Home at last

2013-08-31 / 16:48:28
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Efter två veckor med inspark är det skönt att nu landa hemma med familj och vänner. Igår blev det en sväng till matfestivalen med Evelina. Vi avrundade kvällen med film och mys.
Idag har jag tagit en lång sovmorgon i min egna säng, pluggat, städat och ätit lunch med mormor. Har även inventerat vad jag har och inte har när jag väl ska flytta sen. Undra om det var jag eller mormor som tyckte det var roligst?
Mamma har nu kommit hem efter jobbet.Jag ska pröva en ny förrätt och efterrätt samtidigt som mamma ska grilla kyckling till varmrätt. Sa jag att jag tycker det är underbart att vara hemma med familjen. God mat, vin och choklad.
Cya Anna!
 
 
Hittils älskar jag allt som har med högskolan att göra samt pänningen över att flytta
men nog minns jag de underbara sommardagarna. Speciellt denna.
Familj, sommar, bad och sol. Fina tider..
 
 

Tror jag blev vuxen

2013-08-29 / 13:52:31
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Nog för att jag har känt mig "stor" ett längre tag så känns det som att idag kom dagen då jag blev vuxen på riktigt. I novmeber flyttar jag till Jönköping, jag har börjat plugga på högskola, jag jobbar och lever ett vuxenliv. När hände det liksom? För några månader sen gick jag ur gymnasiet med instinkten att jag skulle pendla och plugga men så blev det inte. Allt är så himla spännande men ändå så himla roligt!!!
Imorgon går jag till tolv sen ska jag ta min lilla bil hem till skövde för att umgås med vänner, familj och njuta av matfestivalen.
Cya Anna!

Livet tar en ny början

2013-08-22 / 16:46:07
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Jag har nu spenderat fem dagar i Jönköping varav fyra på högskolan. De livet börjar falla mig i smaken nu. Man har träffat massa nytt folk och njuter av en tid som ung och dum. Har kommit några tjejer närmare och vi har väldigt kul ihop. Är hemma hos Maria och mellanlandar nu innan de är dags att ta på sig overallen och ta sig an nästa äventyr som är "utmaningen".
Tänk om mina fina tjejer hade upplevt detta med mig. Då hade de varit som en guldkant på vardagen.
Cya Anna!
 
 

Att packa ner sitt liv i en resväska

2013-08-17 / 23:36:06
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer

Ja för tillfället håller jag på att packa ner livet i en resväska och just nu i denna stund känns det väldigt tungt. Så pass tungt att tårarna rinner. Kanske för de faktum att jag inte har den blekaste aning om vad framtiden ska ge mig. kommer folk tycka om mig eller kommer jag få sitta själv och mobbad? Varken mamma eller Evve, Johanna eller Erica kommer vara där med sina goda råd. Nu är de jag på egna ben ut i verkligheten. Ska jag vara ärlig är det så jävla läskigt men ändå så himla roligt och spännande på samma gång. Jag vill veta men ändå inte. Jag skulle bara vilja kika in i en glaskula och för en liten stund se hur mitt liv ser ut om ett halvår. Har jag några kompisar, är jag kanske kär, och har jag kanske till och med flyttat då? Trivs jag? Eller vantrivs jag? Åh vad de är jobbigt att bli vuxen ibland men ändå så sjukt spännande!
Cya Anna!


Hem ljuva hem

2013-08-15 / 19:36:32
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer

Och där har vi nu befunnit oss på Svensk mark i lite mindre än ett dygn. Men åh vad skönt de är att vara hemma igen. Ikväll ska ligga i sängen och ta igen massa serier och imorgon tar jag nog med mig brodern till Göta kanal om vi Inte åker mot Vänern. Vi får se vart vinden tar oss.
Cya Anna!


London

2013-08-12 / 09:11:35
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer

Och där har vi spenderat första natten i london. hotellet verkar bra och läget verkar helt okej. idag vankas det shopping på oxford street. Semester!
Cya Anna!


Gyllene tider

2013-08-10 / 16:35:02
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer

Kvällen igår spenderades ute i karstorp med vänner. Gyllene tider hade anlänt till stan och stod för kvällens underhållning. De var bra men ändå inte bra. Dock är jag nöjd med det!
Idag tar jag de bara lugnt och taggar sista jobbdagen och resan inför London! Ska bli underbart!

Bloggen blir lidande nu, speciellt på sommaren. Men så får de vara ett tag till får jag se om jag ska fortsätta därefter!
Cya Anna!


JAG TROR JAG DÖR!!

2013-08-03 / 17:02:57
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
AAAAAAAAAAAHHHHHHHAAAHHHHHHHHHH!!!
 
jag vill göra som ronja rövardotter och skrika rakt ut i skogen för tillfället!
 

RSS 2.0