Valborg 2012

2012-04-30 / 18:56:50
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Sitter just nu på altanen och avnjuter kvällssolen tillsammans med far min som har tänt grillen. Har haft en riktig toppendag tillsammans med fina vänner och fin familj. Erica och jag mötte upp linda vid tolvtiden och sen cyklade vi in mot Hjo. Där blev det en lunch inhandlat som avnjöts vid vattnet. Ciabatta, skagenröra och cocktailtomater. Skratt, ankor, sol och vatten. Bra för själen konstaterade jag. Det blev lite kyligt så vi gick mot fiket och tog en oboy. Väl hemma i stan så handlade vi lite grejer till ikväll. Det blir lugnt valborgsfirande idag, lite nu med familjen och sen vidare med tjejerna. Mys och förmodligen en tur till brasan. Jag älskar denna dag!
Ha en fin valborg!
Cya Anna!

Underbart!

2012-04-29 / 15:55:33
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Att få ta med sig plugget ut till strålande solsken är ngt jag längtat efter väldigt länge nu och äntligen är stunden kommen. Har precis vart och handlat lite gottigheter med mamma inför kvällen och övningskört -det tar sig! Nu ska jag plugga lite sen ska jag njuta av det underbara vädret med tidingen egoboost!
Cya Anna!

Renovering

2012-04-29 / 13:03:41
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Det pågår renovering här hemma så just nu är allt lite rörigt om man säger så. Sovmorgon till halv elva idag och sen lyxfrukost med brorsan. Sen dess har vi hjälpt mamma och pappa. Just nu har vi tagit en paus och ska snart käka lunch i solen som förberett. Sen efter det ska mamma och jag iväg och fixa lite grejer. Övningskörning också kanske! Ikväll blir det en hemmakväll med familjen. Jag ska fixa lite grejer såsom kex och ost. Imorgon åker förmodligen jag och Erica till Hjo för att träffa en fin vän till oss, Linda. Sen blir det lite varlborgfriande.
Cya Anna!

Lovely saturday

2012-04-28 / 23:12:48
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Ligger just nu i sängen med ett jättestort fluffigt täcke och tänker tillbaka på den fina dagen jag har haft. Eve och jag körde på "amerikanskt tema", först starbucks och sen hardrock cafe. Därimellan har vi vandrat på Göteborgs gator och affärer dock har jag inte handlat ngt men vad gör det. Kvällen avslutades hos Eve:s kusin Angelica och hennes sambo. Det lagades rotmos med tomatsås i och korv till. Det var faktiskt ngt nytt men gott! "Man måste ju testa nya saker här i livet"
Nu är jag så trött att ögonen går i kors.
Cya Anna!

Göteborg nästa!

2012-04-28 / 08:26:49
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Godmorgon!
Att vara uppe denna tiden är inget jag göra varje lördagmorgon det ska jag få be att tala om men idag så åker jag och Eve till Götebörg. Vi får se vad vi gör men jag hoppas på bra väder så at man kanske kan sätta sig någonstans i solen och njuta! På tal om annat så är det långhelg och det känns underbart! Jag ska njuta tillsammans med vänner och familj.
Cya Anna!

Mysdag

2012-04-27 / 14:20:33
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Sitte rpå min sista lektion för någar dagar vilket känns underbart. Efter skolan åker jag ner till stan och träffar Linda, det blir en fika och massa prat. Ikväll ska jag umgås med evelina, myskväll och a-lagsmatch!
Cya Anna!

En lugn eftermiddag

2012-04-26 / 19:10:11
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Har förflyttat mig från matbordet upp till sängen. Har suttit där hela dagen så kände att dte var dags att bege sig upp till mitt lilla krypin. Har suttit vid matbordet sen jag kom hem dock har jag inte ätit hela tiden utan det har spelats försvunna diamanten, käkats, kollat present till Emelie och nu har vi fikat en kladdkaka jag slängde ihop. Om en stund tar mamma och jag en promenad, vi kände att vi behövde röra lite på fläsket och jag orkar inte så mycket mer än. Annars så kommer inte så mycket hända ikväll, ska börja läsa en ny bok jag lånat "Aldrig släppa taget", den verkar väldigt bra!
Cya Anna!

