JULLOV

2012-12-28 / 17:40:00
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Lov ska innebära att ta dagarna som de kommer och det har jag verkligen gjort och kommer fortsätta att göra. Jag är enormt trött och det enda jag i stort sett vill göra är att sova. Vilket jag gör, tidigt. Jag kommer ju gärna tillbaka någonlunda utvilad.
För att gå tillbaka lite i dagarna så hade jag en underbar julhelg. Jag umgicks med familjen och fick mycket fint i julklapp. Man märkte att jag var bilägare i alla fall och dessutom att jag tagit mig över 18-års strecket. Men vad gör det, toppen att ha den dagen jag verkligen kommer flytta. Natten till annandagen spenderade jag med vänner på Husarens dansgolv, det resulterade i en bra utgång.
 
 
Annandagen åt vi lite till och kvällen spenderades i sängen framför en film.
Igår tog jag en lång sovmorgon, bakade med lillkusinen och bjöd familjen på trerätters. En härlig dag helt enkelt.
Idag har jag tagit mig ner till rean med bröderna. Morgonen började knagligt men på staden lös skenet upp till solen. Vi alla tre shoppade och julklappspengarna var bra att ha i fickan.
Vi tog en paus på spice and rice.
 
 
Så underbart gott!
Därefter bestämde vi oss alla för att vara hemma ikväll och vi tyckte att de behövdes fredagsgodis. Därmed blev det ett besök på Grahns, den bästa godisbutiken i stan.
Ha en bra kväll!
Cya Anna!
 
 

Annandag jul

2012-12-26 / 14:13:06
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Hade en toppenkväll igår. Först en sväng hem till farmor och sedan åkte jag hem till mina vänner. Förfest och utgång därefter. En toppenkväll som slutade i sängen halv fyra.
Idag bär det av mot mormor enligt tradition.
Cya Anna!

Juldagen

2012-12-25 / 10:20:30
Kategori: - 0 Kommentarer

Dagen man längtat efter så länge försvann lika fort som den kom. Men åh så underbart det var. Dagen/kvällen spenderades hos min morbror. Enligt tradition blev det kalle anka, julmat, julklappar, film och spel.
Idag bär det av mot farmor och ikväll testar vi krogen för första gången.


GOD JUL!

2012-12-24 / 13:11:07
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer

Det bästa under 2012

2012-12-24 / 10:00:00
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Många saker har skett under detta år! Men det bästa var den 29/10-12. Den dagen övervinner alla dagar i hela mitt liv i stort sett. Det var den dagen jag fick mitt körkort. Känslan går inte beskriva med ord knappt. Efteråt var jag helt stum och visste inte riktigt hur jag skulle reagera. Men jag vet att jag grät samtidigt som jag kramade om min lärare.
Att ha körkort innebär en enorm frihet och jag är så glad att jag bestämde mig för att göra det nu.
Cya Anna!

Pinsammaste jag har gjort

2012-12-23 / 19:39:00
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer

Julen kommer fortare än väntat

2012-12-22 / 19:59:54
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Att jobba innan jul är en ny erfarenhet men oj så fort tiden går när man har kul. Har jobbat igår och idag. Likaså gör jag imorgon. Det känns bra och fint.
Kvällen igår spenderade jag hemma hos mina kusiner med pappas släkt. Imorgon kör vi på nästa julfirande. Farfar med sambo kommer på besök och kanske en tomte kommer dyka förbi.
Cya Anna!

Något jag inte kan leva utan

2012-12-22 / 19:33:47
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
I veckan uppstod det en vattenläcka i det område där jag bor. När jag blev varse om detta så tänkte jag, ja men det kommer komma tillbaka inom en snar framtid. Dock blev inte det fallet utan vi fick leva utan vatten i två dygn. Då insåg jag hur beroende jag är av vatten rinnande från en kran och inte kommandes från en dunk. Hela livet ställdes som på enda. Man kunde inte duscha och gå på toa normalt. Med andra ord var jag måttligt arg och ledsen. Vatten är för mig ett behov!
Cya Anna!

