Love life

2011-06-28 / 17:15:49
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Det blev en dag på stranden med kusinen och Erik. Mkt trevligt och skönt. Att sola och bada är verkligen livet. Det kanske inte är lika skönt nu när man sitter här röd som en tomat och ska till kusten imorgon och bada men jaja. Such life! Maria ringde halv tio, jag vaknar med ett rus. Hon ger igen nu efter alla gånger jag har väckt henne. Vid elva satt vi i bilen tillsammans med brorsan redo för en dag i Örlen och så blev det. Varmt och vindstilla utan ett moln på himmlen. Mitt första dopp blev taget och kallt var det men avsvalkande. Om någon timma åker jag och Johanna och shoppar inför imorgon. Imorgon klockan 05.57 rullar tåget med riktning Kungshamn och Evelina. LIVET LEKER!!

Cya Anna!

Midsommarhelgen

2011-06-27 / 17:10:20
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
På hemmaplan igen. Har dock varit det i ett dygn nu men igår orkade jag inte blogga. Det är skönt att vara hemma igen. "Borta bra men hemma bäst" Ett uttryck som stämmer oerhört bra! Vi har haft det bra trots vårat boende som var en mardröm. Om inte värre än en mardröm. Det var tur att föräldrar + mormor var med som vet hur man städar annars vet jag inte vad jag skulle gjort. Men vi var ju inte så mkt i boendet utan det var bröllop och åkturer lite var stans så det gick trots allt. En sammanfattning av helgen skulle bli suverän trots boendet. Jag har fått träffa min släkt och bara komma hem ifrån ett tag och det var väl behövligt.
På midsommarafton så var det dags för det stundande bröllopet mellan min kusin Josefin och hennes numera make Sebastian. Åh det var så underbart fint, det var som en kärlekssaga som man ser på film. Dessa två passar så bra tillsammans och man ryser i hela kroppen då man tänker på deras kärlek till varandra. När de hade sagt ja till varandra i kyrkan så skulle systern till Sebastian sjunga och Josse börja gråta stora floder. Sebastian stod bredvid och torkade hennes tårar. Då brast jag helt och hållet. Hela kyrkan böla och det var inga torra kinder på talen som kom senare på kvällen heller. Det var en midsommarafton som gick i kärlekens tecken och den var perfekt. Min längtan efter att själv hitta någon och vara kär i blev INTE mindre efter den dagen. Ännu en gång ett stort grattis kusinen!♥
Torsdagen:
Stora Hammarsundet!
´
Syskonen på promenad!
THE WEEDINGDAY:
Sebbe!
Tårarna börja komma och sluta inte förens det var slut ungefär!
Kyss(arna)!
NYGIFTA!
Bröllopstårtan som min kusin Felicia gjort!
Johan och Josefin. Fick inget kort på Sebbe och Josse då jag filma hela deras dans.
Mamma och pappa.♥
Avslutar med detta kort. Det tar oerhört lång tid att lägga upp men tyckte det var värt det. Vi had en mkt fin dag. Det lär bli en dag jag sent kommer glömma. Nu om en stund så ska jag åka och kolla derby Våmb-Skultorp sen blir det nog en lugn kväll. Planerna för denna vecka är inte så mkt mer än att Johanna och jag ska åka och hälsa på Evelina på kusten.
Cya Anna!

Holiday

2011-06-23 / 14:00:58
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Nu är vi redo och klara för att åka. Har hjälpt pappa med de sista, Erik och jag åkte till stan och fixa lite saker. De blev lite shopping som vi båda behövde. Jag är redo för Nyköping och bröllop!
Glad midsommar!
Cya Anna!

Midsommer and Weeding

2011-06-22 / 12:16:08
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Hur packar min inför en midsommar helg med bröllop och andra äventyr? Jag får panik, vet inte vad jag ska slänga ner för jag vet knappt vad vi ska göra. Åhh det får väl bli lite av allt men åh....
Idag har jag hunnit med oerhört mkt saker, städat hela huset, ätit en underbar god frukost, tatt en långdusch och tatt hand om tvätt. Visst ät jag snäll mot mina päron? Resten av dagen blir fortsatt packning, ska åka med mamma och handla lite inför vad vi ska ha med oss och sen ikväll åker vi och hämtar den andra bilen då vi får köra på två bilar upp. En tjejbil och en killbil. Nice!
Jag LÄNGTAR till att få komma härifrån ett tag och det innebär även tomt på bloggen i några dagar om jag inte kommer åt kusinernas datorer. Men det kan vara skönt att släppa allt lite.
Cya Anna!

