MIDSOMMAR

2014-06-21 / 13:41:11
Kategori: Vänner - 2 Kommentarer
Midsommar. Solsken. Glädje. Barn. Vänner. Jordgubbar. Sill. Grill. Kransar. Dans.
 
En kortfattad beskrivning av en mycket mycket bra dag tillsammans med släkten till en början och därefter med mina fina tjejer på kvällen. Dagen startades hos farmor med midsommarlunch tillsammans med alla mina fastrar, farbröder och kusiner. I solen fick vi njuta av barnaskratt, god mat och nöjet av midsommarkrans som blev till. Enligt tradition åkte vi till kvarnen där vi dansade och fikade. Avslutningsvis fick vi njuta av farmors fläderglass med jordgubbar som tilltugg i solskenet innan vi åkte hem mot nästa firande. En cider eller två avnjöts tillsammans med mina närmaste tjejkompisar. Pappa tände grillen och vi avslutade kvällen med en god middag, skratt och spel.
En perfekt midsommar i min mening, inte för mycket ståhej utan alldeles lagom.


 
Tills vi hörs igen.
Anna
 
 

När tiden inte räcker till

2014-06-21 / 13:29:44
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Har fått höra att min uppdatering har varit väldig dålig de sista, jag kan säga att jag är villig att hålla med er i detta påstående. Senaste inlägget var den 14 Juni, men så är det när tiden inte räcker till.
 
Har jobbat sen jag slutade skolan, i princip varje dag. På min lediga tid har jag umgåtts med vänner, familj, grillat, ätiti glass, kollat fotboll, sovit och försökt ta vara på tiden utomhus. Idag är dock en sån dag då jag tar igen massa serier, njuter av lugnet i soffan och bara flötar. En sån dag vi alla behöver någon gång ibland för att orka med resterande jobbvecka, som för min del, börjar redan imorgon bitti klockan fem, ända fram till torsdag klockan 16. Därav känner jag att hänget i soffan får bestå resten av dagen. 
 
Tills vi hörs igen.
Anna.
 

Sommarlov och kalas

2014-06-14 / 17:55:00
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
I torsdags firade vi in sommarlovet mes familjen. Mamma gjorde den årliga tårtan och mormor kom på traditionsenligt sommarlov-mys. 


Fredag jobbade jag hela dagen och på kvällen tog jag med mig arbetskamrater ut till Karstorp här i Skövde. De blev grillning och kubb spelande. Tills regnet kom som från en öppen himmel.


Idag tog jag en sväng till ulvåker med modern på morgonen och därefter vankades det kalas för Maria som idag blir gammal. Släkten fick glädjas av härliga nyheter och tårtan smakade himmelskt. Med andra ord är livet väldigt bra just nu. Umgås med nära och kära. Försöker njuta av den lilla lediga tid jag har. 

Tills vi hörs igen. 
Anna 

Den senaste tiden..

2014-06-11 / 23:24:31
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Har livet gått i ett. Vi konstaterade att maj är en sån månad då alla fyller år, de närmar sig studenter och många helgdagar. I helgen flyttade jag hem för sommaren. Började jobba  redan dagen efter och sen dess har de varit jobb varje dag, kusinmys, kalas och student.

I lördags gjorde vi ett besök hos min farbror och hans familj. Massvis av bus samt bebismys. Underbart god mat och hemska spökhistorier som kusinen stod för. Lindas student

2014-06-11 / 23:19:03
Kategori: Vänner - 0 KommentarerIdag tog min fina barndomsvän studenten. En känslosam dag fylld av glädje och tårar. Tänk vad stora vi blivit. 

Åter igen vill jag önska dig all lycka i framtiden. Dröm stort och våga chansa. 
Ett år sen

2014-06-04 / 21:26:31
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Tiden flyger förbi. För ett år sen var det jag som sprang ut från Västerhöjd, hoppade på flaken, öppnade fina paket och dansade loss på Husaren på kvällen. Det var den lyckligaste dagen hittills i mitt liv och jag vill så gärna göra det igen.
 
Till alla er studenter i Sverige, njut av dagen. Den kommer aldrig igen. Och framför allt, HA KUL!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sista kvällen hemma

2014-06-04 / 21:18:44
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Det kändes konstigt att skriva rubriken men sant som de är så går flyttlasset för sommaren hem imorgon. Det är både med sorg och glädje jag lämnar. Jag kommer sakna alla jättemycket men samtidigt ska de bli väldigt skönt att bo på hemmaplan.
 
Idag tog jag en lång sovmorgon, slappade i soffan samt en lång skön dusch. Kände att jag behövde ta hand om mig själv lite. Därefter åkte jag iväg till skolan och pluggade med tjejerna. Om jag blev klokare tror jag inte, utan snarare mer förvirrad. Men men sånt är livet. Tentaångesten är som vanligt ett faktum och jag försökte lindra den genom att storstäda hela lägenheten. Damma, dammsuga och moppa. Har även hunnit byta färg på naglarna och kollat ett avsnitt av Home and Away. Med andra ord gör jag allt för att slippa plugget.
 
Tills vi hörs igen.
Anna.
 
 

Två dagar till sommarlov

2014-06-03 / 21:02:48
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Tentaplugget går som på räls och det känns som att dagens timmar inte riktigt räcker till. Jag läser och jag läser. Repeterar och repeterar men på något konstigt sätt känns det som att begrepp och teorier går in genom det ena örat och ut genom det andra. De är väl helt enkelt bara köra hårt imorgon och hoppas på det bästa på torsdag.
 
Därefter flyttar jag hem till familjen och vännerna. Jag längtar till att kunna få fokusera på en sak och inte ha tusen saker jag måste göra i huvudet. Det ska bli skönt med jobbrutiner och jag ser fram emot att få umgås med världens bästa arbetskamrater varje dag. Jag ska pussa och krama ihjäl min familj, besöka mor och farföräldrar, krama småkusiner. Grilla, bada, sola, och dricka många cider med underbara vänner. Jag ska ha en perfekt sommar. Som jag längtar.
 
Tills dess, blir det hårdköring!
 
Tills vi hörs igen.
Anna.
 
 
 
 

RSS 2.0