Någon som jag älskar

2012-12-21 / 13:54:00
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Jag är en person som enbart umgås med folk jag tycker om och trivs med. Då jag har ett väldigt dåligt självförtroende är det bäst för mig. Att hela tiden umgås med folk som snackar skit och ljuger för en det är verkligen inte meningen att det ska vara så. Jag hade de så i några år och aldrig igen.
Men om jag ska välja någon att berätta lite extra om då så tar jag min bror Erik. Han och jag har alltid stått varandra nära men nu när vi båda har blivit äldre och han har börjat gymnasiet så förstår vi varandra på ett helt annat sätt. Vi har samma mål och vi gillar samma saker. Trots att han ibland gör saker jag inte tycker är okej så är han min bror och kommer alltid vara det. Jag kommer alltid att ta hans parti och jag kommer alltid älska honom dock innebär inte det att jag kan vara sur på honom. Jag är stolt över honom och de flesta valen han gör i livet. Han är min bror, min familj och jag kommer alltid att finns för honom och älska honom.
Cya Anna!
 

Vad jag önskar mig i julklapp

2012-12-20 / 13:00:00
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Jag har en lång önskelista och en enormt detaljerad önskelista som min mor lagit beslag på. Om jag ska vara helt ärlig så kommer jag knappt ihåg själv. Men det är en pyjamas, PINK:s nya skiva, berlocker till Pandora, lite grejer till bilen osv.
Jag längtar enormt mycket till julen i alla fall.
Cya Anna!

En vän som bor långt bort

2012-12-19 / 10:24:26
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Alla mina nära vänner bor här i stan men så finns det två tjejer som inte bor just här i stan. Dock bor de inte på andra sida atlanten. En av dessa är min barndomsvän Linda som bor i Götene. Det är samma län och enbart några mil bort men trots det så tar det en evighet innan vi ses varje gång. Som nu var det i Oktober sist. Vilket ibland känns väldigt jobbigt. Hon och jag har delat mycket ihop. Sorg och glädje. Trots att det går en evighet emellan varje gång så har vi alltid lika kul ihop. Hon är en vän som jag aldrig kommer släppa taget om oavsett avståndet.
Cya Anna!
 

MAN KAN ÄLSKA TROTS ATT VÄRLDEN ÄR SOM DEN ÄR

2012-12-19 / 09:14:56
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer

En plats jag absolut vill besöka

2012-12-18 / 20:12:50
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Jag skulle verkligen vilja besöka Rom. En stad jag har hört så himla mycket bra kring både från vänner och familj. Dessutom har man sett bilder och TV-inslag om denna underbara stad. Det skulle vara underbart att få besöka romantikens stad och njuta av den fina kulturen.
Tänk dig att få slänga en slant i Fontana di Trevi. Åh det skulle vara en dröm.
Cya Anna!
 
 

En perfekt dag

2012-12-17 / 17:40:39
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
En perfekt dag skulle spenderas på ett varmt ställe minst 35 grader. Där ska man kunna bada, sola och njuta av livet med en kall glass. Det spelar inte så stor roll vem jag skulle ägna tiden med, huvudsaken är att det är någon man tycker om. Det skulle ju inte vara helt fel med kärleken.
Dagen skulle ägnas till sol och bad tillsammans med en bok eller skvallertidning i handen därefter skulle man spendera kvällen på en mysig resturang med god mat och efterrätt. Sen skulle man krypa ner i en stor skön, hyfsat kall säng med massa kuddar. Pussandes på kärleken.
 
Det skulle vara en perfekt dag.
Cya Anna!
 
 

Jag som liten

2012-12-16 / 11:57:13
Kategori: Allmänt - 1 Kommentarer
Som liten var jag en tjej som var ganska blyg. Jag hade en förmåga att ständigt bita min yngre bror, och det var liksom inget litet bett utan rejäla. Som tur var slutade jag med det efter ett tag. Ifrån mina föräldrar och släkt har jag fått höra att jag var en snäll liten flicka trots att jag hade kolik. Jag vet att jag älskade att leka i sandlådan och med mina dockor. Jag var nog som vilka barn som helst.
Cya Anna!
 
 
 

Min favoritbok

2012-12-16 / 11:39:53
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Jag älskar att läsa men det är inte alltid jag har tiden till det. Nu på lovet ska jag ägna mig åt detta hade jag tänkt. Men på min semster i somras läste jag en bok vid namn Bedragen skriven av Katarina Janouch. En bok som skildrade livet som gift då frun inte hade en aning om att hennes äktenskap präglades av otrohet eller en oäkta son. En enormt bra bok.
Cya Anna!

