Rocka billy

2013-06-29 / 14:37:30
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Två jobbbarveckor är nu gjorda och tiden den bara flyger förbi. När man träffar kompisar och planerar saker man kan göra ihop inser man att tiden är tajt och knapp. Men en vistelse till Liseberg är inplanerad och förhoppningsvis ska vi försöka boka in en weekend till Barcelona eller liknande.
Igår spenderade jag kvällen med mina underbart härliga arbetskamrater. Vi grillade hemma hos chefen och dansade sedan vidare till rocka billy festivalen. Kanske inte min grej. Men vad gör det när man har cider och goda vänner. Nu ska jag mysa med familjen som nyss kom hem efter några dagar borta och ikväll myser jag till det med dem bästa tjejerna i världen.
Cya Anna!
 
 
 

Somliga har semester, andra jobbar

2013-06-26 / 22:21:44
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer

När pappa och mamma idag åkte iväg på den första semestern sved det allt i magen. Men inte tjurade jag vidare för det. Brorsan och jag bjöd hit vänner och tacos stod serverat på bordet. En vanlig onsdagskväll blev betydligt mycket roligare än vad jag trott från första början. Problemet nu är att klockan står på 03.42 och jag kan inte sova. Imorgon vankas jobb, tvätt och matlagning. Över några timmar fick jag bli vuxen. Det enda som inte ingick i paketet var dubbelsängen. Den lade brorsan beslag på!
Cya Anna!


Jobb i 13 timmar

2013-06-23 / 20:35:34
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer

Ni läste rätt. Jag är helt död. I huvud såväl som kropp. Därför blir sängen min goda vän ikväll. Jag kan knappt bärga mig.
Cya Anna!


Så sant!

2013-06-23 / 20:34:45
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer


Midsommar

2013-06-22 / 00:54:21
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer

En härlig och rolig midsommar


Vardagslivet

2013-06-18 / 19:21:52
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Ja ledigheten varade inte mer än en vecka. Det är både skönt och jobbigt på samma gång. Det vankas nu åtta veckors jobb. Därimellan ska vi hinna med äventyr och sommarupplevelser. Har två dagar kvar innan lite ledigt. Det går fort och det känns skönt.
Därmed kan ni förstå min frånvaro. Den lär vara närvarande nu ett tag, men ska försöka uppdatera.
Cya Anna!
 
 

Skolavslutning

2013-06-14 / 15:04:54
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer

Jag satt i idrottshallen som en stolt storasyster och kusin med tårar som inte vAr långt borta. Ja, jag är en aning sentimental.
Enligt tradition har vi ätit mammas jordgubbstårta. Mamma och jag blev lämnade ensamma hemma så vi slänger nu på en rulle innan vi ikväll ska träffa några vänner hon och jag. Inte alltid jag och mamma får hitta på något själva.
Cya Anna!


livet leker

2013-06-13 / 19:51:19
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
dagarna flyger förbi och jag bara njuter. nu en underbar middag med familjen och därefter häng med tjejerna. innan det har jag spenderat lite tid i göteborg med johanna. som sagt livet leker.
Cya Anna!

JAG VILL GÖRA DET OM OCH OM OCH OM IGEN

2013-06-11 / 21:12:41
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Den senaste veckan skulle jag vilja göra om flertalet gånger. Det finns inte ord till att beskriva hur underbar den har varit.
 
 
 
 

LOV

2013-06-11 / 20:58:21
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Njuter av en veckas ledigt innan riktiga livet tar sin början. Idag försökte jag vända på dygnet men det gick sådär. Resterande dagen har jag umgåtts med mormor. Hon har fått smaka kinamat för första gången och jag fick stryka. Ikväll har jag varit uppe hos min morbror för att hämta balbilder och studentbilder. Tårarna var inte långt borta. Ikväll ska jag lägga mig hyfsat tidigt. Tänkte slänga på en rulle nu så blir sängen ganska så lagom därefter. Imorgon ska jag åka ut till landet för att umgås med farfar och hans sambo.
Cya Anna!

BALEN 2013

2013-06-10 / 17:40:49
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Så var det min tur att åka på balen. Jag hade en underbar dag och kväll med goda vänner. Maten var inte den bästa. Jobbar man på ett slakteri så vet man om det är oxe som serveras eller inte men trots det kunde det inte förstöra min kväll. I goda vänners lag njöt jag utav en dag och kväll fylld med skratt. Idag grät jag när Evelina visade mig en film på vår tid tillsammans som hon själv har gjort. Förmodligen är det så att jag nu börjar inse att det igår var sista gången jag någonsin kommer få träffa alla fina 94:or som jag delat tre helt underbara år med. Men livet måste ju trots allt försöka gå vidare men i min mening är det okej att vara ledsen. I alla fall ett tag.
Men inga ledsna miner var det igår. Varken på röda mattan eller där inne på kvällen.
Cya Anna!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ett fåtal av alla dem tusentals bilder som togs!
 

Den bästa dagen i mitt liv

2013-06-06 / 18:34:32
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Igår var dagen äntligen kommen. Dagen då jag skulle ta studenten. I flera månader har jag väntat på denna dag. Jag har föreställt mig den och planerat den i minsta detalj. Vet ni vad? Det blev den bästa dagen i mitt liv.
Den glädjen och adrenalinkicken man får av alla förväntninga och händelser är helt obeskrivlig. Det går inte att beskriva dagen om man själv inte upplevde den eller har upplevt den. Enklast är, den var underbar! TACK TILL FAMILJ, SLÄKT OCH VÄNNER SOM GJORDE DEN OFÖRGLÖMLIG. JAG ÄLSKAR ER. Stort tack till den mest underbaraste klassen av dem alla, SP3SK. Jag kommer aldrig glömma er!
 
 
 
 
 
 
TUSEN TACK FÖR ALLT!! Det är en dag jag sent kommer att glömma!

Student 2013

2013-06-04 / 19:48:44
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Imorgon är det min tur och jag vet inte rikigt hur jag ska kunna sätta ord på mina känslor inombords. Jag är så sjukt glad, exalterad och lycklig. Samtidigt som det är en skräck inombords. Hur ska allt bli och vad ska jag göra sen? Men det är lite en känsla jag försöker se bortom just nu. Imorgon är det min tur att stå med den vita mössan i handen och jag ska ha den bästa dagen i mitt liv. Jag ska njuta och jag ska skratta. Jag ska helt enkelt vara lycklig. För det är min stundet. Min.
Cya Anna!

VARFÖR??

2013-06-03 / 21:39:18
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
ÅHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!

TAGGA skumparty

2013-06-03 / 18:57:34
Kategori: - 0 Kommentarer

Avloppet på torget var kul. Massa studenter och massa visselpipor! Det är allt bra nära nu.
Ikväll blir det skumparty på Bogrens. Innan det förfest och grillning(hemma).
Cya Anna!


AVLOPP

2013-06-03 / 09:59:06
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Endast två dagar kvar och det börjar nu pirra i magen. Det är obeskrivligt att efter alla år nu snart vara framme. Jag kommer sakna min klass så det skriker om det och alla andra fina vänner. Men men än är det inte slut och denna vecka ska fasen bli den bästa hittills i mitt liv.

Just nu hjälper jag mamma och mormor innan det är dags för avloppet på torget. NU KÖR VI!
Cya Anna!

RSS 2.0