Rädsla

2011-10-31 / 20:26:45
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Första dagen på lovet går mot kväll och jag måste säga att jag är nöjd med dagen. Har städat och tränat. Men självklart har jag hunnit njuta av att inte göra någonting. Genom att titta på grey's och lite annat smått och gott. Jag har även idag fått reda på att min mormor har haft inbrottsförsök i sin källare. Hela eftermiddagen har tankar kring detta kretsat. Visserligen var det inte i lägenheten, tack gode gud! Men nästa gång kanske det smäller till där och jag vågar inte ens tänka tanken på hur mormor skulle reagera, hur skulle hon försvara sig? Åter igen kommer tanken upp i huvudet. Vad är det för värld vi lever i? Vad händer med samhället? På några år så har allt blivit så mkt värre tycker jag. Idag stod det i tidningen exempelvis att massvis med fall här i Skövde om fyskiskt och psykisk våld anmäls. Då är det Skövde vi talar om, då kan man tänka hur Göteborg och Stockholm har det. Frågan är vart samhället är på väg? Att slåss och tala illa om varandra är en daglig faktor. Att ständigt behöva vara rädd för att gå hem själv på kvällen och att känna rädsla över vad som väntar runt hörnet är inte normalt. Att man har åsikter och synpunkter är normalt och det ska man ha rätt till men man behöver ju inte ta till våld för att visa sin mening eller göra inbrott/inbrottsförsök för att visa sina åsikter eller synpunkter. Enligt mig måste vi börja värna mer om varandra och samhället. Tänk om 5 år, vi vill ju inte att de ska bli värre men om ingen gör något åt saken är frågan vart samhället är på väg.
Cya Anna!

Sömnbrist

2011-10-31 / 09:30:20
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Vintertiden har satt sitt spår i mitt liv. Jag är trött men kan inte sova. Så istället för att ligga i sängen och grina över att man inte kan sova så kan man ju utnyttja tiden. Så startar morgonen med att städa mitt rum och sen i eftermiddag åker jag och mamma till gymmet. Kvällen får vi se vad den erbjuder, traditionen är ju att mamma och jag tittar på ensam mamma söker så jag kanske kör på en hemmakväll, kan vara skönt att starta lovet lite lugnt.
Cya Anna!

Avkoppling får man på landet

2011-10-30 / 17:17:09
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Helgen har spenderats ute hos Farmor och hennes man Bertil. Det var grymt skönt att komma hemifrån och njuta av livet lite utan alla måsten man har. Vi har umgåtts med släkt och vänner till farmor. Igår kom min kusin och faster, sen var vi och hälsa på Ingrid och idag kom Kjell. Det har varit en jättemysig helg, vi har skrattat och umgåtts. Jag har även fått veta pinsamma saker jag hade för mig när jag var liten. Ätit supergod mat och lördagsgodis har vi allt hunnit med också. Vi hade även en kusinträff via skype igår. Vilka finesser vi har tillgång till i denna värld. Samtidigt i allt så har vi fått ställa om klockan och jag vet inte hur många gånger jag har kollat på klockan och tänkt "vad segt tiden går". Jag gillar inte att ställa om klockan till vintertid även om man vinner en timma.
Har kört till och från farmor i helgen och det har gått väldigt blandat. Idag gick bättre men ja.. Övning ger färdighet. Erik och jag hoppade in på Coop när vi åkte hem. Båda är jättetrötta och en kväll framför tv:n lockade så vi köpte med lite snacks hem och ska inviga lovet. Imorgon så ska nog killarna åka och spela golf så då får vi se vad som händer, jag kanske drar mig till gymmet och hälsar på mormor en sväng. Eller så tar jag och träffar någon kompis. Nu ska jag mysa vidare.
Cya Anna!
Marlon var på bushumör men tog en paus i kusin Eriks knä.
Avkoppling!

Next stop

2011-10-29 / 10:34:30
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Det bär av mot Lidköping för att umgås med släkten och bara ha det allmänt härligt! Njuta av livet och landet.
Cya Anna!

Höstlov!

