Sveriges allra bästa sida

2014-07-22 / 22:39:54
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Med strålande solsken och klarblå himmel varje dag finns det inte alls mycket att klaga på denna sommar. Jag njuter till fullo av Sveriges allra bästa sida. Jag har redan börjat planera vad jag skall göra alla mina lediga dagar. Ett besök till kusten och Liseberg hade inte suttit fel, samt många lata dagar på stranden precis som på minisemestern förra veckan. 

Tills vi hörs igen. 
Anna 

Söndagskväll

2014-07-13 / 19:47:09
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Regnet smattrar utanför fönstret, musiken flödar från Spotify och sommarkänslan gick plötsligt över till höstkänslor. Med regnet som öser ner utanför flödar mina tankar lätt iväg mot en grå och tråkig men ack så mysig höst. Dock planerar jag att sommaren skall vara många månader till.
 
Jag har haft en mycket fin och lugn helg. Fredagen spenderade jag i goda vänners lag. Grillen tändes och skrattet låg fint över altanen fram mot småtimmarna. Ni vet en sån där riktigt fin sommarkväll som avslutades med sällskapsspel som är mycket underskattat. Igår tog jag en lång sovmorgon, spenderade några timmar i solstolen där jag somnade lite för länge. Eftermiddagen spenderade jag på landet hos farfar min. Det bjöds på grillat, glass och jordgubbar. En mycket fin sommarmiddag. Större delen av denna dag har jag spenderat på jobbet. Det var en sån dag då humöret var bra hela förmiddagen för att sen övergå till lite vassare humörsvängningar och längtan hem blev total. Tur var väl då att det inte var långt kvar.
 
Nu vankas det jobb i början på veckan för att därefter åka iväg på lite minisemster. Det ska bli så kul att få träffa fina vänner igen och njuta av ledighet med fina människor.
 
Tills vi hörs igen.
Anna.
 
 
 

Tänkvärt

2014-07-07 / 21:05:09
Kategori: Känslor - 0 Kommentarer


En vanlig dag på jobbet

2014-07-07 / 21:01:17
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer


Är det livet som vuxen?

2014-07-06 / 20:31:48
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Tyvärr har jag inte bloggat sen midsommar och till mitt försvar kan jag säga att det har förklarliga skäl. Jag jobbar i princip dygnet runt känns det som, med ledig dag lördag och en dag till mitt i veckan. På dessa dagar försöker jag att njuta av sommaren vilket har varit lite svårt med tanke på vädret Sverige erbjuder. Dock känns det som att vädret börjar gå åt rättt håll nu men då har jag ett annat dilemma, orken. Ärligt talat fattar jag inte hur jag skall klara av ett vuxenliv med jobb 7-16 varje dag. För som det är just nu är jag helt slut, kanske kan det bero på att jobbet är fysiskt tungt eller för att det är mycket övertid, men det spelar ingen roll när man däckar på soffan eller sängen det första man gör när man kommer hem. 
 
Nog pratat om det så lever jag i alla fall. Jag har förälskat mig i en ny serie, Orange is the new black. Mycket bra! Jag njuter av mammas underbart goda mat och mysstunder med mina bröder. Försöker träffa vänner så gott det går. Har dock insett att avståndet till mina brudar i Jönköping börjar bli lite jobbigt då jag saknar dem väldigt mycket. Som tur är vankas det lite långledigt nästa vecka och hembesöket är redan planerat.
 
Planen är att jag skall försöka bättra min uppdatering men vi alla vet ju hur det har gått med den saken innan.
 
Tills vi hörs igen.
Anna.
 
 

RSS 2.0