Tisdag

2011-06-21 / 22:39:02
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Njuter av varje minut som går just nu. Det är så skönt att bara göra ingenting, att kunna ta dagen som den kommer. Göra det man känner för helt enkelt. Idag kände jag för att åka och umgås med mormor så jag tog cykeln vid tio och åkte till henne. Hade varit upp hyfsat tidigt för att skicka iväg brorsan på summer camp ändå så då kunde jag ju utnyttja dagen med mormor till fullo. Vi satt på hennes balkong och fika, spela spel. Jag följde även med henne och handla. Vi pratade även om vår resa på torsdag då min familj och mormor åker till Nyköping då min kusin ska gifta sig på midsommarafton. Åh det ska bli så kul, Josefin som ska gifta sig då hon har verkligen hittat sin soulmate. De ser ut att vara nykära hela tiden och man ser verkligen att de är lyckliga med varandra precis så som det ska vara, så det ska bli oerhört kul och mysigt att komma iväg i några dagar. Så vi prata mkt om detta och även annat med, mormor är bra på att prata. Vi har en väldigt bra relation till varandra. Jag kan berätta allt för henne och hon förstår. Hon finns där för mig och stöttar mig. Hon är verkligen världens bästa mormor. Jag älskar allt med henne, hennes skratt, hennes norrländska dialekt och att hon tjötar hela tiden. Vi är som bästa vänner och det kanske låter sjukt men det är faktiskt så. Man kan ha äldre som bästa kompisar.
Ikväll har jag ätit en god middag med familjen och varit ute och gått med Evelina. Hon är sjukt härlig, vi är duktiga på att skratta och flumma ihop. Hon drar mot kusten nu ett tag och jag mot Nyköping. Denna sommaren är väldigt många kompisar ute på vift och själv ska man vara hemma. Tänkte åka och hälsa på farmor några dagar och även min farfar. Älskar deras gårdar på sommaren.
Cya Anna!

På egen hand

2011-06-20 / 19:39:09
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Rubriken stämmer in på mig just nu. Hade rehabtid klockan elva idag. Jag gick dit och körde som vanligt, min sjukgymnast kom fram och vi prata lite. Jag ställer frågan "Är det tänkt att jag ska gå här hela sommaren?" "Nej, jag tänkte faktiskt släppa dig om du känner att du klarar det" "Ja det tror jag nog att jag skulle klara" Fattar ni min lycka eller, operation 10/3-11 rehab sen dess och nu är jag fri! Det känns riktigt BRA , knät är inte helt 100% men en operation innebär ju alltid lite men efteråt. Så nu är jag på egen hand.
Inne på rehab idag så pratades det lite om väntetider och att folk faktiskt inte kan få den hjälp de skulle behöva utav sjukgymnaster. Detta är något jag tycker är fruktansvärt. Folk som är skadade och har ont i sin kropp de förtjänar att få hjälp, detta är ju något sjukgymnasterna naturligtvis inte kan styra över utan det är politiker. Opertaionsskador och lite mer allvarliga skador som korsband, brytna armar/ben går före folk med ryggproblem. Tänk att känna smärta hela tiden och inte kunna göra något åt det, man får ett hopp av en läkare att man ska gå till rehab. När man väl kommer dit så funkar det ju inte så. Man måste vara skadad, ha remiss osv. Jag tycker så synd om folk som sitter och har smärta hela tiden och inte kan få den hjälp de faktiskt behöver. Senast idag kom det in en man och sa att han hade blivit skickad hit för att han behövde hjälp med sin axel, det enda sjukgymnasterna kan svara, vi har en väntetid på 6 månader. Du får fylla i denna lapp och hoppas på det bästa.
Vi som bor i detta samhälle, vi är dem som måste göra något åt detta. Alla förtjänar att få hjälp oavsett kön, ålder, läggning, framförallt skada. Vänteköer till vården måste bli en bättring. Jag själv är så OERHÖRT TACKSAM för att jag har fått gå på rehab dessa månader och komma igång och få knät att fungera någorlunda. Nu känner jag att jag klara av att stå på egna ben, men de personer som inte gör de, de måste få hjälpen. För om vi inte får hjälp så kan det sluta med en skada för livet en skada som gör att man inte kan jobba längre. Då har vi helt plötsligt ingen arbetskraft kvar. Detta är ett problem som måste fixas.
Igår kväll var jag med de bästa brudarna jag vet, Johanna och Evelina. Vi åkte och köpte Ben and Jerrys och hade bara allmänt, mysigt. Spela sällskapsspel och titta film. Ni är grymt bra! ♥
Cya Anna!