2011-10-28 / 15:57:26
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Det efterlängtade lovet står nu framför mig och det känns helt jäkla underbart!! Ursäkta ordspråket men jag har väntat på denna dag i flera veckor. Mötte upp mamma efter skolan och fixade småärenden. Sen var det dags för det årliga utvecklingssamtalet, vilket gick väldigt bra! Insåg dock att jag har valt alldeles för lite kurser i år så jag gick till syon och la till affärsjuridik och ska fundera på etnologin över lovet. Om det är någon som vet något om den kursen så får ni gärna skriva något om den i kommentarsfältet. Jag, Eve, Erica och Becka fick även reda på vår redovisning i Svenska idag. Tjo säger vi på den! Vi är så duktiga!
Ikväll ska jag äta god mat med familjen och sen kommer två favoritbrudar hit och vi myser till det lite extra. Jag har fixat lite smått och gott. Ska även få massage, ni anar inte vad jag längtar till det. Helgen ser ut att bli toppen.
Cya Anna!

Friday

2011-10-28 / 08:51:37
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Rolig morgon att vakna till...
I vilket fall som helst skola snart och sen utvecklingssamtal. Ikväll ska jag umgås med Eve! Ska få massage och vi ska titta grey's! Låter oerhört bra i mina öron. Imorgon bär de av på nya äventyr.
Cya Anna!

Happy!

2011-10-27 / 09:11:03
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Alla proven är gjorda och jag sitter här i samhällskorridoren och njuter lite av livet! Fem prov på två veckor är nu över! Jag tar lov lite tidigare, typ ikväll. Ska ta och göra mig en kladdkaka och njuta av livet lite! Denna dag är mer än välkommen.
Cya Anna!

Jag.

2011-10-25 / 20:10:05
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Jag saknar något. Jag kan inte sätta fingret på vad. Jag kan däremot ha mina funderingar. Jag funderar om det kan vara mysiga kvällar med kompisar? Jag funderar även om det kan vara kärleken jag saknar? Jag undrar och funderar.
Jag har haft en helt okey dag i skolan.Jag fick mig en jobbig idrottslektion. Jag tyckte dock att det var skönt att få ta ut sin frustation. Jag ska nu bädda rent min säng och sen krypa ner där och läsa lite rättskunskap. Jag tar imorgon min sista pluggdag. Jag tar nämligen därefter och njuter lite av livet igen.
Cya Anna!
Jag längtar till torsdag. Jag längtar dit för då kan jag känna glädjen igen.

Tiden till fritid försvann

2011-10-24 / 19:55:25
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Samhällsprovet är över, det var som en avrättning ungefär. I nästan två timmar satt jag och skrev ett prov som var värre än nationella. Har ingen aning om hur det gick men en sak man kan konstatera är att det är underbart att det över. Nu återstår två prov till innan jag får gå på lov. Jag längtar som en galning för den psykiska styrkan är inte stark längre.
Ikväll kryper jag ner i soffan bredvid mamma och pappa. En varm kopp oboy skulle inte sitta fel till det.
Cya Anna!

Tom

2011-10-23 / 17:09:29
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
"Plugga plugga plugga plugga bort din sura min"
Ungefär så är min dag idag. Igår var orken på noll till att plugga så jag gick upp tidigt idag och satte igång. Har hållt på sen dess och jag hatar det just nu! Jag tror att hela SP2sk inte är så himla glada på detta, särskilt inte då vi upptäcker instuderingsfrågor som är cp-konstiga. Jaja hur provet går det återstår att se.
Igår hade jag en mkt bra dag, var på fotboll på dagen. Det var allt lite speciellt måste jag säga. Sen på kvällen var vi hos mormor. Åt väldigt god mat och efterrätt och skrattade i kapp till fångarna på fortet.
Har glömt att tala om för er att filmen i fredags var sjukt bra. Den var verkligen toppen så den kommer jag köpa när den kommer ut! En riktig bra kombination av romantik och komedi.
Resten av denna söndag vet jag inte vad som händer mer än att jag ska äta en god söndagsmiddag, kanske slänga på någon bra film och försöka slappna av. Man måste hinna andas också har mamma sagt till mig i flera dagar så hon har tatt med mig på promenader och jag lovar det funkar, själen som slappnar av på något konstigt vänster.
Cya Anna!
SP2sk!

Grattis Evelina!