TREDJE ADVENT

2012-12-16 / 11:36:26
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Då var det dags igen att bli sjuk. Jag är så arg och ledsen. Jag tycker det har varit tillräckligt med sjukdomar denna höst/vinter men uppenbarligen inte. Det bröt ut igår och idag mår jag skit. Med andra ord fick jag ringa chefen och säga att jag inte kunde jobba idag. Åh, jag som såg fram emot sista veckan i skolan och att kunna göra vad man vill efter nu kommer jag få ägna dagarna i sängen. VARFÖR?!! 
Därmed fick ni förklaringen till att jag inte fortsatt med listan. Det kommer istället två dagar idag.
Cya Anna!
 
 
Från Futsal-cupen igår.
 

Arenan

2012-12-15 / 08:17:10
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Ska spendera dagen i arenan och titta på bror min och Emelie hade jag tänkt. Därmed blev det en tidig morgon. Men om en stund får jag ju umgås med morbror och mormor min.
Cya Anna!

En eftermiddag med Erica

2012-12-14 / 12:05:00
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Igår spenderade jag tiden med Erica. Det var inte igår om man säger så. Vi jobbade lite med projektet samtidigt som vi åt hennes sjukt goda knäck. Därefter fick vi ett ryck och tod bilen till stan för att köpa julklappar.
Det var välbehövligt med en eftermiddag tillsammans.
Cya Anna!
 

En vanlig dag som Anna

2012-12-14 / 12:02:53
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Eftersom att jag studerar just nu ägnar jag mina dagar på Västerhöjdsgymansiet. Det är olika långa dagar och olika mycket att göra varje dag. Perioden nu innan jul har varit väldigt hektisk och därmed har mycket tid ägnats till plugg när man kommit hem. Man kan säga att den större delen utav dygnet ägnas till skolan. Därefter disponerar jag tiden till vänner, familj, mat, film och toabesök.
 

Bruce Springsteen

2012-12-13 / 10:34:40
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Den fjärde maj 2013 ska jag äntligen få se Bruce Springsteen på Friends Arena. Känslan som uppstod i kroppen när pappa ringde och sa att han hade fått tag i biljetter var enastående. Jag är så oerhört lycklig.
Igår bokade föräldrarna hotell på Scandic Grand i Stockholm. Därmed blir det en hel weekend i Stockholm. Jag är så himla glad. Som jag längtar till denna helg.
Cya Anna!
 

Lucia

2012-12-13 / 10:31:12
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Dagarna flyger förbi och julafton kommer fortare än vad man hinner reagera. Veckan har varit hyfsat lugn då vi inte har något direkt i skolan. Därmed har jag ägnat tid till familj och vänner. I tisdags var jag på revy med släkten och innan det myste jag med julfika hemma hos Evelina. Igår gjorde jag julgodis med mamma och idag ska jag träffa Erica efter skolan.
Helgen är fullspäckad av jobb, Emelie och fotboll. Tilllsammans med det ska mamma och jag försöka få in en julmiddag då vi är sjukt sugna på julmat. Dessutom håller jag på och övertala far min att julgranen ska upp.
Cya Anna!
 
 
 

Favoritsak i mitt hem

2012-12-13 / 10:27:21
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Min favoritsak hemma är min säng. Den är himmelsk. Man sover underbart skönt i den, man kan kolla på film eller läsa en bok. Dessutom kan man ligga/sitta och lyssna på musik och bara ta det lugnt. Jag älskar att krypa under täcket och slänga på en bra film eller bra musik och bara mysa ner sig bland massa kudda.
Den är helt enkelt underbar.
Cya Anna!
 
 
 

Någon som jag saknar

2012-12-12 / 16:03:20
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Att sakna någon kan för mig vara att sakna vem som helst. Någon som är livet men också någon man mist. Varje dag är det alltid någon man saknar. Ni vet då känslan kommer och man bara "Nu vill jag träffa henne/honom". Min inom mig finns det alltid en saknad efter dem som man inte längre kan träffa trots att man så gärna vill. Jag pratar givetvis om min morfar.
Man kan kan sakna vem som helst. Jag menar om jag har vart bort från någon en längre tid så växer givetvis saknaden, det kan vara en saknad till sina föräldrar eller också farmor, farfar och mormor. Men också vänner.
Fast även om jag saknar dem så vet jag att jag kan träffa dem. Det är bara åka hem till dem. Men med morfar fungerar det inte så längre. 
För oss alla kommer det ta slut en dag, måtte det inte vara än för mina nära och kära.
Cya Anna!
 
