Idag är en bra dag

2013-04-30 / 11:49:48
Kategori: - 0 Kommentarer

Idag är jag på väldigt bra humör. Allt känns för en gångs skull bra trots alla miljoner saker man måste göra. Glada nyheter o arbete som är klart gör att dagen känns jättebra. Imorgon är det ingen skola, istället åker jag och umgås med mina arbetskompisar. Ikväll ska jag träffa Evelina. Vad vi ska göra är dock en annan fråga.
Cya Anna!


Stunden på kvällen

2013-04-25 / 21:38:18
Kategori: - 0 Kommentarer

Jag älskar att ligga i min säng, krypa ner mellan riktigt fluffiga och mysiga kuddar. Sätta Godnatt listan på spotify och läsa en skvaller tidning. Det är stunden då jag verkligen kan koppla av och släppa allt för en stund. Jag får vara jag och njuta av lugn och ro. Flyga iväg i tankarna.


Paddan

2013-04-25 / 14:17:00
Kategori: - 0 Kommentarer

Paddan is back Were he belongs!
Glad tjej igen!
Cya Anna!


Egen tid

2013-04-24 / 17:00:54
Kategori: - 0 Kommentarer

Nu när inbjudningarna är skickade till studenten blir man nästan lite stum när folk glatt ringer och säger att dem kommer. Lite som att man glömt bort att man skickade dem. Men åh så kul det ska bli.
Cya Anna!


Geografi

2013-04-23 / 11:56:58
Kategori: - 0 Kommentarer

Är verkligen inte min starka sida. Jag försöker koncentrera mig men med denna lärare går det åt skogen. Bokstavligt talat. Annars flyter det på. Det enda jobbiga just nu är bilen. Jag har haft körkort sen slutet av oktober och ägt en bil sen november, med andra ord är jag inte van vid detta. Åh min lilla padda får inte ge upp än.
Tur att man har fina föräldrar som lånar ut deras bil till dottra.

Jag ska verkligen försöka att inte äta alltför mycket godis men på fredag ska jag unna mig en påse till fredagsmyset.
Cya Anna!


Meningen var

2013-04-22 / 18:46:08
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Meningen var att jag skulle röja undan massvis med plugg idag. Det gick mindre bra. Jag lyckades skriva en halv sida på en inlämning sen gick det åt skogen. Jag gör därmed som jag brukar göra, skjuter på det tills imorgon. Jag har nog med andra problem.
Har precis käkat väldigt god mat för att inte innehålla någon pasta eller potatis. Det blev wokade grönsaker, med kall kassler, champinjoner och persilades sås till. Det var hur gott som helst!
Resten av kvällen tänkte jag bara ta det lugnt och mentalt förbereda mig på plugg imorgon. En promenad och dirty dancing lokar väldigt mycket just nu.
Cya Anna!
 
 

Vecka 17

2013-04-22 / 08:34:08
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Helgen har gått i ett. Kampanj på jobbet har lett till jobb lördag och söndag med underbart folk. Utöver jobbet har jag träffat tjejerna, ätit god mat och sovit. 
Veckan fick jag börja med ett besök på verkstaden. Inte direkt min favoritplats utan pappa eller mamma.
För tillfället avnjuter jag en frukost innan jag ska åka till skolan. Musli har blivit en ny favorit tillsammans med äpplejuice.
Cya Anna!
 
 

Göteborg

2013-04-18 / 16:14:24
Kategori: - 0 Kommentarer

Dagen har spenderats i Göteborg med skolan. Studiebesök hos judiska församlingen och sett en teater som fick mig att inse hur sjuk vår värld är!


Fest!

2013-04-17 / 11:36:49
Kategori: - 0 Kommentarer

Hade en bra kväll igår tillsammans med goda vänner och nytt folk.


Nu är det nära!

2013-04-17 / 11:33:53
Kategori: - 0 Kommentarer


50-dagars!

2013-04-16 / 18:21:18
Kategori: - 0 Kommentarer

Dagen till ära var det sporttema i skolan!


14/4

2013-04-14 / 20:35:06
Kategori: - 0 Kommentarer

Dagarna rullar på som bara den och på tisdag är det bara 50 dagar kvar till studenten. Åh, det ska bli underbart!
Helgen har varit lugn och skön tillsammans med familjen. Har umgåtts med mormor i fredagskväll, hängt ute hos farFar och jobbat några timmar.
Imorgon blir det skola igen och det var länge sedan jag hade söndagsångest men nu börjar den komma. Jaja, bara bita i det sura äpplet.
Cya Anna!


Onsdagskvällen

2013-04-11 / 08:05:39
Kategori: - 0 Kommentarer

Igår skulle jag pluggat som en galning det gick bra en stund men sen gick det åt skogen då Emelie och Evelina ville käka marängsviss, så så blev det!
Cya Anna!


