Solen skiner och livet leker

2014-04-26 / 14:21:24
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Livet rullar på i dess vanliga takt. Skickade in en inlämning igår och därefter blev de spring inspiration där Charlotta gick modell. Hon var så fin och duktig. Annars var ju killarna härliga att titta på. Jag avrundade kvällen hyfsat tidigt och nu sitter jag i Tidaholm på fotboll. Ikväll ska jag på resturang med tjejerna och därefter rundar vi av kvällen med tjejsnack. Vi har så mycket att prata om. Jag behöver liksom lätta på mitt hjärta! Men inte här de blir för privat! 

Tills vi hörs. 
Anna. 
Studenttips från studenter

2014-04-21 / 19:26:22
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
För ett tag sen fick jag ett sms från Charlotta om studenttips som hennes syster hade knåpat ihop vilket jag tyckte var väldigt bra. De lyder: 

Koka soppa på en spik. Eller nästan iallafall. Nässelsoppa är både gratis och nyttigt. Provsmak på fredagar i din lokala butik kan med lite finess ersätta en hel måltid
Lär din katt att använda toaletten
Gör din egen filmjölk. Mjölk kan vara flera kronor billigare än filmjölk
Köp exakt likadana strumpor. Strumpor kommer bort eller går sönder. På så sätt kan du maximera antalet fungerande par.
Fråga grannen om du kan låna hans/hennes router mot en liten summa varje månad.
Återanvänd presentpapper

Tills vi hörs igen! 
Anna. 

Påskhelg

2014-04-20 / 22:12:00
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Tro mig, jag vet att uppdateringen inte är bra men jag har fullt upp med livet. Jobb, familj, påskfirande och försök till att träffa vänner. Sen jag skrev sist har jag anordnat TACO-kväll hos mig,
 
 
Efter denna härliga kväll fick jag besök i ett par dagar av familjen. Vi åt god mat, gick promenader och besökte Lager 157.
 
 
Mitt i allt så kom skärtorsdagen och bror min skaffade sig det efterlängtade körkortet efter att mamma och jag bett till högre makter (morfar) om att ett mirakel skull ske och det gjordet de. Innan jag kunde komma hem och ta premiäråket så fick jag besök från Växsjö som gjorde mig sällskap till hemtrakterna. Hemma har det blivit jobb hela påsk förutom igår då jag och bröderna tog en tur till landet.
 
 
Det blev påsklunch hos farmor och godfika hos farfar. Äta tycks vara det enda man gör i påsk och jag klagar inte, de faller mig helt i smaken. Min farbror berättade att han hade läst att en svensk i genomsnitt äter ett kilo godis själv under påsk. Ärligt talat så blir jag illamående av tanken men det stämmer nog.
 
 
 
Igårkväll tände vi grillen med familjen och det var länge sedan vi hade en sådan kväll ihop. Imorgon jobbar jag av för denna gången och därefter ska jag bara krama mina föräldrar och låtsas som att denna helg inte har tagit slut.
 
Tills vi hörs igen.
Anna.
 
 
 
 
 
 
 
 

Finbesök och vardagsfix

2014-04-11 / 14:27:31
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Mellan onsdag och torsdag fick jag finbesök i form av Evve. Det blev ett besök till Ikea där jag kikade in ett nattduksbord som jag inom sinom tid skall införskaffa mig, för tillfället har jag bara en pall som jag inte är jätteförtjust i, ser i alla fall inte så snyggt ut. Därefter spenderade vi dagen på bästa sätt, med en bästa vän i soffan och gött käk. Det enda jag ångrar är att vi just denna kväll fick tillbaka hemtentamen och ramaskri likt de brukar bli när vi får tillbaka något så blev det så. Under tiden jag hade lite panik fixade gästen en underbar middag och efterrätt. Mitt straff blev disken, men det var jag mer än värd efter att jag varit så ohövlig och lämnat allt till henne.
 
