Långhelg

2015-04-30 / 16:24:44
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Bilden som publicerades i förra inlägget får representera de senaste dagarna. Plugg innan hemtenta och plugg under hemtenta. Datan valde att paja och stresse samt paniken blev total. Men jag lyckades få in inlämningen i tid igår och firade med dem finaste jag vet. Trots ett trasigt knä är livet för tillfället väldigt bra! 
Anna. 

.

2015-04-24 / 07:49:37
Kategori: Skolan - 0 Kommentarer
Vår

2015-04-22 / 16:05:05
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
"Ledig dag" innebär att jag borde plugga men det brukar alltid sluta på samma sätt. Det vill säga en dag fullt av allt annat än plugg. Dock har jag faktiskt lyckats plugga en del idag ändå tillsammans med Mia och Anna.  En lunch på bryggan och glass i solen har vi också hunnit med. Ikväll vankas det tacopaj på Odengatan. Anna 

Sen sist

2015-04-21 / 21:54:54
Kategori: Allmänt - 1 Kommentarer
Sist jag skrev var alltså jul. Det har hänt en hel del kan jag säga sen dess. 
Jag har gjort min första praktik inom socionomyrket som biståndshandläggare, vilket var underbart kul. Under den resan bestämde jag mig för att åka kvällsåkning med brorsan, allt var kul tills sista åket då jag, världens största klant, drar av tre ledband i knäet. Det är ju sånt som bara jag lyckas med. 


Våren har därför varit väldigt lång och blev inte alls som planerad. Men det är väl livet antar jag. Erfarenheterna gör oss starkare men ibland kan man undra hur mycket en individ ska prövas. 
Jag har en förmåga att ibland alltid se livet från den negativa sidan, speciellt denna våren. Utan vänner och familj hade den blivit väldigt jobbig. På något sätt så går det mot ljusare tider. Med rehab är förhoppningen att allt ska läka på egen hand. 

Livet känns därför just nu underbart! Skolan flyter som den ska, jag ska äntligen få börja jobba igen och ja livet är fint. Trots ett ben som inte är helt. Men någonstans längst vägen har man fått lära sig att man kan inte få allt och det handlar ta tillvara på det som man faktiskt har. Det vill säga livet, det kunde trots allt varit mycket värre. 


Anna En ny chans

2015-04-21 / 21:43:40
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Det här med bloggandet är tydligen något som går i perioder. Funderingarna har varit många, ska bloggen bort eller ska jag ha den kvar? En fin vän sade, "ta inte bort den, du kommer ångra dig". Kvar blev den men inläggen blev ju inte direkt fler. Dock har jag tänkt att ge det en ny chans. En ärlig ordentlig chans. Vi får se hur länge det varar. Förhoppningsvis längre än sist. 

Anna 
RSS 2.0