Åh härliga Söndag

2011-06-19 / 18:49:15
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Rubriken instämmer på min dag. Har haft en skön Söndag i hemmets vrå. Städat garderoben och bara haft det allmänt skönt. Dock har jag förmodligen slarvat bort kamerasladden, lyckat Anna! Åker väl på att köpa en ny.
Vid fyra satt vi i mormors lägenhet och åt god middag och även lite fika. Snart kommer Johanna och Evelina hit med sina pruttomobiler sen åker vi vidare mot Coop för lite Ben and Jerrys. Sen kör vi mys för hela slanten. Vi är ju bäst på det. Ikväll går även finalen av Bachelorette men den spelas in. Åhh det är så spänannde, hoppas verkligen att Sebbe vinner!
Cya Anna!

Bra budskap

2011-06-18 / 11:39:31
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
The best thing in life is to hold on to each other

Back in your arms

2011-06-18 / 11:38:33
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Godmorgon!

Klockan var ungefär två när jag låg i min säng i natt därför resulterar det i att jag är nyvaken nu. Riktigt gött var det allt. Gårkvällen spenderades som sagt hos Evelina med de allra bästa. Det var grymt kul och mysigt. Gillar er skarpt!
Om en stund ska jag ner till stan för att kika lite på skor sen möter jag upp Erica för att mysa de sista med henne innan hon åker. Ikväll ska jag och Erik vara barnvakt. Tacos och mys står på schemat. Frågan är bara om vi kan hålla sams?

Cya Anna!

Sommarlov

2011-06-17 / 16:34:49
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Jag har officiellt gått på sommarlov. Kvällen kommer att spenderas med mina underbara vänner. Evelina kommer när som helst och då cyklar vi till Coop för att möta de andra och shoppa.
På tal om shopping så har jag idag köpt mig en långklänning som jag ska ha på midsommar då min fina kusin Josefin gifter sig. Åh det ska bli så kul att se men jag är lite smått panikslagen efter telefonsamtalet igår men Erica och Eve tycker jag har hamnat i himlen. Jaja det blir nog en midsommar jag sent kommer glömma.

Bäst att kila.

Cya Anna!

Paint my nails

2011-06-16 / 16:06:08
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Snart bär det av på Vasas skolavslutning, i år är det bara brorsan inte jag. Känns väldigt skönt att man står vid sidan om år. Imorgon tar jag själv sommarlov och det känns underbart. Betygen är jag väldigt nöjd över och jag tackar inte nej till sommarlov.

Nu ska jag måla naglarna innan vi åker.

Cya Anna!

Livet leker

2011-06-16 / 08:34:26
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Det härliga vädret är äntligen här, strålande sol utan ett enda moln. ÅHHHH UNDERBART! Idag är det näst sista dagen i skolan brukar gå 8-16 i vanliga fall men idag blir det 9.35-12.15 jag klagar inte. Tänkte jag kunde åka hem och sola innan den årliga avslutningen är på Vasa. Snacka med Johanna igår och vi kom fram till att det känns väldigt konstigt att man själv inte står där i år. Jaja alla växer vi ifrån det förr eller senare.  Kan knappt fatta att jag redan gjort ett år på Västerhöjd, att jag har fått lärt känna alla dessa fina människor. Ibland undrar jag om jag verkligen förtjänar att ha alla dessa underbara människor i mitt liv, vad har jag gjort för att förtjäna det? Jag är oerhört glad i alla fall att jag har lärt känna er och jag har fått dessa minnen med er och jag hoppas att det blir fler!♥


Wonderful

2011-06-15 / 08:02:41
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
Anytime you whisper my name, you'll see
How every single promise I'll keep
'cause what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most