 
Resten av dagen igår låg jag helt utslagen i soffan innan de var dags för en offentlig föreläsning om hjärnan. Intressant var det delvis men det var för mycket om hans egna forskning i min mening. Idag tog jag en lång sovmorgon och gjorde mig en god frukost framför serier. Därefter har jag handlat lite, ikväll vankas de finbesök precis som nästa vecka. Därför har jag till och med storstädat i form av att moppat golven, så nu sitter jag här i soffan och kan liksom inte röra mig. Hoppas de inte börjar trycka på blåsan inom närmsta stunden.
 
 
 
Tills vi hörs igen.
Anna.
 

Middag för en

2014-04-08 / 20:51:52
Kategori: Allmänt - 1 Kommentarer

Tills vi hörs igen. 
Anna. 


Min lediga helg

2014-04-07 / 20:27:00
Kategori: Familj - 0 Kommentarer
Var sjätte helg är jag ledig och den har alltid en förmåga att springa förbi av någon konstig anledning. Då helgen spenderades hemma hos föräldrarna så var det ständigt något på agendan speciellt då brorsan blev 18 i lördags.
 
 
Nog för att han ville ha flytta hemifrån saker så kan man ju undra vilken present som var bäst. Vi forsatte firandet med släkten fram mot dagen och full rulle blev det.
 
 
 
Efter en fullspäckad dag spenderade jag min kväll hos Erica. Vi tog igen efterlängtad egentid. Lagade mat och myste i soffan, fram mot småtimmarna var jag en aning trött så jag pyste hemåt och tog mig en lång sovmorgon. Väl på morgonen vaknade jag till föräldrar som bestämt sig för att vi skulle göra en utflykt och så blev det. Vi avnjöt en härlig brunch på Mössebergs kurort och kunde njuta av kvalitetstid tillsammans. Givetvis blev det ett årligt stopp vid hornborgasjön med.
 
'
 
Efter en härlig helg tillsammans med familjen så avslutades den på bästa sätt med bio och choklad tillsammans med Evelina. Det blev filmen Noah som får 7/10 från mig, inte jättebra men ändå värd att se. Idag åkte jag hem igen och förlåt mig men åh vad skönt det är att vara hemma igen. Lugn och ro, tystnad och jag kan göra precis hur jag vill när jag vill. Eftersom att inlämningen är så gott som klar blev det ett glas vin och imorgon tar jag sovmorgon innan föreläsningen.
 
Tills vi hörs igen.
Anna.
 
 
 
 
 
 

Personen jag saknar allra mest

2014-04-02 / 21:50:09
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Givetvis saknar man många när man veckopendlar men de finns en person som jag saknar allra mest och de är min mamma. Min allra bästa vän. Du förstår mig som bäst och står alltid vid min sida oavsett vad. Det bästa med din nya telefon är att vi kan se varandra när jag ringer hem, du har dock inte fattat hur man skall hålla den än. Trots det älskar jag dig! Ses snart! 

Puss mamma!Hemma och sjuk

2014-04-02 / 19:31:49
Kategori: Allmänt - 2 Kommentarer
Vårens förkylning tycks vara långdragen, i alla fall min som jag aldrig blir av med. De sista nätterna har varit väldigt jobbiga för att inte tala om timmarna på förmiddagen. Då det vankas släktkalas för bror min på lördagen tar jag till alla medel för att bli frisk, det vill säga dricka te som jag inte ens tycker om och hemska hostmediciner. Usch vad äckligt det är men som sagt vad gör man inte för att bli frisk.
 
Om inte annat så var de underbart skönt att komma hem igen. Att få sova i sin egen säng, duscha i sin egen dusch och njuta av tystnaden. Gamla mormor fick hänga med ner då hon bett om det så länge och tur var väl det för jag hade inte klarat mig själv. Hon har lagat underbart god mat även om inte matlusten har varit stor, städat åt mig och pysslat om mitt hem.
 
Tills vi hörs igen.
Anna!
 
 

RSS 2.0