2011-10-22 / 16:20:20
Kategori: Allmänt - 2 Kommentarer
Ditt framtida liv:
Här har du din framtida man, om man tänker efter lite så liknar denna person någon ;)
Så här kommer ditt liv bli med honom:
Lyx i hög grad! Grattis åter igen min fina vän!♥
Cya Anna!

Set fire to the rain

2011-10-22 / 13:33:38
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Snart drar jag iväg på fotboll, AIK mot örgryte. Poliser i hela staden ungefär, lite coolt ändå med en sån stor uppståndelse på grund av det. Tog mig en sovmorgon idag, har varit på stan och köpt lite saker för de pengar jag fick när jag fyllde år. En klocka och en silverkedja är beställt. Sen har vi variut och provliggt sängar med, gick mkt bra så dem kommer nog beställas.
Just nu sitter jag och gör lite samhäll, brukar inte plugga på lördagar men är läraren så korkad i hela sitt huvud att han lägger ett prov på en måndag så har man inte många val. Ikväll tar jag med mig familjen till mormor på en mysig middag! Låter underbart med god mat och mysigt sällskap i mina öron.
Idag fyller ännu en underbart fin vän år, jag hinner inte lägga upp nu men lite senare sen så kommer det ske lite grejer!
Cya Anna!

2011-10-21

2011-10-21 / 16:07:20
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
På glatt humör idag. Kan ha att göra med att det är fredag. Gillas väldigt mkt. Dock så blir inte helgen rolig men men det tar vi tag i då. Skolan var kort och bra. Efter det så bestämmde jag mig faktiskt för att dra till gymmet, det var inte igår jag var där. Men tänkte att jag skulle sätt igång nu igen. Det är bra för både kroppen och själen.
Denna vecka har visat sig vara en bra vecka, har fått bra betyg, pluggandet har gått någonlunda bra och allt känns som att det är påväg uppåt igen, kompisarna har varit underbara osv. Helgen hoppas jag blir lika bra även om jag ska plugga, men man kan ha kul på kvällen. Ikväll blir det bio och imorgon ska jag försöka ta mig ner till stan en sväng och sen plugga. Men på kvällen så ska vi på middag. Söndagar brukar användas till chill och plugg.
Ni får ha en fortsatt bra dag/kväll för det ska jag ha tillsammans med Grey's och reflex. Sen blir det crazy stupid love!
Cya Anna!

Happy birthday

2011-10-21 / 07:41:47
Kategori: Allmänt - 1 Kommentarer
Oktober är en månad då många i min omgivning fyller år, idag är det fina Rebeckas tur. Ett stort grattis till dig på din dag! Hoppas att du får en underbar dag! ♥

Framtiden är oviss

2011-10-20 / 21:36:39
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Har krypit ner i sängen. Varmt och skönt var det här. Men att lägga sig i sängen fick tankarna att flyga iväg väldigt långt bort. Så pass långt bort då vi inte vet vad som komma skall. Jag pratar framtiden. Jag går andra året på gymnasiet men jag har ingen aning om vad jag vill med livet, psykolog kanske? Skulle jag passa som det? Det är inte så att livet stannar upp så att man kan hinna inse att det är dags att komma in i vuxen livet och tänka på framtiden. Jag menar vad kommer jag att bli, kommer jag bli framgångsrik, kommer jag bli en vanlig svensson, kommer jag att bli alkolist? Inte för att jag tänkt detta i min vildaste fantasi men ingen vet ju vad framtiden håller för oss. Jag vill bli kär, sådär alldeles underbart kär, jag vill ha barn, hus och kanske även hund. Jag vill så mkt med mitt liv men kommer jag ens få möjligheten? Kommer jag få behålla min familj och vänner i en evighet? Hur länge kommer jag få se solens ljus?
Jag brukar säga att det är skönt att inte veta vad framtiden håller för oss men just nu skulle jag vilja kika i den där glaskulan för att se en glimt av mitt liv. Är jag framgångsrik, är jag kär, har jag några barn som kallar mig mamma och bor jag i det där huset? Att inte veta är en del av charmen. Men att veta kan även det vara charmigt.
Ingen vet vad framtiden håller, det enda vi har är här och nu. Framtiden är oviss men möjligheterna ljusa.

