Endast åtta dagar kvar

2012-09-30 / 19:14:17
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Ja att blogga är inte riktigt min grej längre. Jag älskar att skriva av mig men just nu känns det som att det hela tiden blir ett och samma. Förhoppningsvis ändras detta snart då tiden infinner sig.
Allt rullar på och dagarna till den stora dagen närmar sig med stormsteg. Jag kan knappt bärga mig längre.
Helgen har rullat på. Hann knappt få helg innan den var över. I fredags åkte jag ner till Maria och Jocke. Vi körde på en lugn flötkväll i soffan med kycklingtacos vilket jag tänkte bjuda någon på någon dag. Lördagen innefattade shopping, morbror och moster. Kvällen spenderade jag hemma med familjen. Idag har jag vart iväg och jobbat. Här berikar vi oss med pengar och erfarenhet!
Cya Anna!

Benidorm

2012-09-25 / 18:45:02
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Ska om ngr minuter knalla iväg mot bussen för en mysig kväll på Benidorm med Johanna och Erica. Ska bli skönt att få bryta i vardagen lite med allt plugg som är just nu.
Cya Anna!

Geografi

2012-09-24 / 14:08:11
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Sitter på geografiektionen och har sjukt tråkigt. Jag är frustrerad från lektionen innan och vill bara hemma och pussa på min lillebror och umgås med min kusin. Träffa mamma så att hon får säga att allt kommer bli bra igen. Just nu känner jag mig som ett litet barn som inte alls är vuxen om cirka två veckor. Nej jag vill bara krypa ner under täcket.
Cya Anna!

Rosevin och lax

2012-09-21 / 15:23:38
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Att cykla hem i spöregn är ingen höjdare men att Evelina var med gjorde det hela lite bättre. Vi var och handlade till ikväll då vi lyxar till det med en lyxmiddag. Lax och potatis med sås, därefter pannacottaa. Dessutom hittade vi rosevin på coop, ska dock tillägga att det är alkoholfritt där.
Jag ser fram emot en härlig kväll tillsammans med Rebecka och Evelina.
Cya Anna!


Riskutbildning två

2012-09-20 / 20:59:42
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Japp en utbildning jag har gått idag. Åhh det var såå himla kul. Jag var verkligen jättenervös innan men alla hade sagt till mig att det är en av de roligaste dagarna i ditt liv. När jag kom dit satt rädslan i halsen men åh vad kul det var när man väl kom ut på banan. Men samtidigt som det var en oerhört rolig kurs så inser man verkligen riskerna med att köra bil. Jag har förberett familjen på att jag kommer köra 10 km/h i vinter. Usch, det är verkligen en risk att köra bil men åh vad kul det är. Jag vill ha körkort nu!!!! 
Cya Anna! 
 
 

Körlektion

2012-09-19 / 08:56:49
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Har haft min första lektion som är vaklarad inom ungefär fyra minuter. Ska snart knalla ner till körskolan och ha körlektion. Jag är faktiskt lite nervös idag, varför vet jag inte?
Cya Anna!

Gullspång

2012-09-18 / 16:55:55
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Ska om en liten stund åka med mamma till Gullspång. Vad man gör där eller vart det ligger har jag inte riktigt koll på. Men ikväll blir det fotboll och övningskörning hem. Därefter tänkte jag bjuda på pizza. Göööött!
Cya Anna!

2012-09-16

2012-09-16 / 18:53:22
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Att cykla iväg med mössa till jobbet i mitten av September är verkligen inte okey. Vi pratade just om det på jobbet idag att en resa utomlands skulle vara gött och det kommer från min mun jag som just var utomlands. 
Helgen börjar ta slut och jag känner mig tillfreds. Jag har varit med kompisar, firat bröllopsdag, kollat film, jobbat och självklart pluggat. 
Därför känner jag att jag avslutar denna kväll med ett leende på läpparna tillsammans med mina bröder då vi har huset för oss själva. Undra om det finns ngt godis kvar? 
Cya Anna! 
 
 

Life goes on

2012-09-13 / 20:55:56
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
URSÄKTA! 
Livet rullar på och ärligt vet jag inte riktigt vad det är som tar upp all min tid. Har vart hemma sent varje dag förutom idag då jag strosat runt hemma i mjukiskläder. En underbart skön eftermiddag som man behöver ibland. Imorgon är jag ledig och på kvällen ska jag kramas med två fina tjejer. Men innan det tänkte jag ta en skön eftermiddag med plugg tillsammans med vännerna. 
Ha det fint tills nästa gång. 
Cya Anna! 
 
 
Tiden rinner förbi precis lika snabbt som regnet strömmar ner. 
 
 

Allt är som vanligt

2012-09-06 / 18:37:14
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Allting rullar på som vanligt igen. Skola, kompisar, plugg, körkort och jobb.
Idag kickade vi igång våra projektarbeten på riktigt och det gick riktigt bra. Därefter blev det en lunch tillsammans med Erica och en körlektion på eftermiddagen.
Dessutom har jag storstädat mitt rum, det var verkligen på tiden. När jag ändå var igång städade jag hela huset, kändes bra då jag nu tittade på ung och bortskämd. Mina brukar säga att jag är bortskämd ibland men jag hoppas att jag verkligen inte liknar dessa ungdomar.
Resten av kvällen ska jag mysa lite med familjen. Pappa har stått ute i kylan och grillat så det vankas en god middag.
Cya Anna!
 Helgen

2012-09-02 / 21:38:00
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Har haft en en härlig helg. Matfestivalen har ägt rum i stan och där befann jag mig i fredags och en sväng igår. Har träffat Emelie och njutit av två lugna kvällar i soffan. Idag har jag även vart iväg och jobbat. Det var så himla kul och träffa alla som jag inte har träffat på ngr veckor.
Imorgon är det ny vecka som är fullbokad. Here we go!
Cya Anna!

RSS 2.0