Jag måste tro på att de är sant

2013-12-27 / 21:33:22
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
 Believe it or not there's someone out there waiting to meet someone just like you.” -jag måste tro på att de är sant!

Min favorit jullåt för i år!

2013-12-21 / 22:02:18
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer

Dåligt bloggande jag vet!

2013-12-21 / 21:57:14
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Men nu i juletider och högskoletider går tiden väldigt fort och det är så mycket som tar lång tid. Skolan slänger på oss massor plugg och samtidigt ska jag fira en underbar jul med min underbara familj. Julafton firar jag hemma oss min kära mamma och pappa tillsammans med lite släkt från mammas sida. Juldagen blir det party al night long! Så annandagen kan nog bli en riktig bakisdag men om man hade roligt kvällen innan så gör nog det inte så mycket. 
 
 
PARTY!!!!!!!!!!!
 
 
God Jul
 
Önskar 
Anna Hermansson 19år från Skövde singel och sökande. 
 
 
 
 

Rosor är röda violer i blå och du lika så?

2013-12-21 / 21:50:32
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Var är du min man min man som ska finnas där. En ung vacker och vänlig själ med ett leende på läpparna som gör mig glad. Kan han finnas i Skövde eller Jönköping vad vet jag? 
 
En kyss eller två om dagen hade gjort susen för magen. En känsla av fjärillar i magen hade också varit så underbart. Jag skulle över hela mitt hjärta vilja hitta dig just dig bara du ingen annan. Men vem är du? 
 
 
 

Föreläsning

2013-12-11 / 14:40:58
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
För nuvarande sitter jag på en föreläsning där jag helt tappat fokus. Istället funderar jag på vad jag ska ha på mig till aka ikväll eller vad jag ska laga för mat. Jaja de blir nog bra. Vill hem. 
Ikväll blir det fest och imorgon skola, slingning och hockey, ja jag börjar bli en jönköpingsbo! 
Cya Anna! Julmys

2013-12-10 / 18:04:11
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Den tredje kursen för denna terminen har dragit igång och det känns ändå helt okej. Samtidigt som den har dragit igång så närmar sig julen med stormsteg. Om en liten stund kommer Charlotta hit och då vankas de julmys, tänkte bjuda på min nygjorda tomtefudge.
Hela veckan är full och på fredag åker jag åter igen hem mot Skövde för att käka julbord med jobbet.
För tillfället är livet väldigt bra.
Ha de bra.
Cya Anna!

När kvällen kommer

2013-12-03 / 23:10:40
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Många frågar hur de känns att ha flyttat och till stor del så stormtrivs jag. Men så kommer kvällen och ensamheten, då när man väldigt gärna vill ha någon nära. Oftast går de bra men vissa kvällar, som idag, är extra jobbiga. Saknaden av att ha någon nära växer sig då ännu starkare. Saknaden av att någon håller om en. 
Cya Anna! 


Dags igen

2013-12-02 / 21:22:42
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Det var sannerligen inte igår. Många har tjatat på mig att jag ska ta upp bloggandet igen och jag tänkte ge det en chans igen. 
För tillfället är jag bosatt i Jönköping i mitt nya hem. Jag trivs jättebra och mitt liv har verkligen förändrats på alla plan. 
Denna veckan kommer mina farföräldrar på besök och en tenta ska skrivas så de kan bli så att jag kommer i bloggandet direkt. 
Cya Anna! RSS 2.0