 

Min framtid

2012-12-11 / 11:59:53
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Genom hela livet har man haft olika drömmar man vill förverkliga. En av mina största drömmar har alltid varit att få bli kär och bilda en familj. Men det har utökats lite nu.
Min framtid ser jag så här:
  • Bilda familj.
  • Köpa ett hus med ett sovrum där man har utsikt över vattnet och en balkong utanför.
  • Utbilda mig till (Socionom som det ser ut nu)
  • Resa
  • Jobba
  • Äta gott.
  • Njuta av livet.
  • Leva ett liv utan sjukdomar för mig, mina nära och kära.

I min väska

2012-12-10 / 13:48:23
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Numera har jag knappt väska då jag kör bil i stort sett vart jag än åker. Men ibland hänger den med.
I den finns det
-plånbok
-läppglans
-almenacka
-låsspray till bilen
-tofsar
-ipren
-tamponger
sen fylls givetvis väskan på om det är så att jag ska till skolan eller iväg en längre stund men ovanstående saker är basprodukter som ständigt finns i min väska.
Cya Anna!
 
 

JOBB OCH PLUGG

2012-12-09 / 20:31:39
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Ja det är min söndag det. Steg upp klockan kvart i fyra och satt i bilen tjugo över fem redo för jobbet. Därefter blev det en tur till graven, jag kände att det var dags efter alla dessa månader. Ibland förmån sig inte bara att inte gå dit. För mig är det känslan som håller mig därifrån. Istället för att borsta bort snö på en sten vill jag borsta bort chokladen på hans skjorta. Det skulle vara så betydligt mer underbart.
 
Resten av dagen har jag ägnat åt min rapport som nu är klar med lite finslipning.
Därmed kryper jag ner framför en film.
Cya Anna!

Det roligaste som hänt i mitt liv

2012-12-09 / 20:20:46
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Oj då. Det var verkligen ingen lätt match. Mycket har man varit med om i livet och även om allt inte har varit jättekul vid studens hetta så finner man alltid ett sätt att skratta åt det i efterhand.
Det roligaste som hänt i mitt liv tror jag är att jag har fått träffa alla mina fina vänner. Tillsammans med dem så händer det så sjukt mycket roligt. Det räcker bara att fråga mig och Evve om något speciellt skedde i veckan. Nej men alltid när jag är med dem så händer det något, någon säger något korkat eller vi är bara vid fel tillfälle och ställe. Livet tillsammans med mina vänner är sjukt kul.
Cya Anna!
 

Lördagen innan andra advent

2012-12-08 / 17:25:07
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Har haft en riktigt härlig morgon som bestod av en lång sovmorgon. Därefter kände jag att jag borde ta tag i denna lördag. Jag tog med mig lillebror till äventyrsbadet där vi spenderade ngr timmar. För en stund sen kom vi hem efter att ha handlat middag till kvällen. Vi ska göra hemmagjorda pizzor, käka chips och choklad. Jag tror kvällen kommer bli perfekt framför så mycket bättre.
Cya Anna!

Det sjukaste som hänt i mitt liv

2012-12-08 / 17:22:57
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Jag har levt i 18 år och under dessa år har många saker skett och riktigt allt vill jag kanske inte lägga ut här, hehe...
Men för en vecka sen exakt idag så gjorde jag något som jag funderat på ända sen den dagen jag började köra bil. Jag gick och köpte mig en egen bil. En egen bil. Min lilla pärla som hela denna vecka har klarat snöstormen och tagit mig fram. Det är bland de sjukaste jag gjort, köpt mig en bil.
Känslan av att äga bil, plugga och jobba känns på nått konstigt sätt så himla stort. För första gången i livet känner jag mig vuxen och det är en utav de bästa känslorna i livet.
Cya Anna!
 
 

Min favoritmat

2012-12-07 / 19:23:24
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Att äta mat har jag inga problem alls med. Jag äter i stort sett allt som serveras men min allra bästa rätt är en oxfilebit som är lite röd tillsammans med hemmagjord potatisgratäng och rödvinssås. Till det ska man ha en fräsch sallad med paprika och lite vitlöksbröd. Till detta skulle jag ta ett glas vitt eller ett glas med cola.
Cya Anna!

Bloggar jag läser

2012-12-06 / 19:54:41
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Jag är en person älskar att läsa massvis med bloggar samtidigt som jag lyssnar på musik. Men här kommer ett urval:
 
Mina tjejer
 
http://evvisevve.blogg.se/
 
 
http://johaannnaehn.blogg.se/
 
Tillsammans med en rad flera som blondinbella, Kenza, tinkerbella och tuva malmo.
Cya Anna!