What are words

If you really don't mean them
When you say them
What are words
If they're only for good times
Then they're torn
When it's love
Yeah, you say them out loud
Those words, they never go away
They live on, even when we're gone

And I know an angel was saved

Just for me and I know I'm meant
To be where I am and I'm gonna be
Standing right beside her tonight
And I'm gonna be by her side
I would never leave when she needs me most

What are words

If you really don't mean them
When you say them
What are words
If they're only for good times
Then they're torn
When it's love
Yeah, you say them out loud
Those words, they never go away
They live on, even when we're gone

Anywhere you are, I am near

Anywhere you go, I'll be there
And I'm gonna be here forever more
Every single promise I'll keep
'cause what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most

I'm forever keeping my angel close
Chris Medina

Wednesday

2011-06-15 / 08:01:32
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Onsdagar=sovmorgon. Härligt, brukar gå upp i ganska vettig tid ändå, äta en god frukost och sen slöa framför datan eller tv:n. Idag blev det datan. Igår så var det skola sen åkte ett gäng i klassen ner till Bolongner men jag kände mig hur trött som helst så jag valde att åka hem och vila inför rehab senare. Efter det så hade mamma gjort våfflor med färska jordgubbar. Mumma säger jag bara. Senare på kvällen blev det bak inför sammhällen imorgon tillsammans med Becka, Eve och Erica. Det var mysigt och det blev lyckat!

Cya Anna!

Love

2011-06-13 / 21:32:50
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Kvällen avslutades med Evelina! Ville bara säga att du är grymt bra!♥

Karstorp

2011-06-13 / 16:16:56
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
I morse när vi cykla iväg så kände jag blä nu känner jag mer helt okey. Nu undrar ni varför jag kände blä, jo idag skulle vi inte till skolan utan idag skulle vi ut till Karstorp och ha fruliftsdag. Inte min grej egentligen men det var helt okey faktiskt. Vi fick bygga vindskydd, tävla om vem som kunde få en tråd att brinna först, paddla kajak och kanadensare. Även en tipspromenad med Erica, Adam och Erik. Mysigt värre. Dagen var helt okey men just nu känner jag att jag lever. Det är inte närmsta vägen till Karstorp, nämligen hela 1 mil och 7km har jag cyklat sammanlagt idag. Grymt stolt över mig själv, men knät hängde inte med de sista så då fick mammsen hämta mig. Resten av dagen blir slapp, det är tydligen fotboll ikväll men vet inte om jag orkar.

Cya Anna!

Saturday

2011-06-12 / 21:34:01
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
I lördags var jag på kalas för min kusin Markus som fyllt 10 år nyligen! Det bjöds på tipspromenad, god mat och Markus hemmagjorda kladdkaka! Självklart var alla mina kusiner från pappas sida där förutom nytillskottet Gustav. Det var en riktig mysig eftermiddag med släkten. Resten av kvällen spenderade jag med Johanna. Vi prata, åt och cykla på vårt sätt. Vi myste även med lite film och choklad. Jag älskar dig!

Kalaset:

Mina fina kusiner och en utav mina underbara bröder!

Kvällen:


 


Balen på slottet

2011-06-12 / 13:56:25
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Har nyss käkat lite lunch, det var grymt gott och jag var sådär extra hungrig med. Idag vakande jag tidigt då min näsa är oerhört täpt så att ligga i sängen var inte skönt. Men nu har det släppt lite, om ca 10 minuter kommer Evelina och Rebecka då cyklar vi vidare mot stan för att få en bra plats på balen! De är så skönt att de bra vädret har börjat titta fram också, det gillar vi. Men det kan få bli lika varmt som de har i Stockholm där de ligger och pressar på stränderna.

Tänkte försöka lägga upp lite bilder från kalaset igår med men det får bli då jag kommer hem. Då har jag hela huset för mig själv, älskar sånt. Man kan gå runt och sjunga hur mkt man vill utan att någon bryr sig!

Bäst att kila.

Cya Anna!

Adele

2011-06-11 / 12:40:36
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Fullkomligt älskar henne!


