Tisdag

2013-07-30 / 20:22:26
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Jobb och lite fika mys hemma hos mormor. Äntligen har hon kommit hem från Norrland. Som alltid satte hon dialekten på släpet och som jag älskar't!
Annars har dagen varit lugn, myst framför serier och ätit god mat. Hjälpt brorsan med fika inför hans sista dag på jobbet imorgon. Det svider i mina ögon. Jag vill också vara ledig. Speciellt nu...
Cya Anna!

Ledighet

2013-07-29 / 21:27:40
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer

Allt jag skrev försvann. Med andra ord låt oss säga att jag njuter av sommaren. Dagen har jag spenderat i Hjo med sol och bad tillsammans med bästis! Med varsin dricka och sallad tog jag med mig Erica och Evelina till billingen för mys ikväll.
Nu blir det tre dagars jobb. Därefter vankas Helsingborg med familjen. Tror ni jag längtar??
Cya Anna!


LAGER 157

2013-07-24 / 17:40:00
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
 Meningen med denna dag var att mamma och jag skulle njuta av sol och bad i Hjo. Så blev dock inte fallet. Solen hade svårt att visa sig och vi kände att de skulle bli en aning kallt. Därmed styrde vi bilen på Gällstad och Lager 157. Vi skulle titta och göra en utflykt. Det var meningen. Men som sagt. Att enbart titta är inte vår grej och hem kom vi med många nya kläder. Samtidigts som jag fick en anledning till att städa garderoben. Med andra finns det plats för shopping i London också!!
Nu ska jag njuta av serier som jag inte sett på ett tag och slänga på en rulle. Med andra ord känner jag för mys. Tänk om man hade någon att mysa med också. Åh då skulle dagen få en guldkant.
Cya Anna!
 
 

Smögen och Kungshamn

2013-07-18 / 21:37:38
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Efter strul som vanligt när jag anländer till kusten kunde vi få upp ett tält och njuta av ledighet på smögenbryggan. Det var en mer än välbehövd minisemester. Gårdagen spenderade vi ute till havs på en holme. Numera förstår jag varför Evelina älskar kusten så mycket som hon gör när man får uppleva den från den sidan.
Idag var de åter till verkligheten och jobb. Därefter blev det en snabbvisit på billingehus där familjen befann sig. Snabbt i poolen för att åka hem lika fort igen. Usch så kallt.
 
I helgen vankas jobb och mys med familjen.
Cya Anna!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Semester imorgon eftermiddag

2013-07-15 / 19:56:17
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Ja i en dag. Och då bär de av till kusten där Evelina befinner sig. Med mig tar jag Emelie. Tältet kommer sättas upp lika fort som de rivs. Men vad gör de. Semester är semester och jag behöver all fritid jag kan få.Nu ska jag spela spel med familjen. Kvalitetstid när den är som bäst.
Cya Anna!

Ovissheten blev större

2013-07-12 / 19:08:25
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Idag kom domen man väntat på samtidigt som man förträngt den. Livet blev inte enklare med beskedet i handen. Nu återstår bara frågan, hur gör jag nu???
 
Nog om det. Om någon minut ska vi sätta oss på cyklarna mot goda familjevänner. Grill är tänd och jag ser fram emot en skön kväll.
Cya Anna!
 
 

Sommar och jobb

2013-07-11 / 17:19:46
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Jag liksom många andra i min ålder jobbar för fulla muggar för att kunna få pengar och få in en fot på arbetsmarknaden. Mitt i allt jobb så springer sommaren förbi. Förra helgen var min enda lediga helg innan Helsinborg och den spenderade jag i paradiset med familjen och farmor med sambo. Sol. Bad. Sömn. Och ledighet. precis vad jag behövde med andra ord!
Cya Anna!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Som vanligt igen

2013-07-04 / 19:22:26
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer

Föräldrarna kom hem och allt blev som vanligt igen. Tur var väl det, för som jag saknat att komma hem till dem. En god middag har avnjutits och nu ska vi spela Yatzy, jag mamma och pappa. Helt plötsligt känner jag mig som ett barn igen. Imorgon väntas jobb och sedan ska jag njuta av en långledig helg tillsammans med familjen!
Cya Anna!


RSS 2.0