Teater och kebabrulle

2012-12-05 / 16:21:37
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Om en stund ska jag ge mig ut och köra bil i detta då jag ska hem och käka hos min lärare och sen gå på teater. Hoppas på en fin kväll.
Cya Anna!

Vem jag var för ett år sedan

2012-12-05 / 16:20:24
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Ingen lätt fråga och gå tillbaka och minnas det men i stora drag var jag den jag är idag. Det som har förändrats med mig är att jag för ett år sedan inte alls var lika skoltrött som jag är just nu. Den stora förändring dock ligger i att jag har börjat arbeta i stort sett varje helg på Skövde Slakteri. Annars precis som i år så var jag med kompisar, längtade till julen och pluggade.
Det sker inga drastiska förändringar här inte.
Cya Anna!

Min skola

2012-12-04 / 18:24:07
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Dagarna spenderar jag på västerhöjdsgymnasiet där jag läser på samhällsvetenskapliga programet. För mig är det ett av de bästa besluten jag tagit i hela mitt liv. Jag har växt som människa och jag har mött otroligt fina människor därför känns det jobbigt att vi snart går in på vår sista termin tillsammans. Men men sånt är livet.
Skolan är verkligen att rekomendera, bra lärare och bra utbud. Dock ska man vara medveten att det är mycket plugg på alla utbildningar vilket jag känner börja tynga nu när man har gått i snart tre år.
För övrigt en grym skola men maten är inte att rösta för.
Cya Anna!
 

Min bästa vän

2012-12-03 / 13:35:53
Kategori: Allmänt - 1 Kommentarer
Jag har många nära vänner men för mig är det ingen som fått utmärkelsen som bästa vän.
Dock har jag en person i mitt liv som alltid oavsett vad jag har gjort eller gör står vid min sida. Denna person dömmer inte mig utan älskar mig för den jag är. Personen kan få mig att må bättre i alla lägen och jag behöver inte ens prata med personen utan hen ser på mig hur jag mår med en blick. Denna person är min mamma.
Mamma för mig är min bästa vän. Den person som för mig alltid är glad och trots hennes humör alltid finns där för oss. För henne är familjen allt.
Jag vet att oavsett vad jag gjort står hon vid min sida. Jag behöver inte alltid säga något till henne utan en kram kan räcka eller att bara befinna sig i samma rum.
Jag älskar dig min fina mamma.
 

Vinterland

2012-12-02 / 19:23:19
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Att bli bilägare medför ett ansvar vilket är något jag fått lära mig. Jag är precis som min far, jag gillar ordning och reda vilket det idag blev i bilen. Vi åkte ut till farfar hela familjen, man kan säga att vi hamnade i vinterlandet.
Väl där hade jag en riktigt härlig dag, städade bil och åt en god middag.
Imorgon blir det skola och en massa plugg!
Cya Anna!
 

Om min familj

2012-12-02 / 09:59:00
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Vi är lagom stor familj som består av mor, far och tre barn. Varav jag och mina bröder.
Vi är en familj som är väldigt tajta med varandra. Vi gör mycket tillsammans och vi kan prata om allt med varandra. Vi vet att oavsett vad vi har gjort så har vi alltid varandra där stöttandes vi vår sida.
Alla i familjen älskar mat och godis. Det finns många gottigheter på våra bord när högtiderna kommer.
Vi alla gillar kriminalare och solsemester. Men en svängom i slalombacken en kall vinterdag med solen på näsborren tackar vi inte heller nej till.
Nej vi är en vanlig svenssonfamilj, med hus och volvo dessutom numera en reaunalt vilket gör att vi är ännu mera lika en perfekt 2012 familj.
Cya Anna!
 
 
 

Om mig

2012-12-01 / 21:39:25
Kategori: Allmänt - 0 Kommentarer
Idag är det dags för första numret på listan, berätta om dig själv! 
Det finns inte så mycket att säga egentligen som skulle vara intressant. Mitt namn är Anna och jag är 18 sen snart två månader tillbaka. Dagarna spenderar jag på samhällsprogrammet i Skövde som är min hemstad. Fritiden ägnas åt plugg, vänner, familj och jobb. Jag har numera en förkärlek till att köra bil och äta choklad.
Många skulle nog beskriva mig som snäll, omtänksam och engagerad.
Vad livet har att erbjuda om några år det vet jag inte men det återstår att se.
Cya Anna!
 
 

RSS 2.0