fast inget toppar Grey's och Gossip Girl.
Detta inlägg kommer inte göra ngn klokare då jag knappt själv vet vad jag skriver om men rent enkelt så ville jag bara säga godmorgon, så godmorgon!
Cya Anna!

Fotboll mot cancer

2012-05-13 / 10:11:20
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Har varit en hel helg med familjen och mycket sömn som har varit behövligt då jag har 7 prov kvar att avverka innan jag får gå på sommarlov. Det känns verkligen skit men jag kan ju inte göra så mycket åt de tyvärr. Igår så engagerade Våmbs IF fotboll mot cancer. Det var C-laget som spelade mot TV-laget och alla pengar gick oavkortat till cancerfonden. Det var ngr riktigt härliga timmar dock lite kyligt trots att solen var framme. Kusinerna var med och mycket skratt blev det då inget av lagen var riktigt seriösa. TV-laget vann med 1-3.
Idag ska jag plugga hela dagen förutom då jag ska ner till Våmb och kolla på minstingens seriematch, förhoppningsvis kommer Maria och Jocke och gör mig lite sällskap då alla andra är på andra destinationer.
Cya Anna!

En kväll med familjen

2012-05-11 / 18:28:54
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
En kväll hemma med familjen är precis vad jag behöver idag! En lång dag som startade med kursprov i tyska. Låt oss säga att det är skönt att det är klart och att jag aldrig mer kommer behöva göra det. Kom hem lite efter tre och sen har jag faktiskt pluggat lite. Just nu står pappa och grillar och klyftpotatisen är i ugnen. Ikväll ska jag bara gotta mig och mysa med min familj då vi hela familjen befinner oss på hemmaplan ikväll, som pappa sa så inträffar det typ aldrig längre. Ha en bra fredag!
Cya Anna!

I beg for your forgiveness

2012-05-10 / 21:38:50
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Det var aldrig meningen att göra dig så illa. Förlåt. Förlåt. Förlåt.

Sommarlängtan

2012-05-09 / 17:16:51
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Ligger och lyssnar på Evelinas sommarlista och jag längtar ngt fruktansvärt! Det enda jag hade kunnat önska är ett körtkort, fy sjuttan vad gött det hade varit! Jaja allt kan man inte få här i världen. Dagen har varit väldigt jobbig om jag ska vara helt ärlig. Engelska nationella hela morgonen som gjorde att jag blev helt slut. Sen var det föreläsning på det och till sist en tung religionslektion. Det sorgliga är att dagen tar ju inte slut där utan jag har pluggat nu och är inte klar. Jag fullkomligt älskar livet ibland. Jag blev väldigt antig här kände jag men så anti är jag inte. Det är trots allt sommar snart!
Cya Anna!

Kvällspromenad

2012-05-08 / 20:42:35
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer

Efter middagen så tog mamma och jag en kvällspromenad kring getaryggen och sen kom vi ut vid golfbanan. Fina vyer och fint sällskap!


Presstationsångest

2012-05-08 / 19:04:03
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Har gått in i en psykisk jobbig period. Jag kan inte riktigt sätta fingret på vad det är eller jo på sätt och vis men ändå inte till hundra procent. Jag är en person som har oerhört höga krav på mig själv och det har jag alltid haft i stort sett ända sen jag fick mitt första MVG då jag insåg att jag hade kapaciteten. Sen dess har det liksom rullat på i de banorna med plugg och bra betyg. Problemet dock är att jag inte insett vad jag har gjort mot mig och min kropp. Kraven och prestationsångesten att hela tiden ligga på topp är ngt som skapar stress och allt blir i stort sett pannkaka. Man hamnar i en period där man varken vet ut eller in.
Jag vet att jag kan och jag vet att allt jag gör duger för det gör det verkligen men hur blir man av med alla krav? All den press som finns inom mig. Jag antar att enda utvägen är att inse att allt jag gör är bra nog och jag räcker till!
Cya Anna!