Samhällslektion

2012-04-26 / 10:21:17
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Sitter på samhällslektionen just nu är ganska så ointresserad. Vi fick nyss reda på projektbetyget och jag känner att jag behöver inte göra så mkt mer just nu! Idag vet jag inte mer vad som händer efter skolan men vi får se, alla läxor är klara så det blir nog en mys eftermiddag. Jag kanske kan slänga ihop en god efterrätt, känner för att baka!
Ne nu ska jag återgå till skolan för omgivningen runtomkring mig är väldigt seriösa.
Cya Anna!

Filosofen

2012-04-25 / 19:09:01
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Sitter just nu och myser i min brors rum, själv! Det enda stället där jag kan få vara lite för mig själv och lyssna på musik och filosifera. Det låter väldigt djupt men egentligen är det inte det, saken är bara den att jag gillar lite att vara för mig själv och just nu står inte träning på schemat då jag vart sjuk.
Det har inte hänt mycket alls idag, skola och plugg som jag behövde ta igen men tyskan kan vi skita i. Usch, Erik har förhört mig och enligt mig gick det okey men inte mer än så!
Ikväll tänker jag hitta ngt mysigt hörn, kurra in mig i en filt och slänga på en bra rulle...
Cya Anna!

I'm back

2012-04-25 / 08:49:11
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Idag är jag tillbaka till det vanliga livet! Det var fruktansvärt svårt i morse att ta sig upp, jag har helt och hållet stängt av hjärnan för att kunna vila upp mig så jag har redan huvudvärk då jag läst ett häfte. Jaja det ska nog gå bra är ju inte så lång dag idag. Om en stund får jag träffa alla fina igen då de kommer från sin lektion och sen kör jag vidare på affärsjuridik. I eftermiddag pratade jag och Erik om att göra ngt men vad vet jag ej.
Cya Anna!

Våmbs IF

2012-04-24 / 17:21:49
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
I det tidigare inlägget så skrev jag att Våmbs A-lag ska ha hemmapremiär på fredag. I stort sett ett helt nytt lag med ny tränare och ny satsning. I denna satsning ingår min bror som jag är så himla stolt över! De är nu två killar som har gjort en hyllning till den bästa klubben. Erik är med i slutet tillsammans med ordföranden för klubben. Den är riktigt bra gjord och värd sina två minuter.


källa till filmen!    


Back to life

2012-04-24 / 16:03:11
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Äntligen mår jag mycket bättre. Det är inte toppen än men betydligt mycket bättre så jag har bestämt mig för att jag ska gå till skolan och bekanta mig med omvärlden imorgon. Jag saknar alla så himla mycket! Helgen är i stort sett fullplanerad och det ska bli jättekul. På fredag är det seriepremiär för Våmbs A-lag och brorsan ska förhoppningsvis spela så Johanna och jag tar en tur dit och sen kör vi på en myskväll.  På lördag rullar Eve och jag troligtvis till Göteborg och Valborg firas förhoppningsvis med tjejerna. Ja fin fint med andra ord.
Nu ska jag kolla vidare på mamma mia och vila inför imorgon.
Cya Anna!

Jag vill till skolan

2012-04-23 / 10:04:30
Kategori: Allmänt - 1 Kommentarer
Ligger hemma idag med. Allt kändes bra i morse när jag vakna sen gick det utför och här ligger jag helt utslagen. Det finns dock två fina tjejer som chattar med mig just som får mig på lite bättre humör. Åh jag vill till skolan och träffa alla igen!!! Jag vill inte ligga hemma och uggla. Nu har jag prövat allt i stort sätt, alla våra nässpryer, halstabletter, glass, saft, juice, sömn, film osv. Jag vet inte vad jag ska ta mig till längre. Jag vill inte vara sjuk mer...
Cya Anna!

Jag vill sova

2012-04-22 / 23:26:25
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
För att bli frisk krävs vila och tro mig jag vilar men det krävs även sömn och det går bara inte. Jag är trött och vill kroppen vill inget hellre än att sova men hjärnan säger ngt helt annat. Snälla, allt jag vill är att få sova. Snälla?
Cya Anna!