Time flyes by

2011-10-20 / 16:05:21
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Dagarna flyger förbi. Så gör även livet känns det lite som. Man hinner inte stanna upp och inse att det inte är en dröm man lever i utan den riktiga verkligheten. Bloggen hamnar i andra hand just nu då det är väldigt mkt som pågår. Skolan rullar på med mkt plugg och samtidigt vill jag ge vänner och familj uppmärksamhet. Idag så har jag varit i skolan en kort och  skön dag. Dock hade jag prov som jag inte har en aning om hur det gick men det är underbart när man får bocka av saker. Annars då, jag fick tillbaka beskedet på mitt matteprov det som jag hade panik över ni vet, jag hade visst saker under kontroll då jag fick VG-. Ihhh. Jag blev så glad! För att återgå till något roligare, då jag inte bloggar så spenderar jag tid med vänner och familj. Igår så tog eve och jag en fika på råddan, mysigt värre! Sen åkte jag och kolla på sängar då mamma och pappa fått för sig att vi ska få nya sängar. Me like. Idag så blev det en lång och skön pratstund med Erica efter skolan. Du är verkligen bäst!
Så även fast livet sliter lite på en just nu så finns det ljusa stunder. På tal om ljusa stunder så fyllde en god vän år igår, nämligen Karin. Grattis i efterskott!
Fikat igår! Båda tog chokladboll, evelina testade smaksatt kaffe vilket jag smaka på och det var helt ok, men cola var bättre!
En bild på födelsedagsbarnet!
Cya Anna!

I min fantasi rullar jag runt bland mjuka kuddar

2011-10-17 / 19:52:14
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer

Herrejösses nu har allt statistiken flygit i taket tror jag! Kors i all sina dar. Det är ju trevligt att ni gillar min blogg. Mitt panikinlägg förut var väl lite i onödan kanske, det gick perfekt i vilket fall som helst. Imorgon står mitt första riktiga matte c-prov på agendan. Har gjort ett mini innan men det här är det riktiga. Har suttit fram tills nu med läxor och nu är hjärnan helt slut så böckerna är nu igenslagna för ikväll. Resten av kvällen ska jag mysa framför tv:n, ensam mamma söker och sen slänger jag nog på en film, kanske den nya jag fick i helgen. Gillar den, den är allmänt mysig och härlig tycker jag.

Igår så övningskörde jag ju till farfar. Jag trodde att jag bara skulle få köra dit men jag fick köra hem med vilket var väldigt kul. Men jag är oerhört fokuserad när jag kör ska jag få be att tala om, mamma och pappa skulle säga något och jag bara "inte nu jag kör bil" hehe. Men i vilket fall som helst, på vägen dit precis innan farfars gård kommer en stor fet tröskmaskin, mamma mia vilken panik jag fick, det gick bra men tänk er en smal landsväg och jag där... sen på hemvägen så kör en stor pressmaskin mitt på vägen, då ska lilla jag köra om den. Vet ni vad? Det gick alldeles utmärkt! När jag kom hem fick jag jättemkt beröm av mamma genom en puss och en kram. Lite beröm skadar aldrig. Men jag börjar känna att jag faktikst behärskar att köra bil nu. Får se när nästa gång blir men jag hoppas att det bli snart.



En härlig sommardag som man numera kan drömma sig tillbaka till i denna kyla som lägger sig över Sverige.


PANIK!

2011-10-17 / 11:46:21
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Samhällslektion och jag är sjukt nervös!!!!!! Vi kommer nämligen få tillbaka våra inlämmningar, han sa nyss att vi ingen fått ig men han har väldigt många betygssteg typ G G- G(-) osv. Hjärtattacken är nära, nu kommer dommen!!!! Jag dör!!!
Cya Anna!

Latest update

2011-10-16 / 12:43:19
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Det var inte igår vi sågs. Men jag har haft fullt upp. Det finns ett uttryck "en bild säger mer än tusen ord". Jag tänker hålla mig till det uttrycket idag.
Fredag: Kalas för mig och Karin. En underbar kväll. Bilder från mig, johanna och carro.
Ett väldigt lyckat födelsedagsfirande tillsammans med fina människor och tusen tack för alla fina presenter!
Lördag: På fredag natt åkte jag ner till min mormor och sov där eftersom att mina kusiner skulle komma på besök på lördagen. Vi tog det lugnt och myste på dagen. Mormor gjorde även en räkmacka utan dess like.
Trötthet var ett stort faktum igår då jag var i säng klockan tre på fredagsnatten. Det blev en hemmakväll med familjen. Tacos och lite lördagsmys.
Idag söndag så ska jag sätta igång och plugga rejält nu och sen ska jag köra till farfar då vi ska dit och hälsa på. Kameran kommer nog att åka med då det är underbart fint där ute denna årstid. Ha en fortsatt fin söndag.
Cya Anna!