Kalas

2011-06-11 / 11:05:47
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Jag vill ha sommar och sol, jag vill sola i min nya bikini ta mitt första dopp i någon sjö men det är tydligen roligare med molnigt väder. Jag gillar det inte. Vi är inte direkt bortskämda med sol, hörde på radion igår att Stockholm har jättefint väder och många andra delar av Sverige med men inte Skövde. Suck. Kanske får ta en tripp uppåt i landet.

Idag blev jag väckt av att brorsan står och skriker över hela huset. SERIÖST!!! Sen var man klarvaken, det blev en lugn morgon och jag har suttit här nu i någon timma med en kopp varm obóy och lyssnat på musik. Riktigt mysigt, sparar även rösten då den inte är toppform just nu om jag pratar så kan jag helt plötsligt inte få ut ett ord sen.
Snart tänkte jag börja göra mig i ordning då vi ska på kalas vid ett. Kusin har fyllt 10 år så då tänkte jag följa med, det är svårt det där. Ska man hänga med ska man inte hänga med, hade det varit ikväll hade jag inte hängt med men nu är det ju på dagen så då går det bra. Sen är jag ju en liten familjetjej i blodet. Hoppas på att min nya kusin kommer med så man kan få se honom, har bara sett kort som min faster har lagt upp och han är så söt. Häromdagen så var ju jag och mamma på stan så då valde jag allt lite kläder till honom. Men det är stor skilland på sortiment när det gäller killar och tjejer.

Igår var jag med Evelina och Becka kom och mötte upp oss vid kortegen. Lyckan i studenternas ögon var helt ofattbar och min längtan efter den dagen blev inte mindre. Efter skulle Evelina och jag fika men antingen var det fullt överallt eller så fanns det knappt något fika. Så vi gick till Willys och köpte lite smått och gott. Vi åkte hem till henne och flöta sen var vi helt slut så vi slängde oss i hennes rum, där däcka jag i stort sett i sackosäcken och Eve däcka i sängen så jag gick vid fem halv sex. Sen blev det en kväll med familjen. Ikväll ska jag träffa Johanna.

Cya Anna!

Kusin vitamin, som fyllt 10 år!

Studenten, not for me!

2011-06-10 / 07:44:41
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Jag är helt slut! Totalt! Jag har aldrig varit såhär trött i hela mitt liv. Var nog hemma lite efter tolv igår, det låter inte sent tycker ni, nej det kanske det inte är men om man var uppe tidigt samma morgon plus att man är så korkad så man bokar in en rehabtid när man är ledig klockan 08.15 på morgonen, då är man inte så pigg sen. Men jaja, nu har jag piggnat till lite, men usch jag vill mest lägga mig i sängen igen!

Numera är det förändringar på bloggen, jag blev så himla trött på den gamla headern så igår kväll när jag var med Eve så var hon så UNDERBART snäll att hon fixa sin väns blogg. Tackar och bockar så hjärtligt!♥ Förutom att fixa min blogg så käka vi kebabrulle vilket var min första gång ;), vi gick och handla melon och passionsfrukt, lite choklad slank med också. Sen på kvällen efter allt fixande så träffade vi Johanna och gick en sväng. Det blev ett riktigt bra avslut på kvällen. Jag har lite snygga bilder med!

Evelina fick för sig att prova lite skor innan vi skulle träffa Johanna. Du är så underbart härlig! Jag älskar dig gumman!

Idag är det studenten för alla i Skövde födda 92. Jag hoppas verkligen att ni får en bra dag! Evelina, jag och Rebecka ska ner och kolla kortegen sen ska vi ta en fika. Blir nog mysigt, den får vi se vart kvällen tar oss.

Cya Anna!


We made a promise we swore we'd always remember

2011-06-08 / 21:40:25
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
En härlig sovmorgon, en redovisning, treor i extas, en rehabsträning och en fotbollsmatch senare sitter jag här och andas ut. Dagen har rullat förbi, treorna var utklädda och hade stafetter. De var verkligen i extas de sprang och sjöng "vem vill gå i ettan nu?" Vad tror ni, ingen vill det. När man ser alla dessa människor och hur lyckliga de är så får det en att längta ännu mer. Det kommer nog bli en dag man sent kommer glömma.  Annars har det varit rätt chill dag, åkte till rehab efter skolan och la på ett extra kol det gjorde att jag sen var helt mörbultad men det är ju så det ska kännas. Erik hade match ikväll så jag hängde på, det var skönt att avsluta kvällen i solen särskilt när det blev vinst.