Min familj

2012-04-22 / 10:36:35
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Om jag inte hade haft de fina föräldrar och syskon jag har hade denna helgen blivit fruktansvärd. Åh vad jag älskar er! ♥

Ingen förändring

2012-04-22 / 10:34:37
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Rubiken stämmer in någonlunda bra på min situation. Har åkt på en riktig influensa och vad ska man säga hela kroppen känns som ett stort berg att bära runt på. Bäddade sängen nyss och blev svimfärdig, så som det ser ut spenderar vi denna dag i sängen och likaså morgondagen. Dock hoppas jag på ngt mirakel men det känns väldigt långt bort just nu.
Hoppas alla ni andra har en toppenhelg och njuter!
Cya Anna!

Sjukling

2012-04-20 / 11:30:20
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Ja denna dag fick inte den början jag hade hoppats på. Förkyld och täppt så det står härliga till. Alltså fick denna dag spenderas hemma. Ligger just nu och kollar film the last song. En favorit i repris. Cya Anna!

Besök

2012-04-19 / 19:29:45
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Har just nu besök men har smitit ifrån lite. Morbror, moster och mormor är här och firar Erik lite i efterhand. Vi har käkat wokad mat och nu blir det glasstårta, oj oj vad jag gottar mig! Men vad gör man inte för att fira att proven är gjorda. Nu ska jag återgå till hockeynördarna.
Cya Anna!

Happy face!

2012-04-18 / 17:25:57
Kategori: Allmänt - 1 Kommentarer
Tjingeling!
Är på strålande humör trots att jag har prov imorgon. Brorsan och jag har dunkat musik i högtalarna(förlåt grannarna) då vi städat hela huset inklusive toa och vi har dessutom tvättat. Ja, mamma och pappa vi kan allt så nu blir det inget mer klagande tycker jag och Erik!
Resten av kvällen blir rätt lugn tror jag, ska repetera engelskan lite mer nu.
Cya Anna!

Poliskontroll

2012-04-17 / 21:23:44
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Har lagt ned plugget för idag! Jag kan knappt plugga till engelskaprov för det känns som att jag kan allt redan. I alla fall så blev det en tur till Värsås. Jag övningskörde på vägen hem och det gick fläckfritt, till och med polisen tyckte jag körde bra. Ja polisen, jag har idag genomfört min första poliskontroll och allt var i sin ordning men det var allt lite pirrigt att blåsa. Inte för att jag inte ville utan för att det var något helt nytt man aldrig prövat innan. Jaja ngn gång är första gången för allt!
Cya Anna!

<3

2012-04-17 / 17:58:37
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Titta vilka fina tjejer på Stureplan!♥

Biltur på kvällkvisten

2012-04-17 / 17:51:45
Kategori: Allmänt - 1 Kommentarer
Sitter och pluggar(skräll), dock inte i mitt rum utan nere i vardagsrummet, dels för att få lite finare utsikt och för att kunna få det lite roligare när man har det så himla tråkigt! 
Dagen har rullat förbi som en vind ungefär känns det som, matteprov, debatt(det filmades till och med), vattenpolo och på toppen så avslutades det med tyska.
Mamma hade glämt lite grejer på jobbet så vi tar en lite kvällstur i bilen, det blir mysigt. Gillar att åka bil och lyssna på musik sen är det ju extra roligt med mammsen! Kanske kan jag få övningsköra med!
Cya Anna!

Kvällspromenad

2012-04-16 / 20:00:17
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Sticker ut på en kvällspromenad med Johanna och Evelina för att rensa lite tankar och tjöta skit.
Cya Anna!

Plugg

2012-04-16 / 17:08:09
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Plugg plugg plugg. Matten är färdigövad och nu slänger vi oss över engelskan!
Cya Anna!

Grey's

2012-04-15 / 20:53:44
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Sunday bloody sunday. Ungefär så känns det idag, vill ha ännu mer helg, vill inte till skolan denna vecka då den är fullspäckad med gottigheter enligt lärarna men fruktansvärda prov för min del. Så egentligen vet jag inte varför jag bloggar idag för det enda jag gjort är att plugga och tränat i en timma och det var sjukt underbart, nu ska jag köra hårt igen! Ska fixa lite grejer nu och sen ska jag mysa ner mig i sängen med avsnitt av grey's!
Cya Anna!