Fly away

2011-10-13 / 16:45:43
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Skratt, glädje, magverk, Odéon, sociala medier, utmaningar, psykopater och rosa bandet rulltårta. Ungefär så har min dag sett ut hitills. Tänker inte ge er en förklaring på dagen men den har fått mig att börja fundera och spekulera kring saker och ting. Man kanske inte ska vara lika frispråkig som man är... tål att tänkas på. Annars då livet är bra, jag saknar vissa människor väldigt mkt typ Johanna, Maria, Linda... Jag skulle även vilja resa till världens ände och stanna där ett tag, ta hand om mig själv och njuta av livet lite. Drömma kan man ju i alla fall...
Nu ska jag chilla och fundera över om jag ska öppna matteböckerna idag eller inte.
Cya Anna!

Kärlek

2011-10-13 / 16:31:34
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Jag vill känna ändlös kärlek. Någon som älskar mig för den jag är. Jag vill känna pirret i hela kroppen. Åh jag vill bli kär nu!

Wednesday

2011-10-12 / 17:59:27
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Pluggat hela eftermiddagen så nu belönar jag mig med att lyssna på musik. Vilken minut som helst kommer farfar hit, vi ska fira mig lite eftersom att han inte var här i helgen. Det blir mysigt. Tänker inte skriva ett långt inlägg för jag orkar inte det. Men enligt skolsköterskan är inte foten av och den har inte heller någon spricka. Så jag avvaktar ett par dagar.
Ni får ha en fortsatt bra onsdag för det tänker jag ha!
Cya Anna!
Jag och min farfar. Vi är allt lite lika va?

Sometimes I just hate life

2011-10-12 / 08:50:21
Kategori: Allmänt - 1 Kommentarer
Godmorgon!
Har inte så mkt motivation till att sitta här just nu. Jag med min vanliga tur har fått kompanjonerna krycka 1 och krycka 2 igen. Yey, NOT!!! Orkar inte ens dra hela historien för den är så patetisk så det är pinsamt. Men jag har en svullen fotknöl, samma som jag hade gips på förra gången. Men vi har kommit överens med vårdcentralen att vi ska avvakta till idag/imorgon så jag tänker avvakta tills imorgon. Jag har inte ont på samma sätt som förra gången vilket är positivt, mamma tror att det är en inflammtion och jag hoppas hon har rätt för min mentala styrka är inte stor just nu, det känns som att jag precis slutade gå på kryckor.
Ne nu ska jag göra mig klar för att åka till skolan, jag tror att mina kompisar kan få mig att skratta lite!
Cya Anna!

Håltimma

2011-10-11 / 11:48:41
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Att komma hem på sin håltimma till grillat kött med bearnaise sås och potatis och en efterrätt som väntas på diskbänken är lite skillnad i jämförelse med skolmaten. Naturkunskapen var nämligen inställd vilket förlängde min lunchrast så jag åkte hem till mamma och mina bröder som har blivit sjuka, jag ångrar inte att jag åkte hem däremot kan håll bli ett faktum på idrotten sen. Jaja det tar vi tag i då.
Annars då? Mår alla bra? Själv mår jag finemang en aningen kallt bara så det är svårt att klä sig när man cyklar till skoan. Tar man vinterkappan så blir det för varmt när man kommer fram men det är kallt när man cyklar. Jösses vilka problem man har... Idag går jag till fyra sen ska jag hem tror jag och plugga lite men nu ska jag fylla i min IUP och äta efterrätt innan jag åker till idrotten.
Cya Anna!

Gamla goá tider!