Imorgon blev man ledig hela förmiddagen då samhällen, naturkunskapen och engelskan försvann. Sen är det även vår sista dag för denna veckan eftersom att det är student på fredag. Det gillar vi, ska med mamma ner till stan hon hade lite ärenden. Ska även försöka få henne att hitta en bikini.

Annars så rullar livet på, på fredag tar ju treorna som sagt studenten så då ska i alla fall jag Evelina och Becka ha en mysdag, kolla kortege och fika lite. Lördag ska kusinen firas på dagen och det ska jag troligtvis hänga med på sen vet jag inte och på söndag är det bal och då tänker jag och Evelina stå bänkade för att se alla fina människor.

Cya Anna!

weheartit.com

Blickar tillbaka

2011-06-07 / 20:01:00
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer

Skolan är igång igen och vi går mot sommarlov måste bara säga att det känns helt underbart, det tog verkligen emot i morse då man var tvungen att gå upp. Men men nu ska vi inte klaga. Dagen i skolan gick fort, film i hörsal D och regnet visade sig på golvet. Illa illa. Vi stannade kvar och jobba, det blev längre än tänkt då regnet och blixtrarna låg rakt över skolan. Sen blev det en cykeltur hem med Erica.

Resten av eftermiddagen har varit lugn och skön, kollat på en film som jag inte fick se klart då lillbrorsan satt som en hök och det tyckte ju inte mamma om så ikväll ska jag slappa framför TV:n med filmen och Days. Ett program som jag började gilla då jag låg hemma med mitt knä. Tänk att det har gått tre månader på fredag sen jag opererade mig, det är helt ofattbart. Det känns bättre och bättre men det är en skada jag kommer få leva med, jag kan exempelvis inte sätta knät i maximalläge, det vill säga att sitta på huk. Att stå på knäna går inte så bra det heller men men... Allt för att man snubblar i en värmestuga, ibland undrar jag varför jag inte stämde dem men antar att jag inte är den personen som vågar. Men kommentaren till mamma då hon sa att jag hade ramlat och hon ville ha pengarna tillbaka "Oj det var inte första gången" Nehe gör något åt saken då... Jag ska inte klaga men det är lite frusterande att man inte gör någonting åt problemet och folk fortsätter att skada sig. Men men life goes on!

Cya Anna!


Njuter av livet!

2011-06-05 / 14:44:17
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Hej på er!

Gör ett snabbt inlägg då jag snart ska dra med familjen + mormor ner och titta på brorsan då han står i mål för 95:orna. Hoppas att det går bra för dem!

Sverige visar fram sina bra sidor med vädret och man kan inget annat än att njuta utav det. Igår var dagen då vi skulle få våran överraskning, halv tio rullade bilen hemmifrån mot Skara. Vi barn hoppades ju på Liseberg men pappa fortsatte köra mot Lidköping. Men i korsningen ut mot stora vägen svänger han ner mot Skara igen och ut på E20. Våra förhoppningar kom tillbaka. Men mamma börjar snacka om klättring och färgor. Så inga lugna barn i bilen. Men vi kör förbi Alingsås och rullar in i Göteborg, hela vägen fram till Scandinavuim. Mamma säger "Nu ska vi ha kul i några timmar" Vi skriker "Liseberg!" Rätt. En hel dag på Liseberg med familjen, det var mysigt och vi åkte i stort sett allt. Själv övervann man sin rädsla genom att åka Atmosfear två gånger! Så stolt över mig själv.
Det var en härlig dag och mysigt hade vi! Jag älskar min familj!

Igår när vi var på Liseberg så fick vi ett sms från faster där det står att vi har fått en liten kusin, en pojke! Grattis grattis. Så nu ska jag be mamma och pappa att vi ska åka och hälsa på lillgrabben någon dag!

Nej mamma ropar, bäst att dra!

Cya Anna!

Never mind i'll find

2011-06-03 / 18:10:24
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Adele är en ny favorit för mig, gillar hennes musik och texter. Här kommer en av mina favoriter just nu.