Borde plugga

2013-04-09 / 16:43:45
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
geografiboken ligger fint bredvid mig men jag orkar inte riktigt ta upp den. hela dagen har jag ägnat till plugg. projektet ska in nästa vecka och finslipet är i full gång. samtidigt som de är i full gång så ska ett geografi prov skrivas, ja de går ju sådär kan jag väl säga. men snart står vi där med våra vita mössor och glädjen inombords, vi klarade det!
Cya Anna!

Ny vecka

2013-04-08 / 20:46:35
Kategori: - 0 Kommentarer

Måndag är åter här och veckorna bara flyger fram. Idag blev det klart för mig att de är drygt åtta veckor kvar i skolan. Det är helt sjukt! Vad hände med alla åren?
I vilket fall så ligger jag i sängen nu. Jag är ingen kvällsmänniska kanske därför mitt jobb passar mig så bra att börja mitt i natten! Imorgon ska de skrivas projekt och pluggas geografi. Studenten, here I come!
Cya Anna!


Sunday

2013-04-07 / 16:08:04
Kategori: - 0 Kommentarer

Helgen har varit så himla bra och mysig. Fredags fyllde bror min år. Jag hängde med mamma, hittade studentklänning, åt hallon och glass samt umgicks med härligt folk på O'lerays.
Igår hittade jag klänningar till mormor, kollade fotboll och käkade oxfilé då de var kalas-time.
Just nu ligger jag i sängen och slappar en stund. Har jobbat och pluggat några timmar. Bokstavligen så somnade jag i boken(geografi, kanske inte så konstigt), så tänkte jag kunde ta en powernap kanske de går bättre sen.
Ikväll ska jag käka tacos, plugga lite till och ta en svängom på skipbo med min bror.
Ha det fint!
Cya Anna!


Friday and I'm in love

2013-04-05 / 12:10:00
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Veckan har varit tung och grå. Livet har känts jobbigt och jag har varit nere. Idag är de helt andra puckar. Livet känns bra och gott. Vänner och en underbar mamma kan göra under.
Idag är de ingen skola då vi har projektdag så Erica och jag har gjort det nu på morgonen. Tänkte käka lite lunch nu, sen tänkte jag ta en sväng i min lilla pärla. Kolla efter aux-kabel, kanske ta en sväng till momo och strosa i affärer.
Livet känns sjukt härligt idag.
Cya Anna!
 

Du är så fin

2013-04-03 / 19:43:28
Kategori: - 0 Kommentarer

Tog en extra dag hemma och den spenderades på soffan och sängen. Krafterna börjar komma tillbaka men är fortfarande väldigt slö.
Johan Falk o solen fick bli mina vänner under några timmar.
Cya Anna!


I-landsproblem

2013-04-02 / 20:39:59
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Ibland undrar man när alla problem ska sluta dyka upp och man bara kan få njuta av livet utan större åkommor. Visst jag lever och jag mår bra. Jag är frisk(hyfsat i alla fall), jag har underbara vänner, en fin familj och släkt, grymt jobb och hela livet framför mig. Trots det så känns det ständigt som att det fattas mig något. Vad kan jag inte sätta fingret på.
Jag vet att jag inte borde gnälla över allt jag inte har då det finns människor i världen som har så mycket mindre än jag. Men det är mycket här i livet man inte borde. Eftersom att jag ändå bara lever en gång kan jag lika gärna passa på att gnälla de dagar jag känner för det. För det finns dagar då jag inte känner för att gnälla. Då jag njuter av allt underbart här i livet men idag är en dag då allt är upp och ner.
Min nya vårlista pryder fint spotify, dessutom ska en kabel inskaffas så att den kan spelas i bilen. Jag har en underbart fin pappa som flängt runt med min bil idag och fixat alla paddans problem. Trodde jag, tills han nu ringer och med sin underbart snälla röst på ett snällt sätt ska berätta för sin dotter att allt inte riktigt samtidigt som jag inte ska bli arg. Jag vill krama min mamma men måste vänta tills imorgon bitti då 48 timmar har gått.
Jag vill sola. Jag vill bada. Jag vill supa. Jag vill dansa. Jag vill hångla. Jag vill vara uppe natten lång. Jag vill skratta med vänner. Jag vill skämma bort min familj. Jag vill köpa en ros och säga jag älskar dig.
Allt är egentligen underbart fint för mina problem är enbart i-landsproblem. Problem som imorgonbitti troligtvis har försvunnit. Men trots det kryper jag nog ner i sängen med täcket över huvudet och deppar en halvtimma tills allt är bra igen. För trots allt, det är enbart ett litet i-landsproblem.
Cya Anna!
 

Jag kommer älska dig tills jorden går under

2013-04-01 / 19:29:40
Kategori: - 0 Kommentarer


Magsjuk

2013-04-01 / 19:28:11
Kategori: - 0 Kommentarer

Imorgon väntas sista dagen på lovet och dess dagar spenderar jag i sängen. Inatt slog magsjukan till och fasen vad jag hatar den!!! Usch!!
Kraft och ork är inte stor. Ryggen gör ont och magen värker ännu mer. Det finns ju verkligen inte bättre sätt att avsluta lovet.
Cya Anna!


RSS 2.0