2011-10-10 / 17:08:17
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Valet att gå på samhällslinjen fall sig väldigt lätt men ibland undrar jag vad jag tänkte med? Jag gillar samhällsämnena och de är intressanta men det här med att plugga är inte så himla kul, jag klagar och klagar då kan man fråga sig hur jag tänkte? Även om jag inte ångrar mitt val en enda sekund för jag vet att jag har valt rätt innerst inne så kan man fundera... Hm det tål att tänkas på.
Livet på samhäll är bra men ibland har lärarna en förmåga att lägga allt samtidigt vilket kommer ske nu veckorna framöver och då jag prioterar skolan så kommer bloggen att bli åsidosatt så är det bara. Jag ska göra mitt bästa för att hinna med varje dag men hinner jag inte så hinner jag inte.
I helgen så ringde min faster och mina kusiner på skype. Det är sjukt egentligen att tekniken har fört oss in i diminsion där allt funkar så pass bra. Jag menar de befinner sig i Spanien och vi i Sverige. Pratade med mina kusiner lite, de hade målat fina teckningar och hade häftiga "utklädnader". Lillkusinen fick man allt se med, oj vad tiden går fort säger jag bara. Fick självklart prata med faster med, man blir inte avundsjuk då det har över 20 grader och vi ligger under 10 grader. Jag blir inte avundsjuk alls...
En härlig sommardag på Torsö i somras, det känns som en evighet sen!
När man talar om kusiner så kommer min efterlängtade Maria hem i helgen vilket ska bli kul, vi ska ses har jag bestämt utan att ens kolla med henne men jag vill verkligen träffa henne och det vill till att passa på när hon är hemma, jag skulle åka ner och hälsa på men att få till det var inte det enklaste. Höstlovet kanske? Men det är inte bara Maria som kommer utan förmodligen så kommer Josse hem också kanske med en gravidmage? Det är henne jag skrivit om tidigare på bloggen, hon gifte sig vid midsommar och nu ska hon ha en liten baby.
För mig är det viktigt med familjerelationer, att man i alla fall har en någonlunda kontakt med närstående släkt. Det är enda din familj.
Om ni lyckades ta er hit beundrar jag er!
Cya Anna!

I love you

2011-10-09 / 16:27:30
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Mysig och kall söndag är vad jag upplever idag. Mamma och jag tog oss en promenad förut, det var kallt ena stunden och varmt andra. Jag hade faktikst mössa på mig, jag vet mössa men det var underbart skönt. Resten av eftermiddagen har vi fixat lite här hemma men vi har även myst framför tv:n med tårta. Vi tittade på filmen Love and other drugs. En underbar film i min mening men också samtidigt hemsk. Maggie och Jamie blir kära i varandra men det finns ett problem Maggie har parkinson och vill inte att Jamie ska bli kär i henne. Problemet är att hon inser inte att hon behöver honom lika mkt som han behöver henne. Anne Hathaway spelar rollen som Maggie sjukt bra. Det finns stunder då det verkligen skär i mitt hjärta och tårarna är inte långt borta ska jag få be att tala om. Jag kan inte så mkt om denna sjukdom och ska inte uttala mig om den heller men mamma berätta lite. Tänk dig att inte kunna ta hand om dig själv, att hela tiden vara beroende av någon och av mediciner. Känslan av att ingen vill ha en bara för att man är sjuk. Just nu så tror jag att det inte finns något botemedel mot denna sjukdom, jag är ingen läkare och ingen medicinsk forskare men ibland önskar jag att man kunde hjälpa människor att må bättre bara för en liten stund. Att ge värme och kärlek till någon som är sjuk tror jag är a och o. Kärlek är nog den bästa medicinen för alla.
Har ni inte sett filmen så rekommenderar jag den starkt!
Cya Anna!

Mysfaktor på hög nivå!

2011-10-09 / 11:37:10
Kategori: Allmänt - 1 Kommentarer
Godförmiddag!
Söndag och myskläderna är på. Planen för dagen är inte alls mkt mer än slappa. Mamma och jag är själva hemma i stort sett hela dagen så vi får se om vi kan hitta på något roligt, jag är sugen på bio men vi får se. Kanske kan få övningsköra. Gårdagen slutade bra, god mat och en underbart god tårta. Har faktikst tagit lite kort till och med som jag tänkte att ni skulle få se.
Farmor hade gjort min favorittårta och den var gudomlig!
Nu blir det en promenad med mamma så får vi se vad dagen för mig senare!
Cya Anna!

Födelsedag!