I heard
That you're settled down
That you found a girl
And you're married now
I heard
That your dreams came true
Guess she gave you things
I didn't give to you

Old friend
Why are you so shy
It ain't like you to hold back
Or hide from the light

I hate to turn up out of the blue
Uninvited
But I couldn't stay away
I couldn't fight it
I'd hoped you'd see my face
And that you'd be reminded
That for me
It isn't over

Never mind I'll find
Someone like you
I wish nothing but the best for you
Too.. Don't forget me
I beg
I remember you said
Sometimes it lasts in love
But sometimes it hurts instead
Sometimes it lasts in love
But sometimes it hurts instead
Yeah

You'd know
How the time flies
Only yesterday
Was the time of our lives
We were born and raised
In a summer haze
Bound by the surprise
Of our glory days

I hate to turn up out of the blue
Uninvited
But I couldn't stay away
I couldn't fight it
I'd hoped you'd see my face
And that you'd be reminded
That for me
It isn't over
Yeah

Never mind I'll find
Someone like you
I wish nothing but the best for you
Too.. Don't forget me
I beg
I remember you said
Sometimes it lasts in love
But sometimes it hurts instead, yeah

Nothing compares
No worries, or cares
Regrets and mistakes
They're memories made
Who would have known.. How..
Bittersweet
This would taste

Never mind I'll find
Someone like you
I wish nothing but the best for you
Too.. Don't forget me
I beg
I remember you said
Sometimes it lasts in love
But sometimes it hurts instead

Never mind I'll find
Someone like you
I wish nothing but the best for you
Too.. Don't forget me
I beg
I remember you said
Sometimes it lasts in love
But sometimes it hurts instead
Sometimes it lasts in love
But sometimes it hurts instead
Yeah, Yeah..

Låten Someone like you!

Cya Anna!


Sunshine

2011-06-03 / 09:41:25
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Vaknade till att solen trängde sig emellan persienerna, underbart skönt måste jag få säga. Det kändes nästan som om man stod på en äng och och kände solen i ansiktet och vinden i sitt hår. Så idag kommer man befinna sig ute i solen hela dagen och bättra på brännan. Ikväll vet jag inte vad som händer men det skulle vara kul och träffa någon kompis. Så om någon är hemma och ser detta kan ni väl höra av er.

Njut av ledighet och sol för det ska jag göra. Imorgon blir det förmodligen en överraskning. Me like!

Cya Anna!

wehertit.com


LOV

2011-06-02 / 17:34:55
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Minilovet har börjat, känns väldigt skönt och jag har fått lite saker gjorda. Jag har varit och tränat, gjort recensionen och jobbat med vår naturredovsing. Har även varit på Elins Esplanad med familjen.
Nu har vi käkat lite och nu tänkte jag gå en sväng. Känner bara för att stoppa i hörlurarna och bara vara för mig själv en stund.

Har redan börjat längta efter kompisarna, det är sjukt egentligen. Men nu är det verkligen ingen hemma, jag gillart inte!!

Cya Anna!

Someone like you

2011-06-01 / 09:17:21
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Matte B nationella: CHECK
Redovisning Engelska: CHECK
Utvärdering i bilden: CHECK

Finns lite kvar att pilla med som att läsa ut boken och skriva en recension och ordna i ordning bildcollaget och naturredovisningen men annars är de mesta klart och jag tar mer än gärna emot sommarlovet nu. Igår fick vi känna på värmen igen efter en oerhört lång tid med regn och blåst. Så det var riktigt skönt hann inte riktigt utnyttja den dock. Men till helgen har jag hört att det ska bli bra väder, lovely. Det passar mig bra med då alla andra beger sig iväg på olika resor, som Norge och sommarstugor. Själv tänkte jag ta dagen lite som den kommer, hoppas att min kusin kommer hem så vi kan umgås lite.

Idag är det sovmorgon till 10.50 men jag skulle upp och väcka min syskon det gick inte så bra typ 30-40 min innan de börjar flög jag upp i sängen och såg att klockan stod på 07.07. AJJJ DÅ! Det blev snabba puckar och nu har jag gått ner i varv lite, ska duscha och göra mig i ordning för skolan men jag hade tänkt att ha klänning idag men det ser lite osäkert ut. Hmmm... Tål att tänkas på.

Det är som sagt långhelg från och med i eftermiddag, så ikväll har jag lite ideer på vad man kan hitta på men det får jag ta och fundera över lite.

Cya Anna!


RSS 2.0