Grandma

2012-04-14 / 19:19:15
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Hela dagen har spenderats ute hos min farmor i strålande solsken och jag kan säga att jag är glad att vi lämnade Stockholm som fick snöstorm inatt. Ute hos farmor stod det fotboll på schemat då Erik spelade mot Örslösa på gräs -resultatet stoppar vi i en kista och förtränger för resten av livet! Efter det blev det en tur hem till farmor, jag sov lite medans de andra tittade på handboll där Skövde nu är ute. Ingen bra dag för Skövdes idrott.
Nu blir det kex och ost och sen mys med familjen!
Cya Anna!

Stockholm

2012-04-14 / 09:18:14
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Har haft två mycket fina dagar uppe i huvudstaden. Riksdagsbesök, moskébesök och ett teaterbesök på dramaten där Fanny och Alexander spelades. Vandring på Stockholms gator mitt i natten med otroligt fina vänner, tursitkort och flötmat. Vi har också hunnit med ett intressant besök som väckte många tankar inom en gällande tolerans och intolerans. Ja som sagt två dagar med lite sömn kan ändå bli underbara!
Cya Anna!

Life is wonderful

2012-04-11 / 19:55:51
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Livet känns för tillfället så himla bra, jag är jätteglad trots att jag har pluggat hela eftermiddagen kanske för att många saker har fallit på plats idag, dels vad det gäller matten men även vad det gäller sommarjobb. Det fina som gör allt ännu bättre är att imorgon åker jag till Stockholm och det känns så sjukt underbart det enda lilla problemet som finns är att jag vill ha med mig hela min garderob och börjar få lite panik nu, därför ska jag nu med sakta steg återgå till packningen.
Cya Anna!

Bubblande känslor

2012-04-10 / 19:06:20
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Bubblande känslor idag i hela kroppen. Ena stunden känns allt super-duper bra och sen den andra stunden så känns det lite mindre bra. Just nu är en bra stund men jag har haft lite utbrott den senaste timmen på matten och tyskan men det löste sig alldeles fint som det brukar göra med lite panikattacker och sen var det klart, allt är alltså som vanligt mina kära vänner!
Skolan drog igång igen och sovmorgonen var underbart annars hade fröken legat kvar i sängen det var också snällt av mammsen att skjutsa oss men imorgon kommer cykeln fram! Det var en lång dag i skolan men den kändes ovärd, det som känns ännu bättre är att detta var den enda dagen i skolan för imorgon blir det teater och anställningsintervju sen torsdag-fredag åker alla samhällstvåor till Stockholm och det känns sjukt underbart! Med andra ord kör vi på en mjukstart. Tycker jag vi är välförtjänta med tanke på det liv vi lever. Ska försöka att ta lite bilder så att vi kan förgylla bloggen med lite roligt, ha dock inte för stora förhoppningar.
Nu ska jag njuta av kvällen med top model final om ngn timma men innan det tänkte jag se om jag kunde få övningsköra och hämta pappsen!
Cya Anna!
Sommar skulle sitta fint, här har ni Saltön tror jag det var!

Annandag påsk

2012-04-09 / 10:57:20
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Godmorgon omvärlden och god förmiddag till mig!
Jag är inte nyvaken men kan tänka mig att många andra är det, gick upp vid nio så att jag kanske kan somna i någonlunda tid ikväll för att inte vara ett lik imorgon. Sista dagen på lovet ska jag njuta av tillsammans med mina lillebröder då vi ska passa minstingen, lite disney film och fifaspelande har jag lovat. Därför känns det skönt att inlämmningen är klar så att jag kan njuta till fullo av dagen det är de jag gillar med tidiga mornar.
Igår kväll fick jag träffa Evelina igen och det kändes jättekonstigt för vi hade inte sett varandra sen i måndags. Det blev en lång promenad då vi hade mycket att ta igen.
Nu ska jag göra mig lite fräsch med en dusch.
Cya Anna!

Påskdagen

2012-04-08 / 17:01:16
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Tog en bloggpaus i några dagar och vet ni vad som hänt under tiden -inte ett dugg! Eller jo delvis men inget att skryta om. Det lov har gått till vila och det var så himla välbehövligt. Det fina är att det är inte slut än! Påsken och dagarna har jag spenderat med min fina familj hemma. Påskmat och påskgodis i mängder(på tisdag blir det sträng dite framöver). Idag dock så har jag vart på lite äventyr, åkte med morbror, moster och mormor ner till Jönköping för att hälsa på min fina kusin och hennes sambo. De ha flytttat till en så sjukt fin källarvåning med utsikt över vättern, jag blev sådär lagom avundsjuk! Kom hem lite efter två och sen har gick jag och mötte mamma och det gick fort så ngn dag här i veckan ska jag ta mig en löpartur för att se hur det går att springa ute med mitt knä.
Ikväll blir jag hemma med familjen och myser till det med wok och spel.
Cya Anna!