2011-10-08 / 17:58:41
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer

Ja födelsedagen är nu kommen! Det känns inte alls annorlunda, jag har ju i o för sig kallat mig själv 17 år väldigt länge nu. Det händer inget detta år mer än det faktum att man blir äldre men men nu är det inte långt kvar. Har blivit uppvaktad av familjen idag. Fick presenter, och en enorm frukost. Underbart gott var det, resten av dagen har varit allmän skön. Mormor är här nu och snart kommer farmor med hennes man. Farfar och hans sambo har gått och blivit sjuka tråkigt nog men förhoppningsvis blir de friska snart!

Ikväll ska jag bara njuta av god mat och min familjs sällskap. Kanske kan få min mor att kolla på en film med mig sen. Imorgon får vi se vad som händer.
En sak innan jag lämnar datorn för idag, jag uppskattar alla former av olika uppvaktningar jag fått idag. Evelina tack för ditt underbart vackra collage och Erica om ett år så smäller det! ;) Tack alla för era fina gratulationer!

Cya Anna! 

 Min brunch i morse! Mobilbilder har inte den bästa kvaliten!



'







Detta armband har jag bland annat fått av mina bröder!






7 Oktober

2011-10-07 / 20:43:33
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Har haft en toppendag både i skolan och i eftermiddag med mina brudar. Jag, Eve, Erica och Johanna tog oss en fika på gräddhyllan och satt där väldigt länge och pratade om livet! En perfekt eftermiddag. Vad händer ikväll då? Jo just nu så jag hemma hos eve, vi kollar idol och väntar in becka. Innan var jag hemma med familjen och åt en underbar middag. Färsk lax, potatis och räksås. Kex och ost blev det också samt lite efterrätt. Kan inte bli en bättre sista kväll i mitt sextonåriga liv.
Cya Anna!

Till faster

2011-10-06 / 18:35:43
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
PS: Caroline jag svarade på kommentaren i kommentarsfältet.

....

2011-10-06 / 18:28:44
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Lukten av mat får mig att bli glad i hela kroppen. Är superduper hungrig men har inte orkat laga mat, då jag har varit själv hela eftermiddagen. Vad har jag gjort då? Kollat tv, suttit vid datan och bara vart. Anledningen? Min kropp är jättetrött, hela jag är trött, huvudet är trött och allt. Skolan har tatt kol på mig och det är bara början än så länge... Men det är bara ta en sak i taget! Helgen kommer i alla fall gå åt till att vila ut sig och umgås med familjen. Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer, en fika i alla fall sen kanske mys, vi får se känner för idolmys med mina girls. På lördag blir det i alla fall kalas och jag ska få min favorit tårta av farmor. Hihi, mumma säger jag bara. Ne nu ska jag kila ner och se om mamma och pappa har någon mat klar.
Cya Anna!

Autumn

2011-10-05 / 19:39:40
Kategori: Allmänt - 2 Kommentarer
Ögonen går i kors känns det som. Inte så konstigt efter denna veckan. När helgen kommer ska jag bara njuta av livet för en stund och släppa allt annat. På lördag blir det kalas och på fredag blir det en fika med kära vänner. Det händer inte så mycket kul i livet just nu därför känns det inte så väsentligt att skriva om hur jobbigt allt är. Men det är skönt att grovjobbet är klart, imorgon på håltimman blir de finslipning så att man kanske kan njuta av torsdagen. Familjen åker till stan men jag är inte välkommen att hänga med, undra vad de ska hitta på? ;) Jag trodde jag hade fått allt men de skadar ju inte med några till :)
Snart blir det onsdagsmys med mamma! Vi hörs.
Cya Anna!
Vet att min faster som flyttat till Spanien kikar in här ibland så mamma och jag tänkte bara påminna henne om hur det ser ut denna årstid i Sverige då de ligger och solar på playan! Hoppas att ni har det bra! Kramar.

Ta vara på det du har

2011-10-04 / 21:20:03
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Tänkte inte säga så många rader. Mer än det att jag är lycklig. Så lycklig jag bara kan bli. Jag har världens bästa familj även om vi är som vi är. Jag har verkligen de bästa vännerna i världen, verkligen the best! Även fast saker i livet kan kännas piss ibland och allt bara går utför så finns alltid dessa människor ikring mig. Med ett gott skratt till hands. Er kärlek till mig är det bästa jag får varje dag. Jag kan inte begära mer än lycka och just det har jag! Så där så att man blir alldeles varm inuti. Tror jag fortsätter att drömmer mig bort till adeles "somone like you".
Cya Anna!