Kusindag

2012-05-07 / 20:32:16
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Dagen har gått i ett verkligen men åh vilken toppenstart jag har haft på min vecka! Skolan gick någonlunda snabbt och sen åkte jag dirket hem för att plugga. En stund efter att jag var klar kom Maria och hämtade mig. Vi gick femman och pratade av oss lite. Sen köpte vi med oss tacos hem till mormor och nu är jag hemkommen. Det är verkligen dessa dagar man minns. Spontana men ack så sköna! Jag längtar tills jag kan slänga med mig lite käk och ta bilen till mina farföräldrar. Om ngr månader så!
Nu ska jag göra lite tyska och sen blir det film. Imorgon väntar projektredovisningar för alla treor. Om ett år är det jag, herregud!
Cya Anna!
En jul för många år sen!

Fullspäckat

2012-05-06 / 12:22:54
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Solen strålar men det känns som isvindar ute. Kvällen igår var riktigt härlig, det var kul att träffa Emelie och hennes familj igen. Det blev käk, hockey och prat. De hade även fixat en supergod tårta!
Idag tog jag sovmorgon. Nu på morgonen har jag och Erik kollat klart på falkfilmen som gick på TV igår kväll, har klämt i mig en smoothie och fixat lite inför lunchen för vid ett är det U-lags match för bror min och efter det är spelar damerna hemma alltså Emelie så det tänkte vi kika på. Med andra ord en dag fylld av fotboll. Nu ska jag göra lite tyska innan.
Cya Anna!

Presentfixande

2012-05-05 / 16:39:52
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Det var en underbar kväll med Johanna igår. Det var alla hjärtans dag sist hon och jag var ensamma och bara prata. Vi lagade tacos, åt tårta och pratade ända in på småtimmarna. 
Idag har jag vart på stan med mamma. Vi har fixat en massa presenter till våra vänner. Resten av dagen har jag inte gjort mycket, mamma och jag har kollat på film och snart ska jag göra mig i ordning. Ikväll så ska jag umgås med vänner till familjen och till mig med för den delen.
Cya Anna!

Längtar till helg!

2012-05-04 / 10:44:32
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Nationella är avklarat och vi sitter nu i vår korridor med håltimma, vi orkar inte riktigt ta tag i det så vi kör på skolans lunch istället. Själv längtar jag tills skolan är över så att jag kan få börja min helg någon gång. Ikväll ska jag umgås med Johanna, det blir tacos och mys.
Cya Anna!

Fina tider

2012-05-03 / 22:19:46
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Har inte varit så närvarande i bloggen de senaste dagarna. Anledningar finns det väl alltid att skylla på men den främsta är väll att mina prioteringar ligger på lite andra nivåer just nu. Skolan, vänner, familj, solen och renovering tillsammans med många andra projekt.
Det har inte hänt ngt utmärkande sen sist, fikat och lunchat med en oerhört fin vän i solen, pluggat, kramat mamma och hittat nya fina versioner på låtar.
Imorgon vankas det nationella i Engelska B därför är det nu läggdags.
Cya Anna!

Solsken

2012-05-03 / 11:45:37
Kategori: Allmänt - 2 Kommentarer
Efter en förmiddag i skolan drar jag och Erica ner till stan och käkar lunch i solskenet!
Cya Anna!

Första Maj

2012-05-01 / 19:41:26
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Första Maj idag och det har varit en dag då jag bara har vilat. Har inte orkat göra ngt som tur är har jag lång sovmorgon imorgon så tänkte ta tag i lite grejer då och dessutom slutar jag tidigt. Det har inte hänt speciellt mycket idag, har vart hemma hos mina kusiner och käkat lite mat ute i solen. Den känslan av att kunna sitta ute och äta är verkligen som balsam för själen. Som jag väntat. Sen har jag solat lite också.
Resten av kvällen ska jag spendera i vårt nya vardagsrum(dock inte möblerat) framför TV4:s humorgala. Känner för att göra en förändring idag, kanske ska jag skänka lite pengar...
Cya Anna!

RSS 2.0