5 April

2012-04-05 / 14:54:26
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Idag är det födelsedagsfirande hemma. Far- och morföräldrar kommer om ngr timmar och innan det ska jag försöka svida om lite. Det blev lite firande i morse innan det bar av till tandläkaren, vilket jag verkligen hatar. En sväng på stan hann jag och Erik också med. Vi har precis kommit in efter att ha vart ute och tagit lite kort.
Ikväll blir jag hemma med släkt och familj och äter sjukt god mat
och tårta!!
Cya Anna!

Grattis!

2012-04-05 / 14:46:10
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Idag fyller lillebror hela 16 år dock känner jag mig som lillasyster då jag står bredvid honom, hehe. Ett stort grattis till dig igen, älskar dig!♥
Ingen 16-åring i mina ögon, dock är det bra att han fortfarande är liten!

En gammal tant

2012-04-04 / 14:54:33
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Solen strålar och äntligen börjar det kännas som att våren verkligen är på väg! Jag har precis kommit in från solstolen som jag slängde mig i det första jag gjorde när pappa hade hämtat oss idag. Det var skönt att vila en stund då jag sovit väldigt oroligt inatt det var länge sedan jag sov så oroligt så inatt hoppas jag på bättre sömn. Efter frukost så knallade vi iväg med mormor till maxi för att handla lite mat som mamma missat.
Resten av kvällen så ska jag nog vara hemma och ta det lugnt och äta gottigheter. Sitter rätt fint ibland.
Imorgon blir lillskiten hela 16 år, hela 16 år!! Jag börjar allt bli en gammal tant känner jag...
Cya Anna!

Mormors place

2012-04-03 / 17:53:15
Kategori: Allmänt - 1 Kommentarer
Mormor lagar mat, oskar tjötar och jag tar det lugnt=situationen just nu! Oskar och jag spenderar en natt hos mormor, hit kom vi vid lunch och åkte in till stan strax efter det för att bada i två timmar. Det var skönt, själv simmr jag 1 km och sen busade vi så att lilleman blev nöjd. Resten av eftermiddagen har vi tagit det lugnt, vart på elins lite och spelat spel. Kvällen kommer fortsätta i lugnets tempo med lite käk och film. Imorgon ska jag ta en lång och skön sovmorgon.
Cya Anna!

Myskväll

2012-04-02 / 17:23:19
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Att återuppleva gamla minnen är något Johanna och Evelina gör just nu då det spelar ett gammalt dataspel. Själv sitter jag och tittar på eller snarare tittar här på datorn men det är kul att höra deras röster i bakgrunden. Dagens händelser har varit få, sovmorgon och serietittande. Det vettiga jag har gjort är att gå på en promenad och tagit hand om tvätt. Ikväll ska jag umgås med de underbara vänner. Vi ska beställa käk och hänga här hemma hos Johannas mysiga place.
Imorgon så åker Oskar och jag hem till mormor och sover en natt men innan ska vi bada! Det är väldigt skönt med lov.
Cya Anna!

En fullspäckad helg!

2012-04-01 / 22:24:29
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Att njuta av helgen med underbara människor sätter verkligen pricket över iet. Kvällen igår spenderades hemma hos familjen Gustavsson med god mat och trevligt sällskap. Tog igen förlorad tid med Linda men likaså med familjen. Hemligheter och skratt flödade. Idag tog jag sovmorgon för att sen fortsätta shoppinghelgen med Johanna. Vi åkte ut till Elins och där fick jag med mig lite basgrejer hem som leggings och sminkborttagning. Sen tog vi en efterlängtad lunch för att sedan bege oss hem och umgås Eve. Kvällen har dock avslutats hemma med familjen då min trötthet tog över. Vi gjorde italienska köttbullar och chokladpudding till efterätt det gjorde att jag blev på lite bättre humör. En deckare har nu avjutits och jag tänker somna tidigt ikväll för imorgon väntar nya äventyr.
Cya Anna!

RSS 2.0