Butterfly fly away

2011-10-03 / 18:52:30
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Jag vet att jag hade lovat att säga något pinsamt igår men tiden räckte inte till då tjejerna kom senare för att öva inför vår redovisning. I lördags kväll så bestämde jag mig för att vara hemma, kollade in våra inspelningar på boxen och såg att hanna montana filmen var inspelad. Jag tänkte så här: det är ju inget bättre på tv:n så jag kan lika gärna kolla på den. Jag blev helt kär i den och det var de som är det pinsamma. 16 år och tycker om Hanna Montana filmen. Illa där, men den var så fin och killen i filmen var ursöt! Så där har ni fått fram det, sen var musiken väldigt bra i vissa lägen. Jaja sånt kan livet vara.
Måndagen är här igen och en hel vecka ligger framför oss. Jag har haft en riktigt gosig måndag hittils. Skolan var helt okey, våran redovisning är nu över och det känns helt underbart! Jag själv var sjukt nervös innan. Usch det är inte kul det där, andra tycker att de inte syns men skojar ni eller? Inuti kroppen.. Mamma säger jag bara.  Efter skolan åkte jag och lämna in en tröja som jag köpte lite impulst i lördags och inte gilla. Istället vandra jag vidare till Kappahl, hittade mig en vit blus på rea en sån som jag velat ha väldigt länge. Hade kostat 249 och nu 100. Ett kap med andra ord, två ringar fick även följa med hem. I love them. Resten av eftermiddagen har varit slapp, har knappt rört läxböckerna de tog luften ur mig igår. Så jag tänker fortsätta så resten av dagen det är ju även "ensam mamma söker" snart så där lär mamma och jag sitta bänkade. Men innan måla naglar och kolla general hospital.
Denna måndag värmer riktigt i kroppen, man behöver pyssla om sig själv ibland. Ni som lyckades läsa hit beundrar jag.
Cya Anna!
Kvaliten på mobilen är inte den bästa men kameran var inte laddad!
En silver ring och en guld.

Time to study!

2011-10-02 / 12:09:10
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Söndagar brukar i min värld gå till pluggstuga och de är precis vad den göra idag igen. Resten av familjen är iväg på plöjning med farfar vet inte om farmor också skulle med så det innebär att huset är lugnt idag. Helt underbart, man kan tänka högt utan att någon avbryter en och man behöver inte bli störd varje kvart. Har fått väldigt mycket gjort redan, det som är kvar är engelska inlämmningen och tyskan som jag nu ska sätta igång med. Sen självklart fortsatt övning på min redovisning. Jag gillar att ha söndagen oplanerad så att man kan bocka av saker på sin "att göra lista".
Tänkte berätta kanske en aningen pinsam sak lite senare idag, men de bli senare då jag ska fortsätta med mitt arbete nu!
Cya Anna!
Haha! weheartit.com

World's greatest

2011-10-01 / 16:09:39
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Efter att ha gått på stan från elva så konstaterar jag och mamma nu att vi är helt slut och att våra fötter gör ont. Det var en riktigt mysig dag med mamma på stan. Jag har fått jättemycket grejer, är helt överlycklig. Det ska skattas som presenter och de är de bästa presenterna. Hitta mig två par jeans, två tröjor på h&m även en klänning och leggings där. Även ett linne hittade jag. Mycket bra saker med andra ord och det som känns bäst är att jag hittade jeans för de brukar jag aldrig göra annars. Vi skulle luncha så vi åkte till benidorm då det var fullt i stan i stort sett men det var inte gott på benidorm så vi ångrade oss. Sommarvärmen har även kommit idag så de blev en svettig cykeltur hem. Vad står på agendan resten av dagen då? Hm ingen aning än, är väldigt trött och slö och orkar inte mkt. En hemmakväll kanske... Vi får se helt enkelt. Imorgon så ska jag plugga i mängder och sen blir det gruppplugg inför redovisning på måndag. Börjar bli lite smånervös.
Cya Anna!

RSS 2.0