Tentaveckan över

2014-10-31 / 13:03:32
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Idag skrivdes det tenta i förvaltningsrätt därav min frånvaro från bloggen denna veckan. 
Tentavecka innebär ett liv avskärmad från omvärlden. Har haft förmånen att ha med mig familjen ner så maten har stått på bordet och disken blivit omhändertagen. I vanliga fall är de lite sisådär med det. 

Helgen är full av planer. Ett ljus skall tändas för min fina morfar. Mormor ska komma hem, skadevi skall bockas av. Tjugoårsfirande av min fina vän och lite jobb på söndag. Med andra ord är det fullt upp som vanligt 
Men vad gör det, när man har kul! 

Tills vi hörs. 
Anna. 
Godmorgon

2014-10-23 / 08:10:12
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Frukost och nyheter innan skolan. 


Tills vi hörs igen. 
Anna. 

Life goes on

2014-10-22 / 12:55:00
Kategori: Känslor - 0 Kommentarer
Ibland önskar jag att man bara kunde stanna tiden för ett tag. Att få möjligheten till att sätta sig ner, andas ut, gråta, vad vet jag men bara kunna stanna tiden till att kunna göra allt det där man inte har tiden till att göra egentligen. För sanningen är sorgligt nog den att oavsett vad som händer i livet så går det vidare. Någon förlorar en vän, den andra gör slut med sin pojkvän, den tredje får underkänt på sitt prov och den fjärde mår bara allmänt dåligt. När man som mest behöver stanna upp och bara andas så rusar livet förbi vid sidan av och kvar står jag. Ovetandes om vad man skall ta sig till. Är de nu jag bara ska kasta av mig alla känslor, sätta på leendet och låtsas som att allt är bra, eller är det nu jag ska bryta i ihop helt och hållet och hoppas på en bättre tid?
 
Igår var en sån dag då jag bara ville ge upp. I min familj så uppstår det ena problemet efter det andra och det känns som att det ALDRIG tar slut. Helt ärligt så vet jag inte vad vi har gjort denna värld för ont. Men kanske är det de som är livet? Motgångar som man på något sätt skall kämpa sig ur. Tar man sig förbi dem kanske man blir starkare. Vad vet jag. Men för en gångs skull skulle jag uppskatta om livet kunde gå min väg. Ge min pappa ett jobb, för han förtjänar det. Han är en god människa innerst inne som är en grym på arbeta. De är hans grej.
Låt min mamma få le lite, ge henne ett tecken på att allt kommer ordna sig. Helst av allt låt det gå min familjs väg. Bara för ett litet tag. Snälla.
 
Tills vi hörs igen.
Anna.

Helg

2014-10-17 / 13:11:54
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Jobbade av vid tolv igår och startade helgen med att sova några timmar. Därefter spenderades kvällen hos mormor. Kärleksstuvning, rabarberpaj, och massa gott till. Dessutom gott att dricka. 

Idag tog jag mig en lång sovmorgon efter en turbulent vecka. Med föräldrar och broder hemma bestämde vi oss för att åka till Kinnekulle och käka lunch. Trakterna hemikring levererar mysiga smultronställen. 

Tills vi hörs igen. 
Anna. 
När förhoppningarna rasar

2014-10-15 / 18:48:20
Kategori: Känslor - 2 Kommentarer
Det blev en minst sagt turbulent dag. Startade den med jobb, allt gick felfritt och jag kände att dagen ändå hade börjat bra. Planerade lunch med Erica som är hemma på besök. Avnjöt den och lyssnade till hennes goda råd kring livets goda råd. Men så började det plinga i min mobil, givetvis var de från Jönköping, och tentaresultatet Hade kommit ut. Dagen förstördes och jag kände tårar bränna bakom ögonlocken, aldrig har jag känt mig som ett större misslyckande än idag, på grund av att jag för första gången i mitt liv fick underkänt på ett prov. De är egentligen en bagatell i himmlen men det känns bara så himla tungt och jobbigt. Jag börjar tvivla på mig själv och min kunskap, om de här är min grej och varför jag gör det här egentligen. Hur jag helst av allt skulle vilja dra täcket över huvudet och vakna upp i en annan värld Och önska att detta aldrig inträffat. 

Tills vi hörs igen. 
Anna. Det var inte igår

2014-10-14 / 11:15:21
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Tiden rinner iväg och bloggen består. På hösten tycks jag alltid falla tillbaka här och finna det väldigt kul att börja skriva igen. Dock har denna höst kantats av väldigt mycket. Juridiktermin i skolan vilket kräver sin lilla tid, pendlandet mellan Skövde och Jönköping, tiden för vänner och familj men inte minst för jobb.
Ibland kan jag undra om alla har ett lika stressigt liv som mig eller om de bara är jag som har det såhär. Många gånger har jag funderat på om jag ska lägga ner bloggen men så kommer den där lilla känslan av att jag vill ha kvar den för innerst inne tycker jag de är kul.
Så tanken är, bloggen består (ett tag framöver) i alla fall. Ökar bloggandet så vore de ju väldigt roligt för de fåtalet unika besökare jag har men som sagt jag lovar inget.
 
Tills vi hörs igen.
Anna.

RSS 2.0